inşşş bebişin dahada iii olur cnm benim allahım bizlerede nasip etsin inşşşş
maşallah diyelimde nazarımız değmesin kızzzzz
selam tatlım hoşgeldin nasılsın?
ben iyi sayılırım biraz yorgun birazda baş ağrıma rağmen
hb ablacım valla benimde başım aman ablacım bana baş ağrısı demede ne dersen de bende migren var tuttumu çok fena benimde hafif hafif ağrıodu bugün hemen ilacımı içtim valla
çok geçmiş olsun bu arada dua okumaya da destekçinim herzaman elimden geldiğince okumaya çalışırım ablacım
canım öncelikle teşekkür ederimdestek olduğun için .
sorma yaşuanda tuhaf bir baş ağrım var sanki binton var kafamda bugün çok çamaşırsuyu kullandım ondan oldu heralde .sanada geçmiş olsun migren fena valla
inşşş bebişin dahada iii olur cnm benim allahım bizlerede nasip etsin inşşşş
maşallah diyelimde nazarımız değmesin kızzzzz
saol canın inş benim dualarım sizinleselam tatlım hoşgeldin nasılsın?
ben iyi sayılırım biraz yorgun birazda baş ağrıma rağmen
hb ablacım valla benimde başım aman ablacım bana baş ağrısı demede ne dersen de bende migren var tuttumu çok fena benimde hafif hafif ağrıodu bugün hemen ilacımı içtim valla
çok geçmiş olsun bu arada dua okumaya da destekçinim herzaman elimden geldiğince okumaya çalışırım ablacım
öğle canım ama hep aklaımdasınız özlüyorum sizi
inş canım inş güzel şeyler söğler cinsiyetini de size haber vericem bakalım
tekrar selam kıslar..ama yine gidicem bi bakam dedim..mutfagı topluyayım çay koyayım kociş çay istedi..
ebrarım cnm benim Allah razı olsun anlayışın için...vallahi beyin olarak iyi degilim..bu arada çocuk için çok dogru söylüyosun cnm kötü işlere kalkıştı belasını buldu..ne diyim ALLAH kurtarsın...
ben kaçtım canlar...
biliyorum kuzum kalpler bir olsun sen ve bebiş iyi olunda gerisi mühim değil .
sağlıklı olsunda inşallah hiç farketmez balımteyzoşları merak ediyo tabide
ebrarım liste başa dönücekmiş bana da dua yazarsan ben sev seve okurum canım benim
kızlar bu arada ben kuran okumasını biliyorum benden istediğiniz sureler dualar olursa sizin için seve seve okurum sölemeniz yeterli ben zatan hepiniz için dua ediyorum aam özel olarakta isterseniz okurum canalr
saol canalrım hepinizden mevlam razı olsun çıkıcaksın galiba görüşürz iyi bak kendine
cnm allah razı olsun teklif etmen büyük incelik
allah razı olsun senden
ebrarım liste başa dönücekmiş bana da dua yazarsan ben sev seve okurum canım benim
kızlar bu arada ben kuran okumasını biliyorum benden istediğiniz sureler dualar olursa sizin için seve seve okurum sölemeniz yeterli ben zatan hepiniz için dua ediyorum aam özel olarakta isterseniz okurum canalr
evet tatlışım çıkıcam daha sonra görüşürüz kocişi almaya gidicemde .
öpüyorum seni çok :80:
canım ya çok düşüncelisin ALLAHIM gönlüne göre versinDERDAM Bİ AKADAŞ VAR onn için MERYEM SURESİNİ okurmusun aşılama yapıcakda oda uzun zamandır uğraşıyo bebiş için .adi ELMAS :kuzum .duanda unutma onuda şimdden saol
hos geldin canımmmmmmmm
saol kusum senınkını gecmıste kutlamıstım ben yenı dogum gunlerımıze kucagımızda mınıklerle grelım ınsallah
gördüm canım teşekkür ederim inşallah inşallah hayırlısıyla gelir meleklerimiz
öncelikle cok gecmis olsun cnmm.. allah herkese o güzel duyguyu yasatir insallah..kimsennin kucAgi bos kalmasinn insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?