şimdilik çıkıyorum tekrardan uğramaya çalışacam inşallah allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
kızlar ne yaptınız yaaaaaaaaa
özeldim sizleriiiiiiiiiiii
hoşgeldin canım napıyım hastalıgımla ugraşıyorum bizde seni özledik sen ne yaptın bakıyım
iyilik canım biraz uuzandım
iyi yaptın canım...bende cıkıyım biraz uzanayım kötü oldum biraz sonra görüşürüz
ademilehatice hemsire84 Miranda kardelen49 ebrar_53+
slm topciğin güzle bayanları nasılsınız
derinim sende iyi bak kendine canım benim
canım tabiki önemli değilde tam tarihini bilmek istedim nice güzel senelere tekrardancanım benim ne zaman olduğu önemlimi düşünmen yeter ama yinede söylüyeyim 14 aralıktı canım
çok teşekkür ederim aleynacım KAYRACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM
tutişim buara gece uykuları yok azcık sorunlar varda dün gecede 3de yattım 6,5da namaza kalktım sonra 8de kalkıp kocişe kahvaltı hazırladım 9 da yattım 11buçukda tekrar dua için kalktım ve gerçekten manyak oldum çok uykum bölündü filan .neyse sonra detaylı konuşuruz olurmu kuzumeboşummm uyku düzenini ayarlamaya çalış bence hani yanlış anlama ama insanın psikolojisinide etkiliyor bana göre bende geç kalkınca aptal gibi oluyordum, cnm o gün hiçbişe yapmak istemiyordu...
AMİNNNNNNNNNNNNN
tugcemm izleme kuzum sen öyle şeyleri yaa,Allah onlarıda ıslah etsin nasıl bi cahillik bu yaa
Amiiiinnn inşaallahhhhhhh
aminn daisy tez zamanda inşaallahh
devam edelim tabi artık problem olmuyor nasılsa dimi:)
deryacım kolay gelsin sana...
kardeloşş kızz baktım ben ürünlere çok güzel şeyler var ama ben satış yapabilecek kapasitem olduğunu sanmıyorum,nerden anladım diceksin kadının satışlarına baktım maşallah yani ben heray kimi bulacamda satıcam yaaben bişe almak istesem ordan sen migöndereceksin yoksa ist'da ki bi yetkiliye mi paslayacaksın beni:)Lahana kapsülü istiyorum ben yaa çok uygunn
kızlar bişey paylaşmk istiyorum,bnm sevtuna ve derinime söylediğim şeyi buldum;
Hz. Musa (a.s.) bir münacatinda , Allah Teala’ya, Ey Rabbim, kulların içinde hangisi sana daha sevimlidir?” diye sordu. Allah Teala:
“Sevdiğini elinden aldığımda bana teslim olan ve isyan etmeyen kimsedir” diye vahyetti.
Hz. Musa (a.s.):
“Ya Rabbi, kulların içinde en çok kime gazap edersin?” diye sordu; Allah Teala şu cevabı verdi:
“Bir işte önce hayırlısını benden isteyip bir hüküm verdiğimde takdirime kızan kimsedir.”
Allah Teala Kudsi bir hadiste şöyle buyurmuştur:
"Kim benim hükmüme rıza göstermez, verdiğim musibete sabretmezse benden başka bir RAB arasın”
amin canım inşallahönemli değil ablacım.Rabbim kabul etsin inş.cümlemizin dualarını.
amin amin amin Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.özlem arkadaşımıza katından hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
amin amin amin Rabbim kabul etsin inş dualarımızı,banu arkadaşımıza da hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
abla duaya devam edelim bencede Rabbim ömür verdikçe okuruz inş.abla listeyi pazartesi fln yapıcaksan benimde dua sayısını söyleyebilirmisin.inş kırmızılar gelmez ama gelirsede 2-3 güne kadar gelicek.o yüzden sayıyı yazarsan hemen okurum.
peloşum geçmiş olsun kuzum ALLAHIM şifaversin bol bol c vitamini alda toparlan canımkayracım cok sagol canım evet salgın var heralde bu arada tek sen gecmiş olsun demişsin tekrar sagol:2:
ebrarım bencede ayetel kürsilere devam edelim canım ben cok inanıyorum dualara bu sayede hepimiz hamile kalcaz inş allahımın izniyle
selam kızlar nasılsınız
canım mesajını okudum ama sabahokudum ve dua vakti olduğu için cevap yazamadım malum çok yoğun oluyo .saol önemli olan okunması sen yada başkası farketmez ALLAH razı olsun tatlım.bende duanın gücüne çok inanıyorum sizinde yardımınızlar devam inşallahEBRARCIM özelden msj atmıştım bişey yazmamışın canım.Bu arada duayı devam ettirme kararına sonsuz desteğim var çünkü sizin benim için dua ettiğiniz hafta 2 ay sonra çıkacak olan en önemli test sonucum çıktı(hemde 11 günde) ve ben şok oldum bu kadar erken olmasına en önemliside temiz çıktı ben bu dua işine canı gönülden inanıyorum her duada bana istediğin miktarda yaz canım
geçmiş olsun canım kurtulmuşsunkızlar mrh ben geldim dişimi çektirdim
kutuldum çok ükür
ama başım çok ağrıyor
ve açım bir şeyler hazılayacağım kendime
ama önce sizlere bakmak istedim
keyifler nasılsdı bugün
hakkım varsa helal olsun sonuna kadarAMİNNNNNNNNNN
Allah razı olsun Ebrarcım minnettarım hepinizee haklarınızı helal edin.
