Ebrarcım saol cevapladığın için canım,ben senin söylediğini hiç duyamıştım bana anne ve babada bi problem varsa tekrar düşük olma ihtimali çok yüksek demişlerdi ama hiç bir problem yoksa sorun bebekte yani bebeğin kromozomlarıyla ilgili bir anormallikten demişlerdi buda her hamilelikte denk gelmez tabi denk gelme olasılığıda varmış işte bizde şimdilik bi problem yok gibi ama kısmet işte 3 kez denk geldi yani olabiliyo artık şaşırmıyorum RABBİM neyi neyi kısmet ettiyse alnımıza ne yazdıysa o,artık dr anlatır heralde ne oldugunu ben şunu merak etmiştim yani igne yada ilaç tedavisi ypabilirmi aceba bana bebeğin durması için bazılarında pıhtılaşma olmasa bile gebelikte olabiliyomuş belki bendede öle bişey vardır onun için iğne falan verse faydası olur belki amannnn işte insan ne düşüneceğini bilmiyo kafama göre kendimde hastalık buluyorum
Ebrarcım saol cevapladığın için canım,ben senin söylediğini hiç duyamıştım bana anne ve babada bi problem varsa tekrar düşük olma ihtimali çok yüksek demişlerdi ama hiç bir problem yoksa sorun bebekte yani bebeğin kromozomlarıyla ilgili bir anormallikten demişlerdi buda her hamilelikte denk gelmez tabi denk gelme olasılığıda varmış işte bizde şimdilik bi problem yok gibi ama kısmet işte 3 kez denk geldi yani olabiliyo artık şaşırmıyorum RABBİM neyi neyi kısmet ettiyse alnımıza ne yazdıysa o,artık dr anlatır heralde ne oldugunu ben şunu merak etmiştim yani igne yada ilaç tedavisi ypabilirmi aceba bana bebeğin durması için bazılarında pıhtılaşma olmasa bile gebelikte olabiliyomuş belki bendede öle bişey vardır onun için iğne falan verse faydası olur belki amannnn işte insan ne düşüneceğini bilmiyo kafama göre kendimde hastalık buluyorum
canım benim inşallah bu arada senin test sonuçların nasıl çıktı
ne kadar itimat edersin bilmiyorum ama ablam hafız dır. apartmanda oturduğu arkadaşı sürekli düşük yapıyodu. doktorun yanı sıra onun beline dua falan okunup küçüçük kilit falan yapmışlardı cok detayını bilmiyorum. neticede dualı bişeydi onu bir dene yada araştır istersen neticede dua bu
# egal
# elaezel
# pelin67
# sevtun2
# sumelaa
# derdanur
merhaba kizlar nasilsinizben cok hastayim yaaaaaa
canım ben senin söylediğini çok duydum yaptırmakta istiyorum sonuçta dua ama bulamadım yaptıracak kimseyi ailem memlekette şu anda oraya gitme durumum yok dr kontrolünde olduğum için burdada kimsem yok kayınvalidemlerin hiç alakası yok öle şeylerlebilmiyorum napcam aslında bu hamileliğimden önce yaptırmak istiyorum bulabilirsem
herkese gunaydııııınnnnnnn
gecen hafta hatırlarsınız bır suru karar aldım yok kafaya takmıcam uzulmucam dusunmucem dıye ama malesef bugun sabah bı arkadasımla yuruyuse cıktık soyle bı lojmanda dolandık onun bı tanıdıgı cıktı karsımıza tanıstırdı ayak ustu falan kadın dedı kı gecmıs olsun yaa kotu gunler gecırmıssınız falan dıye bır suru soru sordu nasıl oldu sebeb neymıs falan dıye ayakta okadar kotu oldum kı sabırla cevapladım sorularını sonra devam ettık yuruyusumuze
daha sonra eve geldım ve oyle bı agladım oyle bı agladım kı ıcım cıktınerdeyse daha yenı sakınledım cok kotuyum bılıyorum kotu nıyetlı degıldı kımse ama kaldıramadım ıste sankı tekrar yasadım o gunlerı e dusundum tasındım bole nereye kadar devam eder kı kendımı kapatarak eve sureklı aynı seylerı dusunerek ınsanlardan kacarak gercı kacmasam da olan bu malum ya kafayı yıcem yada kendıme bısey yapıcam madem kendı kendımın doktoru olamıyorum allah sabrını verır dedım o da vermıyoo psıkıyatra gıtmeye karar verdım randevumu aldım subatın ıkısıne hem de turkıyeden bıletımı de ayırttım anlıcagınız baska turlu kalkamıcam bunların ustesınden hayatımın odagı bebek oldu ve hergun yenıden ölüyorum en gusel yaslarım gelıp gcecek ve karar verdım artık kılo vermeyı sunu bunu bebek ıcın degıl kendım ıcın ıstıcem herseyı kendı saglıgım ruh ve beden saglıgım ıcın ıstıcem ınsallah hersey daha guzel olurrrr
cok gecmiş olsun olsun neyin var
geçmiş olsun canı benim ALLAHIM şifa versin İŞALLAH
sagol canim benim yaa,gribim bogazim basim fena yaa,
allah razi olsun canim benim
çok gecmiş olsun Allah başka hastalık vermesin bir limonu sık su katmadan iç. cok iyi geliyo inşaallah
geçmiş olsun canımmm ALLAH şafi ismiyle şifa versin# egal
# elaezel
# pelin67
# sevtun2
# sumelaa
# derdanur
penlincim görmedim cnm h.b sen nasılsın,elixsir+, hoşgeldin canım nasılsın...
