inşallah canım tez zamanda sende anne olursun
cok sagol canım ya ıhlamur yokki evde yarın eşime aldırıyım barı:2: bu arada sen naılsın semracım...
inşallah
devamlı hamilelik çocuğum topiklerine yazanlara bir özeniyorum ki sormayın
ayyyyyy kıyamam sana bende işe yaramıştı çünkü ben ilaç kullanmaya çok karşıyım rabbim muhtaç bırakmasın çok şükür bende iyiyim kursa eve oğlana derken gün bitiyor çok şükür bu günümüze
inşallah
devamlı hamilelik çocuğum topiklerine yazanlara bir özeniyorum ki sormayın
cok sagol canım ya ama ben ilac ictim napıyım ilacsız atlatamıyorum bi türlü şu gribi...amin canım allah daha iyi etsin hepimizi saglıklı meleklerimizi göndererek hayırlısıyla
sagol canım benim...sizin olayda çok sinirmiş cidden..aynen yanlış işler yapanların işleri bşaına sarıyo sonunda...göya bizim parayı bulmak için uyuşturucu işine girmiş..öyle dediklerinde yinede içim acıdı..eger parayı bulabilmek için yaptıysa yazık insan sorumlu gibi hissediyo kendini..ama mantıklı düşündüm bugün..sonuçta bizde çok borçluyduk zamanında ve hala borcumuz var vede eşim nelere katlandı geçmişte borçlar ödensin diye...o zaman bizde yanlış yollara mı basvursaydık yani...arabamızı kaynımdan istemesi başlı başına bi yanlış zaten hemde ehliyetsiz...kaynımında öyle biriyle arkadaslık ediyo olduguna bende çok üzüldüm ama sanıyorum ki kaynımın böyle bi olaydan haberi yoktu yoksa yapmaz yani...zaten kaynım ödeyecekmiş cnm kredi çekiyomuş bikaç gün içinde...yeter zaten eşim nereye kadar ödicek herşeyi...sağol canım,ALLAH RAZI OLSUN
CANIM,BAZEN ÖYLE PARÇA PARÇA ADET OLUNABİLİYO,çok geçmiş olsun sancıların için.
teşekkürler canım,sizede geçmiş olsun,gerçi görüşmüştük ama.
oluyo işte,başkasının yüzünden zarara uğruyosun,geçmiştede babamın arabasını başkası alıp,devirmişti ve ödemedi,hatta hiççççç görüşmedi bile kazadan sonra,çok komik
ama bakarsan onların hala hali vakti yerinde değil,işte haram yemenin zararları,bak sizinkilerde uyuşturucudan hapiste,ama kaynının uyuşturucu satan biriyle arkadaşlık etmesi kötü bir durum,inşallah bidaha görüşmez ve bu durumda,kayınpederin,yada kaynının ödemesi gerek bana göre.
amin tutişim amin,naptın,düşündün mü?
şifreleri verim mi sana bakabilceksen,çok uygun ürün fiyatları.
evet vermediler gülüm...aynen cnm iyikide ordan kazanıp bize vermemiş çok şükür...ama yinede çocuk için üzüldük biz...banucumm inşaallah bebişin tutunur cnm,aminn cümlemizdenn...Sen bolbol dinlen bilgisayard başındada fazla kalma,yorma kendini
derinimm sağol bitanem Rabbim korudu işte...
Ben hatırlıyorum bu olayı hala vermediler demek parayı,bak eşinde demiş kendini üzme onların verdikleri paradan hayır gelmezdi Allah'ın sevdiği kulusunuz size öyle bi para nasip etmedi...
canlarım ben duada burda olamam büyük ihtimal,patron cumaya gider işler bana kalır,şimdiden aminnn diyorum İnşaallah bebişleri tutunsun banu ve miranda arkadaşlarımızın öptüm hepinizi bybyy...
