canım dün gittim kuofore boyatmaya 5 saat ugraştı kadın sacımla yinede zor acıldı hatta yarısı acıldı yarısı acılmadı ne zormuş siyah sacı sarıya cevirmek su andaki rengim karamel gibi ama karışık ben bile cözemedim rengini tutişimselam kızlar nasılsınız?
kardeloşumm çiçekler senin tabi kuzu :)resim eklemeyi öğreniyordum :)gerçi burası deneme tahtası değil ama bi kerecik olsun :):)
Dün izinliydim cnm evet artık salı günleri kullanıyorum,zaten iki haftacık kaldı çok şükür:)
derinimm tatlım kist falan çıkmamış çok şükür cnm çok sevindimm,kaygana meselesine gelince valla sanırım aynen öyle,ama eşimede dedim valla bi daha derse açıcam ağzımı geçen günde akşm yemek yapmadım bana 7buöukta geliyorsun 10a kadar yemek yapamadın mı diyor kaynanatör işte
Eboşumm sende biliyorsun eltimin mevzularından oysaki ne kadar üzülüyordum demekki kız haklıı bunların hakkından eltim gelir valla,ohh iyide yaptı bundan sonra bende lafımı esirgemicem eşime de dedim valla...
Eboşumm görümcem hala beni arayıp hbr vericek hee,bnm herifte akşam geldi soruyor ne oldu aradı mı diye aramadı onun yüzünden arkadaşımlada buluşamadım dedim arayıp söylesene kızsana diyo bana ne arıycam banane dedim eşimde kızdı bana hayret ettim he niye araıp laf söylemiyorum diyee:)neyse işten çıkayıp tüm günler bizim inşaallah,bu arada ev işi ne oldu bakıyormusn ne zamandır sorucam unutuyorum hep (Dualarda okundu kuzuu)
elaezel cnm test sonuçların temiz çıkmış hadi gözün aydın cnm
Deryacımm,Semracım doğum gününüz kutlu olsun,Nice senelere eşinizle çocuklarınızla inşaallah kuzular...
Tugcem,derdam,birsenim kızlar sizler nasılsınız?Cinsiyetler ne zman belli olacak inşaallah...
Aleynam sen nasılsın cnm...
Pelinim karar verdin mi hangi renge boyatacaksın saçını?
BONCUĞUM,KARDELENBHRIM,SEVTUNUM,KARDELEN49,ELİXSİR,YETER,HATİCE,GÜLCÜM,BANU,SUNGER,SELİNA,GARİP kızlar sizler nasılsınız? Ayy ne kadarr kalabalıkmışız unuttuğum varsa kusura bakmasın neolur
canım yine karamsar gördüm seni üzülme lütfen allah kaldıramacagı yükü kulana vermezmiş hem sevdigi kullarına verirmişki görmek istermiş kulum isyanmı ediyo yoksa sabırmı ediyo...deryacım bizde sabredip dua edecez canım rabbim ol diyecek olacak inş...yaşadıkların kolay degil ben daha oluşmamış bebegimi düşürdügümde cok agladım üzüldüm ama sonradan şükrettim sende şükret canım rabbim inş bizllerede annelik duygusunu taddıracak hayırlısıyla cok öpüyorum seni allaha emanet olherkese gunaydııııınnnnnnn
gecen hafta hatırlarsınız bır suru karar aldım yok kafaya takmıcam uzulmucam dusunmucem dıye ama malesef bugun sabah bı arkadasımla yuruyuse cıktık soyle bı lojmanda dolandık onun bı tanıdıgı cıktı karsımıza tanıstırdı ayak ustu falan kadın dedı kı gecmıs olsun yaa kotu gunler gecırmıssınız falan dıye bır suru soru sordu nasıl oldu sebeb neymıs falan dıye ayakta okadar kotu oldum kı sabırla cevapladım sorularını sonra devam ettık yuruyusumuze
daha sonra eve geldım ve oyle bı agladım oyle bı agladım kı ıcım cıktınerdeyse daha yenı sakınledım cok kotuyum bılıyorum kotu nıyetlı degıldı kımse ama kaldıramadım ıste sankı tekrar yasadım o gunlerı e dusundum tasındım bole nereye kadar devam eder kı kendımı kapatarak eve sureklı aynı seylerı dusunerek ınsanlardan kacarak gercı kacmasam da olan bu malum ya kafayı yıcem yada kendıme bısey yapıcam madem kendı kendımın doktoru olamıyorum allah sabrını verır dedım o da vermıyoo psıkıyatra gıtmeye karar verdım randevumu aldım subatın ıkısıne hem de turkıyeden bıletımı de ayırttım anlıcagınız baska turlu kalkamıcam bunların ustesınden hayatımın odagı bebek oldu ve hergun yenıden ölüyorum en gusel yaslarım gelıp gcecek ve karar verdım artık kılo vermeyı sunu bunu bebek ıcın degıl kendım ıcın ıstıcem herseyı kendı saglıgım ruh ve beden saglıgım ıcın ıstıcem ınsallah hersey daha guzel olurrrr
