Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

AMİNNNN canı gönülden AMİNNNN
RABBİM BANU arkadaşımızın hasretini dindirsin tedavisinden hayırlı sonuç alsın inşallah
Allah razı olsun hepinizden inşallah dualarımız kabul olur.
Amin canımmmmm
rabbim okunan duaları,yapılan duaları kabu edip,banu ve özlem rakadaşımıza hayırlı,sağlıklı bebişler göndersin inşallah
Amin
Canım benden tam destek devam edelim
Amin canım inşallah
Geçmiş olsun canım kurtulmuşsun
kızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol ol dua ettim

Allah kabul etsin canım dualarınızı

buhafta garip ve sevtuna dua yapılcak nasipse
haftayada sunger ve elixsire
sonra başa dönüyoruz dua işini ben bitirmeme kararı aldım siz nedersiniz bilmiyorum?eğer sizde destek olursanız devam edelim inşallah

ya bitirmeyelim yaaa
inşşşşşşşşşş dualrımız eksik olmasıntopğimizden ve bizlerden

sağol canım
kuzum sen nasılsın nasıl bebişle birliktelik bakalım

selam kızlar nasılsınız ben cok kötü grip oldum ya burnum tıkandı nefes alamoyorum başımda agrıyo off offf:2:

kızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol ol dua ettim

sağ olasınız allah rağzı olsun canım çok teşekkür ederiz

selam kızlar nasılsınız ben cok kötü grip oldum ya burnum tıkandı nefes alamoyorum başımda agrıyo off offf:2:

geçmiş olsun pelincim bence bol bol ıhlamur iç canım bana iyi gelmişti allah şifa versin

kız bir senle karşılaşamadık ona yanıyorum ya

evet yaaaaaaaaaaaaaa bende bende çok üzülüyorum :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

maalesef bizim biraz hazırlık yapmamız gerekiyor bebişler için, onların güzel huzurlu rahat yuvaları olması için maddi destek sağlayıp bazı şeyleri rayın oturtmamız gerekiyor, sonra inşallah ben de burada hamileyim diye nispet yaparım

ama şimdiden dileğim anne olmak evet :119:

inşallah sende anne olursun canım ama nisbetin açılımını yaparmısın :26::26::26::26::26::26::26::26

hamileliğimi paylaşırım demek istedin her halde

Son düzenleme:
inşallah sende anne olursun canım ama nisbetin açılımını yaparmısın :26::26::26::26::26::26::26::26:

amin saolasın

nispetin açılımı derken
şöyle cevaplayayım o zaman
gerçek anlamında yazmadım
yani nasıl desem güzel bir şey anlamında
yani bebklerim olursa buraya gelirim benim de bebeklerim olacak diye sevinçten devamlı yazarım
anlamında
şimdi hıh yapamıyorum ki, aha evet benim de bebeklerim olacak hıh anlamındaki nispet

cok sagol canım ya ıhlamur yokki evde yarın eşime aldırıyım barı:2: bu arada sen naılsın semracım...

inşallah canım tez zamanda sende anne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…