Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tekrar selam kıslar..ama yine gidicem bi bakam dedim..mutfagı topluyayım çay koyayım kociş çay istedi..

ebrarım cnm benim Allah razı olsun anlayışın için...vallahi beyin olarak iyi degilim..bu arada çocuk için çok dogru söylüyosun cnm kötü işlere kalkıştı belasını buldu..ne diyim ALLAH kurtarsın...

ben kaçtım canlar...

ebrarım liste başa dönücekmiş bana da dua yazarsan ben sev seve okurum canım benim
kızlar bu arada ben kuran okumasını biliyorum benden istediğiniz sureler dualar olursa sizin için seve seve okurum sölemeniz yeterli ben zatan hepiniz için dua ediyorum aam özel olarakta isterseniz okurum canalr

Son düzenleme:
öğle canım ama hep aklaımdasınız özlüyorum sizi
inş canım inş güzel şeyler söğler cinsiyetini de size haber vericem bakalım

biliyorum kuzum kalpler bir olsun sen ve bebiş iyi olunda gerisi mühim değil .
sağlıklı olsunda inşallah hiç farketmez balım teyzoşları merak ediyo tabide

kuzum gece gelirsin değilmi bende çıkıcam şimdi kocişi almaya gidicem arba bendede .
ya cano insanlar zehirleyen biri insan olamaz allahından bulsun .
neyse konuşuruz sonra öpüyorum seni

biliyorum kuzum kalpler bir olsun sen ve bebiş iyi olunda gerisi mühim değil .
sağlıklı olsunda inşallah hiç farketmez balım teyzoşları merak ediyo tabide

saol canalrım hepinizden mevlam razı olsun ilk size sölicam zaten gülüm
çıkıcaksın galiba görüşürz iyi bak kendine

Son düzenleme:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53,derdanur+,naris,birsen29+,ademilehatice+,hemsire84,DerinSu+,

hoşgeldiniz hanımlar
birsenim nasılsın kuzum buarada dün bi olaydan bahsetmişsin alıntılard farkettyim çok üzüldüm ya kader tabiki ama insan ufak yavru olunca içi bituhaf oluyo

cnm allah razı olsun teklif etmen büyük incelik
allah razı olsun senden

canım ya çok düşüncelisin ALLAHIM gönlüne göre versinDERDAM Bİ AKADAŞ VAR onn için MERYEM SURESİNİ okurmusun aşılama yapıcakda oda uzun zamandır uğraşıyo bebiş için .adi ELMAS :kuzum .duanda unutma onuda şimdden saol

tamma canım sev sev okurum yarın haber veririm duada ederim bol bol
sende iste canım sanada okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…