Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar,geldim ama vaktim dar,daha sonra yazıcam geniş geniş,öpüyorum sizi,tutişim bi ara konuşalım,mümkünse telden arim canım seni,olar mı?:102::102:

kızlar görüşürüz ben bugün bişey anlamadım annem biyandan konuştu telde ben biyandan burayı çözmeye çalıştım kafam allak bullak oldu öptüm nhepiniizi

canım dün gittim kuofore boyatmaya 5 saat ugraştı kadın sacımla yinede zor acıldı hatta yarısı acıldı yarısı acılmadı ne zormuş siyah sacı sarıya cevirmek su andaki rengim karamel gibi ama karışık ben bile cözemedim rengini tutişimkociş begendi ama benim icime sinmedi pek degiştirebilirim ama sıyah sac sarıya dönmüyomuş bunu gördüm bidaha sıyah yapmam sacımı sende ilk önce kızıl gibi bi renk yap ondan sonra yavaş yavaş sarıya döndürürsün
canım yine karamsar gördüm seni üzülme lütfen allah kaldıramacagı yükü kulana vermezmiş hem sevdigi kullarına verirmişki görmek istermiş kulum isyanmı ediyo yoksa sabırmı ediyo...deryacım bizde sabredip dua edecez canım rabbim ol diyecek olacak inş...yaşadıkların kolay degil ben daha oluşmamış bebegimi düşürdügümde cok agladım üzüldüm ama sonradan şükrettim sende şükret canım rabbim inş bizllerede annelik duygusunu taddıracak hayırlısıyla cok öpüyorum seni allaha emanet ol
bende bu ay biraz ümitli gibiyim ne biliyim inşallah olur dua edin bana lütfen bende bugün kuran okuycam hepimize dua edicem inşallah senin tedavilerin ne aşamada
canım inş bu ay bebişin gelir dualarım seninle...duaların icinde allah razı olsun öpüyorum seni kardelencim
ben kaçar işlerim var öpüyorum sizi görüşmek üzere
herşey gönlünüzce olsun

ebrarım nasılsın canım dün giremedim sacımı boyattım ama pek icime sinmedi degiştirmeyi düşünüyorum bu arada catımızada başlandı allaha şükür rahat etcem inş cok öpüyorum seni canım kendine iyi bak

kızlar ne yaptınız
işlerişöyle bir yoluna koydum geldim

Kızlar,geldim ama vaktim dar,daha sonra yazıcam geniş geniş,öpüyorum sizi,tutişim bi ara konuşalım,mümkünse telden arim canım seni,olar mı?:102::102:
tabisi olar kuzu ben özelden yazarım sana cebimi...
pelinimm bende hasta oldum ya kaldı bnm boya işi eşimde sonra boyatırsın buda yakıştı diyor,evet siyahtan sarıya dönmek zor
eşin beğendiyse proble yok cnm biraz zaman geçsin ondn sonra açarsın tekrar ardarda boyatma saçların yıpranmasın fazla,
bu arada çatıya başlanmış hadi göözün aydın cnm bu sene kışın rahat edeceksin :)

bencede biraz daha bekle canım boyan cıktıktan sonra boyat daha kolay oluyomuş oyle benim boyam tam cıkmamıştı oyuzden olmadı sarı...cok sagol tutişim evet ya kışında rakat etcem yazında inş

nasılsınız canlar akşamı şerifiniz hayırlı olsun
bende yemek yapıcam işlerim var azcık bi bakıyım dedim
EBRRAIM BEN DUAMI AKŞAM OKUYCAM SEN BİTTİ YAZ OLURMU CANIM BELKİ AKŞAM GİREMEME YARINDA MİSAFİRİM VAR BEN MUTLAKA OKUYCAM ŞİMDİDEN AMİN DİYORUM MEVLAM HERKEZİN MURADINI VERSİN TEZ VAKİTTE İNŞ
ÖPTÜM HEPİNİZİ MEVLAM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl derdanurcum ne kadarlık oldu senin cizelgen yok oyüzden bilmiyorum ne kadarlık oldugunu :26:

MİRANDA (özlem ) için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti[/COLOR][/B]

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20Bitti
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti

Duamı okudum ekledim Allahım kabul etsin inşallah AMİNNN

iyi akşamlar nasılsınız

Ebrarcım saol cevapladığın için canım,ben senin söylediğini hiç duyamıştım bana anne ve babada bi problem varsa tekrar düşük olma ihtimali çok yüksek demişlerdi ama hiç bir problem yoksa sorun bebekte yani bebeğin kromozomlarıyla ilgili bir anormallikten demişlerdi buda her hamilelikte denk gelmez tabi denk gelme olasılığıda varmış işte bizde şimdilik bi problem yok gibi ama kısmet işte 3 kez denk geldi yani olabiliyo artık şaşırmıyorum RABBİM neyi neyi kısmet ettiyse alnımıza ne yazdıysa o,artık dr anlatır heralde ne oldugunu ben şunu merak etmiştim yani igne yada ilaç tedavisi ypabilirmi aceba bana bebeğin durması için bazılarında pıhtılaşma olmasa bile gebelikte olabiliyomuş belki bendede öle bişey vardır onun için iğne falan verse faydası olur belki amannnn işte insan ne düşüneceğini bilmiyo kafama göre kendimde hastalık buluyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…