Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

DERYAM olmadı şimdi bize yakışmaz kuzum inançlı olmalıyız RABBİM dermansız dert vermesin gerisi boş inanki dün güle de dedim hayatta herşey bebek değil kderimiz buymuş insanlar ne ağır imtihanlara tabi tutuluyo ben kayınvaldemle 20 gün hastanede kaldım gencecik bir çocuk vardı lösemi hastası ana baba mahvoldu doktorlar açıkca söylüyolar yüzlerine ümit yok .birkaç gün sonra vefat etti .o ananın çığlıkları hep kulaklarımda kuzum .ALLAHIM ne verirse hayırlısını versn .bitane amca vardı 3 tane evladı varmış ama ilgilenmiyolar hepsi mertebe sahibi ama babalarına bakıcı bakıyo .ogece kimse yoktu bakıcı bile amca ağırlaştı yakınlarını arıyolar kimse gelmedi adam öldü sabah almaya geldiler sadece .yani ALLAHIM evladında hayırlısını versin .inan bana ben hastanede çok şeyler yaşadım ve gördüm dedimki hayatın kendisi buraymış benim derdim neymişki .yanlış anlama demek istediğim beterin beteri var inşallah geçicek bu sıkıntılar

geçmişe bakmak
beni çok hüzünlendiriyor
ağlatıyor üzüyor
ama geçmişte biizm bakmadanda olmuyor
yaaaaa işte yine fena oldum

kayram herkezin bu dünyada bi sınavı var seninkide böyle bu kadar karamsar olma ne olur allah belki seni sınıyo isyan etme herşeyi ondan daha iyi kimse bilemez

valla ben çelışırkende öyleydi
yapacağım iş belliydi
aynen öyle kuzum
neyse sağlık olsunda
ah ah bacım geçti ogünler hiçbirimizin aklına gelmezdiki düşünsene ben 10 yıldır uğraşıyorum artık tıkandık canım yaa

anam atlatmak olurmu kanka kulağım kapıda hiç merak etme yani yakın civarımda yok
olursa hiç merak etme haber vericem

bak kayracım hep şükür ettikçe daha kötüleri oluyo diyosun ALLAH en çok sevdiği kullarına dert verirmiş ki ALLAH nekadar büyük kullarına kaldıramayacağı yüküde vermezmiş. sen elinden geldiğince değil elinden gelenin fazlasıyla dik durmaya çalış manevi yönünü güçlendir aç kuranı türkçe haliyle bir oku peygamberimiz ne acılar çekmiş annesi babası amcası eşleri çocukları hepsini arka arkaya kaybetmiş ne acılar yaşamış ama hep sabretmiş bizde sabredicez başka çaremiz yok anla bunu lütfen kendini yıpratma yazık değilmi ALLAHın bir bildiği var demekki hayırlısı böyledir belki nerden biliyosun

slm canlar
bişey sorup kaçıcam tefriciye adetliyken okunuyor muydu
kusura bakmayın vaktim yok acil cevap gelirse sevinirim

ya oyle tabıkı kesınlıkle ne dertler var allah sabır versın cok zro amademem o kı zaten allah ne ısterse o oluyo ben kendımı bosuna yıpratıyorum bazı seylerı oluruna bırakmak lazım degılmı abla ama artık sıkıldım yaaa gel eve sureklı agla agla ınsanların gozlerını ustumde hıssetmek bıle zor gelıyo sadece artık bıraz hayatıma yonlenmek ıstıyorum sadece bebege degıl canımmm ablacım yaa bılmem mı tabıkı sonradan evladını kaybetmek yada byutup ayrını grememek cok daha kotu ben sadece su ruh haletımden kurtulmak ıstıyorum
deryacım ben işyerinde msn açamıyorum mail atabiliyorsan gönder cnm yoksa canın sağolsun :)

slm canlar
bişey sorup kaçıcam tefriciye adetliyken okunuyor muydu
kusura bakmayın vaktim yok acil cevap gelirse sevinirim

okunur canım ayet değil dua çünkü.Yalnız bizim arapça hocası tefriciyenin sağlıklı bi dua olmadığını söyledi manasını çıkardı.Peygamberimize dayandırılıyomuş şifa isteği.Oysa herşey Allah'tan istenmeli ben okumam dedi

ebrar ablacım kardelencim tşk cevabınız için kusura bakmayın şimdi cıkmam lazım akşam gelirim inş. grş adet oldum bu gün bu ay ümitliydim 2 gün erken geldi kırmızılar hayırlısı artık :2:

MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10bitti
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10bitti
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti

anam atlatmak olurmu kanka kulağım kapıda hiç merak etme yani yakın civarımda yok
olursa hiç merak etme haber vericem
tamam kuzu 15 tatilde bizde bakıcaz eşimle dolaşıcaz,eşime dedim bulursak oraya taşınıcaz

turkuaz sunger KAYRAM29 ebrar_53+ kardelenbhr elixsir

merhaba arkadaşlar nasılsınız

selam cnm hoşgeldin

nedemek canım önemli değil hadi öptüm çok
hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…