Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar yazdıklarınız okudum ama alıntıları sabah alıp yazarım,kusura bakmayın olur mu?
şimdi çıkıyorum ben.

herkese teşekkürler forumda acemiyim kusura bakmayın azcık idare etceksiniz beni :))
ben de birşey sorcam bilen arkadaşlar varsa sanırım duyguevren arkadaşımız daha tecrübeli. benm gecen ay reglim 8 gün gecikti. sebebi ne olabilir acaba? sonra normal oldu ve bi sorun yok sadece merak ettim neden olabilir diye. psikolojik desem oyle çok ta kapırmıyorum kendimi hamişmiyim diye, anlamadım?

MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti

canim daha tecrubeli arkadaslarinin fikirleri daha tatmin edici olur belki ama,acizane fikrimi söylemek istedim.uzmanlarin dedigine gore psikolojik nedenler,stres,mevsimsel degisiklikler vs vs gecikmelere sebep olabiliyormus tatlim

iyigeceler kardeloşla ebrar bende çıkıyorum kızlar belim ağrıyo biraz uykumda geldi hepinize iyigeceler şekerler bye duaları okumayı unutmayın bakk

iyigeceler byeee

iyigeceler kardeloşla ebrar bende çıkıyorum kızlar belim ağrıyo biraz uykumda geldi hepinize iyigeceler şekerler bye duaları okumayı unutmayın bakk

iyi geceler birsencim

kizlar bende cikiyorum,hapsurmaktan bilgisarayin ekrani uzerine yagmur yagmis gibi olduu:2::2::2::2::2:birde gözlerim sulaniyor zaten cift göruyorum yazilarinizi

hepinize iyi geceler,allah'a emanet olun:80::80::80::80:

gecmıs ne cok bırıkmıs dönemıcem cok yorgunum yenı tarıh veren oldumu acaba
esım evdeyken sızlede sohbet edemıyorum kusurumabakmayın ne mısafır bıtıyor ne esımın ıstegı

neden oyle dedin arkadasim

yENİ YILA ÇOK MUTLU GİRDİMM HERŞEY GÜZEL GİDERKEN DÜNDEN SONRA HERŞEY DEĞİŞTİ İNSAN ÇOK DEĞER VERDİĞİ BİRİNE GÜVENİNİ KAYBETTİMİ YIKILIYOR DUA ETMEKTEN BASKA CAREM YOK ALLAHTAN BASKA HİÇKİMSE İCİMİ FERAHLATAMAZ UNUTMAK İSTİYORUM BİLMİYORUM AKLIMA GELDİKÇE AĞLAYASIM GELİYORR..

iyigeceler arkadaşlar naslsınız gremiyorum bu aralar hepiniz iyisiniizdir umarım benimde ev telaşım var allah kısmet ederse bu ay taşınıyorum çok işim var bi yandanda grip gibiyim zaten ebrarım duaları işaretlemişin saol tatlm bi sorun var taşncm evde kablolu tv yokmuş internet onun üzerinden kullanıyoruz bi süre internetsiz olcam yani bi yerleşeyim o zaman ev teleffonu bağlatmayı düşünüyorum internette beraber bir süre yokum yani k.i.b. allaha emanet olun arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…