Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ah ah kıyamam sana kuzum çok zor yaşadıklarımız insanlar malesef anlamıyo ama bak psikiyatra gidersen bebek işinede ara vermen gerekicek ben yaşadım 6 ay zorunlu korundum çok istediğim halde .gerçi şuanda tedaviler belki farklıdır yinede gitmende yarar var ama lütfen kendini toparla kendinden kötüleri düşünüp teselli bul yoksa içinden çıkılmıyo .ALLAHIM herzaman yardımcımız emin olki geçicek bunlar kuum daha çok taze acın zaman herşeyin ilacı

canım anne babada sorun çıkmıyosa tüpbebek yapıp bebeğin yani embriyonun genetiğine bakıyolar diye biliyorum .başka yöntem varmı bilemiycem
buarada kolay gelsin temizlik yapıyomuşsun

özeline bakarsın kuzum :)
kuzum ac meseneyı teker teker kabul et hemen atıyorum dosya halınde atayım bıraz yavas gelır ama kolay olur
hmm o saattemi paydos ediyon ne yalnıss anlıyon kıssssss

sağol kayracım sen nasılsın

dinleniyom devam edicem temizliğeee
canım aynen yazdıgım gıbı ıste nasıl olayım kı bıktım valla
canım benım bı bılgım yok ama kk da tekrarlayan dusukler ıle ılgılı bır topıc var bak ıstersen oraya
canım merak etme benimde senden kalır yanım yok
sürekli bi iş çıkıyo
çalışsam daha iyiydi valla
ablacım kısa dıye bunu aldım valla ole cart dıye cızdım arabayı esımde nasılsa seneye gderken satcaz dıye bısey demedı ama ben cok uzuldum umarım ogrenırım en kısa zamanda

canım merak etme benimde senden kalır yanım yok
sürekli bi iş çıkıyo
çalışsam daha iyiydi valla

UFAKLIK ÇOK YARAMAZ ÇOKKKK

CANIM VALLA YAA ÇALIŞSAK MAAŞIMIZ OLURDU HİÇDEĞİLSE

üzülme kayramm yaa herşey daha güsell olucakkk emin oll

anammmm bu ne kadar yazı du bi okuyammm
oku tatlım oku engüzeli okumak zaten
kısslr ben kaçarrr işler beni bekliyorr pc acık olcak ara ara bakarım
kolay gelsin canım sana soru sormuştum ama görmedin sanırsam
canım inşallah busefer tutunur minişin dualarımız seninle kuzum
amin inşallah canım benim sen tedaviye nezaman başlıycaksın eşin yanaşmıyomu daha
yokbe benim işler karışık kocamda bende çok yorgunuz galiba
ben sizin sıpaları sevicem inşallah
ebrarcımmmmm ben duayı okudum canım
Allah kabul etsin
görüşürüz inşaallah
canım çok saol ağzına sağlık
buarada nasılsın?

ayy olsun sıkma canını kuzum bizim içimiz çizik araba çizilse nolur
eşine helal olsun ama

ebrarım iyiyimde yorgunnum cnm sabahtan beri iş yapıyorum
canım görmüşsün ya kusura bakma
sorun olmasında gerisi geçer .kolay gelsin sana
UFAKLIK ÇOK YARAMAZ ÇOKKKK

CANIM VALLA YAA ÇALIŞSAK MAAŞIMIZ OLURDU HİÇDEĞİLSE
sorma yeterim ya inan çalışırken daha az yorulurdum

ben yanlış alıntı aldım galiba

allahım derdını verdı dermanını da verır dedım ama almuyo abla ıste vermıyo ben hayatımda kımse ıcın bebegım kadar duaetmedım ama yasamadı artık neye ınanıp neye ınanmayacagımı da sasırdım dedıler kı allahtan umıt kesme sen nasıl dusunursen ole olur umıdımı kesmedım ne oldu umıtle bekledıgım ıcın daha da zarar gordum sonuctan bı kere basladımı gerısı gelıyo bıtmıyo sıkıntılar ara vermek gerekırse de verırım ne yapayım zaten bu ruh haletıyle hamıle kalırsam saglıklı bır anne olamıcam psıkaytr ılaclı tedavı yapıyo bılıyorum ama ondan ıyı bır danısman adresı ıstıcem yanı sadece konusarak yapılan tedavıden sıkıldım artık kendımden

canım kayracım neolur unutmaki bunlar hep imtihan ALLAH sabrını tabiki verir bol bol dua et manen kendini güçlendirmeye çalış lütfen ALLAHA sığınmaktan başka çaremiz yok senden daha kötülerini düşün halimize şükür etmeliyiz bu imtihan biticek bigün inşallah

canım görmüşsün ya kusura bakma
sorun olmasında gerisi geçer .kolay gelsin sana

sorma yeterim ya inan çalışırken daha az yorulurdum

Ben yanlış alıntı aldım galiba

valla ben çelışırkende öyleydi
yapacağım iş belliydi

yokbe benim işler karışık kocamda bende çok yorgunuz galiba
ben sizin sıpaları sevicem inşallah
o yorgunluk hepimizde var ben evlenmeden önce hastanelerin yolunu bilmezdim evlendim evim hastaneler oldu geçen eşim sözde çekilen resimleri gösterdi içim tuhaf oldu ozaman bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi şimdi bile gözlerim doluyo

hehehee ayy hiç sorma abla utanıyorum kendimden gün boyunca içmiyorum akşam eve gittikten sonra başlıyorum o gün pakette almamıştım ne güzel eşim içince bende içtim sıkıntıdan :)
kızz baaak tekrar soruyorum hee ısrarla ev işi ne oldu bakınıcam diyordun,beni atlatmaya mı çalışıyosun yoksam hee

deryacım en güzelini yapıyorsun cnm bnm,bende aynı kararları aldım ama şubatta başlıcam nasipse
psikoterapiye gidicem bende birde yürüyüşe falan başlıcam,kendimi çok çirkin hissediyorum yaaww

canım ya hayatım bebek olmus artık bı ınsan bu kadarmı takıntılı olur kendıme sasırıyorum bazen tatıle gıdeyım bı kafan dagılsın desem havuza denıze grerken yaglarımı catlaklarımı gızlemeye calısmaktan tatılden bısey anlamıyorum kılolar herseye manı herseye gıyınmenkten dolasmaktan hıcıseyden zevk alamaz oldum kılolarım herseye engel ama ben bı tek bebege baglyıp oturuyorum yerımde hıcde bısey oldugu yok hala aynı hala aynı yerınde duruyo yaglar bı dıyetısyene de gıdeyım barı dıye dusunuyorum baska turlu olmıcek

canım olede bak ben hastaneye 3 aylıkken kanamayla bı gıttım ve dedım kı allahım benden de kotulerı varmıs ya daha buyukken kaybetseydım ve bebegım durdu cok sukur ama ne oldu daha buyukken kaybettım ya dedım cok sukur halıme allahım sadece pko var ya baska sorunlar cıksaydı hep kotusunu dusunup sukrettıkce basıma gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…