Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aa olabilir cnm özelden firmayı atsana bana sana zahmet bi bakem

h.g canım ben iyiyim ev işi hiç bitmiyor işte temizlik fln

Sen nasılsın
sağol cnm bende iyiyim çok şükür

kardeloşş yoksun cnm burda bende yemek tariflerine bakayım barii:)
deryam sen ne zaman vereceksin kuzu tariflerini:)
kusum vereyım de nereden vereyım bı arada bısey dıcem sana dırekt sıteısmı yazsam yollasam olurmu bende yaklasık 300 400 tarıf var hepsını yollayamam ma o sıtelerdenbakabılırsın ıstersen ama ıstersen de meseneyı yaz ozele hemen emaıl atayım kuzuuummmm
bence cok ıyı yaparsın canım kafanı dagıtmak ıcın en ıyısı valla ben bır suru karar aldım hepsı güme gittiiiii
canım ınsallah hersey yolunda gder de bu ay alırız gusel haberlerını

iyidir cnm ne olsun temizlik yapıyorummmmmm

h.g canım ben iyiyim ev işi hiç bitmiyor işte temizlik fln

Sen nasılsın

h.g canım ben iyiyim sen nasılsın
canımcım kolay gelsınnnnn temıslık yapıyomusun
selammmmm ne yaptınız kızlar nasılsınız

canım ben unuttum yollamayı hemen yoolluyorummm

özeline bakarsın kuzum :)

kızlar nasılsınız
bende bebişi annesine teslim ettim eve geldim
bu gün pazarımız var
eşimde balık istiyor
(3gündür evde değil yaa naz yapacak)
yaaaaa ben ne kadar yoğunum böyle evde olupbenim kadar yoğun olan kimse yok galiba

canım taşınıyomuşsun güle güle otur yeni evinde bide minik sıpa geldimi çok güzel olur hayırlı olsun canım kolay gelsin sana .enkısa zamanda bağlat netini özleriz seni .çok öpüyorum seni afedim sende ALLAHA emanetsin
ablam dua etmen yeterli zaten ALLAHIM sendende dua eden herkesdende razı olsun .dün gece erken yattım karşılaşamadık kuzum .
arabayı çizmişsin sağlık olsun ya cana gelmesinde ufak tefek kazalar olur RABBİM beterlerinden korusun .eşinde anlayışlıymış maşallah
delüüüü alemsin valla karetta karetta haa
buarada senin yavru buara iyi sesi çıkmıyo galiba uğruyosun sık sık .bizden selam söyle anacığına öpüyorum ellerinden
kuzu günaydın
ben geceleri pekolamam biliyorsun
ama çok güzel muhabet ediyor
gece kuşları
canım ben yeğenime bakmak için geliyorum yaa
yatmıyorumburada sabahta sizlere bakıyorum işte
ne yapim
canım kolay gelsin sana ufaklık nasıl?
Kızlar günaydın..bana dua edin ne olur:26: Saat 3te doktor randevum var kan testi yaptırıcam.dün adet olmam gerekiyordu olmadım......
canım inşallah hamilesindir dualarımız seninle
hepinize günaydın kıslar nasılsınızzz
selam iksirim biz iyiyiz sen nasılsın datlum
buara keyifsiz gibisin sorun yok inşallah

valla bende diyodum şatoyu nasıl aldı meğer curusun parasıylaymış ohh yakışır kuzuma
ablam dimek aramadılar olan bize oldu neyse bundan sonra nasipse engelsiz görüşürüz
kocişin doğru demiş arasaydınya sen çalışan insansın niye meşgul ettiler seni
eltin haklıdır kuzu insan yaşamadan bilemiyo ohh ağzına sağlık
buarada sigara işi bittimi ??
canım inşallah busefer tutunur minişin dualarımız seninle kuzum
selammmmm ne yaptınız kızlar nasılsınız

selam tatlım ben iyiyim sen nasılsın

herkese gunaydııııınnnnnnn
gecen hafta hatırlarsınız bır suru karar aldım yok kafaya takmıcam uzulmucam dusunmucem dıye ama malesef bugun sabah bı arkadasımla yuruyuse cıktık soyle bı lojmanda dolandık onun bı tanıdıgı cıktı karsımıza tanıstırdı ayak ustu falan kadın dedı kı gecmıs olsun yaa kotu gunler gecırmıssınız falan dıye bır suru soru sordu nasıl oldu sebeb neymıs falan dıye ayakta okadar kotu oldum kı sabırla cevapladım sorularını sonra devam ettık yuruyusumuze
daha sonra eve geldım ve oyle bı agladım oyle bı agladım kı ıcım cıktı nerdeyse daha yenı sakınledım cok kotuyum bılıyorum kotu nıyetlı degıldı kımse ama kaldıramadım ıste sankı tekrar yasadım o gunlerı e dusundum tasındım bole nereye kadar devam eder kı kendımı kapatarak eve sureklı aynı seylerı dusunerek ınsanlardan kacarak gercı kacmasam da olan bu malum ya kafayı yıcem yada kendıme bısey yapıcam madem kendı kendımın doktoru olamıyorum allah sabrını verır dedım o da vermıyoo psıkıyatra gıtmeye karar verdım randevumu aldım subatın ıkısıne hem de turkıyeden bıletımı de ayırttım anlıcagınız baska turlu kalkamıcam bunların ustesınden hayatımın odagı bebek oldu ve hergun yenıden ölüyorum en gusel yaslarım gelıp gcecek ve karar verdım artık kılo vermeyı sunu bunu bebek ıcın degıl kendım ıcın ıstıcem herseyı kendı saglıgım ruh ve beden saglıgım ıcın ıstıcem ınsallah hersey daha guzel olurrrr

tövbe tövbe kız neyapıcam deli eve gitme saatim
hmm o saattemi paydos ediyon ne yalnıss anlıyon kıssssss
sağol kayracım sen nasılsın
iyi vala bacım uğraşıyoz sen ne yaptınnnn

dinleniyom devam edicem temizliğeee

arkadaşlarım merhaba canlarım şöyle bi bakıyım napıyosunuz dedim çok işim var ev karmakarışık temizlik yapıyorum......turkuaz canım çok tesekür ederim evet şükür testlerin en zor kısmını atlattım.
Aleynacım yazını yeni gördüm sormuşun dr un şimdiki tedavi önerisi ne olcak diye,daha dr gitmedim test sonuçlarını götürecem artık nasıl bişey önerecek bilemiyorum işallah bu defa yavrumu kaybetmem
BU ARADA ARKADAŞLARIM BENİM ŞU ANDA DÜŞÜKLERİME SEBEB GÖSTERİLECEK BİŞEY ÇIKMADI YANİ SONUÇLAR TEMİZ,BELKİ BİLENİNİZ VARDIR SEBEBSİZ TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERDE DR LAR NASIL BİR TEDAVİ UYGULUYORLAR YANİ NE BİLEM NETTE FALAN OKUMUSUNUZDUR YADA BÖLE TANIDIKLARINIZ FALAN VARSA BENİ BİLGİLENDİRİN LÜTFEN...

canım merak etme benimde senden kalır yanım yok
sürekli bi iş çıkıyo
çalışsam daha iyiydi valla

anammmm bu ne kadar yazı du bi okuyammm

kardelencim işallah herşey istediğin gibi olur,işallah tez zamanda yavruna kavuşursun

canım inşallah busefer tutunur minişin dualarımız seninle kuzum
amin inşallah canım benim sen tedaviye nezaman başlıycaksın eşin yanaşmıyomu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…