kolay gelsin derdanurcum işler hiç bitmiyorkinasılsınız canlar akşamı şerifiniz hayırlı olsun
bende yemek yapıcam işlerim var azcık bi bakıyım dedim
EBRRAIM BEN DUAMI AKŞAM OKUYCAM SEN BİTTİ YAZ OLURMU CANIM BELKİ AKŞAM GİREMEME YARINDA MİSAFİRİM VAR BEN MUTLAKA OKUYCAM ŞİMDİDEN AMİN DİYORUM MEVLAM HERKEZİN MURADINI VERSİN TEZ VAKİTTE İNŞ
ÖPTÜM HEPİNİZİ MEVLAM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
camım soguk suyun içine koy çözülüyo ben öle yapıyorumdaooooh afiyet olsun canım size valla benimde yemek yapcak halim yok balıkmı cıkarsam difrizden ama oda cözülmezki hemen biraz daha düşüneyim en iyisi:26:
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10bitti
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10bitti
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti
ah canım bende öyle oldugunu çok iyi anladım kim derdi sevtun evlenicek 2 bebegi ölcek babacıgı sülalesi ölcek nerde insan büyüye büyüye anlıyo bazı şeyleri allahım dert keder vermesinyokbe benim işler karışık kocamda bende çok yorgunuz galiba
ben sizin sıpaları sevicem inşallah
o yorgunluk hepimizde var ben evlenmeden önce hastanelerin yolunu bilmezdim evlendim evim hastaneler oldu geçen eşim sözde çekilen resimleri gösterdi içim tuhaf oldu ozaman bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi şimdi bile gözlerim doluyo
kız görüşemiyoruz nedelerdesin yaw senebrarcımmmmm ben duayı okudum canım
Allah kabul etsin
görüşürüz inşaallah
üzülme bebem elbet bizde birgün o güzel günleri görücez belki isim annesi oluruz biribirimizin ne dersinherkese gunaydııııınnnnnnn
gecen hafta hatırlarsınız bır suru karar aldım yok kafaya takmıcam uzulmucam dusunmucem dıye ama malesef bugun sabah bı arkadasımla yuruyuse cıktık soyle bı lojmanda dolandık onun bı tanıdıgı cıktı karsımıza tanıstırdı ayak ustu falan kadın dedı kı gecmıs olsun yaa kotu gunler gecırmıssınız falan dıye bır suru soru sordu nasıl oldu sebeb neymıs falan dıye ayakta okadar kotu oldum kı sabırla cevapladım sorularını sonra devam ettık yuruyusumuze
daha sonra eve geldım ve oyle bı agladım oyle bı agladım kı ıcım cıktınerdeyse daha yenı sakınledım cok kotuyum bılıyorum kotu nıyetlı degıldı kımse ama kaldıramadım ıste sankı tekrar yasadım o gunlerı e dusundum tasındım bole nereye kadar devam eder kı kendımı kapatarak eve sureklı aynı seylerı dusunerek ınsanlardan kacarak gercı kacmasam da olan bu malum ya kafayı yıcem yada kendıme bısey yapıcam madem kendı kendımın doktoru olamıyorum allah sabrını verır dedım o da vermıyoo psıkıyatra gıtmeye karar verdım randevumu aldım subatın ıkısıne hem de turkıyeden bıletımı de ayırttım anlıcagınız baska turlu kalkamıcam bunların ustesınden hayatımın odagı bebek oldu ve hergun yenıden ölüyorum en gusel yaslarım gelıp gcecek ve karar verdım artık kılo vermeyı sunu bunu bebek ıcın degıl kendım ıcın ıstıcem herseyı kendı saglıgım ruh ve beden saglıgım ıcın ıstıcem ınsallah hersey daha guzel olurrrr
canım kusura bakma namaza kalkıtımda ondan yazamadın birde benim yavruyu zor atlattımya# egal
# elaezel
# pelin67
# sevtun2
# sumelaa
# derdanur
allah razi olsun canim,denececegim insallah,2 gundur kalkmadan yatiyorum yaa,dun biraz iyiyim derken bugun tekrar fena oldum..neyse gunahlarima keffarettir insallah
# elixsir+
# garip
# sumelaa
# e_s_r_a
canlarım iyi akşamlar bebem ben geldim
ebrarcım canım annecigime güzel dileklerini iletirim bende öpüyorum anacıgının ellerinden hemide kocaman
selam kızlar nasılsınız bakalım en çok yoruldum sabah kuran kursu öğlen iş akşamda ev işi bittim resmen
kız gecede mesaiye kalırsan vay haline heselam kızlar nasılsınız bakalım en çok yoruldum sabah kuran kursu öğlen iş akşamda ev işi bittim resmen
h.g sevtunummmmmmm
kısssss yeter abla bana ulaaaaaaaaaaaaaş
h.g şekerimmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?