Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ne kadar itimat edersin bilmiyorum ama ablam haızdır benim apartmanda oturduğu arkadaşı sürekli düşük yapıyodu. doktorun yanı sıra onun beline dua falan okunup küçüçük kilit falan yapmışlardı cok detayını bilmiyorum. neticede dualı bişeydi onu bir dene yada araştır istersen neticede dua bu

ne kadar itimat edersin bilmiyorum ama ablam hafız dır. apartmanda oturduğu arkadaşı sürekli düşük yapıyodu. doktorun yanı sıra onun beline dua falan okunup küçüçük kilit falan yapmışlardı cok detayını bilmiyorum. neticede dualı bişeydi onu bir dene yada araştır istersen neticede dua bu

canım ben senin söylediğini çok duydum yaptırmakta istiyorum sonuçta dua ama bulamadım yaptıracak kimseyi ailem memlekette şu anda oraya gitme durumum yok dr kontrolünde olduğum için burdada kimsem yok kayınvalidemlerin hiç alakası yok öle şeylerlebilmiyorum napcam aslında bu hamileliğimden önce yaptırmak istiyorum bulabilirsem

şehir olarak nerdesin

kayracim kiyamam sana ben,lutfen uzulme milletin agzi torba degil ki buzesin.insanlarda ayri kalmakda bir cozun degil canim kendini yipratmis olursun.öyle hayat gecmez,dolayisiyla onlarla birlikte yasamayi ögrenmeliyiz..kirildigimizi bu meseleler hakkinda konusmamamiz gerektigini guzel bir dil ile söylemeliyiz,anlamayanlar icin ise mesafeli görusmeliyiz canim.bak hersey ondan sonra cok daha guzel olacak..

sen sIkIlmisin belli,haddim olmayarak bir tavsiyelerde bulunmak istiyorum,canim psikolojik rahatsizliklarin hepsi maneviyat eksikliginden kaynaklaniyor..belli ki seytan seninle ugrasmis..seytanin en buyuk silahlarindan biriside,insana elinde olmayan,kendisine verilmeyen nimetleri dusundurup,verilenlerle kendisini kiyaslamasi,hasaaa rabbisinin kendisine adaletsizlik yaptigini dusundurup,rabbisinden sogutmasidir canim..
oysa ki verilen nimelerde hep kendimizden yukariya degilde asagiya bakmaliyiz.ancak o zaman mutlu ve teslimiyet sahibi oluruz canim..

hem allah adl'dir adeler sahibidir..kuluna abes is yapmaz..ona zulm etmek istemez,bilakis onu temizlemek ister
ben mesela söyle dusunuyorum..hamdolsun rahatim yerinde,esimle mutluyum,sagligim yerinde,buna da sukur,ki bunlara sahip olabilmek icin nelerrini verecek kisiler var,dimi.
biz suan bir imtiandayiz,eger sabredersek kazaniriz..sabir otu acidir,ama meyvasi cok tatlidir canim..

herkesin hayatinda zorluklar,imtianlar var..hem rabbim cc,bir ayetinde:BIZ SIZI BIRAZ ACLIKLA;BIRAZ MALLARDAN EKSIKTMEKLE;BIRAZDA EVLATLARLA IMTIAN EDECEGIZ;ÖYLEYSE EYY RASULUM SEN SABREDENLERI MUJDELE diyor..gel biz de o mujdelenen kullarda olalim kayracim..

bir efendimiz (sav) cok sevdigim bir hadisi,

ALLAH'Ü TEALA BUTUN INANAN KULLARININ DUALARINI KABUL EDER;YANLIZ KUL BEN DUA EDIYORUM;AMA BENIM DUAM KABUL OLMUYOR DEMEDIKCE....

kayracim,dua ediyorum ama duam kabul olmuyor demedigimiz surece duamiz kabull..cunku biz öyle bir rabb'den istiyoruz ki o'nun herseye gucu yeter..
herzaman umitli olmak ve umidimizi yitirmemeliyiz..umitsizlik seytana has bir duygu canim..

eger yazilarim ile seni uzdu isem özur dilerim..ama seni uzgun görusunce teselli etmek di amacim...

Son düzenleme:
çok gecmiş olsun Allah başka hastalık vermesin bir limonu sık su katmadan iç. cok iyi geliyo inşaallah

allah razi olsun canim,denececegim insallah,2 gundur kalkmadan yatiyorum yaa,dun biraz iyiyim derken bugun tekrar fena oldum..neyse gunahlarima keffarettir insallah

# egal
# elaezel
# pelin67
# sevtun2
# sumelaa
# derdanur

merhaba kizlar nasilsinizben cok hastayim yaaaaaa
geçmiş olsun canımmm ALLAH şafi ismiyle şifa versin
,elixsir+, hoşgeldin canım nasılsın...
penlincim görmedim cnm h.b sen nasılsın
kolay gelsin derdanurcum işler hiç bitmiyorki

ebrarim dualarimi okuyacagim simdi,sen bitti yazabilirsin,gerci az sonrada söylerim...sayfam acik kalsin kizlarrr

ooooh afiyet olsun canım size valla benimde yemek yapcak halim yok balıkmı cıkarsam difrizden ama oda cözülmezki hemen biraz daha düşüneyim en iyisi:26:
camım soguk suyun içine koy çözülüyo ben öle yapıyorumda

ah canım bende öyle oldugunu çok iyi anladım kim derdi sevtun evlenicek 2 bebegi ölcek babacıgı sülalesi ölcek nerde insan büyüye büyüye anlıyo bazı şeyleri allahım dert keder vermesin
ebrarcımmmmm ben duayı okudum canım
Allah kabul etsin
görüşürüz inşaallah
kız görüşemiyoruz nedelerdesin yaw sen
üzülme bebem elbet bizde birgün o güzel günleri görücez belki isim annesi oluruz biribirimizin ne dersin
# egal
# elaezel
# pelin67
# sevtun2
# sumelaa
# derdanur

merhaba kizlar nasilsinizben cok hastayim yaaaaaa
canım kusura bakma namaza kalkıtımda ondan yazamadın birde benim yavruyu zor atlattımya
allah razi olsun canim,denececegim insallah,2 gundur kalkmadan yatiyorum yaa,dun biraz iyiyim derken bugun tekrar fena oldum..neyse gunahlarima keffarettir insallah

ah canım gel bakıyım şefkatli kollarıma bebem
geçmiş olsun bebem canım benim üzüldüm bak benim hastalıgım hiç çekilmiyo geçen dedim eşim hasta aman ben oluyum hasta sen olma dedim amanın sakın dedi hastalıgım çekilmez benimde aglarım çok bişey olucak bana diye ben olurum sen olma sakın delü sey ne olcek

# elixsir+
# garip
# sumelaa
# e_s_r_a
canlarım iyi akşamlar bebem ben geldim
ebrarcım canım annecigime güzel dileklerini iletirim bende öpüyorum anacıgının ellerinden hemide kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…