iyidir cnm ne olsun temizlik yapıyorummmmmm
h.g canım ben iyiyim ev işi hiç bitmiyor işte temizlik fln
Sen nasılsın
h.g canım ben iyiyim sen nasılsın
ne edicen 3 te kısssevde bir sürü iş var bende işteyim saatin 3 olmasını bekliyorum
selammmmm ne yaptınız kızlar nasılsınız
aa olabilir cnm özelden firmayı atsana bana sana zahmet bi bakemburdayım canım,çıktım bi aa kimse yok diye.
yeni bi irmayla tanıştımda,ürünleri bitkisel,organik,onlara bakıyodum,üyelik sistemiyle işliyo,aynen bi firma var,herkez bilir,onun gibi,ama fiyatlar daha uygun ve türk firması bu
üye olmayı düşünüyorum,hem kendim kullanırım,hemde yeni üyeler bulursam,prim alıyorum,tabi satıştanda para kazanabiliyorum.işte böyle,arkadaşlarımlada görüşüyorum,düşünenleri kendime arkadaş edincem
bak sende işten ayrılıyosun,düşünürsün belki öyle şeyler.
sağol cnm bende iyiyim çok şükür
Sen nasılsın
ne edicen 3 te kısss
vay dünürüm gelmi şnbr cnm nasılsın
kusum vereyım de nereden vereyım bı arada bısey dıcem sana dırekt sıteısmı yazsam yollasam olurmu bende yaklasık 300 400 tarıf var hepsını yollayamam ma o sıtelerdenbakabılırsın ıstersen ama ıstersen de meseneyı yaz ozele hemen emaıl atayım kuzuuummmmkardeloşş yoksun cnm burda bende yemek tariflerine bakayım barii:)
deryam sen ne zaman vereceksin kuzu tariflerini:)
bence cok ıyı yaparsın canım kafanı dagıtmak ıcın en ıyısı valla ben bır suru karar aldım hepsı güme gittiiiiiburdayım canım,çıktım bi aa kimse yok diye.
yeni bi irmayla tanıştımda,ürünleri bitkisel,organik,onlara bakıyodum,üyelik sistemiyle işliyo,aynen bi firma var,herkez bilir,onun gibi,ama fiyatlar daha uygun ve türk firması bu
üye olmayı düşünüyorum,hem kendim kullanırım,hemde yeni üyeler bulursam,prim alıyorum,tabi satıştanda para kazanabiliyorum.işte böyle,arkadaşlarımlada görüşüyorum,düşünenleri kendime arkadaş edincem
bak sende işten ayrılıyosun,düşünürsün belki öyle şeyler.
canım ınsallah hersey yolunda gder de bu ay alırız gusel haberlerınıyok canım şöyle ben klomeni günde 2 kere alıyorum cumartesi biticek ilç sonra salı günü tekrar gidicez yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak eğer büyürse inşallah büyür amin çatlatma iğnesi yapılacak perşembe günüde aşılama işte dua et benim için
canımcım kolay gelsınnnnn temıslık yapıyomusun
iyidir cnm ne olsun temizlik yapıyorummmmmm
Sen nasılsın
h.g canım ben iyiyim sen nasılsın
özeline bakarsın kuzum :)kusum vereyım de nereden vereyım bı arada bısey dıcem sana dırekt sıteısmı yazsam yollasam olurmu bende yaklasık 300 400 tarıf var hepsını yollayamam ma o sıtelerdenbakabılırsın ıstersen ama ıstersen de meseneyı yaz ozele hemen emaıl atayım kuzuuummmm
ne edicen 3 te kısss
vay dünürüm gelmi şnbr cnm nasılsın
canım taşınıyomuşsun güle güle otur yeni evinde bide minik sıpa geldimi çok güzel olur hayırlı olsun canım kolay gelsin sana .enkısa zamanda bağlat netini özleriz seni .çok öpüyorum seni afedim sende ALLAHA emanetsiniyigeceler arkadaşlar naslsınız gremiyorum bu aralar hepiniz iyisiniizdir umarım benimde ev telaşım var allah kısmet ederse bu ay taşınıyorum çok işim var bi yandanda grip gibiyim zaten ebrarım duaları işaretlemişin saol tatlm bi sorun var taşncm evde kablolu tv yokmuş internet onun üzerinden kullanıyoruz bi süre internetsiz olcam yani bi yerleşeyim o zaman ev teleffonu bağlatmayı düşünüyorum internette beraber bir süre yokum yani k.i.b. allaha emanet olun arkadaşlar..
