nasıll nasıl yanii
saolasın canım benımmmmm bende semranın dogum gununu gectı dıye hatrlıyom ama yanlıs mı hatrlıyommmmmmderya , semra ,ve kardelen hepinizin dogum günü kutlu olsun
ne gusel ıste canım benım bısey yokmus bıraz gıda takvıyesı ıle cozulur bu ıskizlar neden konusmuyorsunuz yaaa
esim bugun doktora gitmisti,sperm sonuclarini almaya,cok sukur varikosel falan yokmus.doktor 2,3 ay daha deneyin.olmazsa burda kinderwunschzentrum var turkcesi tup bebek merkezi oraya gidin demis,cok moralim bozuk yaaaa
canımm boynun agrıyomussssss gecmıs olsun canım benım doktorun ne dedıyse onu dınle ve takma artık kafaya bısey belkı de progetansız adet olcan bellı mı olurrrrrrebrarım sagol canım benim kızlara ilettigin için...kayınvalidemde oldugum için yazamadım hemen onların net kapalı çünkü...
kızlar aynen ebrarımın dedigi gibi gittim göründüm...hiçbişey yok tertemiz dedi.akıntın varmı dedi var dedim.ilaç verdi akıntı için sadece..progestana gerek görmedi ya yazın dedim yazmadı.onu tedavi esnasında kullanman daha iyi olur dedi.anlamadım gitti...yumurtlamada göremedi olduysa geçmiştir zaten dedi...bugün 19.günüm çünkü...bide ben artı klomen falan kullanmak istemiyorum ara vermek istiyorum dedim..en iyisi bencede bu dedi..bi 6 ay hiçbişey kullanma,karar verdiginde tüp bebek merkezlerine baş vurursun dedi aşılama veya tüp için...yani aynen benim karar verdigim gibi düşünüyo doktorda..bakalım hayırlısı.perdeyi de sordum.rahim filmini almadım yanıma giderken ama anlattı işte şekil çizdi falan..üstteki çöküklügün derinligi önemli dedi..bunu deryamla konuşmuştuk zaten o da aynını dedi deryam...benimki çok derin degil üstten hafif çökük dedim...perdeyi ögrenmek için daha başka yöntemler var dedi..histeroskopyi demek istedi sanırım..ama perde gebelige engel degil kesinlikle,sadece hamile kaldıktan sonrası önemli dedi..yani kızlar kısacası benim zaten bildiklerimi teyit etmiş oldu doktor..biraz için rahatlamadı degil ama perde konusunda...
neyse kaçtım ben şimdi evin işleri kaldı hep...paspaslarımı silkeleyim önce,sonra balkonumu yıkayım,sonra evi süpürüp yerleri siliyim öfffffffff kaçtımmm
canım yıne cok uzmusun kendını yaa kıyamam sana offff ne dıyım bılemıyorum kı cok zro bılıyorummmmben adet oldum bu ayda bişe yokçok sancım var giremeyebilirim bugün ve yarın haberiniz olsun...inş. sizlerden güzel haberler gelir kızlar çok öptüm A.E.OLUN.HOŞÇAKALIN
ablacımmmm nasılsın canım senı yıne kacırdım uzuntulerını gonulden paylasıyorum inşallah en kıza zamanda gelir bebeişin ve öyle bi gelir ki bir daha gitmezzzzzzkıyamam üzülmedin inşallah canım
nasipse önümüzdeki ay gelir minişin dikkat et kendine çok öptüm bitanem
saol canımmm benım ınsallah dedıgın gıbı olurbitanem doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun rabbim bütün istek ve dileklerini tez zamanda kabul eylesin....çok seviyorum seni öptüm bitanemmm
