Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ne yaptınız yaaaaaaaaa
özeldim sizleriiiiiiiiiiii

ademilehatice hemsire84 Miranda kardelen49 ebrar_53+
slm topciğin güzle bayanları nasılsınız
derinim sende iyi bak kendine canım benim

canım benim ne zaman olduğu önemlimi düşünmen yeter ama yinede söylüyeyim 14 aralıktı canım

çok teşekkür ederim aleynacım KAYRACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM
canım tabiki önemli değilde tam tarihini bilmek istedim nice güzel senelere tekrardan
tutişim buara gece uykuları yok azcık sorunlar varda dün gecede 3de yattım 6,5da namaza kalktım sonra 8de kalkıp kocişe kahvaltı hazırladım 9 da yattım 11buçukda tekrar dua için kalktım ve gerçekten manyak oldum çok uykum bölündü filan .neyse sonra detaylı konuşuruz olurmu kuzum
buarada inanılmaz etkilendim ALLAHIM hiçbirimizi gazaba uğruyanlardan etmesin saol paylaşımın için balıum
amin canım inşallah
hepinizin destek olacağından emindim zaten çok saolun buarada yazdığımı görürsün umarım
sen 20 sevtuna 20de garibe oku olurmu canım listeyi ona göre yaparım
peloşum geçmiş olsun kuzum ALLAHIM şifaversin bol bol c vitamini alda toparlan canım
buarada nasipse ayetel kürsilere devam desteğin için saol pelinim
canım mesajını okudum ama sabahokudum ve dua vakti olduğu için cevap yazamadım malum çok yoğun oluyo .saol önemli olan okunması sen yada başkası farketmez ALLAH razı olsun tatlım.bende duanın gücüne çok inanıyorum sizinde yardımınızlar devam inşallah
kızlar mrh ben geldim dişimi çektirdim
kutuldum çok ükür
ama başım çok ağrıyor
ve açım bir şeyler hazılayacağım kendime
ama önce sizlere bakmak istedim
keyifler nasılsdı bugün
geçmiş olsun canım kurtulmuşsun
hakkım varsa helal olsun sonuna kadar
bundan güzel bişey varmı pürüzlerde yaşasak birbirimize dua ediyoruz ve ben inanıyorumki dualarımız elbet kabul oluncak
kız hacce hoş geldin bebem
heran çıkabilirim eşim yoldaymış benim yavruda kızmaya başkladı gene
sevtunum cümlemizden allah razı olsun inşallah vesile olur okunan dualar minişin gelir enkısa zamanda kuzum
amin inşallah
ya bitirmeyelim yaaa
inşşşşşşşşşş dualrımız eksik olmasıntopğimizden ve bizlerden
evet sizlerinde yardımıyla devam inşallah
selam kızlar nasılsınız ben cok kötü grip oldum ya burnum tıkandı nefes alamoyorum başımda agrıyo off offf:2:
oyy kıyamam ya ilaç alsan aslında çok iyi olur gripde ilaçsız geçmiyo valla

derinim kuzum merak ettirmişim kusura bakmayın ama giremedim görümcem olunca birazda sorunlar vardı konuşuruz sonra olurmu kuzum .
demek sizin kazacıbaşı içeri düşmüş ALLAH ıslah etsin inanki çok üzüldüm onun için değil sizin için o zaten kolay para kazanma yolunu bulmuş adi bir mahluk asla üzülmem .ama kaynının çok hatası var bence yazık valla bu gençler niye böyleki
sen sıkma tatlı canını inşallah bu mesele hayırlısıyla çözülür
buarada dua listesini almadım filan demişsin hiç önemli değil biliyorum buara nasıl olduğunu .zaten fazladan ayetel kürsi bende okumuştum sevtunda bide selinam okumuş sorun olmadı çok şükür cano sentakılma bunlara ayrıca biz birbirimizi tanıyoruz 2 sene dile kolay

Çok saol sevtun allah razı olsun güzel dileklerin için rabbim hepimizse bu güzellikleri tattırsın inşallah.

Hoşgeldinnn

slm kk nın güzel hanımları nasılsınız
selam tatlım hoşgeldin nasılsın?
ben iyi sayılırım biraz yorgun birazda baş ağrıma rağmen

selam derdam nasılsın canım yiğenim nasıl kıpırdanıyomu?

selam tatlım hoşgeldin nasılsın?
ben iyi sayılırım biraz yorgun birazda baş ağrıma rağmen

selam derdam nasılsın canım yiğenim nasıl kıpırdanıyomu?

saol canım iyiym mevlama şükür sen nasılsın canım ya çoktandır görüşemedik
yiğenin iyi balım ya arada kıpırdıyo çarşamba randevumuz var bakalım ne dicek doktor

Çok saol sevtun allah razı olsun güzel dileklerin için rabbim hepimizse bu güzellikleri tattırsın inşallah.

Hoşgeldinnn

canım hoşgeldin nasılsın?
buarada çarşamba transferin varmış hadi hayırlısı inşallah
allahım emeklerini boşa çıkarmasın

yiğenin iyi balım ya arada kıpırdıyo çarşamba randevumuz var bakalım ne dicek doktor

sorma be derdam karşılaşamıyoruz sevindim seni gördüğüme
oyy yerim onu maşallahbarekallah
inşallah güzel haberler alırsın cinsiyetide belli olsada prensmi prensesmi anlasak artık

buarada listeyi yapamadım inanılmaz yorgunum hanımlar ve başım kazan gibi yarın sabah yapıcam inşallah kusura bakmayın artık

inşşş bebişin dahada iii olur cnm benim allahım bizlerede nasip etsin inşşşş
maşallah diyelimde nazarımız değmesin kızzzzz

sorma be derdam karşılaşamıyoruz sevindim seni gördüğüme
oyy yerim onu maşallahbarekallah
inşallah güzel haberler alırsın cinsiyetide belli olsada prensmi prensesmi anlasak artık

öğle canım ama hep aklaımdasınız özlüyorum sizi
inş canım inş güzel şeyler söğler cinsiyetini de size haber vericem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…