anlıyorum ablam haklısın olabildiğince uzaklaş inşallah iyi olucak herşeyya oyle tabıkı kesınlıkle ne dertler var allah sabır versın cok zro amademem o kı zaten allah ne ısterse o oluyo ben kendımı bosuna yıpratıyorum bazı seylerı oluruna bırakmak lazım degılmı abla ama artık sıkıldım yaaa gel eve sureklı agla agla ınsanların gozlerını ustumde hıssetmek bıle zor gelıyo sadece artık bıraz hayatıma yonlenmek ıstıyorum sadece bebege degıl canımmm ablacım yaa bılmem mı tabıkı sonradan evladını kaybetmek yada byutup ayrını grememek cok daha kotu ben sadece su ruh haletımden kurtulmak ıstıyorum
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10bitti
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10bitti
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti
kuzu inşallah yaa negüzel olur heyecan yaptım inanki
sağolun arkadaşlar bende iyiyim çok şükür.Kardelencim inşallah bu ay olacak kulağımız sende
iş güç ablacım ne olsunfıstık ne haber
öle vallah canım cıktııkolay gelsin bacım yorma kendini boş ver iş bitmezzz
slm canlar
bişey sorup kaçıcam tefriciye adetliyken okunuyor muydu
kusura bakmayın vaktim yok acil cevap gelirse sevinirim
ben kaçar işlerim var öpüyorum sizi görüşmek üzere
herşey gönlünüzce olsun
ole tabı demek ıstedıgım artık hayattan bebek ısında bısey beklemez olmusum en cok zevk aldıgım seyler bıle ıkıncı planda kalmıs hatta ucuncu planda bole yenı dogmus bebegı olanlardan kacarak yada hamıle gormaya dayanamayarak nereye kadar tedavıye baslamam lazım yanıbak kayracım hep şükür ettikçe daha kötüleri oluyo diyosun ALLAH en çok sevdiği kullarına dert verirmiş ki ALLAH nekadar büyük kullarına kaldıramayacağı yüküde vermezmiş. sen elinden geldiğince değil elinden gelenin fazlasıyla dik durmaya çalış manevi yönünü güçlendir aç kuranı türkçe haliyle bir oku peygamberimiz ne acılar çekmiş annesi babası amcası eşleri çocukları hepsini arka arkaya kaybetmiş ne acılar yaşamış ama hep sabretmiş bizde sabredicez başka çaremiz yok anla bunu lütfen kendini yıpratma yazık değilmi ALLAHın bir bildiği var demekki hayırlısı böyledir belki nerden biliyosun
canım hosgeldınnnnnnnnnturkuaz sunger KAYRAM29 ebrar_53+ kardelenbhr elixsir
merhaba arkadaşlar nasılsınız
Allah kabul etsin cnm...bende bu ay biraz ümitli gibiyim ne biliyim inşallah olur dua edin bana lütfen bende bugün kuran okuycam hepimize dua edicem inşallah senin tedavilerin ne aşamada
herşey gönlünüzce olsun
valla bende kaç aydır öyleyim,dün konuşuyorum eşimle gülüyor bana şimdiden planları yapmışsın diye:)
bende bu ay biraz ümitli gibiyim ne biliyim inşallah olur dua edin bana lütfen bende bugün kuran okuycam hepimize dua edicem inşallah senin tedavilerin ne aşamada
güle güle geleceğin en güzel anne adayı
tamam cnm bnm müsait olduğun bi ara yollarsın acelesi yok,çok sağol:)ole tabı demek ıstedıgım artık hayattan bebek ısında bısey beklemez olmusum en cok zevk aldıgım seyler bıle ıkıncı planda kalmıs hatta ucuncu planda bole yenı dogmus bebegı olanlardan kacarak yada hamıle gormaya dayanamayarak nereye kadar tedavıye baslamam lazım yanı
canım hosgeldınnnnnnnnn
tutısım sana yazmamısım kuzu sana yollarım merak etme sen
herşey gönlünüzce olsun
ayy bitanem hepimiz çok güzel anne olucaz nasipse
kızlar bende kaçar hoşçakalın evime gidicem yemek yiycem çay içicem
gorusuruz ablacım kolay gelsın
afyet olsun canım grusuruzkızlar bende kaçar hoşçakalın evime gidicem yemek yiycem çay içicem
tamam cnm bnm müsait olduğun bi ara yollarsın acelesi yok,çok sağol:)
bende kaçıyım kızlar görüşürüz...
kayram nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?