cnm yaa o yakıyı çok fazla yapma bence..damarları yerinden oynatıyo iyi gleiyodur mutlaka ama fıtık tipi rahatsızlıklarda boyunluk kullanmak en iyisi..hareketlerden kaynaklı rahatsızlanıyoruz çünkü..vede aslaaaa masaj yaptırma..bana doktorum demişti..o gün bu gündür omuzlarımı ovdurmam asla..derim cvbn için teşekkür ederim
cok haklısın doktorlar bile ağrı kesiciler geçirmez diyo
dünden beri ağrıdan ölüyorum
koluma elime avuc içime vuruyor ağrı yakıyla bir nebze geçiyoru
onu diyorum ya birgün yakı üretimden kalkarsa ölürüm heralde
iğneler bende cok vuruldum ama hiç faydası olmadı doktor 2 küçük
fıtık var diyo disk ezilmeside var ama fıtıklar ameliyat gerektirmezmiş
herkezde olabilir dedi
canım valla boyun için aslında bakabilirim bişeyler..konuşuruz seninle bi ara kuşum.kızlar,benim yeni üye olduğum firmada,ağrı kesici vede tamamen organik kremler var,ilgilenirseniz yardımcı olabilirim
peloşum çok geçmiş olsun tatlım benimebrarım bekledim ama daha fazla kalamıycam cok hastayım grip oldum duaya kalamıycam:2::2:...şimdiden dualara yürekten amin diyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi
cnm ya bende merak ettim valla..gündüz 12 gibi arıyacaktım belki kalkmamışsındır dedim..bi yandan da düşündüm dualar için gelir ama dedim..sonrada aramadım rahatsız etmiyim diye..iyi olmana sevindim bitanem.canım arkadaşlatım hepinizin cuması mübarek olsun
SELİNAM çok teşekkür ederim kuzum ben dün hiç giremedim haberimde olmadı kim okudu kim okumadı diye ama gece okunmazsa niyetiyle biraz atyetel kürsi okumuştum .sende niyet edip okumuşsun çok teşekkürler bitanem ağzına sağlık.
HATİCE geçmişe bakamadım sen yazdınmı okudunmu tabni tatlım ?
kızlar dün habersiz yatılı misafirim vardı girip haber veremedim .biara kkya baktım açılmıyodu sorunmu vardı bilemiyorum artık.neyse bende durumlar böyle yeni uyandım saçmalıyabilirim
ay sorma yaaa..bak bak orasını duymamışım ben..lohusayken günahmış öldürmek hee..hayALLAHIM yaaaa...normalde öldürmek günah degil sanki..Allahım nasıl bi ülkede yşaıyoruz yaahayırlı cumalar herkese nasılsınız???? ben hala gribim ama bugün biraz daha iyi gibiyim inşallah geçer artık... ayyy müge anlıyı izliyorum da ağlamaktan helak oldum resmen kadını 42 günlük bebeği ile öldürmüşler neymiş töreymiş yerin dibine batsın töreleri üstelik bir de hamileliğinin ve lohusalığının bitmesini beklemişler o zaman öldürmek günah oluyomuş... ayyy sinirden elim ayağım titriyo resmen...
ALLAHIM dualarımızı kabul et MİRANDA arkadaşımızın tedavisinden hayırlı sonuç almasını nasip et .mübarek vakitler hürmetine.
AMİNNNN
aminnn aminnnn binlerce amin diyorum kızların dualarınaa...AMİNNNN canı gönülden AMİNNNN
RABBİM BANU arkadaşımızın hasretini dindirsin tedavisinden hayırlı sonuç alsın inşallah
hadi hayırlısı bakalım ...buhafta GARİP VE SEVTUNA dua yapılcak nasipse
haftayada SUNGER VE ELİXSİRE
sonra başa dönüyoruz dua işini ben bitirmeme kararı aldım siz nedersiniz bilmiyorum?eğer sizde destek olursanız devam edelim inşallah
canım benim bu iş senin için hayırlara vesile olur inşallah yaa...yapabilecegine inanıyosan peşini bırakma derim canım..hayırlısı olsun...yok beee,iş kadını modundayım,elimde telefon,habire konuşuyom:102::102:
kazancam derken,tlf parasından batmasam bari
aynen canım..ilk duydugumuzda kaynıma kızamadık bile şok olduk..eşim geç gelecegini haber vermek için aradıgında vede olayı söylediginde hemen kaynımın iyi olup olmadıgını sordum.şükürki o arabada degilmiş çocuklara vermiş..vede yine şükür ki çocuklarında burnu bile kanamamış...ama ögrenmişlerdir bi daha milletin malıyla oynanmayacagını..eşim diyo hep tembihlerdim dikkat et uzun mesafelere gitrme kimseyede verme diye..kaynımda ilk olarak böyle bişey yapmış vede bu geldi işte başımıza..o da çok üzgün ama olan olmuş artık...kayram sesin çıkmıyo nasılsın canım
Derincim ya böyle sorumsuz gençlere o kadar sinirleniyorumki anlatamam.Bi de emanet malı yazık değilmi o hale getirmişler.Alın terleterek bişey kazanmayan kıymet bilmez tabi o mal nasıl kazanılıyo.Bencede hakkınızı arayın.
