Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cok sagol canım ya ıhlamur yokki evde yarın eşime aldırıyım barı:2: bu arada sen naılsın semracım...

ayyyyyy kıyamam sana bende işe yaramıştı çünkü ben ilaç kullanmaya çok karşıyım rabbim muhtaç bırakmasın çok şükür bende iyiyim kursa eve oğlana derken gün bitiyor çok şükür bu günümüze

cok sagol canım ya ama ben ilac ictim napıyım ilacsız atlatamıyorum bi türlü şu gribi...amin canım allah daha iyi etsin hepimizi saglıklı meleklerimizi göndererek hayırlısıyla

ben de en yakın zamanda anne olmak istiyorum. bir senedir çocuk istiyoyrdum. kasımda kolmenle hamile oldum ancak 6 haftalıkken düşük yaptım.hala adet olmadım üstelik.b hcg de negatif çıktı çok sıkıldım

sagol canım benim...sizin olayda çok sinirmiş cidden..aynen yanlış işler yapanların işleri bşaına sarıyo sonunda...göya bizim parayı bulmak için uyuşturucu işine girmiş..öyle dediklerinde yinede içim acıdı..eger parayı bulabilmek için yaptıysa yazık insan sorumlu gibi hissediyo kendini..ama mantıklı düşündüm bugün..sonuçta bizde çok borçluyduk zamanında ve hala borcumuz var vede eşim nelere katlandı geçmişte borçlar ödensin diye...o zaman bizde yanlış yollara mı basvursaydık yani...arabamızı kaynımdan istemesi başlı başına bi yanlış zaten hemde ehliyetsiz...kaynımında öyle biriyle arkadaslık ediyo olduguna bende çok üzüldüm ama sanıyorum ki kaynımın böyle bi olaydan haberi yoktu yoksa yapmaz yani...zaten kaynım ödeyecekmiş cnm kredi çekiyomuş bikaç gün içinde...yeter zaten eşim nereye kadar ödicek herşeyi...
evet vermediler gülüm...aynen cnm iyikide ordan kazanıp bize vermemiş çok şükür...ama yinede çocuk için üzüldük biz...
cnm yaa o yakıyı çok fazla yapma bence..damarları yerinden oynatıyo iyi gleiyodur mutlaka ama fıtık tipi rahatsızlıklarda boyunluk kullanmak en iyisi..hareketlerden kaynaklı rahatsızlanıyoruz çünkü..vede aslaaaa masaj yaptırma..bana doktorum demişti..o gün bu gündür omuzlarımı ovdurmam asla..
kızlar,benim yeni üye olduğum firmada,ağrı kesici vede tamamen organik kremler var,ilgilenirseniz yardımcı olabilirim
canım valla boyun için aslında bakabilirim bişeyler..konuşuruz seninle bi ara kuşum.
ebrarım bekledim ama daha fazla kalamıycam cok hastayım grip oldum duaya kalamıycam:2::2:...şimdiden dualara yürekten amin diyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi
peloşum çok geçmiş olsun tatlım benim
cnm ya bende merak ettim valla..gündüz 12 gibi arıyacaktım belki kalkmamışsındır dedim..bi yandan da düşündüm dualar için gelir ama dedim..sonrada aramadım rahatsız etmiyim diye..iyi olmana sevindim bitanem.
ay sorma yaaa..bak bak orasını duymamışım ben..lohusayken günahmış öldürmek hee..hayALLAHIM yaaaa...normalde öldürmek günah degil sanki..Allahım nasıl bi ülkede yşaıyoruz yaa((üzülme sen bebişş öyle programları da izleme bence hamile halinle..
ALLAHIM dualarımızı kabul et MİRANDA arkadaşımızın tedavisinden hayırlı sonuç almasını nasip et .mübarek vakitler hürmetine.
AMİNNNN

AMİNNNN canı gönülden AMİNNNN
RABBİM BANU arkadaşımızın hasretini dindirsin tedavisinden hayırlı sonuç alsın inşallah
aminnn aminnnn binlerce amin diyorum kızların dualarınaa...
buhafta GARİP VE SEVTUNA dua yapılcak nasipse
haftayada SUNGER VE ELİXSİRE
sonra başa dönüyoruz dua işini ben bitirmeme kararı aldım siz nedersiniz bilmiyorum?eğer sizde destek olursanız devam edelim inşallah
hadi hayırlısı bakalım ...
canım bitirip bitirmeme konusunda sen bilirsin..ben daha önce bitirelim demiştim sana ama tek sebebi aksaklıkların olması vede senin çok ugraşıyo olmandı..eger sen istiyosan ben zaten varım kuzum benimmmm
yok beee,iş kadını modundayım,elimde telefon,habire konuşuyom:102::102:
kazancam derken,tlf parasından batmasam bari
canım benim bu iş senin için hayırlara vesile olur inşallah yaa...yapabilecegine inanıyosan peşini bırakma derim canım..hayırlısı olsun...
aynen canım..ilk duydugumuzda kaynıma kızamadık bile şok olduk..eşim geç gelecegini haber vermek için aradıgında vede olayı söylediginde hemen kaynımın iyi olup olmadıgını sordum.şükürki o arabada degilmiş çocuklara vermiş..vede yine şükür ki çocuklarında burnu bile kanamamış...ama ögrenmişlerdir bi daha milletin malıyla oynanmayacagını..eşim diyo hep tembihlerdim dikkat et uzun mesafelere gitrme kimseyede verme diye..kaynımda ilk olarak böyle bişey yapmış vede bu geldi işte başımıza..o da çok üzgün ama olan olmuş artık...
derdam öptüm kuzum iyi bak kendine
canım benim sagol tekrardan paylaştıgın için..işte bunu da okuduktan sonra hiçbişeye gereginden fazla üzülmemek gerektigini vede niye bu başıma geldi diye sorgulamamk gerektigini bi kere daha anlıyo insan...
evet canım sagol gözden kacmış olabilir ...

