Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok tşk edrm cnm güzel dileklerin için ama ben tüp bebeğe olumlu bakmayınca ilaç tedavisi isteyince dr yüz şekli hala gözümün önünde tamam yazayım ama ilaçla çok değişme olmayabilir gibi bişeyler söyledi.moralim çok bozuldu.bide canım benim ilk değilki ooooo neler neler tedavi geçirdim tüb bebek dışında aklına gelen herşey.ama artık rabbim nasıl hayırlı ise öyle nasip etsin yatıp kalkıp böyle dicem.

ayyyy ebrarcim,bana mi okuyacaksiniz yaniiii,ne kadar duygulandim anlatamamhic beklemiyordum..simdiden benim adima okuyacak butun arkadaslardan allah razi olsun..kizlar hepiniz hakkinizi helal edin olurmuu

dilerim rabbim bu ayetler hurmetine okuyanlarada,okunanlarada iki dunyada saadetimiz olacak evlatlar versin

tamma canım sev sev okurum yarın haber veririm duada ederim bol bol
sende iste canım sanada okurum
canım çok teşekkür ederim
benim için herzaman dua et ayrıca bişey yapmana gerek yok bitanem gerçekten çok teşekkürler
kuzum naber kocişinin dikişleri alındımı herşey yolunda inşallah
hayırdır cano misafirmi vardı büyükler neysede çocuklar baya yormuştur yarında benim evi görmelisiniz
kanka saol daha iyiyim şükür sen nasılsın?
kuzum ya kıyamam niye öyle düşünüyosun dur bakalım belkide ilk ayda hamile kalıcaksın
üzülme bitanem vardır bir hayır

kuzuya görüşemedik neyse öpüyorum senide gökce kuzusdunuda

canım benim gecirdigim tedavileri yazayım ben sana umu tolur belki.. önce prolaktin düşürmeye çalıştık sonra klomen bikaç ay sonra guatr çıktı onuda düşürdük sonra rahim ters bende kocişinde sperm hareketi ve yapısal bozukluk var sonra iki aşılama yaptık sonra laparaskopi ve histereskopi ameliyatı rahimde perde bulundu sonraa bi genetik test ve hücre bozuklugu ve kan pıhtılaşmam oldugunu ögrendik sonra bi tüp bebek olmadı iki ay ara verdik ve kan sulandırıcı asprin kullandım iki ayın sonunda hamile kaldım dogal yoldan bu arada eylülde evliligimizin üçüncü yılına girdik kızımla birlikte .. rabbim ol derse olucak canım üzülme
kardelencim hoşbulduk ... face te düzenleme yaptım ondan görmemişsindir canım gökceyii .. kib hadi kaçtım ben..

kızlar hepinze iyigeceler çıkmam lazımkendinize iyi bakın dua listesini arada güncelleyin byeee şekerler

inş. ablacım ama bu ay çok hırpaladım kendimi ve şuanda onun acısını çekiyorum iki yönden hem canım hem maneviyatım o hep sabır çektiğim dilime ne oldu benim....ama beni bu hale hep çevre getirdi sanki benim çocuğum olmuyo diye bana acıyarak bir bebek haberi olunca benden saklayarak küçümsediler gibi hissettim canım yandıkça bu hale geldim işte artık insanlar umrumda olmayacak gerekirse kapı dışarı çıkmayacam ama rabbime şükredicem hep affetsin mevlam.sen nasılsın canım ablam?

evet canım,yemekli misafirlerim vardı bu akşam.
hayırdır,sana kim geliyo?

ebroşum bende iyiyim canım benim kız bagrınıyo da uyuması gerek benimde halim kalmadı artık ii geceler canım başka zaman görüşürüz inş öptm

canim olanda hayir vardir..öyle dusunme...basa gelen hadiseler ya bizzat guzeldir,ya da netice itibari ile guzeldir..allah buyuk umidimizi asla yitirmeyecegiz,o dilerse hersey olur..rabbim sIkIntilarini gidersin canim

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15
YETER.............15
SUNGER..............10
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20
DERYA..............15
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15
YETER..............15
SUNGER...............10
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13

ahh canım ne mutlu sana inş. darısı bize olsun ama ewet hiç bişey fayda değil rabbim ol diyecek ve olucak yoksa herşey boş.çok tşk edrm cnm ALLAH ım yavrunuzla birlikte sağlık,huzur,mutluluk dolu hayırlı uzun ömürler nasip etsin....

canim olanda hayir vardir..öyle dusunme...basa gelen hadiseler ya bizzat guzeldir,ya da netice itibari ile guzeldir..allah buyuk umidimizi asla yitirmeyecegiz,o dilerse hersey olur..rabbim sIkIntilarini gidersin canim

ewet canım ama işte dedim yahep çevre ve insanların yaklaşımları canımı yaktıkça ben bu hale deöndüm sabrımı şükrümü kaybettim bu ay neredeyse affet ALLAH ımmmmmm.çok sağol canım ALLAH razı olsun.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı ewlatlar nasip eylesin

kimse görmüyo beni neyse ii geceler size kib kızımda aglamaya başladı
kuzum kıyamam benim net okadar yavaşki yazıp yollamam birsaati buluyo
canım ya nedemek herkese sırayla sıra sende vesile olur inşallah bitanem
benim hakkım helal olsun canım sende helal et
kızlar hepinze iyigeceler çıkmam lazımkendinize iyi bakın dua listesini arada güncelleyin byeee şekerler
canım güle hgüle iyi uykular bitanem
ohhh çok şükür bitanem bak nekadar güzel düşünüyosun inşallah hep böyle olsun güzel kardeşim
biz RABBİMİZE sığınalım inanıyorumki herşey güzel olucak
ben bildiğin gibiyim biraz yoğunum yine
evet canım,yemekli misafirlerim vardı bu akşam.
hayırdır,sana kim geliyo?
hmmm benimde arkadaşlar gelicek cano akşama ama bizimki pastalı keşke yemekli olsa daha kolay valla
ebroşum bende iyiyim canım benim kız bagrınıyo da uyuması gerek benimde halim kalmadı artık ii geceler canım başka zaman görüşürüz inş öptm

yerim ben onu git ağlatma kuzuyu öptüm iyi geceler

uzulme canim,inan hepimiz benzer sorunlari yasiyoruz..hepimizin cevresi malesef hassas ve duyarli degil bu konularda..ama ne yapalim,kulaklari tikiyoruz istee.yanliz kaliyoruz bu imtian ile,ama olsun varsin kimse olmasin etrafimizda rabbimiz varya,o ne guzel dost,ne guzel yardimcidir degilmiiiamin canim

Son düzenleme:

inş. ablacım inş. herşey çok güzel olur.yeterki rabbime sabrımızı şükrümüzü kaybetmeyelim

yok kız,nere kolay,kaç çeşit yemek yapıyon,peşine tatlı yapıyon,peşine meyve veriyon derken,hiç oturmuyon ki?
ama genede güzel misafir gelmesi

ewet canım çok haklısın...sizlerle konuşmak nasıl rahatlattı içimi bi bilseniz iyiki warsınızzzzzzzzzzz

selamkıslar hayırlı geceler aksamda ugrayamadım arkadaşım geldi yeni gitti

zaten ağrımda gecmedi kaç gündürperişanım neyse hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…