derdam öptüm kuzum iyi bak kendinebende çıkıyorum kızlar
ebrraım canım gebe buluşamadık olsun gönülleer bir olsun
boncuğum san geçmiş olsun diyemedim kuusra bakma canım çok geçmiş olsun gelsin bebeişler inş
diğer kızlar sizleride öp geörüşürüz yine
ben kaçar dah pazara gidicem
canım benim sagol tekrardan paylaştıgın için..işte bunu da okuduktan sonra hiçbişeye gereginden fazla üzülmemek gerektigini vede niye bu başıma geldi diye sorgulamamk gerektigini bi kere daha anlıyo insan...eboşummm uyku düzenini ayarlamaya çalış bence hani yanlış anlama ama insanın psikolojisinide etkiliyor bana göre bende geç kalkınca aptal gibi oluyordum, cnm o gün hiçbişe yapmak istemiyordu...
kızlar bişey paylaşmk istiyorum,bnm sevtuna ve derinime söylediğim şeyi buldum;
Hz. Musa (a.s.) bir münacatinda , Allah Teala’ya, Ey Rabbim, kulların içinde hangisi sana daha sevimlidir?” diye sordu. Allah Teala:
“Sevdiğini elinden aldığımda bana teslim olan ve isyan etmeyen kimsedir” diye vahyetti.
Hz. Musa (a.s.):
“Ya Rabbi, kulların içinde en çok kime gazap edersin?” diye sordu; Allah Teala şu cevabı verdi:
“Bir işte önce hayırlısını benden isteyip bir hüküm verdiğimde takdirime kızan kimsedir.”
Allah Teala Kudsi bir hadiste şöyle buyurmuştur:
"Kim benim hükmüme rıza göstermez, verdiğim musibete sabretmezse benden başka bir RAB arasın”
ah cnm ya hakikatten niye yok bende senin msnen:26:evet canım sagol gözden kacmış olabilir ...
aşkolsun bana niye msn adreslerinizi vermiyosunuz yoksa sevmiyomusunuz beni:2:
cnm ço kgeçmiş olsunnn..sıra bende valla..sagda boş dişim var hava alıyo çok fenasağol canım çok mutluyum çokkkk
Kurtuldum
canım ALLAH razı olsun bin kere..dualarınız kabul olsun inşallah...kızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol ol dua ettim
DerinSu egal nasılsınız fıstıklar
ben de en yakın zamanda anne olmak istiyorum. bir senedir çocuk istiyoyrdum. kasımda kolmenle hamile oldum ancak 6 haftalıkken düşük yaptım.hala adet olmadım üstelik.b hcg de negatif çıktı çok sıkıldım
ben de en yakın zamanda anne olmak istiyorum. bir senedir çocuk istiyoyrdum. kasımda kolmenle hamile oldum ancak 6 haftalıkken düşük yaptım.hala adet olmadım üstelik.b hcg de negatif çıktı çok sıkıldım
çok geçmiş olsun sana da canım. kaç aralık da yaptın?. ben 15 aralık ama hala adet olamadım. yumurtlama olmadığı için adet olamıyorum heralde
h.b buldum taklımmderinim hşgeldin canım nasılsın gecmiştesin heralde baya bekliycez seni cok dolu cünkü
cnm sıkma canını...çok çok geçmiş olsun inşallah bi daha olur en yakın zamanda...ben de en yakın zamanda anne olmak istiyorum. bir senedir çocuk istiyoyrdum. kasımda kolmenle hamile oldum ancak 6 haftalıkken düşük yaptım.hala adet olmadım üstelik.b hcg de negatif çıktı çok sıkıldım
canımm çok sagol valla çok çay içtim bugün yine..kahvede içtim..sagol içmiş kadar oldum ama ellerine saglıkselam cnm anca geçmişi okudum geldim yaf..eşimde gelcek şimdi valla..iyiyim cnm sen nasılsın
selam derincim eh yorulmuşundur sen şimdi çaymı demliyeyim kahvemi yapayım sana ne isterin canımsın yaaaaaa çok şükür sende iyisindir inşallah
derinim cok sagol canım...yabsenin bende bi tane msn nen var ama onu kullanmıyosun heralde tatlım başka varsa onuda özelime yollarsan sevinirim...
h.b buldum taklımmgeldim geldim ama gidiyom gene eşim gelecek şimdi..
cnm sıkma canını...çok çok geçmiş olsun inşallah bi daha olur en yakın zamanda...
canımm çok sagol valla çok çay içtim bugün yine..kahvede içtim..sagol içmiş kadar oldum ama ellerine saglık
hee kıs onun ne işi var sende hayretdemekki çoktannn vermişim..evet onu çok fazla açmıyodum ama bugünlerde açmaya başladım çünkü herkes soruyo kara kayıp oldum diye:))digeri de zaten kk özel msn adresim..onuda yollayım sana hemen cnm eklersin...
kızlar ben kaçtım sofrayı kurayım.gece görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?