- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
evet yaa konusun kizlarr:84::84::84::84::84::84:
neden eriniyorsun kardelencim:26::26::26::26:yoksa yazinimi görmedik:26::26::26:
duygu cum,hoş geldin,nasıl hamile kaldın,hangi evrelerden geçtin,yazarsan bizedeümit olur.
bencede sen bugünki hakkını kullandın gerek yok konuşmana
ayy çok iyi yaa sevindim canım olabiliyo dönem dönem inşallah tekrarlamaz canım
hoşgeldin kkya ve topiğimize
rica ederim canım
# garip
# ademilehatice
# ebrar_53+
# duyguevren
# kardelen5233+
# KK Pro ÜyeElif
# tugcal toptan diyim herkese hoşgeldiniz ama biraz bişeyler getirsydiniz tugcalın curusuyla gelin çay yapayım size
yok canım nedemek ya olabilir insanlık hali herzaman aynı olmuyo ruh halimizsaol ablacım ne olur benim kusura bakmayın ben çok dalgınım dikkat eksikliği var hemen öle kafamı toplayamıorum sakın bizim halimizi hatrımızı sormuosun die flan çok unutkanım o yüzden beni mağdur görün olurmu ablacım
evet yaa konusun kizlarr:84::84::84::84::84::84:
neden eriniyorsun kardelencim:26::26::26::26:yoksa yazinimi görmedik:26::26::26:
hosgeldin canim aramiza,hayirli olsun bebegin,rabbim kucagina almak nasip etsin insallah
yok canım,yorgunum,uykusuzum ve bi saat önceden beri çıkıcam hala.
ben 2 yıllık evliyim geçen yıl ocak ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu ve küretaj oldum daha sonra 6 yıllık bir over kistim mevcuttu tedavisi bir türlü olmayan bu bebeğim gibi diğeride tedavi ile olmuştu haziran ayında kistim patladı ve ameliyat oldum daha sonra tedaviye başladık tekrar ameliyat önceside tedavi görüyordum. yumurta takipleri yapıldı 3 ay yine hamile kalamadım 3 kez yumurta çatlatma iğnesi oldum olmadı ve en son yumurta geliştircilerle pregon 600 lük iğne sonunda hamile kaldım çok zor günlerdi ve bu günlerde hem eşimi hem kendimi çok yıprattım allah kimsenin başına vermesin
öncelikle bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşşşş cnm
inşşş sizin gibi bizlerde mutlu sona ereriz inşşşşşşşş
amin canım allah isteyen herkeze nasip etsin
amin canım herşeyin başı dua 1 buçuk yıl tedavi gördüm en son bilirsiniz belki salatı tefriciye duası okudum ve o ay hamile kaldım ben. yer gök dua üstüne allah dualarınızı kabul etsin
# garip
# ademilehatice
# ebrar_53+
# duyguevren
# kardelen5233+
# KK Pro ÜyeElif
# tugcal toptan diyim herkese hoşgeldiniz ama biraz bişeyler getirsydiniz tugcalın curusuyla gelin çay yapayım size
yok canım nedemek ya olabilir insanlık hali herzaman aynı olmuyo ruh halimiz
bende zaman zaman unutabiliyorum
neyse başladılar canım
ben 2 yıllık evliyim geçen yıl ocak ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu ve küretaj oldum daha sonra 6 yıllık bir over kistim mevcuttu tedavisi bir türlü olmayan bu bebeğim gibi diğeride tedavi ile olmuştu haziran ayında kistim patladı ve ameliyat oldum daha sonra tedaviye başladık tekrar ameliyat önceside tedavi görüyordum. yumurta takipleri yapıldı 3 ay yine hamile kalamadım 3 kez yumurta çatlatma iğnesi oldum olmadı ve en son yumurta geliştircilerle pregon 600 lük iğne sonunda hamile kaldım çok zor günlerdi ve bu günlerde hem eşimi hem kendimi çok yıprattım allah kimsenin başına vermesin
arkadaşlar ben çıkıyorum malum sabah işe gidecez herkeze iyi geceler bu arada topiğinizi çok sevdim hepinize teşekkürler by by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?