nası yani sen kaç yaşındasın 16 mısaka yapiverdiydim ebrarcim,gulelim deyyeeeeyoksa ben daha 16 dan yeni gun aldim yaniii
iyi olmaya çalışıyorum ebrarım ya ama şu pıhtılaşma topiğinde yeni bişeyler öğreniyom bebeğe kan fazla gidiyomu diye merak ettim hem coraspirin hem iğne kullanıyorum onunda testi varmış dr gidince bi soruyum heran acaba bişey olurmu diye endişeli yaşıyoruz biliyosun ama bakalım hayırlısı neyse onu versin Allahımsaol tatlım iyiyim şükür sen nasıl oldun
hoşbuldum canım saol ben iyiyim sen nasılsın
canım hoşgeldin..ev işlerin tam gaz desene..dekorasyon işi önemli yaa.hele yeni eve çıkınca insan mükemmel olsun ister...gönlüne göre olsun inş tugçem..bebişi göstermeye erken gidicen galiba dayanamıyon dimi:))sagol ugradıgın için..
kıss içimi karartme be ne yaşlısı ayıpsınnn..biz daha küçümencik 80 li yılların bebişleriyiz yaff
nası yani sen kaç yaşındasın 16 mı
iyi olmaya çalışıyorum ebrarım ya ama şu pıhtılaşma topiğinde yeni bişeyler öğreniyom bebeğe kan fazla gidiyomu diye merak ettim hem coraspirin hem iğne kullanıyorum onunda testi varmış dr gidince bi soruyum heran acaba bişey olurmu diye endişeli yaşıyoruz biliyosun ama bakalım hayırlısı neyse onu versin Allahım
yok cano ya için kararmasın çok genciz dedimyacanım hoşgeldin..ev işlerin tam gaz desene..dekorasyon işi önemli yaa.hele yeni eve çıkınca insan mükemmel olsun ister...gönlüne göre olsun inş tugçem..bebişi göstermeye erken gidicen galiba dayanamıyon dimi:))sagol ugradıgın için..
kıss içimi karartme be ne yaşlısı ayıpsınnn..biz daha küçümencik 80 li yılların bebişleriyiz yaff
yesin teyzesi onua.s teyzesi söyledim bile
cano bidaha gelicenmi desem mantıksız olur heralde gelemiycen iyi geceler çok öpüyorum senikıslar zengin kalkışı yapıyom gene ama eşim çagırıyo..maç bitti yageçe kalmıyım hem..hadi öptüm hepinizi Allaha emanet olun iyi geceler..az daha yazmaya çalışırsam dövecek beni kaçtım
iyi olmaya çalışıyorum ebrarım ya ama şu pıhtılaşma topiğinde yeni bişeyler öğreniyom bebeğe kan fazla gidiyomu diye merak ettim hem coraspirin hem iğne kullanıyorum onunda testi varmış dr gidince bi soruyum heran acaba bişey olurmu diye endişeli yaşıyoruz biliyosun ama bakalım hayırlısı neyse onu versin Allahım
hadi sna iyigeceler canım kendine iyi bakkıslar zengin kalkışı yapıyom gene ama eşim çagırıyo..maç bitti yageçe kalmıyım hem..hadi öptüm hepinizi Allaha emanet olun iyi geceler..az daha yazmaya çalışırsam dövecek beni kaçtım
tugcal ya iğnelerle aran nasıl aspirinde alıyomusun senin son sat neydievet anım aynen bir de geçen gittiğimizde göremedik ya cinsiyetini babamız çatlıcak meraktan bakalım kontrol öncesi çikolata yiyip gidicem o zaman hareketli olur gösterirmiş.....
saol tatlım iyiyim şükür sen nasıl oldun
hoşbuldum canım saol ben iyiyim sen nasılsın
anladım datlum he yane hepimiz çıtırız
he yaaa,citiriz citir,18 lik citir hemidee
cano ALLAHIM beterinden korusun napalım ya artık yaşlanıyoruz ve heryanımız ağrıyo
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti
evet buldum gidince soracam canım anti faktör xa diye bi testmiş ultrasondada belli oluyomuş birazbirsencim onu için bir test var cnm dr bilir hastanede yaptırırsın ben yaptırmıştım iğne kullanmaya başladıktan bir ay sonra dr istedi fazla kan gitmesi de sorun olabiliyormuş Allah korusun.....
yokkk kizzzz,saka yapiyorum ebraraben 25 yasindayim canim
slm kızlar ben geldim ya kusura baakmayın akşam bi slm verdim bi dahada eşimin yüzünden konsantire olup kafamı toparlayıp bişe yazamadım yaffff
hadi sna iyigeceler canım kendine iyi bak
tugcal ya iğnelerle aran nasıl aspirinde alıyomusun senin son sat neydi
slm kızlar ben geldim ya kusura baakmayın akşam bi slm verdim bi dahada eşimin yüzünden konsantire olup kafamı toparlayıp bişe yazamadım yaffff
bugun birazdaha iyiyim ebrarcim,halsizliklerim var ama,dun vikis surdu esim,gece terlemisim baya,bugun daha iyiyim hamdolsun..
allah daha iyi etsin canım viks iyi geliyo gerçektende
canım biz birbirimiz için yani bebişlerin gelmesine vesile olsun diye 313 tane ayetel kürsi okuyoruzkızlar mrb bu ayetel kürsi neden ???
kuzum hepözlüyoruz seni iyi bk kuzuya ve kendine çok öptümkızlar ben kaçar.... yatma borusu öttü.... hepinize iyi geceler yine gelirim ara ara beni özleyin anacım...... AEO öptüm hepinizi....
oyy kıyamam ya allahım kolaylık versin canım napalım kaderimiz işteben aspirin almıyorum sadece iğne kullanıyorum canım saT 26 Eylül satla uyumluyuz yani... iğnelerle aram fena canım sorma artık göbekten zaten yapamıyorum bacağa geçtim acayip acı veriyor benim cildim çok hassastır zaten bacaklarım morarıyor hep....
yafff bu adam beni deli etçek şimcikte meyve istio ufff getirem bare
hosgeldin canim,ahhh su erkekler benimde esim cok kaldigim zamanlar söyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?