hg cnm geçmiş olsun iii çekmişler dişinide kurtulmuşsun bendede var aynı dertten iyiyiz ne olsun aynı bildiğin gibi
önemli değil cnm benim anladım zaten geçmişte olduğunu
AMİNNNNNNNNNN
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ MİRANDAMIZA(ÖZLEM) KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
Allah razı olsun Ebrarcım minnettarım hepinizee haklarınızı helal edin.ALLAHIM dualarımızı kabul et MİRANDA arkadaşımızın tedavisinden hayırlı sonuç almasını nasip et .mübarek vakitler hürmetine.
AMİNNNN
AMİNNNNNNNNNNN
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ BANUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
canı gönülden AMİN diyorum rabbim hasretimizi inşşşşşş
en kısa zamanda sona erdirsin hayırlısıyla miniklerimizi alırız kucağımıza hepimiz
bütün anne olmayı dileyen arkadaşlarım ve ben AMİN AMİN AMİN ........
BİNLERCE NİHAYETSİZ AMİN AMİN AMİN.....
RABBİM BU HASRETLE SONSUZA KADAR BİZİ YAKMASIN İNŞŞŞŞŞŞŞ......AMİN..
rabbim okunan duaları,yapılan duaları kabu edip,banu ve özlem rakadaşımıza hayırlı,sağlıklı bebişler göndersin inşallah
Ben varım bu yolda :)buhafta GARİP VE SEVTUNA dua yapılcak nasipse
haftayada SUNGER VE ELİXSİRE
sonra başa dönüyoruz dua işini ben bitirmeme kararı aldım siz nedersiniz bilmiyorum?eğer sizde destek olursanız devam edelim inşallah
c
mılyonlarca kez amın dıyorum allah emeklerınız bosa cıkarmasın en kısa zmanda gelsın bebısın
Özlemcim duana gönülden amin diyorum işallah tez zamanda yavrunu sağsalim kucağına alırsın ALLAHIM hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın işallah
mrh ben bugun yeni kaatıldımm
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ MİRANDAMIZA(ÖZLEM) KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET.
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ BANUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET.
kız geçmiş olsun bebem bu olayı kutlamak lazım hesağol canım
evet yaa geçti gitti
yaaaa normal diş nasıldır bilmem ama bunu yılardır çekiyorum geçen yıl dr gittim dediki kızm bu ne gel hemen çekelim çekti
bu yılda diğeri başladı bende gittim geçen yıl bni kurtardınız bu yılda kurtarın dedim
hemen gel dedi filme baktı zaten bundan sana bir fayda gelmez çekelim kurtul dedi
çok şükür kurtuldum
işşallah çarşamba günün bütün dileklerin gerçekleşir rabbim sanada annelik duygusunu tattırırda okadar ugraşların boşa gitmez işşallah bebem allahım nasıl taktır ediyosa öle yaşıyoruz canım allah korusun tutmazsa bile üzülme rabbimin bildigi bir şey vardır bunu unutmaAMİNNNNNNNNNN
Allah razı olsun Ebrarcım minnettarım hepinizee haklarınızı helal edin.
AMİNNNNNNNNNNN
Ben varım bu yolda :)
Allah hepinizden razı olsun sizleri tanıdığım için Allahıma şükürler olsun.Rabbim hiçbirimizi evlatsız bırakmasın.
Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür çarşamba günü transferim olacak hayırlısıyla inşallah.
canım benimki 5 aylık 2 tane düşügüm var allahım sabır versin başın sagolsunhımmm. hazıran ayında 4 aylık hamıle ıken bebegım düştü şimdide olması için cok ugrasıyorumm.umarım fazla bekletmez bizi
kız üzülme be kıyamamcanım geçmiş olsun ama rahim tutmuyorsa bebeğii tedav
ol öle kalırsın inş yoksa
aynı acıyı çekersin cokk üzülürsün
gerçi inş birdaha böle üzüntülerr çekmezsin ve çekmeyizz
kayramda böle senin gibi oldu cok üzüldü kuzuum
benim daha o kadar büyümeden düşüyüoo 3 veya 4 haftalıkken
canım kusura bakma alta seni gördüm tam yazıcaktım inan benim yavrunun haberi yoktu yakalanıyodum az kalsın arkadaş geldi pazara gitmek zorunda kaldık allahtan yavruya yakalanmadım yoksa yatana kadar suratını çekerdim birde eşime beni şikayet ediyo damat sabahtan akşama kadar pc başında diyo ah bir evime geçseydim döndük bekar günlerimize yawsevtossss naber kıs meseneye gelsene bısden baska kımse yok
bende acaba burda yazdıgı gibi hamile yazarmı görürümüyüm acepBEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
GARİP.........2 YIL
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
DAİSY..........1,5 YIL
