teşeküürler canım sen zaten hep ilgilisin
kız küsme küsek gününmü geldi yoksam neyse acı bana küsme bu seferlik
ben geldim heyoooooo
nasılsınız hanımlar
ben geldim heyoooooo
nasılsınız hanımlar
garip hoşgeldin cnm..niaşşah dil kursunu kazanırsın kıss Allah gönlüne göre versin...
ebrarım hoşgeldin canoo..bittimi osmancık
hoşbuldum cano bitti yaa hemide fena bittigarip hoşgeldin cnm..inşallah dil kursunu kazanırsın kıss Allah gönlüne göre versin...
ebrarım hoşgeldin canoo..bittimi osmancık
hoşgeldin canom...
ay ben bugün zaten hiç uyuyamadım..bide burda çok kalırsam sabah hiç kalkamıcam yaff.sizide hiç bırakmak istemiyom üfffffffff:84:
KARDELOŞ demek yeni adımlar atıyosun hayırlı olsun kuzum
buarada flanı bende çok merak ettim hep aklımda rahatsızdı inşallah iyidir şimdi
DERİNİM nasılsın cano boynunmu ağrıyo yine dikkat et kuzum
BİRSENİM kız ben hep sana yazıyom ama sen yazmıyosun asıl ben küsücem şimdi ama
GARİPCİM noproblem canım gözünden kaçmışımdırbuarada teyzelikde nerden ıktı henüz çok genciz
kardelen49um saol kuzum ağzına sağlık ekliycem hemen seni
KARDELOŞ demek yeni adımlar atıyosun hayırlı olsun kuzum
buarada flanı bende çok merak ettim hep aklımda rahatsızdı inşallah iyidir şimdi
DERİNİM nasılsın cano boynunmu ağrıyo yine dikkat et kuzum
BİRSENİM kız ben hep sana yazıyom ama sen yazmıyosun asıl ben küsücem şimdi ama
GARİPCİM noproblem canım gözünden kaçmışımdırbuarada teyzelikde nerden ıktı henüz çok genciz
kardelen49um saol kuzum ağzına sağlık ekliycem hemen seni
saol tatlım iyiyim şükür sen nasıl oldunhosgeldin ebrarcim,iyiyiz canim ya sen nasilsin:26::26::26::26::26:
hosbulduk derincim,sagol canim benim yaa,insallah kazanirim,,sen ne yaptin kizz temizligi bitirdin miii:26::26:sana aksam oldu yapma yorma kendini didim nasil olsa yarin yine kirlencek didim ama beni duymadin
hoşbuldum canım saol ben iyiyim sen nasılsın# KK Pro ÜyeDerinSu+
# sumelaa
# garip
# kardelen5233+
# ebrar_53+ hoşgeldiniz tekrar kızlar ebrarım nasılsın garip sen napıyon kız sesiniz çıkmıyo
anladım datlum he yane hepimiz çıtırızsaka yapiverdiydim ebrarcim,gulelim deyyeeeeyoksa ben daha 16 dan yeni gun aldim yaniii
evet yaaa..biliyon boynumu zaten..artık onunla yaşamayada alıştım yıllardır..agrıyo diye söylemek bile gelmiyo aklıma.benimle bütünleşti bu agrılarAllah beterinden korusun napalım..sagıma dönemiyom kuzu yaa..telefonda dedim ya..doktor bakarken ultrasona kafamı ceviremedim he sırtımın ortasından bişey çekiliyo yukarı dogru of off.
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# sumelaa
# garip
# kardelen5233+
# ebrar_53+ hoşgeldiniz tekrar kızlar ebrarım nasılsın garip sen napıyon kız sesiniz çıkmıyo
heee kıs okudum ben onu ya ama alıntı yapmamışım pardonhosgeldin ebrarcim,iyiyiz canim ya sen nasilsin:26::26::26::26::26:
hosbulduk derincim,sagol canim benim yaa,insallah kazanirim,,sen ne yaptin kizz temizligi bitirdin miii:26::26:sana aksam oldu yapma yorma kendini didim nasil olsa yarin yine kirlencek didim ama beni duymadin
hoşbuldum cano bitti yaa hemide fena bitti
ya niye uyuyamadınki canım buarada makbuşla konuşurken çatladın değilmi
bende bugün erken kaçıcam kalamıycam yani çok uykum var benimde
iyi akşamlar kızlar... gelemiyum bu günlerde bir ses vereyim dedim... bilg başında oturamıyorum fazla belim çok ağrıyor... bir de malum taşınma işleri var kafamda ev dekorasyonu yapmaya çalışıyorum... bebek iyi şimdilik bir sorunumuz yok haftaya kontrolümüz var ama ben dayanamayıp bu hafta da gidebilirim
sizde ne var ne yok herkes iyidir umarım:... bu arada dualarımı da okudum ben... fazla kalamıcam size bir merhaba diyim dedim....
heee kıs okudum ben onu ya ama alıntı yapmamışım pardonaman yapıverdim yaa..çok derin yapmadımda normal günlük işler.süpür sil yanim
deme kıs seyredemiyom onu ben aşk ve cezayla aynı saat...bide zaten uyuz oluyom o herife...
çatlamazmıyım kısbenim camera bozuk da..geçen açtık onlar beni göremedi ama ben selincigi gördüm çok canlı bi çocuk MAAŞALLAH bayılıyorum.aynı esra dimi
canım hoşgeldin..ev işlerin tam gaz desene..dekorasyon işi önemli yaa.hele yeni eve çıkınca insan mükemmel olsun ister...gönlüne göre olsun inş tugçem..bebişi göstermeye erken gidicen galiba dayanamıyon dimi:))sagol ugradıgın için..iyi akşamlar kızlar... gelemiyum bu günlerde bir ses vereyim dedim... bilg başında oturamıyorum fazla belim çok ağrıyor... bir de malum taşınma işleri var kafamda ev dekorasyonu yapmaya çalışıyorum... bebek iyi şimdilik bir sorunumuz yok haftaya kontrolümüz var ama ben dayanamayıp bu hafta da gidebilirim
sizde ne var ne yok herkes iyidir umarım:... bu arada dualarımı da okudum ben... fazla kalamıcam size bir merhaba diyim dedim....
anladım datlum he yane hepimiz çıtırız
cano ALLAHIM beterinden korusun napalım ya artık yaşlanıyoruz ve heryanımız ağrıyo
heee kıs okudum ben onu ya ama alıntı yapmamışım pardonaman yapıverdim yaa..çok derin yapmadımda normal günlük işler.süpür sil yanim
deme kıs seyredemiyom onu ben aşk ve cezayla aynı saat...bide zaten uyuz oluyom o herife...
çatlamazmıyım kısbenim camera bozuk da..geçen açtık onlar beni göremedi ama ben selincigi gördüm çok canlı bi çocuk MAAŞALLAH bayılıyorum.aynı esra dimi
tuğçem beişim hoşgeldin merak etmiştim seni iyi olmana sevindim kuzum
ALLAH kolaylık versin tatlı telaşlar bunlar canım
dualar içinde çok saol ağzına sağlık bitanem
minişe selam söyle teyzoşlarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?