hmm o saattemi paydos ediyon ne yalnıss anlıyon kıssssss
sağol kayracım sen nasılsın
dinleniyom devam edicem temizliğeee
kardelencim işallah herşey istediğin gibi olur,işallah tez zamanda yavruna kavuşursun
herkese gunaydııııınnnnnnn
gecen hafta hatırlarsınız bır suru karar aldım yok kafaya takmıcam uzulmucam dusunmucem dıye ama malesef bugun sabah bı arkadasımla yuruyuse cıktık soyle bı lojmanda dolandık onun bı tanıdıgı cıktı karsımıza tanıstırdı ayak ustu falan kadın dedı kı gecmıs olsun yaa kotu gunler gecırmıssınız falan dıye bır suru soru sordu nasıl oldu sebeb neymıs falan dıye ayakta okadar kotu oldum kı sabırla cevapladım sorularını sonra devam ettık yuruyusumuze
daha sonra eve geldım ve oyle bı agladım oyle bı agladım kı ıcım cıktınerdeyse daha yenı sakınledım cok kotuyum bılıyorum kotu nıyetlı degıldı kımse ama kaldıramadım ıste sankı tekrar yasadım o gunlerı e dusundum tasındım bole nereye kadar devam eder kı kendımı kapatarak eve sureklı aynı seylerı dusunerek ınsanlardan kacarak gercı kacmasam da olan bu malum ya kafayı yıcem yada kendıme bısey yapıcam madem kendı kendımın doktoru olamıyorum allah sabrını verır dedım o da vermıyoo psıkıyatra gıtmeye karar verdım randevumu aldım subatın ıkısıne hem de turkıyeden bıletımı de ayırttım anlıcagınız baska turlu kalkamıcam bunların ustesınden hayatımın odagı bebek oldu ve hergun yenıden ölüyorum en gusel yaslarım gelıp gcecek ve karar verdım artık kılo vermeyı sunu bunu bebek ıcın degıl kendım ıcın ıstıcem herseyı kendı saglıgım ruh ve beden saglıgım ıcın ıstıcem ınsallah hersey daha guzel olurrrr
arkadaşlarım merhaba canlarım şöyle bi bakıyım napıyosunuz dedim çok işim var ev karmakarışık temizlik yapıyorum......turkuaz canım çok tesekür ederim evet şükür testlerin en zor kısmını atlattım.
Aleynacım yazını yeni gördüm sormuşun dr un şimdiki tedavi önerisi ne olcak diye,daha dr gitmedim test sonuçlarını götürecem artık nasıl bişey önerecek bilemiyorum işallah bu defa yavrumu kaybetmem
BU ARADA ARKADAŞLARIM BENİM ŞU ANDA DÜŞÜKLERİME SEBEB GÖSTERİLECEK BİŞEY ÇIKMADI YANİ SONUÇLAR TEMİZ,BELKİ BİLENİNİZ VARDIR SEBEBSİZ TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERDE DR LAR NASIL BİR TEDAVİ UYGULUYORLAR YANİ NE BİLEM NETTE FALAN OKUMUSUNUZDUR YADA BÖLE TANIDIKLARINIZ FALAN VARSA BENİ BİLGİLENDİRİN LÜTFEN...
kuzum ac meseneyı teker teker kabul et hemen atıyorum dosya halınde atayım bıraz yavas gelır ama kolay olurözeline bakarsın kuzum :)
canım aynen yazdıgım gıbı ıste nasıl olayım kı bıktım vallahmm o saattemi paydos ediyon ne yalnıss anlıyon kıssssss
sağol kayracım sen nasılsın
dinleniyom devam edicem temizliğeee
canım benım bı bılgım yok ama kk da tekrarlayan dusukler ıle ılgılı bır topıc var bak ıstersen orayaarkadaşlarım merhaba canlarım şöyle bi bakıyım napıyosunuz dedim çok işim var ev karmakarışık temizlik yapıyorum......turkuaz canım çok tesekür ederim evet şükür testlerin en zor kısmını atlattım.
Aleynacım yazını yeni gördüm sormuşun dr un şimdiki tedavi önerisi ne olcak diye,daha dr gitmedim test sonuçlarını götürecem artık nasıl bişey önerecek bilemiyorum işallah bu defa yavrumu kaybetmem
BU ARADA ARKADAŞLARIM BENİM ŞU ANDA DÜŞÜKLERİME SEBEB GÖSTERİLECEK BİŞEY ÇIKMADI YANİ SONUÇLAR TEMİZ,BELKİ BİLENİNİZ VARDIR SEBEBSİZ TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERDE DR LAR NASIL BİR TEDAVİ UYGULUYORLAR YANİ NE BİLEM NETTE FALAN OKUMUSUNUZDUR YADA BÖLE TANIDIKLARINIZ FALAN VARSA BENİ BİLGİLENDİRİN LÜTFEN...