ablam dua etmen yeterli zaten ALLAHIM sendende dua eden herkesdende razı olsun .dün gece erken yattım karşılaşamadık kuzum .saolasın canım benımmmmm bende semranın dogum gununu gectı dıye hatrlıyom ama yanlıs mı hatrlıyommmmmm
ne gusel ıste canım benım bısey yokmus bıraz gıda takvıyesı ıle cozulur bu ıs
canımm boynun agrıyomussssss gecmıs olsun canım benım doktorun ne dedıyse onu dınle ve takma artık kafaya bısey belkı de progetansız adet olcan bellı mı olurrrrrr
canım yıne cok uzmusun kendını yaa kıyamam sana offff ne dıyım bılemıyorum kı cok zro bılıyorummmm
ablacımmmm nasılsın canım senı yıne kacırdım uzuntulerını gonulden paylasıyorum inşallah en kıza zamanda gelir bebeişin ve öyle bi gelir ki bir daha gitmezzzzzz
saol canımmm benım ınsallah dedıgın gıbı olur
canımm allah ıstedıkten sonra doktorlar ne dese bos hıc takma kafana doktorun dedıklerını yap duanı da eksık etme bır kere geldı bebegın sana bır kere daha gellır ınsallah
canım su dısardan gelenlee tıkayın kulaklarınızı artık her yerde bulur bole ınsanlar ben uzakta oldugumu zannederdım ama degılmısım malesef ınsanlar kendı derdınde karsıdakının sıkıntısımı varmıs yokmuymus hepsı hıkaye kuru bır gecmıs olsun bıttı ıste bu kadarrrrr senın ıcınde ne fırtınalar koparmıs hepsı bossss hepsı bende hepsını uzaklastırdım cevremden hepsını artık yalnızım belkı evden de pek cıkmıyorum ama kafam rahat sukur sende yapabılıyosan bunu yap yapamıyosan da allahtan bunları takmamak ıcın guc ıste
amınnnnn rabbım hepsıne dayanma gucu versın ve artık bıtsın bunun ardı arkası ınsallahhh
ne desem bos bu yusden sana sadece ve sadece dua edebılıyorum ablacımmm
canım pko ahkkındakı yazını okudum ve bunu zaten bana doktorum solemıstı hatta ben dedım kı kıstlerım hala duruyomu dedıkı onlar kıst degıl gecmısten gelen ve gelısememıs yumurtaların
ve benım kafamı karıstıran su sayılı yumurta meselesı bılıyosun kı herkes bır ıkı yumurta harcarken her ay bızım 10 20 tane oluyo oda bosa gdıyo hepsı erkenden bıtıp erken menapoz yasarsam dıye cok korkuyorum ben
canım oncelıkle hayırlı olsunnn ınsallah hıc ayrılmaz yavrun senden ve umarımmmm kucagına da alırsınnnnn bebısını saglıklı sıhhatlııı onlar gecmıste kaldı artık bılıyorum ne kadar streslı bır donem oldgunu ınsallah bı daha yasamassın
canım hasta osımdı yapsın nazını sabret sende hamiş kalınca o da senın nazını cekcek care yok
mısafırlerın bıeter de sende rahatlarsın umarım ben yenı tarıh veren ıksırden baskasını hatrlamıyom ama ben cok eskıden ıtıbaren okudum sen onu coktan eklemıs de olabılırsın
canımmm kolay gelsın sana da ayrıca da gecmıs olsun bı an once baglat da dön aramıza yıne en kısa zamanda
KIZLARRR YAAAA BUGUN ARABAYI CIZDIM HEM DE BOYDAN BOYA UC TANE VE DERIN CIZGI RESMEN KAZINDI ARABA KAZINDI
ESIM KIZAR DIYE TAHMIN ETMISTIM AMA KIZMADI SUKURLER OLSUN KI
AMA BEN COK UZULDUM VE ICIM COK SIKILDI AKSAM OLDU DAHA DA COK SIKILDI GERCIIII
NEYSE ISTE EHLIYET VAAARRRRRRRR KULLANAN YOK DIYODUM VE ALISTIRMA YAPIYODUM GUNDUZLERDE SORUN YOK GIBIYDI AMA AKSAM ALISTIR YAPMAK ISTEYIN CE KAPIYI ORTALAYAMADIM VEE IS ISTENNN GECMIS OLDU BI KERE OFFFF OFFFF BU ARABA ISINI COZMEM LAZIMMMM ARTIKKKKKK
NEYSE HERKESE IYI GECELER DILIYORUM BANA BUGUN UYKU YOKKKK GIBI GOZUKUYO
KARDELOSUM BU ARADA BEN IYIYIM CANIM COK SUKUR DE RUHUM YARALI BIRAZ AMA O DA GECIYO ZAMANLA GRUSELIM EN KISA ZAMANDA ÖPÜLDÜNÜZ
