allahım birdaha diş agrısı göstermesin bebem ozmanbu gün kociş yokkk
Evet yaaaa çok kötüydü
benım ılk bebegımdı ilk düşüğümdü 4 aylık.
allahım birdaha diş agrısı göstermesin bebem ozman
sana kesin tanı kondunmu peki rahimde açıklık var diye :44::44::44:
allahım birdaha diş agrısı göstermesin bebem ozman
Sana kesin tanı kondunmu peki rahimde açıklık var diye :44::44::44:
ben çıkıyorum benim mercimek geldi kusura bakmayım yavruda kızıyo zaten kendinize iyi bakın bebeler
yeeeeeeeteeeeeer nörüyon kız burdaaa senin evin barkın yok mu
Allah razı olsun hepinizden inşallah dualarımız kabul olur.AMİNNNN canı gönülden AMİNNNN
RABBİM BANU arkadaşımızın hasretini dindirsin tedavisinden hayırlı sonuç alsın inşallah
Amin canımmmmmcanı gönülden AMİN diyorum rabbim hasretimizi inşşşşşş
en kısa zamanda sona erdirsin hayırlısıyla miniklerimizi alırız kucağımıza hepimiz
bütün anne olmayı dileyen arkadaşlarım ve ben AMİN AMİN AMİN ........
BİNLERCE NİHAYETSİZ AMİN AMİN AMİN.....
RABBİM BU HASRETLE SONSUZA KADAR BİZİ YAKMASIN İNŞŞŞŞŞŞŞ......AMİN..
Aminrabbim okunan duaları,yapılan duaları kabu edip,banu ve özlem rakadaşımıza hayırlı,sağlıklı bebişler göndersin inşallah
Canım benden tam destek devam edelimbuhafta GARİP VE SEVTUNA dua yapılcak nasipse
haftayada SUNGER VE ELİXSİRE
sonra başa dönüyoruz dua işini ben bitirmeme kararı aldım siz nedersiniz bilmiyorum?eğer sizde destek olursanız devam edelim inşallah
Amin canım inşallahÖzlemcim duana gönülden amin diyorum işallah tez zamanda yavrunu sağsalim kucağına alırsın ALLAHIM hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın işallah
banucum duana gönülden amin diyorum işallah tez zamanda yavrunu sağsalim kucağına alırsın ALLAHIM hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın işallah
Geçmiş olsun canım kurtulmuşsunsağol canım
evet yaa geçti gitti
yaaaa normal diş nasıldır bilmem ama bunu yılardır çekiyorum geçen yıl dr gittim dediki kızm bu ne gel hemen çekelim çekti
bu yılda diğeri başladı bende gittim geçen yıl bni kurtardınız bu yılda kurtarın dedim
hemen gel dedi filme baktı zaten bundan sana bir fayda gelmez çekelim kurtul dedi
çok şükür kurtuldum
kızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol ol dua ettim
buhafta garip ve sevtuna dua yapılcak nasipse
haftayada sunger ve elixsire
sonra başa dönüyoruz dua işini ben bitirmeme kararı aldım siz nedersiniz bilmiyorum?eğer sizde destek olursanız devam edelim inşallah
allah razı olsun hepinizden inşallah dualarımız kabul olur.
Amin canımmmmm
amin
canım benden tam destek devam edelim
amin canım inşallah
geçmiş olsun canım kurtulmuşsun
allah kabul etsin canım dualarınızı
selam kızlar nasılsınız ben cok kötü grip oldum ya burnum tıkandı nefes alamoyorum başımda agrıyo off offf:2:
geçmiş olsun canım
cok sagol canım benim sende dişini cektirip kurtulmuşsun sanada gecmiş olsun yetercim
kızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol ol dua ettim
selam kızlar nasılsınız ben cok kötü grip oldum ya burnum tıkandı nefes alamoyorum başımda agrıyo off offf:2:
maalesef bizim biraz hazırlık yapmamız gerekiyor bebişler için, onların güzel huzurlu rahat yuvaları olması için maddi destek sağlayıp bazı şeyleri rayın oturtmamız gerekiyor, sonra inşallah ben de burada hamileyim diye nispet yaparım
ama şimdiden dileğim anne olmak evet :119:
inşallah sende anne olursun canımama nisbetin açılımını yaparmısın :26::26::26::26::26::26::26::26:
sağ olasınız allah rağzı olsun canım çok teşekkür ederiz
geçmiş olsun pelincim bence bol bol ıhlamur iç canım bana iyi gelmişti allah şifa versin
kız bir senle karşılaşamadık ona yanıyorum ya
evet yaaaaaaaaaaaaaa bende bendeçok üzülüyorum :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
amin saolasın
nispetin açılımı derken
şöyle cevaplayayım o zaman
gerçek anlamında yazmadım
yani nasıl desem güzel bir şey anlamında
yani bebklerim olursa buraya gelirim benim de bebeklerim olacak diye sevinçten devamlı yazarım
anlamında
şimdi hıh yapamıyorum ki, aha evet benim de bebeklerim olacak hıhanlamındaki nispet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?