Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kıslar zengin kalkışı yapıyom gene ama eşim çagırıyo..maç bitti ya geçe kalmıyım hem..hadi öptüm hepinizi Allaha emanet olun iyi geceler..az daha yazmaya çalışırsam dövecek beni kaçtım

saka yapiverdiydim ebrarcim,gulelim deyyeeeeyoksa ben daha 16 dan yeni gun aldim yaniii
nası yani sen kaç yaşındasın 16 mı
saol tatlım iyiyim şükür sen nasıl oldun

hoşbuldum canım saol ben iyiyim sen nasılsın
iyi olmaya çalışıyorum ebrarım ya ama şu pıhtılaşma topiğinde yeni bişeyler öğreniyom bebeğe kan fazla gidiyomu diye merak ettim hem coraspirin hem iğne kullanıyorum onunda testi varmış dr gidince bi soruyum heran acaba bişey olurmu diye endişeli yaşıyoruz biliyosun ama bakalım hayırlısı neyse onu versin Allahım

MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti

evet anım aynen bir de geçen gittiğimizde göremedik ya cinsiyetini babamız çatlıcak meraktan bakalım kontrol öncesi çikolata yiyip gidicem o zaman hareketli olur gösterirmiş.....

birsencim onu için bir test var cnm dr bilir hastanede yaptırırsın ben yaptırmıştım iğne kullanmaya başladıktan bir ay sonra dr istedi fazla kan gitmesi de sorun olabiliyormuş Allah korusun.....

slm kızlar öyle çok istiyorumki anne olmayı az önce hasta oldum bu ay okadar çok umutlanmıştımki anlatamam rüyalarıma kadar girmişti şuan hayal kırıklıgı içindeyim allahım herkese bir gün nasip eder inşallah ....

slm kızlar ben geldim ya kusura baakmayın akşam bi slm verdim bi dahada eşimin yüzünden konsantire olup kafamı toparlayıp bişe yazamadım yaffff

yok cano ya için kararmasın çok genciz dedimya
ama ben 80 değil 70li yılların bebesiyim
a.s teyzesi söyledim bile
yesin teyzesi onu
kıslar zengin kalkışı yapıyom gene ama eşim çagırıyo..maç bitti ya geçe kalmıyım hem..hadi öptüm hepinizi Allaha emanet olun iyi geceler..az daha yazmaya çalışırsam dövecek beni kaçtım
cano bidaha gelicenmi desem mantıksız olur heralde gelemiycen iyi geceler çok öpüyorum seni

canım sorular bitmiyo yaa ALLAHIM yardımcımız olsun çok okuyupta kfanı kurcalama bence
inşallah miniş iyidir canım

hadi sna iyigeceler canım kendine iyi bak
evet anım aynen bir de geçen gittiğimizde göremedik ya cinsiyetini babamız çatlıcak meraktan bakalım kontrol öncesi çikolata yiyip gidicem o zaman hareketli olur gösterirmiş.....
tugcal ya iğnelerle aran nasıl aspirinde alıyomusun senin son sat neydi

saol tatlım iyiyim şükür sen nasıl oldun

hoşbuldum canım saol ben iyiyim sen nasılsın

bugun birazdaha iyiyim ebrarcim,halsizliklerim var ama,dun vikis surdu esim,gece terlemisim baya,bugun daha iyiyim hamdolsun..

anladım datlum he yane hepimiz çıtırız

he yaaa,citiriz citir,18 lik citir hemidee
cano ALLAHIM beterinden korusun napalım ya artık yaşlanıyoruz ve heryanımız ağrıyo

kızlar mrb bu ayetel kürsi neden ???

kızlar ben kaçar.... yatma borusu öttü.... hepinize iyi geceler yine gelirim ara ara beni özleyin anacım...... AEO öptüm hepinizi....

birsencim onu için bir test var cnm dr bilir hastanede yaptırırsın ben yaptırmıştım iğne kullanmaya başladıktan bir ay sonra dr istedi fazla kan gitmesi de sorun olabiliyormuş Allah korusun.....
evet buldum gidince soracam canım anti faktör xa diye bi testmiş ultrasondada belli oluyomuş biraz

slm kızlar ben geldim ya kusura baakmayın akşam bi slm verdim bi dahada eşimin yüzünden konsantire olup kafamı toparlayıp bişe yazamadım yaffff

hosgeldin canim,ahhh su erkekler benimde esim cok kaldigim zamanlar söyleniyor

hadi sna iyigeceler canım kendine iyi bak

tugcal ya iğnelerle aran nasıl aspirinde alıyomusun senin son sat neydi

ben aspirin almıyorum sadece iğne kullanıyorum canım saT 26 Eylül satla uyumluyuz yani... iğnelerle aram fena canım sorma artık göbekten zaten yapamıyorum bacağa geçtim acayip acı veriyor benim cildim çok hassastır zaten bacaklarım morarıyor hep....

kızlar mrb bu ayetel kürsi neden ???
canım biz birbirimiz için yani bebişlerin gelmesine vesile olsun diye 313 tane ayetel kürsi okuyoruz
kızlar ben kaçar.... yatma borusu öttü.... hepinize iyi geceler yine gelirim ara ara beni özleyin anacım...... AEO öptüm hepinizi....
kuzum hepözlüyoruz seni iyi bk kuzuya ve kendine çok öptüm
oyy kıyamam ya allahım kolaylık versin canım napalım kaderimiz işte
yafff bu adam beni deli etçek şimcikte meyve istio ufff getirem bare

kolay gelsin tatlım

hosgeldin canim,ahhh su erkekler benimde esim cok kaldigim zamanlar söyleniyor

ya cnm çok otursam bişe değil tam oturuorum başına zaten elinden zor alıorum bu sferde yok çay yok nescafe yok meyva yok benim midem kazındı bi parça ekmeğin arasına bişe koy inan akşama kadar temizlik yapsam bu kadar yorulmam heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…