delüüüü alemsin valla karetta karetta haaevet canım dedigin gibi pek dadlu oldu teyzesi allahım tez zamanda bizlerede nasip eder işşallah anneligi
işşallah bebem ya birde bakmışsın okadar hızla g,itmişler oluvermişmi sana ikiz anamın tutmasın ozamn kimsecikler beni gelsin mercimek şirineler mercimek paşalar demi
canım ben her namazda dua ediyorum merak etme sen
kız delüş bilgilendirdigin için sag ol şaştımda kaldım he okuyunca
kız o yumurtalardan biride bize isabet eder işşallah saglıklı bir şekilde bebem
kız arayı sogutma he işşallah taşındıgın evin ugurlu gelirde gelsin ozaman mercimekler
kız tüh ilk günaydının ben dicektim yaw siz bensiz geceleri muhabbet edin kız merak ettim hep gece takılıp yazıyoruzda bizim mercikelrele nezaman haşır neşir olcez başına oturulunca kalkamıyoruz eşler kızyo kesin bize eşle yaramazlık yapmadanleylekler gtiri mercimekleri ay leylekler getiriken üşümesinler kız mercimekler
GÜNAYDINLAR TÜRKİYEMİN İNSANLARI GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN HUZURLU MUTLU OLSUZ KIZ MIZMIZ GİRMİYO NEDEN ACABA MERCİMEGİ İYİDİR İŞŞALLAH DERDAYIDA KAÇIRMİŞİM ZATEN BULUTTTA GİRMİYO KAÇ ZAMANDIR NERELERDE ACABA KIZ KAYRACIM GÖRÜŞEMİYOZ BEBEM KIZLAR BEN ÇIKTIM BENİM YAVRU HUZURSUZLANMAYA BAŞLADI DAHA ÇAMAŞIR ASICEM DIŞARI BU ARADA 2 TANE KARETTA KARETTAM OLDU EVİ HAYVANAT BAHÇESİNE ÇEVİRMESEM İYİ OLCEK HE
NEYSE BEN KAÇAR GİREBİLİRSEM İFTARDAN SONRA GİRERİM BENİ ÖZLEYİN ANACIM:86::86::86::86:
canım kolay gelsin sana ufaklık nasıl?kuzu günaydın
ben geceleri pekolamam biliyorsun
ama çok güzel muhabet ediyor
gece kuşları
canım ben yeğenime bakmak için geliyorum yaa
yatmıyorumburada sabahta sizlere bakıyorum işte
ne yapim
canım inşallah hamilesindir dualarımız seninleKızlar günaydın..bana dua edin ne olur:26: Saat 3te doktor randevum var kan testi yaptırıcam.dün adet olmam gerekiyordu olmadım......
selam iksirim biz iyiyiz sen nasılsın datlumhepinize günaydın kıslar nasılsınızzz
canım,hamilelikte crus zaarlıymış,ondan kullanamıyo tuğçem,e bizde yaya kaldık böyle
rabbim bebeğini bağışlasın,sende zor dönemden geçmişsin,bende çok kullandım iğne ama,oluşan gebeliğimde sağlıkla devam etmedi,hayırlısı olsun.
inşallah en kısa zamanda olur bebeğin.
evet yaaaa,sonrada kocalardan yiyoz azarı,yiyoz,genede uslanmıyoz
tuğçe şato almış crus un parasıyla:97:
evet,dün çok uykusuz kaldıydım,ama geçmişte senide merak ed,p sordum bu aada.
her ne kadar takmadığımızı düşünsek bile,bilinçaltımız takıyo ve adetlerimizi etkiliyo ister istemez.
canım,ben çıkmışım,görmedim yazını
inşallah pozitif sonuç alırsın ipekcim.
tutişim,alttasın,selam datlum.
ablam dimek aramadılar olan bize oldu neyse bundan sonra nasipse engelsiz görüşürüzselam kızlar nasılsınız?
kardeloşumm çiçekler senin tabi kuzu :)resim eklemeyi öğreniyordum :)gerçi burası deneme tahtası değil ama bi kerecik olsun :):)
Dün izinliydim cnm evet artık salı günleri kullanıyorum,zaten iki haftacık kaldı çok şükür:)
derinimm tatlım kist falan çıkmamış çok şükür cnm çok sevindimm,kaygana meselesine gelince valla sanırım aynen öyle,ama eşimede dedim valla bi daha derse açıcam ağzımı geçen günde akşm yemek yapmadım bana 7buöukta geliyorsun 10a kadar yemek yapamadın mı diyor kaynanatör işte
Eboşumm sende biliyorsun eltimin mevzularından oysaki ne kadar üzülüyordum demekki kız haklıı bunların hakkından eltim gelir valla,ohh iyide yaptı bundan sonra bende lafımı esirgemicem eşime de dedim valla...