ablacım kısa dıye bunu aldım valla ole cart dıye cızdım arabayı esımde nasılsa seneye gderken satcaz dıye bısey demedı ama ben cok uzuldum umarım ogrenırım en kısa zamandacanım merak etme benimde senden kalır yanım yok
sürekli bi iş çıkıyo
çalışsam daha iyiydi valla
canım taşınıyomuşsun güle güle otur yeni evinde bide minik sıpa geldimi çok güzel olur hayırlı olsun canım kolay gelsin sana .enkısa zamanda bağlat netini özleriz seni .çok öpüyorum seni afedim sende ALLAHA emanetsin
ablam dua etmen yeterli zaten ALLAHIM sendende dua eden herkesdende razı olsun .dün gece erken yattım karşılaşamadık kuzum .
arabayı çizmişsin sağlık olsun ya cana gelmesinde ufak tefek kazalar olur RABBİM beterlerinden korusun .eşinde anlayışlıymış maşallah
delüüüü alemsin valla karetta karetta haa
buarada senin yavru buara iyi sesi çıkmıyo galiba uğruyosun sık sık .bizden selam söyle anacığına öpüyorum ellerinden
canım kolay gelsin sana ufaklık nasıl?
canım inşallah hamilesindir dualarımız seninle
selam iksirim biz iyiyiz sen nasılsın datlum
buara keyifsiz gibisin sorun yok inşallah
valla bende diyodum şatoyu nasıl aldı meğer curusun parasıylaymış ohh yakışır kuzuma
ablam dimek aramadılar olan bize oldu neyse bundan sonra nasipse engelsiz görüşürüz
kocişin doğru demiş arasaydınya sen çalışan insansın niye meşgul ettiler seni
eltin haklıdır kuzu insan yaşamadan bilemiyo ohh ağzına sağlık
buarada sigara işi bittimi ??
canım inşallah busefer tutunur minişin dualarımız seninle kuzum
selam tatlım ben iyiyim sen nasılsın
canım merak etme benimde senden kalır yanım yok
sürekli bi iş çıkıyo
çalışsam daha iyiydi valla
herkese gunaydııııınnnnnnn
gecen hafta hatırlarsınız bır suru karar aldım yok kafaya takmıcam uzulmucam dusunmucem dıye ama malesef bugun sabah bı arkadasımla yuruyuse cıktık soyle bı lojmanda dolandık onun bı tanıdıgı cıktı karsımıza tanıstırdı ayak ustu falan kadın dedı kı gecmıs olsun yaa kotu gunler gecırmıssınız falan dıye bır suru soru sordu nasıl oldu sebeb neymıs falan dıye ayakta okadar kotu oldum kı sabırla cevapladım sorularını sonra devam ettık yuruyusumuze
daha sonra eve geldım ve oyle bı agladım oyle bı agladım kı ıcım cıktınerdeyse daha yenı sakınledım cok kotuyum bılıyorum kotu nıyetlı degıldı kımse ama kaldıramadım ıste sankı tekrar yasadım o gunlerı e dusundum tasındım bole nereye kadar devam eder kı kendımı kapatarak eve sureklı aynı seylerı dusunerek ınsanlardan kacarak gercı kacmasam da olan bu malum ya kafayı yıcem yada kendıme bısey yapıcam madem kendı kendımın doktoru olamıyorum allah sabrını verır dedım o da vermıyoo psıkıyatra gıtmeye karar verdım randevumu aldım subatın ıkısıne hem de turkıyeden bıletımı de ayırttım anlıcagınız baska turlu kalkamıcam bunların ustesınden hayatımın odagı bebek oldu ve hergun yenıden ölüyorum en gusel yaslarım gelıp gcecek ve karar verdım artık kılo vermeyı sunu bunu bebek ıcın degıl kendım ıcın ıstıcem herseyı kendı saglıgım ruh ve beden saglıgım ıcın ıstıcem ınsallah hersey daha guzel olurrrr
oku tatlım oku engüzeli okumak zatenanammmm bu ne kadar yazı du bi okuyammm
kolay gelsin canım sana soru sormuştum ama görmedin sanırsamkısslr ben kaçarrr işler beni bekliyorr pc acık olcak ara ara bakarım
yokbe benim işler karışık kocamda bende çok yorgunuz galibacanım inşallah busefer tutunur minişin dualarımız seninle kuzum
amin inşallah canım benim sen tedaviye nezaman başlıycaksın eşin yanaşmıyomu daha
canım çok saol ağzına sağlıkebrarcımmmmm ben duayı okudum canım
Allah kabul etsin
görüşürüz inşaallah