AMİNNNNNNNNNNN
Ben varım bu yolda :)
Allah hepinizden razı olsun sizleri tanıdığım için Allahıma şükürler olsun.Rabbim hiçbirimizi evlatsız bırakmasın.
Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür çarşamba günü transferim olacak hayırlısıyla inşallah.
sevtunum cümlemizden allah razı olsun inşallah vesile olur okunan dualar minişin gelir enkısa zamanda kuzumkız hacce hoş geldin bebem
heran çıkabilirim eşim yoldaymış benim yavruda kızmaya başkladı gene
amin inşallahAllah razı olsun hepinizden inşallah dualarımız kabul olur.
Amin canımmmmm
Amin
Canım benden tam destek devam edelim
Amin canım inşallah
Geçmiş olsun canım kurtulmuşsun
Allah kabul etsin canım dualarınızı
evet sizlerinde yardımıyla devam inşallahya bitirmeyelim yaaa
inşşşşşşşşşş dualrımız eksik olmasıntopğimizden ve bizlerden
oyy kıyamam ya ilaç alsan aslında çok iyi olur gripde ilaçsız geçmiyo vallaselam kızlar nasılsınız ben cok kötü grip oldum ya burnum tıkandı nefes alamoyorum başımda agrıyo off offf:2:
h.b buldum taklımmgeldim geldim ama gidiyom gene eşim gelecek şimdi..
cnm sıkma canını...çok çok geçmiş olsun inşallah bi daha olur en yakın zamanda...
canımm çok sagol valla çok çay içtim bugün yine..kahvede içtim..sagol içmiş kadar oldum ama ellerine saglık
hee kıs onun ne işi var sende hayretdemekki çoktannn vermişim..evet onu çok fazla açmıyodum ama bugünlerde açmaya başladım çünkü herkes soruyo kara kayıp oldum diye:))digeri de zaten kk özel msn adresim..onuda yollayım sana hemen cnm eklersin...
kızlar ben kaçtım sofrayı kurayım.gece görüşmek üzere...
Çok saol sevtun allah razı olsun güzel dileklerin için rabbim hepimizse bu güzellikleri tattırsın inşallah.işşallah çarşamba günün bütün dileklerin gerçekleşir rabbim sanada annelik duygusunu tattırırda okadar ugraşların boşa gitmez işşallah bebem allahım nasıl taktır ediyosa öle yaşıyoruz canım allah korusun tutmazsa bile üzülme rabbimin bildigi bir şey vardır bunu unutma
selam tatlım hoşgeldin nasılsın?slm kk nın güzel hanımları nasılsınız
selam tatlım hoşgeldin nasılsın?
ben iyi sayılırım biraz yorgun birazda baş ağrıma rağmen
selam derdam nasılsın canım yiğenim nasıl kıpırdanıyomu?
Çok saol sevtun allah razı olsun güzel dileklerin için rabbim hepimizse bu güzellikleri tattırsın inşallah.
Hoşgeldinnn
Çok saol sevtun allah razı olsun güzel dileklerin için rabbim hepimizse bu güzellikleri tattırsın inşallah.
Hoşgeldinnn
saol canım iyiym mevlama şükür sen nasılsın canım ya çoktandır görüşemedik
yiğenin iyi balım ya arada kıpırdıyo çarşamba randevumuz var bakalım ne dicek doktor
saol canım iyiym mevlama şükür sen nasılsın canım ya çoktandır görüşemedik
yiğenin iyi balım ya arada kıpırdıyo çarşamba randevumuz var bakalım ne dicek doktor
selam tatlım hoşgeldin nasılsın?
ben iyi sayılırım biraz yorgun birazda baş ağrıma rağmen
hb ablacım valla benimde başım aman ablacım bana baş ağrısı demede ne dersen de bende migren var tuttumu çok fena benimde hafif hafif ağrıodu bugün hemen ilacımı içtim valla
çok geçmiş olsun bu arada dua okumaya da destekçinim herzaman elimden geldiğince okumaya çalışırım ablacım
sorma be derdam karşılaşamıyoruz sevindim seni gördüğüme
oyy yerim onu maşallahbarekallah
inşallah güzel haberler alırsın cinsiyetide belli olsada prensmi prensesmi anlasak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?