Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hg cnm geçmiş olsun iii çekmişler dişinide kurtulmuşsun bendede var aynı dertten iyiyiz ne olsun aynı bildiğin gibi

önemli değil cnm benim anladım zaten geçmişte olduğunu

sağol canım
evet yaa geçti gitti
yaaaa normal diş nasıldır bilmem ama bunu yılardır çekiyorum geçen yıl dr gittim dediki kızm bu ne gel hemen çekelim çekti
bu yılda diğeri başladı bende gittim geçen yıl bni kurtardınız bu yılda kurtarın dedim
hemen gel dedi filme baktı zaten bundan sana bir fayda gelmez çekelim kurtul dedi
çok şükür kurtuldum

AMİNNNNNNNNNN
ALLAHIM dualarımızı kabul et MİRANDA arkadaşımızın tedavisinden hayırlı sonuç almasını nasip et .mübarek vakitler hürmetine.
AMİNNNN
Allah razı olsun Ebrarcım minnettarım hepinizee haklarınızı helal edin.
AMİNNNNNNNNNNN

rabbim okunan duaları,yapılan duaları kabu edip,banu ve özlem rakadaşımıza hayırlı,sağlıklı bebişler göndersin inşallah

Ben varım bu yolda :)
c

mılyonlarca kez amın dıyorum allah emeklerınız bosa cıkarmasın en kısa zmanda gelsın bebısın

Özlemcim duana gönülden amin diyorum işallah tez zamanda yavrunu sağsalim kucağına alırsın ALLAHIM hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın işallah

Allah hepinizden razı olsun sizleri tanıdığım için Allahıma şükürler olsun.Rabbim hiçbirimizi evlatsız bırakmasın.
Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür çarşamba günü transferim olacak hayırlısıyla inşallah.

aminnnnnnnnn İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
RABBİM KABUL ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

kız geçmiş olsun bebem bu olayı kutlamak lazım hebaşında agrıyomuş senin yerinde olsam kafama birşey takmam bir strese girmeme iki başımı ıslak tutmam üç bebem ahanda böle şiş işşşallah
işşallah çarşamba günün bütün dileklerin gerçekleşir rabbim sanada annelik duygusunu tattırırda okadar ugraşların boşa gitmez işşallah bebem allahım nasıl taktır ediyosa öle yaşıyoruz canım allah korusun tutmazsa bile üzülme rabbimin bildigi bir şey vardır bunu unutma
hımmm. hazıran ayında 4 aylık hamıle ıken bebegım düştü şimdide olması için cok ugrasıyorumm.umarım fazla bekletmez bizi
canım benimki 5 aylık 2 tane düşügüm var allahım sabır versin başın sagolsun
kız üzülme be kıyamam allahım evlat nasip eder üzülme belkim böylesi daha hayırlı senin için azda olsa anneligi sende bende burdakilerde yaşadı ya hiç yaşamayanlar var onlar ne yapsın allahım bize eyüp sabrı versin işşallah
sevtossss naber kıs meseneye gelsene bısden baska kımse yok
canım kusura bakma alta seni gördüm tam yazıcaktım inan benim yavrunun haberi yoktu yakalanıyodum az kalsın arkadaş geldi pazara gitmek zorunda kaldık allahtan yavruya yakalanmadım yoksa yatana kadar suratını çekerdim birde eşime beni şikayet ediyo damat sabahtan akşama kadar pc başında diyo ah bir evime geçseydim döndük bekar günlerimize yaw
bende acaba burda yazdıgı gibi hamile yazarmı görürümüyüm acep ebrarcın allah razı olsun bebem iyi düşünmüşsün şimdiden benim için okuyan arkadaşlardan allah razı olsun haklarını helal etsinler inannın girmek çok istedim kardeşim geç kalktı birde yattıgı odadaydı pc kardeşim kızmazda benim yavru başına geçseydim kızardı alim allah
kız bak o türlü düşünmemiştim bundan sonra öle yapam bari yaşasın kötülük
canım benim bekliyorum bak listeyi
kız bir senle karşılaşamadık ona yanıyorum ya
aminnnnnnnnn İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
RABBİM KABUL ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

allahım sag saglim kucaklarınıza evlatlarınızı verir işşallah transferleriniz işşallah güzel geçerde bebeklerinizin size tutunurda bırakmaz işşallah

kızlar mrh ben geldim dişimi çektirdim
kutuldum çok ükür
ama başım çok ağrıyor
ve açım bir şeyler hazılayacağım kendime
ama önce sizlere bakmak istedim
keyifler nasılsdı bugün
hadi geçmiş olsun cnm gözün aydın

öle tb sevtunum ama insan üzülüyorrr

ah cnm yaaaaaaa cok uzgunum halimizede cok üzülüyorum. annelik duygusu öyle büyüleyıcı bişey ki kötü süprizler bizi mahvediyor ...

gebelikte 12 haftalık iken rahime dikiş atılacak. 9 ay yatacagımm bebegım için katlanıcam

kızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol ol dua ettim
ALLAH kabul etsinn cnm sağol

haklısın herşeye katlanılıyorr

hadi geçmiş olsun cnm gözün aydın

öle tb sevtunum ama insan üzülüyorrr
ne yapalım bebem biliyosun benim durumun daha kötü rahime dikiş atılıcak bebek gibi yatıcam 9 ay boyunca ben ne yapayım işşallah bundan sonraki bebeklerimiz bizi bırakıp gitmez bebem
sağol canım çok mutluyum çokkkk
Kurtuldum
iyi kız bir mutluluk dansı yap hemencikte görem ben
kızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol ol dua ettim
allahım kabul etsin bebem bizide unutmamışındır demi işşallah sag saglim alırız bebiklerimizi kucagımıza

canım benim sendemi benim durumumdasın kaç tane kayıbın var merak ettim benim 2 tane kayıbım var 5 aylıkken düştüler malesef

aman canım dans edecek halimmi var
Iğnelerden başım ağrıyor
Ve ben pc başından kalkamadım:26::26::26:

kız kocişe yimek hazırladınmı bakem sen bu arada derlerki diş agrısı kabir azbına eşitmiş ne kadar dogru ne kadar yanlık orasını bilemem

bu gün kociş yokkk
Evet yaaaa çok kötüydü

benım ılk bebegımdı ilk düşüğümdü 4 aylık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…