canımm allah ıstedıkten sonra doktorlar ne dese bos hıc takma kafana doktorun dedıklerını yap duanı da eksık etme bır kere geldı bebegın sana bır kere daha gellır ınsallahiyi canım ne olsun hastane kapılarında gezinip duruyoruz bugün doktora gittim moralim sıfır prof. buldum ileri derecede pko hastası olduğumu söyledi söktürücü kullanıcam 5.günü gibi gidicem adetimin ve sonra 3 ay boyunca doğum kontrol hapı kullanıcam sonrada tedaviye geçicekmişiz kendiliğinden hamile kalman mucize olur diyor bana
canım su dısardan gelenlee tıkayın kulaklarınızı artık her yerde bulur bole ınsanlar ben uzakta oldugumu zannederdım ama degılmısım malesef ınsanlar kendı derdınde karsıdakının sıkıntısımı varmıs yokmuymus hepsı hıkaye kuru bır gecmıs olsun bıttı ıste bu kadarrrrr senın ıcınde ne fırtınalar koparmıs hepsı bossss hepsı bende hepsını uzaklastırdım cevremden hepsını artık yalnızım belkı evden de pek cıkmıyorum ama kafam rahat sukur sende yapabılıyosan bunu yap yapamıyosan da allahtan bunları takmamak ıcın guc ıstederin su cum saolasın alışdık artık bu tip şeylere duymaya ne yapalım Allahdan gelene boynuzmuz kıldan ince bişey diyemiyorum
amınnnnn rabbım hepsıne dayanma gucu versın ve artık bıtsın bunun ardı arkası ınsallahhhyaaa 5 tane şehit varmış çok üzüldüm yaaaa
ALLAHIM AİLELERİNE SABIR VERSİN
ne desem bos bu yusden sana sadece ve sadece dua edebılıyorum ablacımmmderinim demek sizde konuştunuz selincik fena gerçektende allah yardımcısı olsun makbuşun
adetin inşallah düzelir cano napalım kader işte
benden ümitlisinizde keşke azcıkda ben ümitli olabilsem
sana kolay gelsin canım öptümmm
kızlar bişey kopyalıcam bakın.polikistikover merkezi diye bi site var şimdi orada okudum bu yazıyı ve şok oldum.ilk defa duyuyorum..ben yumurtlama olayını böyle bilmiyodum..yani her ay yumurtayı vücut üretiyo sanıyodum..megerse içimizde daha dogdugumzda yumurtacıklar gizliymişşş
Doğduğunda bir kız çocuğunun yumurtalıklarında 2 milyon yumurta mevcuttur. Her adet döneminde bir yumurta gelişip yumurtlama olmakta ve bunun sonucunda da adet kanaması gerçekleşmektedir. Buna göre bir kadın üreme dönemi boyunca yaklaşık 400 defa yumurtlamakta ve bunun sonucunda 400 defa adet kanaması olmaktadır. Yumurtalıklarda hiç yumurta kalmadığı için menopoz döneminde adet kanaması kesilmektedir. Doğumda mevcut olan 2 milyon yumurtanın 400 tanesi yumurtlamada kullanılmaktadır, geriye kalan yumurtalar ( %99.9) yumurtlama aşamasına gelmeden ölmektedir (atrezi).
canım pko ahkkındakı yazını okudum ve bunu zaten bana doktorum solemıstı hatta ben dedım kı kıstlerım hala duruyomu dedıkı onlar kıst degıl gecmısten gelen ve gelısememıs yumurtalarınevet yaaa..biliyon boynumu zaten..artık onunla yaşamayada alıştım yıllardır..agrıyo diye söylemek bile gelmiyo aklıma.benimle bütünleşti bu agrılarAllah beterinden korusun napalım..sagıma dönemiyom kuzu yaa..telefonda dedim ya..doktor bakarken ultrasona kafamı ceviremedim he sırtımın ortasından bişey çekiliyo yukarı dogru of off.
