Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet şimdiden iğne yapacak yer bulamazsak ilerde napcaz bakalım benim sat 20 eylül ama dr şimdi 14 hafta bitmek üzere diyo anlamadım ama gerçi aşılama tarihi var kafam karıştı ama napalım
yafff bu adam beni deli etçek şimcikte meyve istio ufff getirem bare
kız delirme gel yumuşatak seni

selam arkadaşlar topiğinizi takip ediyordum uzun zamandır benide aranıza kabul edermisiniz ben uzun bir aradn sonra hamile kalanlardanım şu an 13 haftalık hamileyim allah herkese nasip etsin inşallah topiğinize benide eklermisiniz bu arada sağlık personeliyim veeee ebeyim takıldığınız bişey olursa sorularınıza açığım sevgiler

hoşgeldin aramıza canım
bebişini sağlıkla kucağına al inşallah
aramızda olmandan keyif alırız

oooooo,masallah bayaa masrafli imis eniste yaaa,isin sakasi bir yanada hergun ayni ise cok zor canim yaa,benim ki de cay hastasii,hergun hatta her yemek sonu icer

garipcim senin lekelenmelerin oluyodu ne oldu canım geçtimi ?

ebrarcim,doktora gittigimizde laparoskopi istemisti,bizde olmak istememistik yaa,ondan sonra gecti o llekelenmeler,birliktelik sonrasi acidazaten aci sonradan olmustu yeniydi.gectii.lekelenmede bu ay 1 kac damla kanma oldu gectii.acikcasi bende bilmiyorum ne oldugunu..su varki eskisi gibi yogun degil artik:26::26:

merhaba ben foruma bugun yeni katıldım...Herkese MERHABA!
1,5 yıldır evliyim son 3 aydır bebek düşünüyoruz...Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah :)

saol ablacım ne olur benim kusura bakmayın ben çok dalgınım dikkat eksikliği var hemen öle kafamı toplayamıorum sakın bizim halimizi hatrımızı sormuosun die flan çok unutkanım o yüzden beni mağdur görün olurmu ablacım

duygu cum,hoş geldin,nasıl hamile kaldın,hangi evrelerden geçtin,yazarsan bizedeümit olur.

bu arada duanıza bende katılabilirim. benim bebeğimde dualarla geldi sizinkilerde öyle olsun inşallah

önce hoşgeldin canım sen bizim ebemiz ol soru soralım ilk soru bende benim sat 20 eylül ama dr şimdi 14 hafta bitmek üzere diyo anlamadım ama gerçi aşılama tarihi var kafam karıştı acep kime inansam

ben çok yazdım,artık eriniyom:83::83::83:
bencede sen bugünki hakkını kullandın gerek yok konuşmana
ayy çok iyi yaa sevindim canım olabiliyo dönem dönem inşallah tekrarlamaz canım
merhaba ben foruma bugun yeni katıldım...Herkese MERHABA!
1,5 yıldır evliyim son 3 aydır bebek düşünüyoruz...Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah :)
hoşgeldin kkya ve topiğimize
teşekkür ederim

rica ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…