Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım çok sagol..düşünmen bile yeter ALLAH RAZI OLSUN derdam
kuzum gece gelirsin değilmi bende çıkıcam şimdi kocişi almaya gidicem arba bendede .
ya cano insanlar zehirleyen biri insan olamaz allahından bulsun .
neyse konuşuruz sonra öpüyorum seni
gelebilirim inşallah bitanem..işlerim var birazugramaya çalışıcam öptüm kuşum...
derinim hoşgeldin canım benim
ama çay yapıcakmışsın kocişe kolay gelsin sana afiyet olsun
h.bulduk taklımsagolasın çayımı içiyom bi yandan ama kaçıcam gene..gitmişsin zaten sende..öptüm seni derdam
canlarım ben çıkıorum hepiniz allahıma emanetsiniz
sende Allaha emanet ol haticecim öpüyorum...
ıyı akşamlarrrrr :79:

iyi akşamlar canım..aramıza hoşgelmişsin..gündüz ugramışsın galiba düşük yapmışsın çok geçmiş olsun..yoksa ben karıştırdım mı başka arkadasla bilmiyom:26:

kıslarım hoşçakalın gelebilirsem gelicem yine...

ebrar_53 ben dua listesine bi bakıyım dedim ama yarına kalmış hiç problem değil yarın sabah gelirim yine :) iyi geceler herkese...:80:

yıne herkescıklerı kacırmısım ne sansızım
derınım cok gecmıs olsun cnm ya nedımkı allah daha büyük dert vermesın cano umarım en kısa zamanda hersey yoluna gırer
derdam allah razı olsun cnm sen ıyı olda yeter
ya kızlar su toplu alıntıyı banada öğretın bende yapcam

,ugurboncugum,egal,

merhaba kizlarr:80::80::80:nasilsiniz???:26:bugun ugrayamadim siteye hic,bakiyim gecmiste neler kaynattiniz

HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************EBRAR_53************************?? OCAK**********************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************

slm kızlar,geçmişi okudum ama alıntı alcak enerjim kalmadı,altı büyük,üç küçük ve yaramaz çocukla uğraşmaktan beynim döndü
tutiş,ben zayıflama haplarını önermem cano,hangi firma olursa olsun,dr kontrolünde kullanılmalı.
ulaştırmay gelince önce bana gelir,sonra sana,ama üye olursan daha ucuza alırsın hemide,ne var canım söyliceksin işte,sağlıklı yaşamak istemiyo musunuz,deneyin,memnun kalcaksınız demek o kadar mı zor
derincim,görüşelim kuzu senlede bu konuyu,seni mutlaka üye yapmalıyım,bırakmam yakanı
ay gerisini unuttum yaaaaa,kayrada yazmıştı,eboşta yazmıştı,iyi dileklerdi galiba,teşekkürler canlarım.
derdacım,ben geçmişte sana teşekkürşerimi iletmiştim ama inşallah okumuşsundur canım,rabbim kabul etsin okuduğun sureleri inşallah.
bu arada,banu cum,sana kırıldım he,haberin olsun,herkeze alıntılarında canım,cicim yazmışın,bana bişey yazmamışın yavvvvvvvv
pelincim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.

SLM KIZLAR
derinim çok geçmiş olsun canım arabanıza üzüldüm inş hemen toparlarsınız
ebroşum geçmiş olsun canı m başın agrıyomuş kib öptm
boncugum sen nasılsın eşin nasıl oldu inş daha iyidir kib öptm senide
kızlar hepinizi öpüyorum birazdan uyumaya giderim ii geceler hepinize

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15
YETER.............15
SUNGER..............10
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20
DERYA..............15
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15
YETER..............15
SUNGER...............10
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13

Son düzenleme:
listeyi hazırladım laptobu kocişe vermem gerek ben diğerine geçiyorum birazdan dönücem biyere kaçmayın sakın

nası yani,sen toplu alıntıyı bilmeyon mu
bende liste yapmayı bilmiyom ama

Son düzenleme:
slm iyi geceler hanımlar nasılsınız_?hiç iyi haberlerle gelmedim.bugün dr daydım yumurtalar yine tembelleşmiş,klomen başladım.ama dr konuşmalarına bakılırsa direk beni tüp bebeğe yönlerdircekti ama şu kış günü maddi yönden yapamazdıkçok üzüldüm çok ağladım hep uyudum hiç bişey yapmadım bu bana bir ceza sanırım.hiç bir sorun yokken yine başa döndümmmmmmmmmmm

kzılar kociş gelem üzere hepinize iyi geceler bende çıkıyorum öptüm hepinizi
slm derdam güzel haberlerini bekiyoruz bakalım kim kime dünür olacak tugcalda var ama
canım kardeloş bu siteye para ilemi üye olunuyo ürünleri incelemek için ödeme yapmaya gerek varmı bizde olalım üye yapınca kazancın oluyosa

ebroşum hoşgeldin canım sen geldin ben gidiyorum malesef kib öptm
boncugum sag tarafta yanında artı işareti varya alıntı yap işaretinin yanında kimin msjını alıntılamak istiyorsan ilk önce artı olanı tıkla en son alıntı yaptıgın mesajdan sonra alıntı ile cevapla de canım

gültamercim üzülme canım herşeyde bi hayır vardır vakiti gelmiş ise bebegin klomenlede olur ben kullandıgımda klomen iki tane güzel yumurta oluyo hem benim hücrelerim bozuk güzel yumurta üretemiyormuşum bak bebegim oldu rabbim nasip ederse tedavisiz bile olur üzülme canım

kızlar geçmişe gidemedin lütfen kusura bakmayın inanın benim sinirlerim yine alt üst oldu ellerim terliyo sıkıntı basıyo hiç bişeye sabrım olmuyo o yüzden bakamadım geçmişe bugün duaları okunan arkadaşlarım sizin için bende canı gönülden giremesemde amin dedim rabbim kabul eylesin.geçmişte bana yazan yazmayan herkes ten özür dilerim ama çok fazla birikmiş sayfa war inanın okumaya kalksam hepiniz çıkmş olursunuz.böyle bire bir yazışmak istedim tekrar tekrar özür dilerim sizleri çoookkk seviyorumm iyiki varsınız ki ben buraya gelip derdimi sıkıntımı sizlere anlatabiliyorum başka kimse yok inanın yanımda hiç kimse herkeslerr kendi hayatlarında işte,bir sizlersiniz benim halimden anlayan

birsen cim,özeline bakar mısın canım?
üye olmadan ürünleri görebiliyosun canım,anlatırım ilgilenirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…