selam arkadaşlar topiğinizi takip ediyordum uzun zamandır benide aranıza kabul edermisiniz ben uzun bir aradn sonra hamile kalanlardanım şu an 13 haftalık hamileyim allah herkese nasip etsin inşallah topiğinize benide eklermisiniz bu arada sağlık personeliyim veeee ebeyim takıldığınız bişey olursa sorularınıza açığım sevgiler
canım oncelıkle hayırlı olsunnn ınsallah hıc ayrılmaz yavrun senden ve umarımmmm kucagına da alırsınnnnn bebısını saglıklı sıhhatlııı onlar gecmıste kaldı artık bılıyorum ne kadar streslı bır donem oldgunu ınsallah bı daha yasamassınben 2 yıllık evliyim geçen yıl ocak ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu ve küretaj oldum daha sonra 6 yıllık bir over kistim mevcuttu tedavisi bir türlü olmayan bu bebeğim gibi diğeride tedavi ile olmuştu haziran ayında kistim patladı ve ameliyat oldum daha sonra tedaviye başladık tekrar ameliyat önceside tedavi görüyordum. yumurta takipleri yapıldı 3 ay yine hamile kalamadım 3 kez yumurta çatlatma iğnesi oldum olmadı ve en son yumurta geliştircilerle pregon 600 lük iğne sonunda hamile kaldım çok zor günlerdi ve bu günlerde hem eşimi hem kendimi çok yıprattım allah kimsenin başına vermesin
canım hasta osımdı yapsın nazını sabret sende hamiş kalınca o da senın nazını cekcek care yokgecmıs ne cok bırıkmıs dönemıcem cok yorgunum yenı tarıh veren oldumu acaba
esım evdeyken sızlede sohbet edemıyorum kusurumabakmayın ne mısafır bıtıyor ne esımın ıstegı
canımmm kolay gelsın sana da ayrıca da gecmıs olsun bı an once baglat da dön aramıza yıne en kısa zamandaiyigeceler arkadaşlar naslsınız gremiyorum bu aralar hepiniz iyisiniizdir umarım benimde ev telaşım var allah kısmet ederse bu ay taşınıyorum çok işim var bi yandanda grip gibiyim zaten ebrarım duaları işaretlemişin saol tatlm bi sorun var taşncm evde kablolu tv yokmuş internet onun üzerinden kullanıyoruz bi süre internetsiz olcam yani bi yerleşeyim o zaman ev teleffonu bağlatmayı düşünüyorum internette beraber bir süre yokum yani k.i.b. allaha emanet olun arkadaşlar..
evet canım dedigin gibi pek dadlu oldu teyzesi allahım tez zamanda bizlerede nasip eder işşallah anneligislm
herkeze hayırlı geceler.
geçmişden geliyorum,baya kilometre katettim.
derya cım,sen iyi ol da,gerisi önemli değil tatlım
ela cım,testlerin iyi çıkmasına çok sevindim.
banu cum,bugün senin için çok dua ettim canım,inşallah döllenen yumurtan sağlıklı bölünmeye devam eder ve tutunur sana bebeğin.
gül cüm,adet olmuşsun,çok üzüldüm,ama ebroşun ve icroc un dediği gibi,adet olmak çok büyük bi nimet ve adet olduğun sürece umut hep vardır
derincim,canım,içinin rahatlamasına çok sevindim,herşeyin güzel çıkmasınada tabiki.
birsencim,elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum canım.
ebroşum,merak etmişin,sabahtan beri evde değildim,ondan gelemedim datlum.
aleyna cım,tekrar teşekkürler,zahmet edip kartta göndermişin tüm doğum günü çocuklarına.
kardelencim,gerçekten bu topicte herkez oğlak burcu galiba,benim durumumsa çok vahim,aynı evin içinde iki oğlakkkkkkkkkkkkkkkk
sevtuncum,yeğenin eminim ki çok tatlıdır,rabbim sanada,bizede nasib etsin yavrularımızı inşallah.
garip ve egal,inşallah sizlerde b1 sınavını başarıyla geçmişinizdir,ne olduğundan haberim yok ama.
ayrıca herkezin yumurtlama günü aynı günler olcak diye bişey yok,hatta aynı kişide bile günler değişebilir,o yüzden değerlendirmek gerenk
cici cim,az önce seni gördüm altta,son durumun nedir,kullandın mı progen miydi iğnenin adı?
yetercim,anlattığın hikaye beni derinden yaraladı
haticecim,nerelerdesin,çok nadir uğruyosun,yaramaz bişey yok inşallah.
