canım çok sagol..düşünmen bile yeter ALLAH RAZI OLSUN derdamebrarım liste başa dönücekmiş bana da dua yazarsan ben sev seve okurum canım benim
kızlar bu arada ben kuran okumasını biliyorum benden istediğiniz sureler dualar olursa sizin için seve seve okurum sölemeniz yeterli ben zatan hepiniz için dua ediyorum aam özel olarakta isterseniz okurum canalr
gelebilirim inşallah bitanem..işlerim var birazkuzum gece gelirsin değilmi bende çıkıcam şimdi kocişi almaya gidicem arba bendede .
ya cano insanlar zehirleyen biri insan olamaz allahından bulsun .
neyse konuşuruz sonra öpüyorum seni
h.bulduk taklımderinim hoşgeldin canım benim
ama çay yapıcakmışsın kocişe kolay gelsin sana afiyet olsun
sende Allaha emanet ol haticecim öpüyorum...canlarım ben çıkıorum hepiniz allahıma emanetsiniz
ıyı akşamlarrrrr :79:
DerinSu egal nasılsınız fıstıklar
yıne herkescıklerı kacırmısım ne sansızım
derınım cok gecmıs olsun cnm ya nedımkı allah daha büyük dert vermesın cano umarım en kısa zamanda hersey yoluna gırer
derdam allah razı olsun cnm sen ıyı olda yeter
ya kızlar su toplu alıntıyı banada öğretın bende yapcam
slm derdam güzel haberlerini bekiyoruz bakalım kim kime dünür olacak tugcalda var amakzılar kociş gelem üzere hepinize iyi geceler bende çıkıyorum öptüm hepinizi
canım kardeloş bu siteye para ilemi üye olunuyo ürünleri incelemek için ödeme yapmaya gerek varmı bizde olalım üye yapınca kazancın oluyosaslm kızlar,geçmişi okudum ama alıntı alcak enerjim kalmadı,altı büyük,üç küçük ve yaramaz çocukla uğraşmaktan beynim döndü
tutiş,ben zayıflama haplarını önermem cano,hangi firma olursa olsun,dr kontrolünde kullanılmalı.
ulaştırmay gelince önce bana gelir,sonra sana,ama üye olursan daha ucuza alırsın hemide,ne var canım söyliceksin işte,sağlıklı yaşamak istemiyo musunuz,deneyin,memnun kalcaksınız demek o kadar mı zor
derincim,görüşelim kuzu senlede bu konuyu,seni mutlaka üye yapmalıyım,bırakmam yakanı
ay gerisini unuttum yaaaaa,kayrada yazmıştı,eboşta yazmıştı,iyi dileklerdi galiba,teşekkürler canlarım.
derdacım,ben geçmişte sana teşekkürşerimi iletmiştim ama inşallah okumuşsundur canım,rabbim kabul etsin okuduğun sureleri inşallah.
bu arada,banu cum,sana kırıldım he,haberin olsun,herkeze alıntılarında canım,cicim yazmışın,bana bişey yazmamışın yavvvvvvvv
pelincim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15
YETER.............15
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20
DERYA..............15
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15
YETER..............15
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?