canım inş bu ay bebişin gelir dualarım seninle...duaların icinde allah razı olsun öpüyorum seni kardelencimbende bu ay biraz ümitli gibiyim ne biliyim inşallah olur dua edin bana lütfen bende bugün kuran okuycam hepimize dua edicem inşallah senin tedavilerin ne aşamada
ben kaçar işlerim var öpüyorum sizi görüşmek üzere
herşey gönlünüzce olsun
tabisi olar kuzu ben özelden yazarım sana cebimi...Kızlar,geldim ama vaktim dar,daha sonra yazıcam geniş geniş,öpüyorum sizi,tutişim bi ara konuşalım,mümkünse telden arim canım seni,olar mı?:102::102:
pelinimm bende hasta oldum ya kaldı bnm boya işi eşimde sonra boyatırsın buda yakıştı diyor,evet siyahtan sarıya dönmek zorcanım dün gittim kuofore boyatmaya 5 saat ugraştı kadın sacımla yinede zor acıldı hatta yarısı acıldı yarısı acılmadı ne zormuş siyah sacı sarıya cevirmek su andaki rengim karamel gibi ama karışık ben bile cözemedim rengini tutişimkociş begendi ama benim icime sinmedi pek degiştirebilirim ama sıyah sac sarıya dönmüyomuş bunu gördüm bidaha sıyah yapmam sacımı sende ilk önce kızıl gibi bi renk yap ondan sonra yavaş yavaş sarıya döndürürsün
tabisi olar kuzu ben özelden yazarım sana cebimi...
pelinimm bende hasta oldum ya kaldı bnm boya işi eşimde sonra boyatırsın buda yakıştı diyor,evet siyahtan sarıya dönmek zor
eşin beğendiyse proble yok cnm biraz zaman geçsin ondn sonra açarsın tekrar ardarda boyatma saçların yıpranmasın fazla,
bu arada çatıya başlanmış hadi göözün aydın cnm bu sene kışın rahat edeceksin :)
kızlar ne yaptınız
işlerişöyle bir yoluna koydum geldim
hoşgeldin canım nasılsın... Bende işlerimi yaptım birazdan da yemek yapmaya kalkcam...
ben yemeği Haletim
salata yapacaım
benim yemegim vardı ama kociş oglen yemegine geldigi icin kalmadı... akşama yeniden yemek yapcam...
canım bende ne yapsam diye düşünürken eşim balık diye tutrdu
bende pişirdim
MİRANDA (özlem ) için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti[/COLOR][/B]
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20Bitti
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti
Duamı okudum ekledim Allahım kabul etsin inşallah AMİNNN
ah ah kıyamam sana kuzum çok zor yaşadıklarımız insanlar malesef anlamıyo ama bak psikiyatra gidersen bebek işinede ara vermen gerekicek ben yaşadım 6 ay zorunlu korundum çok istediğim halde .gerçi şuanda tedaviler belki farklıdır yinede gitmende yarar var ama lütfen kendini toparla kendinden kötüleri düşünüp teselli bul yoksa içinden çıkılmıyo .ALLAHIM herzaman yardımcımız emin olki geçicek bunlar kuum daha çok taze acın zaman herşeyin ilacı
canım anne babada sorun çıkmıyosa tüpbebek yapıp bebeğin yani embriyonun genetiğine bakıyolar diye biliyorum .başka yöntem varmı bilemiycem
buarada kolay gelsin temizlik yapıyomuşsun
# egal
# elaezel
# pelin67
# sevtun2
# sumelaa
# derdanur
merhaba kizlar nasilsinizben cok hastayim yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?