iksir cim,malesef bugün bende hiç iş yapmadım evde
sünger cim,sen de iyisin inşallah,maşallah donlaıda sallamışın,rabbim neşeni bozmasın,güzel kızını öp yerime.
semracım,doğumgünü çocuğu olarak yorgun düşmüşün galiba,senide göremedim bugün uğramamamışın galiba.
boncuğum,evde hasta var,ne misafiri?başka zaman gelsinler kız,bitmiyo senin işlerin misafirler yzünden.
derdacım,sende gelmişin,iyisiniz inşallah canım.
flan,tuğçe ve güneycanan ı merak ediyorum,canan tedavi görüyodu,sonucunu aldı mı acaba?
tutişim,sen neden uğramadın kuzu bugün,izin günün müydü?
veee hep söylediğim gibi,hayali ve yelizimi çok çok çok özledim,keşke bi ses verseler.
kızlar,unuttuğum varsa affola,elimden geldiğince hatırlamaya çalıştım.
işşallah bebem ya birde bakmışsın okadar hızla g,itmişler oluvermişmi sana ikiz anamın tutmasın ozamn kimsecikler beni gelsin mercimek şirineler mercimek paşalar demicanim ben yemek yapiyorumda yazini biraz gec gördüm. basin saolsun cnmm baban icin cok üzüldüm kimbilir nekadar aci olmusturr.cnmm jelli bende duydum ama adini gercekten bende unuttum o jelden ben biraz kararsizim bazilari diyo sperme zarari yok bazilari var hem cok kayganlastiriyomus zaten bendede normal bide onu alirsam düsünün artikkk .. insallah saglikli nur topu gibi bi bebemizz olurr..
canım ben her namazda dua ediyorum merak etme sentamm canim kendine iyi bak görüsürüzz allah kabul etsin namazini bizede dua et
kız delüş bilgilendirdigin için sag ol şaştımda kaldım he okuyuncakızlar bişey kopyalıcam bakın.polikistikover merkezi diye bi site var şimdi orada okudum bu yazıyı ve şok oldum.ilk defa duyuyorum..ben yumurtlama olayını böyle bilmiyodum..yani her ay yumurtayı vücut üretiyo sanıyodum..megerse içimizde daha dogdugumzda yumurtacıklar gizliymişşş
Doğduğunda bir kız çocuğunun yumurtalıklarında 2 milyon yumurta mevcuttur. Her adet döneminde bir yumurta gelişip yumurtlama olmakta ve bunun sonucunda da adet kanaması gerçekleşmektedir. Buna göre bir kadın üreme dönemi boyunca yaklaşık 400 defa yumurtlamakta ve bunun sonucunda 400 defa adet kanaması olmaktadır. Yumurtalıklarda hiç yumurta kalmadığı için menopoz döneminde adet kanaması kesilmektedir. Doğumda mevcut olan 2 milyon yumurtanın 400 tanesi yumurtlamada kullanılmaktadır, geriye kalan yumurtalar ( %99.9) yumurtlama aşamasına gelmeden ölmektedir (atrezi).
kız arayı sogutma he işşallah taşındıgın evin ugurlu gelirde gelsin ozaman mercimekleriyigeceler arkadaşlar naslsınız gremiyorum bu aralar hepiniz iyisiniizdir umarım benimde ev telaşım var allah kısmet ederse bu ay taşınıyorum çok işim var bi yandanda grip gibiyim zaten ebrarım duaları işaretlemişin saol tatlm bi sorun var taşncm evde kablolu tv yokmuş internet onun üzerinden kullanıyoruz bi süre internetsiz olcam yani bi yerleşeyim o zaman ev teleffonu bağlatmayı düşünüyorum internette beraber bir süre yokum yani k.i.b. allaha emanet olun arkadaşlar..