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY
kız bak o türlü düşünmemiştim bundan sonra öle yapam bari yaşasın kötülük# ademilehatice
# egal
# banu145145
# derdanur
# sumelaa
# sunger
SEŞAM BAYANLAR AKSAMINIZ GUZEL GECSIN INSALLAH
SEN NIYE KEYIFSIZSIN YINE BALIM YAAAAA ALLAHIM ICINI FERAHLATSIN KIYAMAM SANA YAAAA BISEYLER DEMEK ISTERIM AMA KELIN ILACI OLSA KENDI BASINA SURERDI
CANIM GECMIS OLSUN AYNI DETTEN MUZDARIPTIP AMA COK SUKUR BENIM KI KAYMA FALAN DEGIL DE KAS GECSETICI VERDI SU AN DAHA IYIYIM
CANIM SANADA COK GECMIS OLSUN TATLIM GORUMCENE COK SEVINDIM RABBIM KUCAGINA DA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH DARISI HEPIMIZIN BASINA
AHH CANIM BENIM COK SEVINDIM COK INSALLAH BEBISIN TUTUNUR SANA 15 GUN SONRA TAHLIL YAPCAN HERHALDE BEN SENIN YERINDE OLSAM 3 AY HIC KALKMAM YATARIM PC BASINDA FALAN ISIN NE SENIN KUZU YAAAA YAT BEBEGIN IYICE UTTUNSUN SONRA GEL
BENCE DOV HATTA DE KI MADEM SIKI CAN CABUK CIKMIYO GEL SENINKINI OLE BI SIKAYIM KI DUNYAYA KAZIK CAK DE KIZZZZZZ
KIZINA ALLAHIM SIFA VERSIN KUZUM KIYAMAM ONA YAAAA
SELAM CANIM FATMAGULU BENDE ISLICEM AMA ESIM IZIN VERMEZ SAOLSUN PERSEMBE MALUM BUGUN KURTLAR VADISI VAR SEN NASILSIN ASIL HATTA SIZ?
canım benim bekliyorum bak listeyiayyyyy,ne yazmışım ben öyle,mutsuz olma yazcaktımmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı olsun inşallah.
ya kuzu,kusura bakma yaa,acelem vardı,iş görüşmesine gidiyodumdaondan olmuş.
teşekkür ederim,senenin en şanslısı benim galiba,kaçıncı defa doğum günüm kutlanıyo.
sevtun,o ne kız,batıl inanç,dua okunur ama baştan aşağı falan,gerek yok ki,ver sadakayı,rabbim belalardan korusun,yeterli yani.
göndericem listeyi,herkeşler yapar hem.
dr bebek içinde iyi olabilir,yağlar eridiği için dedi
ah benim fedakar,cefakar akedeşim,gel öpim seni bi
hiç te bile,kaç defasının hepsindede teşekkür ettim,gönderdiğin kartlar içinde teşekkür ettim hemide
yapma yaaaa,ay ne çok sevindim,bölünmüş mü embriyo,yoksa iki tane mi koymuşlardı?
çabık cevap ver,meraktan çatlicam,ayrıca sen gittin mi bugün dr a?
dün değil canım,geçen çarşamba yaptılar kazayı,ama anneciğimin hala ağrıları,sızıları varmış,kemer bağlı olmasa önden fırlarrdık diyo,o kadar sert vurmuş arkadaki.
canım,göndermiş olman çok mutlu edici,görünmesede farketmez
rabbim inşallah bebeişini sana,senide ona kavuşturur.
bersum,maşallah kız,az kalmış,hadi idare edin.
rabbim sağlıklı bir şekilde,kolaylıkla doğum nasib etsin canım,bu arada sana çok yakışmış hamilelik,bence sakın doğumdan sonra zayıflama
gelip geçmişi okurmusun bilmiyorum ama,eşim gelince,sayfayı açık bırakıp,yemek faslına geçmiştim,göremedim
kız bir senle karşılaşamadık ona yanıyorum yahos geldin canımmmmmmmm
saol kusum senınkını gecmıste kutlamıstım ben yenı dogum gunlerımıze kucagımızda mınıklerle grelım ınsallah
gördüm canım teşekkür ederim inşallah inşallah hayırlısıyla gelir meleklerimiz
aminnnnnnnnn İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
RABBİM KABUL ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
hadi geçmiş olsun cnm gözün aydınkızlar mrh ben geldim dişimi çektirdim
kutuldum çok ükür
ama başım çok ağrıyor
ve açım bir şeyler hazılayacağım kendime
ama önce sizlere bakmak istedim
keyifler nasılsdı bugün
kız geçmiş olsun bebem bu olayı kutlamak lazım hebaşında agrıyomuş senin yerinde olsam kafama birşey takmam bir strese girmeme iki başımı ıslak tutmam üç bebem ahanda böle şiş işşşallah
işşallah çarşamba günün bütün dileklerin gerçekleşir rabbim sanada annelik duygusunu tattırırda okadar ugraşların boşa gitmez işşallah bebem allahım nasıl taktır ediyosa öle yaşıyoruz canım allah korusun tutmazsa bile üzülme rabbimin bildigi bir şey vardır bunu unutma
canım benimki 5 aylık 2 tane düşügüm var allahım sabır versin başın sagolsun
kız üzülme be kıyamamallahım evlat nasip eder üzülme belkim böylesi daha hayırlı senin için azda olsa anneligi sende bende burdakilerde yaşadı ya hiç yaşamayanlar var onlar ne yapsın allahım bize eyüp sabrı versin işşallah