aşkolsun bana niye msn adreslerinizi vermiyosunuz yoksa sevmiyomusunuz beni:2:
ah cnm ya hakikatten niye yok bende senin msnen:26:
sağol canım çok mutluyum çokkkk
Kurtuldum
cnm ço kgeçmiş olsunnn..sıra bende valla..sagda boş dişim var hava alıyo çok fena
kızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol ol dua ettim
canım ALLAH razı olsun bin kere..dualarınız kabul olsun inşallah...
DerinSu egal nasılsınız fıstıklar

selam cnm anca geçmişi okudum geldim yaf..eşimde gelcek şimdi valla..iyiyim cnm sen nasılsın

EBRARIM canım benim..dün gece listeyi öne almadıgım için özür dilerim cnm..göya okudugumu deyip listeyi güncellicektim ama yapmadan kapamışım pc yi..sonrada açmadım ...ve de aleynaydı dimi adet oldum demiş duaları okuyamadan onun yerinede okumalıydım okumuşken bu yüzden de çok özür ama inan bi bahane degil çok fazla dikkat bozuklugum ve dalgınlıgım var..vede dün çok uykum vardı kendi dualrımı okurken kafamı zor tuttum...

Son düzenleme:

inşallah sende en kısa zaman da anne olursun sıkılmak yok yola devammmmmmmmmmmmmmmm

selam hoşgeldin canım... öncelikle gecmiş olsun bende aralıkta düşük yaptım inş hayırlısıyla saglıklı gelir bebişin yine

selam cnm anca geçmişi okudum geldim yaf..eşimde gelcek şimdi valla..iyiyim cnm sen nasılsın

selam derincim eh yorulmuşundur sen şimdi çaymı demliyeyim kahvemi yapayım sana ne isterin canımsın yaaaaaa çok şükür sende iyisindir inşallah

çok geçmiş olsun sana da canım. kaç aralık da yaptın?. ben 15 aralık ama hala adet olamadım. yumurtlama olmadığı için adet olamıyorum heralde

derinim cok sagol canım...yabsenin bende bi tane msn nen var ama onu kullanmıyosun heralde tatlım başka varsa onuda özelime yollarsan sevinirim...

çok geçmiş olsun sana da canım. kaç aralık da yaptın?. ben 15 aralık ama hala adet olamadım. yumurtlama olmadığı için adet olamıyorum heralde

sagol canım ben aralıgın 5inde ögrendim hamile oldugumu 15i gibi düşük yaptım ama benimki kimyasal gebelikmiş ocagın beşinde yine regl oldum şimdi korunmuyorum hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırım inş...

derinim hşgeldin canım nasılsın gecmiştesin heralde baya bekliycez seni cok dolu cünkü
h.b buldum taklımmgeldim geldim ama gidiyom gene eşim gelecek şimdi..
cnm sıkma canını...çok çok geçmiş olsun inşallah bi daha olur en yakın zamanda...
canımm çok sagol valla çok çay içtim bugün yine..kahvede içtim..sagol içmiş kadar oldum ama ellerine saglık
derinim cok sagol canım...yabsenin bende bi tane msn nen var ama onu kullanmıyosun heralde tatlım başka varsa onuda özelime yollarsan sevinirim...

hee kıs onun ne işi var sende hayretdemekki çoktannn vermişim..evet onu çok fazla açmıyodum ama bugünlerde açmaya başladım çünkü herkes soruyo kara kayıp oldum diye:))digeri de zaten kk özel msn adresim..onuda yollayım sana hemen cnm eklersin...

kızlar ben kaçtım sofrayı kurayım.gece görüşmek üzere...

şimdilik çıkıyorum tekrardan uğramaya çalışacam inşallah allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

Son düzenleme:

tamam canım yolla ben eklerim hemen...kolay gelsin derinim afiyet olsun görüşmek üzre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…