allahım derdını verdı dermanını da verır dedım ama almuyo abla ıste vermıyo ben hayatımda kımse ıcın bebegım kadar duaetmedım ama yasamadı artık neye ınanıp neye ınanmayacagımı da sasırdım dedıler kı allahtan umıt kesme sen nasıl dusunursen ole olur umıdımı kesmedım ne oldu umıtle bekledıgım ıcın daha da zarar gordum sonuctan bı kere basladımı gerısı gelıyo bıtmıyo sıkıntılar ara vermek gerekırse de verırım ne yapayım zaten bu ruh haletıyle hamıle kalırsam saglıklı bır anne olamıcam psıkaytr ılaclı tedavı yapıyo bılıyorum ama ondan ıyı bır danısman adresı ıstıcem yanı sadece konusarak yapılan tedavıden sıkıldım artık kendımden
yokbe benim işler karışık kocamda bende çok yorgunuz galiba
ben sizin sıpaları sevicem inşallah
o yorgunluk hepimizde var ben evlenmeden önce hastanelerin yolunu bilmezdim evlendim evim hastaneler oldu geçen eşim sözde çekilen resimleri gösterdi içim tuhaf oldu ozaman bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi şimdi bile gözlerim doluyo
allahım derdını verdı dermanını da verır dedım ama almuyo abla ıste vermıyo ben hayatımda kımse ıcın bebegım kadar duaetmedım ama yasamadı artık neye ınanıp neye ınanmayacagımı da sasırdım dedıler kı allahtan umıt kesme sen nasıl dusunursen ole olur umıdımı kesmedım ne oldu umıtle bekledıgım ıcın daha da zarar gordum sonuctan bı kere basladımı gerısı gelıyo bıtmıyo sıkıntılar ara vermek gerekırse de verırım ne yapayım zaten bu ruh haletıyle hamıle kalırsam saglıklı bır anne olamıcam psıkaytr ılaclı tedavı yapıyo bılıyorum ama ondan ıyı bır danısman adresı ıstıcem yanı sadece konusarak yapılan tedavıden sıkıldım artık kendımden
aynen öyle kuzumvalla ben çelışırkende öyleydi
yapacağım iş belliydi
ah ah bacım geçti ogünler hiçbirimizin aklına gelmezdiki düşünsene ben 10 yıldır uğraşıyorum artık tıkandık canım yaayokbe benim işler karışık kocamda bende çok yorgunuz galiba
ben sizin sıpaları sevicem inşallah
o yorgunluk hepimizde var ben evlenmeden önce hastanelerin yolunu bilmezdim evlendim evim hastaneler oldu geçen eşim sözde çekilen resimleri gösterdi içim tuhaf oldu ozaman bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi şimdi bile gözlerim doluyo
hehehee ayy hiç sorma abla utanıyorum kendimden gün boyunca içmiyorum akşam eve gittikten sonra başlıyorum o gün pakette almamıştım ne güzel eşim içince bende içtim sıkıntıdan :)
kızz baaak tekrar soruyorum hee ısrarla ev işi ne oldu bakınıcam diyordun,beni atlatmaya mı çalışıyosun yoksam hee
deryacım en güzelini yapıyorsun cnm bnm,bende aynı kararları aldım ama şubatta başlıcam nasipse
psikoterapiye gidicem bende birde yürüyüşe falan başlıcam,kendimi çok çirkin hissediyorum yaaww
geçmişe bakmak
beni çok hüzünlendiriyor
ağlatıyor üzüyor
ama geçmişte biizm bakmadanda olmuyor
yaaaaa işte yine fena oldum
slm canlar
bişey sorup kaçıcam tefriciye adetliyken okunuyor muydu
kusura bakmayın vaktim yok acil cevap gelirse sevinirim
ya oyle tabıkı kesınlıkle ne dertler var allah sabır versın cok zro amademem o kı zaten allah ne ısterse o oluyo ben kendımı bosuna yıpratıyorum bazı seylerı oluruna bırakmak lazım degılmı abla ama artık sıkıldım yaaa gel eve sureklı agla agla ınsanların gozlerını ustumde hıssetmek bıle zor gelıyo sadece artık bıraz hayatıma yonlenmek ıstıyorum sadece bebege degıl canımmm ablacım yaa bılmem mı tabıkı sonradan evladını kaybetmek yada byutup ayrını grememek cok daha kotu ben sadece su ruh haletımden kurtulmak ıstıyorumDERYAM olmadı şimdi bize yakışmaz kuzum inançlı olmalıyız RABBİM dermansız dert vermesin gerisi boş inanki dün güle de dedim hayatta herşey bebek değil kderimiz buymuş insanlar ne ağır imtihanlara tabi tutuluyo ben kayınvaldemle 20 gün hastanede kaldım gencecik bir çocuk vardı lösemi hastası ana baba mahvoldu doktorlar açıkca söylüyolar yüzlerine ümit yok .birkaç gün sonra vefat etti .o ananın çığlıkları hep kulaklarımda kuzum .ALLAHIM ne verirse hayırlısını versn .bitane amca vardı 3 tane evladı varmış ama ilgilenmiyolar hepsi mertebe sahibi ama babalarına bakıcı bakıyo .ogece kimse yoktu bakıcı bile amca ağırlaştı yakınlarını arıyolar kimse gelmedi adam öldü sabah almaya geldiler sadece .yani ALLAHIM evladında hayırlısını versin .inan bana ben hastanede çok şeyler yaşadım ve gördüm dedimki hayatın kendisi buraymış benim derdim neymişki .yanlış anlama demek istediğim beterin beteri var inşallah geçicek bu sıkıntılar
deryacım ben işyerinde msn açamıyorum mail atabiliyorsan gönder cnm yoksa canın sağolsun :)
turkuaz sunger KAYRAM29 ebrar_53+ kardelenbhr elixsir
merhaba arkadaşlar nasılsınız
slm canlar
bişey sorup kaçıcam tefriciye adetliyken okunuyor muydu
kusura bakmayın vaktim yok acil cevap gelirse sevinirim
tamam kuzu 15 tatilde bizde bakıcaz eşimle dolaşıcaz,eşime dedim bulursak oraya taşınıcazanam atlatmak olurmu kanka kulağım kapıda hiç merak etme yani yakın civarımda yok
olursa hiç merak etme haber vericem
ebrar ablacım kardelencim tşk cevabınız için kusura bakmayın şimdi cıkmam lazım akşam gelirim inş. grş adet oldum bu gün bu ay ümitliydim 2 gün erken geldi kırmızılar hayırlısı artık :2:
tamam kuzu 15 tatilde bizde bakıcaz eşimle dolaşıcaz,eşime dedim bulursak oraya taşınıcaz
selam cnm hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?