kuzum ac meseneyı teker teker kabul et hemen atıyorum dosya halınde atayım bıraz yavas gelır ama kolay olur
canım aynen yazdıgım gıbı ıste nasıl olayım kı bıktım valla
canım benım bı bılgım yok ama kk da tekrarlayan dusukler ıle ılgılı bır topıc var bak ıstersen oraya
ablacım kısa dıye bunu aldım valla ole cart dıye cızdım arabayı esımde nasılsa seneye gderken satcaz dıye bısey demedı ama ben cok uzuldum umarım ogrenırım en kısa zamanda
canım görmüşsün ya kusura bakmaebrarım iyiyimde yorgunnum cnm sabahtan beri iş yapıyorum
sorma yeterim ya inan çalışırken daha az yorulurdumUFAKLIK ÇOK YARAMAZ ÇOKKKK
CANIM VALLA YAA ÇALIŞSAK MAAŞIMIZ OLURDU HİÇDEĞİLSE
üzülme kayramm yaa herşey daha güsell olucakkk emin oll
ebrarım iyiyimde yorgunnum cnm sabahtan beri iş yapıyorum
allahım derdını verdı dermanını da verır dedım ama almuyo abla ıste vermıyo ben hayatımda kımse ıcın bebegım kadar duaetmedım ama yasamadı artık neye ınanıp neye ınanmayacagımı da sasırdım dedıler kı allahtan umıt kesme sen nasıl dusunursen ole olur umıdımı kesmedım ne oldu umıtle bekledıgım ıcın daha da zarar gordum sonuctan bı kere basladımı gerısı gelıyo bıtmıyo sıkıntılar ara vermek gerekırse de verırım ne yapayım zaten bu ruh haletıyle hamıle kalırsam saglıklı bır anne olamıcam psıkaytr ılaclı tedavı yapıyo bılıyorum ama ondan ıyı bır danısman adresı ıstıcem yanı sadece konusarak yapılan tedavıden sıkıldım artık kendımden
ah ah kıyamam sana kuzum çok zor yaşadıklarımız insanlar malesef anlamıyo ama bak psikiyatra gidersen bebek işinede ara vermen gerekicek ben yaşadım 6 ay zorunlu korundum çok istediğim halde .gerçi şuanda tedaviler belki farklıdır yinede gitmende yarar var ama lütfen kendini toparla kendinden kötüleri düşünüp teselli bul yoksa içinden çıkılmıyo .ALLAHIM herzaman yardımcımız emin olki geçicek bunlar kuum daha çok taze acın zaman herşeyin ilacı
ebrarım sen nasılsın canm
kıslar işler beni bekliyorrrrrrrrrrr görüşürüz
ebrarım sen nasılsın canm
kıslar işler beni bekliyorrrrrrrrrrr görüşürüz
canım görmüşsün ya kusura bakma
sorun olmasında gerisi geçer .kolay gelsin sana
sorma yeterim ya inan çalışırken daha az yorulurdum
Ben yanlış alıntı aldım galiba
hehehee ayy hiç sorma abla utanıyorum kendimden gün boyunca içmiyorum akşam eve gittikten sonra başlıyorum o gün pakette almamıştım ne güzel eşim içince bende içtim sıkıntıdan :)ablam dimek aramadılar olan bize oldu neyse bundan sonra nasipse engelsiz görüşürüz
kocişin doğru demiş arasaydınya sen çalışan insansın niye meşgul ettiler seni
eltin haklıdır kuzu insan yaşamadan bilemiyo ohh ağzına sağlıkbuarada sigara işi bittimi ??
deryacım en güzelini yapıyorsun cnm bnm,bende aynı kararları aldım ama şubatta başlıcam nasipseherkese gunaydııııınnnnnnn
canım ya hayatım bebek olmus artık bı ınsan bu kadarmı takıntılı olur kendıme sasırıyorum bazen tatıle gıdeyım bı kafan dagılsın desem havuza denıze grerken yaglarımı catlaklarımı gızlemeye calısmaktan tatılden bısey anlamıyorum kılolar herseye manı herseye gıyınmenkten dolasmaktan hıcıseyden zevk alamaz oldum kılolarım herseye engel ama ben bı tek bebege baglyıp oturuyorum yerımde hıcde bısey oldugu yok hala aynı hala aynı yerınde duruyo yaglar bı dıyetısyene de gıdeyım barı dıye dusunuyorum baska turlu olmıceküzülme kayramm yaa herşey daha güsell olucakkk emin oll
canım kayracım neolur unutmaki bunlar hep imtihan ALLAH sabrını tabiki verir bol bol dua et manen kendini güçlendirmeye çalış lütfen ALLAHA sığınmaktan başka çaremiz yok senden daha kötülerini düşün halimize şükür etmeliyiz bu imtihan biticek bigün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?