kız tüh ilk günaydının ben dicektim yaw siz bensiz geceleri muhabbet edin kız merak ettim hep gece takılıp yazıyoruzda bizim mercikelrele nezaman haşır neşir olcez başına oturulunca kalkamıyoruz eşler kızyo kesin bize eşle yaramazlık yapmadangünaydın kızlzlarrr
evet canım dedigin gibi pek dadlu oldu teyzesi allahım tez zamanda bizlerede nasip eder işşallah anneligi
Işşallah bebem ya birde bakmışsın okadar hızla g,itmişler oluvermişmi sana ikiz anamın tutmasın ozamn kimsecikler beni gelsin mercimek şirineler mercimek paşalar demi
Canım ben her namazda dua ediyorum merak etme sen
Kız delüş bilgilendirdigin için sag ol şaştımda kaldım he okuyunca
Kız o yumurtalardan biride bize isabet eder işşallah saglıklı bir şekilde bebem
Kız arayı sogutma he işşallah taşındıgın evin ugurlu gelirde gelsin ozaman mercimekler
Kız tüh ilk günaydının ben dicektim yaw siz bensiz geceleri muhabbet edin kız merak ettim hep gece takılıp yazıyoruzda bizim mercikelrele nezaman haşır neşir olcez başına oturulunca kalkamıyoruz eşler kızyo kesin bize eşle yaramazlık yapmadanLeylekler gtiri mercimekleri ay leylekler getiriken üşümesinler kız mercimekler
Günaydınlar türkiyemin insanları gününüz aydın olsun huzurlu mutlu olsuz kız mızmız girmiyo neden acaba mercimegi iyidir işşallah derdayıda kaçırmişim zaten buluttta girmiyo kaç zamandır nerelerde acaba kız kayracım görüşemiyoz bebem kızlar ben çıktım benim yavru huzursuzlanmaya başladı daha çamaşır asıcem dışarı bu arada 2 tane karetta karettam oldu evi hayvanat bahçesine çevirmesem iyi olcek he
Neyse ben kaçar girebilirsem iftardan sonra girerim beni özleyin anacım:86::86::86::86:
hepinize günaydın kıslar nasılsınızzz
canım,hamilelikte crus zaarlıymış,ondan kullanamıyo tuğçem,e bizde yaya kaldık böyle# garip
# ademilehatice
# ebrar_53+
# duyguevren
# kardelen5233+
# KK Pro ÜyeElif
# tugcal toptan diyim herkese hoşgeldiniz ama biraz bişeyler getirsydiniz tugcalın curusuyla gelin çay yapayım size
rabbim bebeğini bağışlasın,sende zor dönemden geçmişsin,bende çok kullandım iğne ama,oluşan gebeliğimde sağlıkla devam etmedi,hayırlısı olsun.ben 2 yıllık evliyim geçen yıl ocak ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu ve küretaj oldum daha sonra 6 yıllık bir over kistim mevcuttu tedavisi bir türlü olmayan bu bebeğim gibi diğeride tedavi ile olmuştu haziran ayında kistim patladı ve ameliyat oldum daha sonra tedaviye başladık tekrar ameliyat önceside tedavi görüyordum. yumurta takipleri yapıldı 3 ay yine hamile kalamadım 3 kez yumurta çatlatma iğnesi oldum olmadı ve en son yumurta geliştircilerle pregon 600 lük iğne sonunda hamile kaldım çok zor günlerdi ve bu günlerde hem eşimi hem kendimi çok yıprattım allah kimsenin başına vermesin
inşallah en kısa zamanda olur bebeğin.Bebeğim olsun istiyorummm her gece dua ediyorumm
evet yaaaa,sonrada kocalardan yiyoz azarı,yiyoz,genede uslanmıyozinsan burda olunca takili kaliyor dimii,ayrilmak istemiyor.