canım kusura bakma alta seni gördüm tam yazıcaktım inan benim yavrunun haberi yoktu yakalanıyodum az kalsın arkadaş geldi pazara gitmek zorunda kaldık allahtan yavruya yakalanmadım yoksa yatana kadar suratını çekerdim birde eşime beni şikayet ediyo damat sabahtan akşama kadar pc başında diyo ah bir evime geçseydim döndük bekar günlerimize yaw
bende acaba burda yazdıgı gibi hamile yazarmı görürümüyüm acepebrarcın allah razı olsun bebem iyi düşünmüşsün şimdiden benim için okuyan arkadaşlardan allah razı olsun haklarını helal etsinler inannın girmek çok istedim kardeşim geç kalktı birde yattıgı odadaydı pc kardeşim kızmazda benim yavru başına geçseydim kızardı alim allah
kız bak o türlü düşünmemiştim bundan sonra öle yapam bari yaşasın kötülük
canım benim bekliyorum bak listeyi
kız bir senle karşılaşamadık ona yanıyorum ya
allahım sag saglim kucaklarınıza evlatlarınızı verir işşallah transferleriniz işşallah güzel geçerde bebeklerinizin size tutunurda bırakmaz işşallah
hadi geçmiş olsun cnm gözün aydın
öle tb sevtunum ama insan üzülüyorrr
kızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol ol dua ettim
canım geçmiş olsun ama rahim tutmuyorsa bebeğii tedav
ol öle kalırsın inş yoksa
aynı acıyı çekersin cokk üzülürsün
gerçi inş birdaha böle üzüntülerr çekmezsin ve çekmeyizz
kayramda böle senin gibi oldu cok üzüldü kuzuum
benim daha o kadar büyümeden düşüyüoo 3 veya 4 haftalıkken
ALLAH kabul etsinn cnm sağolkızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol ol dua ettim
ah cnm yaaaaaaa cok uzgunum halimizede cok üzülüyorum. annelik duygusu öyle büyüleyıcı bişey ki kötü süprizler bizi mahvediyor ...
gebelikte 12 haftalık iken rahime dikiş atılacak. 9 ay yatacagımm bebegım için katlanıcam
kızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol ol dua ettim
ne yapalım bebem biliyosun benim durumun daha kötü rahime dikiş atılıcak bebek gibi yatıcam 9 ay boyunca ben ne yapayım işşallah bundan sonraki bebeklerimiz bizi bırakıp gitmez bebemhadi geçmiş olsun cnm gözün aydın
öle tb sevtunum ama insan üzülüyorrr
iyi kız bir mutluluk dansı yap hemencikte görem bensağol canım çok mutluyum çokkkk
Kurtuldum
allahım kabul etsin bebem bizide unutmamışındır demi işşallah sag saglim alırız bebiklerimizi kucagımızakızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol ol dua ettim
ah cnm yaaaaaaa cok uzgunum halimizede cok üzülüyorum. annelik duygusu öyle büyüleyıcı bişey ki kötü süprizler bizi mahvediyor ...
gebelikte 12 haftalık iken rahime dikiş atılacak. 9 ay yatacagımm bebegım için katlanıcam
ALLAH kabul etsinn cnm sağol
haklısın herşeye katlanılıyorr
allah kabul etsin cnm inşşş
allah razı olsun
slm hanımlar
ne yapalım bebem biliyosun benim durumun daha kötü rahime dikiş atılıcak bebek gibi yatıcam 9 ay boyunca ben ne yapayım işşallah bundan sonraki bebeklerimiz bizi bırakıp gitmez bebem
Iyi kız bir mutluluk dansı yap hemencikte görem ben
Allahım kabul etsin bebem bizide unutmamışındır demi işşallah sag saglim alırız bebiklerimizi kucagımıza
Canım benim sendemi benim durumumdasın kaç tane kayıbın var merak ettim benim 2 tane kayıbım var 5 aylıkken düştüler malesef
kız hacce hoş geldin bebem
heran çıkabilirim eşim yoldaymış benim yavruda kızmaya başkladı gene
aman canım dans edecek halimmi var
Iğnelerden başım ağrıyor
Ve ben pc başından kalkamadım:26::26::26:
kız kocişe yimek hazırladınmı bakem sen bu arada derlerki diş agrısı kabir azbına eşitmiş ne kadar dogru ne kadar yanlık orasını bilemem
ne yapalım bebem biliyosun benim durumun daha kötü rahime dikiş atılıcak bebek gibi yatıcam 9 ay boyunca ben ne yapayım işşallah bundan sonraki bebeklerimiz bizi bırakıp gitmez bebem
iyi kız bir mutluluk dansı yap hemencikte görem ben
allahım kabul etsin bebem bizide unutmamışındır demi işşallah sag saglim alırız bebiklerimizi kucagımıza
canım benim sendemi benim durumumdasın kaç tane kayıbın var merak ettim benim 2 tane kayıbım var 5 aylıkken düştüler malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?