Eboşumm görümcem hala beni arayıp hbr vericek hee,bnm herifte akşam geldi soruyor ne oldu aradı mı diye aramadı onun yüzünden arkadaşımlada buluşamadım dedim arayıp söylesene kızsana diyo bana ne arıycam banane dedim eşimde kızdı bana hayret ettim he niye araıp laf söylemiyorum diyee:)neyse işten çıkayıp tüm günler bizim inşaallah,bu arada ev işi ne oldu bakıyormusn ne zamandır sorucam unutuyorum hep (Dualarda okundu kuzuu)
elaezel cnm test sonuçların temiz çıkmış hadi gözün aydın cnm
Deryacımm,Semracım doğum gününüz kutlu olsun,Nice senelere eşinizle çocuklarınızla inşaallah kuzular...
Tugcem,derdam,birsenim kızlar sizler nasılsınız?Cinsiyetler ne zman belli olacak inşaallah...
Aleynam sen nasılsın cnm...
Pelinim karar verdin mi hangi renge boyatacaksın saçını?
BONCUĞUM,KARDELENBHRIM,SEVTUNUM,KARDELEN49,ELİXSİR,YETER,HATİCE,GÜLCÜM,BANU,SUNGER,SELİNA,GARİP kızlar sizler nasılsınız? Ayy ne kadarr kalabalıkmışız unuttuğum varsa kusura bakmasın neolur
canım inşallah busefer tutunur minişin dualarımız seninle kuzumyok canım şöyle ben klomeni günde 2 kere alıyorum cumartesi biticek ilç sonra salı günü tekrar gidicez yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak eğer büyürse inşallah büyür amin çatlatma iğnesi yapılacak perşembe günüde aşılama işte dua et benim için
canım sıkılıyo evime gitmek istiyorum acıktım sıcak çay istiyorum
hmm o saattemi paydos ediyon ne yalnıss anlıyon kısssssstövbe tövbe kız neyapıcam deli eve gitme saatim
sağol kayracım sen nasılsınkusum vereyım de nereden vereyım bı arada bısey dıcem sana dırekt sıteısmı yazsam yollasam olurmu bende yaklasık 300 400 tarıf var hepsını yollayamam ma o sıtelerdenbakabılırsın ıstersen ama ıstersen de meseneyı yaz ozele hemen emaıl atayım kuzuuummmm
bence cok ıyı yaparsın canım kafanı dagıtmak ıcın en ıyısı valla ben bır suru karar aldım hepsı güme gittiiiii
canım ınsallah hersey yolunda gder de bu ay alırız gusel haberlerını
canımcım kolay gelsınnnnn temıslık yapıyomusun
canım ben unuttum yollamayı hemen yoolluyorummm
iyi vala bacım uğraşıyoz sen ne yaptınnnn
kızlar nasılsınız
bende bebişi annesine teslim ettim eve geldim
bu gün pazarımız var
eşimde balık istiyor
(3gündür evde değil yaa naz yapacak)
yaaaaa ben ne kadar yoğunum böyle evde olupbenim kadar yoğun olan kimse yok galiba
canım taşınıyomuşsun güle güle otur yeni evinde bide minik sıpa geldimi çok güzel olur hayırlı olsun canım kolay gelsin sana .enkısa zamanda bağlat netini özleriz seni .çok öpüyorum seni afedim sende ALLAHA emanetsin
ablam dua etmen yeterli zaten ALLAHIM sendende dua eden herkesdende razı olsun .dün gece erken yattım karşılaşamadık kuzum .
arabayı çizmişsin sağlık olsun ya cana gelmesinde ufak tefek kazalar olur RABBİM beterlerinden korusun .eşinde anlayışlıymış maşallah
delüüüü alemsin valla karetta karetta haa
buarada senin yavru buara iyi sesi çıkmıyo galiba uğruyosun sık sık .bizden selam söyle anacığına öpüyorum ellerinden
canım kolay gelsin sana ufaklık nasıl?
canım inşallah hamilesindir dualarımız seninle
selam iksirim biz iyiyiz sen nasılsın datlum
buara keyifsiz gibisin sorun yok inşallah
valla bende diyodum şatoyu nasıl aldı meğer curusun parasıylaymış ohh yakışır kuzuma
ablam dimek aramadılar olan bize oldu neyse bundan sonra nasipse engelsiz görüşürüz
kocişin doğru demiş arasaydınya sen çalışan insansın niye meşgul ettiler seni
eltin haklıdır kuzu insan yaşamadan bilemiyo ohh ağzına sağlık
buarada sigara işi bittimi ??
canım inşallah busefer tutunur minişin dualarımız seninle kuzum
selam tatlım ben iyiyim sen nasılsın
yok canım şöyle ben klomeni günde 2 kere alıyorum cumartesi biticek ilç sonra salı günü tekrar gidicez yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak eğer büyürse inşallah büyür amin çatlatma iğnesi yapılacak perşembe günüde aşılama işte dua et benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?