tuğçe şato almış crus un parasıyla:97:ah ah eski günler tuğçem curusunu satmış kuzum artık hayalin uçağıda yok
neyse ben arabayla gelirim bekle .he buarada nasipse yaza ankaradayım haberin ola buluşucaz
evet,dün çok uykusuz kaldıydım,ama geçmişte senide merak ed,p sordum bu aada.kuzum sesin çıkmıo bugün çokmu uykusuzsun benim gibiiii ben dün görümcemdeydim sabahladık sohbet muhabbet 5 kadar 5te yattım 11 de kalktım uykusuzluktan ölüorum gözlrim kapanıo ama fırsat bu fırsat herkes burdayken bırakmak istemiorum yaaa
her ne kadar takmadığımızı düşünsek bile,bilinçaltımız takıyo ve adetlerimizi etkiliyo ister istemez.herkese teşekkürler forumda acemiyim kusura bakmayın azcık idare etceksiniz beni :))
ben de birşey sorcam bilen arkadaşlar varsa sanırım duyguevren arkadaşımız daha tecrübeli. benm gecen ay reglim 8 gün gecikti. sebebi ne olabilir acaba? sonra normal oldu ve bi sorun yok sadece merak ettim neden olabilir diye. psikolojik desem oyle çok ta kapırmıyorum kendimi hamişmiyim diye, anlamadım?
canım,ben çıkmışım,görmedim yazınıkızlar iyi geceler nasılsınz
kardelen nasılsınım canım
inşallah pozitif sonuç alırsın ipekcim.Kızlar günaydın..bana dua edin ne olur:26: Saat 3te doktor randevum var kan testi yaptırıcam.dün adet olmam gerekiyordu olmadım......
tutişim,alttasın,selam datlum.
kardeloşş yoksun cnm burda bende yemek tariflerine bakayım barii:)
deryam sen ne zaman vereceksin kuzu tariflerini:)
kardelencim,naber,gittin mi takibe,ne durumda yımırtacıklar?
canım geçen cumartesi günü gittim işte tekrar klomene başladık inşallah bu ay solda yumurtalar gelişirse önümüzdeki perşembe günü flan aşılamaya geçilecek sen ne alemdesin
hımmm,ben iğne gibi,iki güne bir bakıyo sandım dr u.
iyidir cnm ne olsun temizlik yapıyorummmmmmgünaydın kuzum iyilik sen nasılsın
h.g canım ben iyiyim ev işi hiç bitmiyor işte temizlik flnselam kızlar nasılsınız?
Kardeloşumm çiçekler senin tabi kuzu :)resim eklemeyi öğreniyordum :)gerçi burası deneme tahtası değil ama bi kerecik olsun :):)
dün izinliydim cnm evet artık salı günleri kullanıyorum,zaten iki haftacık kaldı çok şükür:)
derinimm tatlım kist falan çıkmamış çok şükür cnm çok sevindimm,kaygana meselesine gelince valla sanırım aynen öyle,ama eşimede dedim valla bi daha derse açıcam ağzımı geçen günde akşm yemek yapmadım bana 7buöukta geliyorsun 10a kadar yemek yapamadın mı diyor kaynanatör işte
Eboşumm sende biliyorsun eltimin mevzularından oysaki ne kadar üzülüyordum demekki kız haklıı bunların hakkından eltim gelir valla,ohh iyide yaptı bundan sonra bende lafımı esirgemicem eşime de dedim valla...
Eboşumm görümcem hala beni arayıp hbr vericek hee,bnm herifte akşam geldi soruyor ne oldu aradı mı diye aramadı onun yüzünden arkadaşımlada buluşamadım dedim arayıp söylesene kızsana diyo bana ne arıycam banane dedim eşimde kızdı bana hayret ettim he niye araıp laf söylemiyorum diyee:)neyse işten çıkayıp tüm günler bizim inşaallah,bu arada ev işi ne oldu bakıyormusn ne zamandır sorucam unutuyorum hep (dualarda okundu kuzuu)
elaezel cnm test sonuçların temiz çıkmış hadi gözün aydın cnm
deryacımm,semracım doğum gününüz kutlu olsun,nice senelere eşinizle çocuklarınızla inşaallah kuzular...
Tugcem,derdam,birsenim kızlar sizler nasılsınız?cinsiyetler ne zman belli olacak inşaallah...
Aleynam sen nasılsın cnm...
Pelinim karar verdin mi hangi renge boyatacaksın saçını?
Boncuğum,kardelenbhrım,sevtunum,kardelen49,elixsir,yeter,hatice,gülcüm,banu,sunger,selina,garip kızlar sizler nasılsınız? Ayy ne kadarr kalabalıkmışız unuttuğum varsa kusura bakmasın neolur
kızlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?