- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kimse görmüyo beni neyse ii geceler size kibkızımda aglamaya başladı
gültamercim üzülme canım herşeyde bi hayır vardır vakiti gelmiş ise bebegin klomenlede olur ben kullandıgımda klomen iki tane güzel yumurta oluyo hem benim hücrelerim bozuk güzel yumurta üretemiyormuşum bak bebegim oldu rabbim nasip ederse tedavisiz bile olur üzülme canım
kimse görmüyo beni neyse ii geceler size kibkızımda aglamaya başladı
buhafta GARİP VE SEVTUNA dua yapılcak nasipse
haftayada SUNGER VE ELİXSİRE
sonra başa dönüyoruz dua işini ben bitirmeme kararı aldım siz nedersiniz bilmiyorum?eğer sizde destek olursanız devam edelim inşallah
canım çok teşekkür ederimtamma canım sev sev okurum yarın haber veririm duada ederim bol bol
sende iste canım sanada okurum
kuzum naber kocişinin dikişleri alındımı herşey yolunda inşallahyıne herkescıklerı kacırmısım ne sansızım
derınım cok gecmıs olsun cnm ya nedımkı allah daha büyük dert vermesın cano umarım en kısa zamanda hersey yoluna gırer
derdam allah razı olsun cnm sen ıyı olda yeter
ya kızlar su toplu alıntıyı banada öğretın bende yapcam
hayırdır cano misafirmi vardı büyükler neysede çocuklar baya yormuştur yarında benim evi görmelisinizslm kızlar,geçmişi okudum ama alıntı alcak enerjim kalmadı,altı büyük,üç küçük ve yaramaz çocukla uğraşmaktan beynim döndü
tutiş,ben zayıflama haplarını önermem cano,hangi firma olursa olsun,dr kontrolünde kullanılmalı.
ulaştırmay gelince önce bana gelir,sonra sana,ama üye olursan daha ucuza alırsın hemide,ne var canım söyliceksin işte,sağlıklı yaşamak istemiyo musunuz,deneyin,memnun kalcaksınız demek o kadar mı zor
derincim,görüşelim kuzu senlede bu konuyu,seni mutlaka üye yapmalıyım,bırakmam yakanı
ay gerisini unuttum yaaaaa,kayrada yazmıştı,eboşta yazmıştı,iyi dileklerdi galiba,teşekkürler canlarım.
derdacım,ben geçmişte sana teşekkürşerimi iletmiştim ama inşallah okumuşsundur canım,rabbim kabul etsin okuduğun sureleri inşallah.
bu arada,banu cum,sana kırıldım he,haberin olsun,herkeze alıntılarında canım,cicim yazmışın,bana bişey yazmamışın yavvvvvvvv
pelincim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
kanka saol daha iyiyim şükür sen nasılsın?SLM KIZLAR
derinim çok geçmiş olsun canım arabanıza üzüldüm inş hemen toparlarsınız
ebroşum geçmiş olsun canı m başın agrıyomuş kib öptm
boncugum sen nasılsın eşin nasıl oldu inş daha iyidir kib öptm senide
kızlar hepinizi öpüyorum birazdan uyumaya giderim ii geceler hepinize
kuzum ya kıyamam niye öyle düşünüyosun dur bakalım belkide ilk ayda hamile kalıcaksınslm iyi geceler hanımlar nasılsınız_?hiç iyi haberlerle gelmedim.bugün dr daydım yumurtalar yine tembelleşmiş,klomen başladım.ama dr konuşmalarına bakılırsa direk beni tüp bebeğe yönlerdircekti ama şu kış günü maddi yönden yapamazdıkçok üzüldüm çok ağladım hep uyudum hiç bişey yapmadım bu bana bir ceza sanırım.hiç bir sorun yokken yine başa döndümmmmmmmmmmm
ebroşum hoşgeldin canım sen geldin ben gidiyorum malesef kib öptm
boncugum sag tarafta yanında artı işareti varya alıntı yap işaretinin yanında kimin msjını alıntılamak istiyorsan ilk önce artı olanı tıkla en son alıntı yaptıgın mesajdan sonra alıntı ile cevapla de canım
çok tşk edrm cnm güzel dileklerin için ama ben tüp bebeğe olumlu bakmayınca ilaç tedavisi isteyince dr yüz şekli hala gözümün önünde tamam yazayım ama ilaçla çok değişme olmayabilir gibi bişeyler söyledi.moralim çok bozuldu.bide canım benim ilk değilki ooooo neler neler tedavi geçirdim tüb bebek dışında aklına gelen herşey.ama artık rabbim nasıl hayırlı ise öyle nasip etsin yatıp kalkıp böyle dicem.
canım çok teşekkür ederim
benim için herzaman dua et ayrıca bişey yapmana gerek yok bitanem gerçekten çok teşekkürler
kuzum naber kocişinin dikişleri alındımı herşey yolunda inşallah
hayırdır cano misafirmi vardı büyükler neysede çocuklar baya yormuştur yarında benim evi görmelisiniz
kanka saol daha iyiyim şükür sen nasılsın?
kuzum ya kıyamam niye öyle düşünüyosun dur bakalım belkide ilk ayda hamile kalıcaksın
üzülme bitanem vardır bir hayır
kuzuya görüşemedik neyse öpüyorum senide gökce kuzusdunuda
canım çok teşekkür ederim
benim için herzaman dua et ayrıca bişey yapmana gerek yok bitanem gerçekten çok teşekkürler
kuzum naber kocişinin dikişleri alındımı herşey yolunda inşallah
hayırdır cano misafirmi vardı büyükler neysede çocuklar baya yormuştur yarında benim evi görmelisiniz
kanka saol daha iyiyim şükür sen nasılsın?
kuzum ya kıyamam niye öyle düşünüyosun dur bakalım belkide ilk ayda hamile kalıcaksın
üzülme bitanem vardır bir hayır
kuzuya görüşemedik neyse öpüyorum senide gökce kuzusdunuda
kızlar geçmişe gidemedin lütfen kusura bakmayın inanın benim sinirlerim yine alt üst oldu ellerim terliyo sıkıntı basıyo hiç bişeye sabrım olmuyo o yüzden bakamadım geçmişe bugün duaları okunan arkadaşlarım sizin için bende canı gönülden giremesemde amin dedim rabbim kabul eylesin.geçmişte bana yazan yazmayan herkes ten özür dilerim ama çok fazla birikmiş sayfa war inanın okumaya kalksam hepiniz çıkmş olursunuz.böyle bire bir yazışmak istedim tekrar tekrar özür dilerim sizleri çoookkk seviyorumm iyiki varsınız ki ben buraya gelip derdimi sıkıntımı sizlere anlatabiliyorum başka kimse yok inanın yanımda hiç kimse herkeslerr kendi hayatlarında işte,bir sizlersiniz benim halimden anlayan
slm iyi geceler hanımlar nasılsınız_?hiç iyi haberlerle gelmedim.bugün dr daydım yumurtalar yine tembelleşmiş,klomen başladım.ama dr konuşmalarına bakılırsa direk beni tüp bebeğe yönlerdircekti ama şu kış günü maddi yönden yapamazdıkçok üzüldüm çok ağladım hep uyudum hiç bişey yapmadım bu bana bir ceza sanırım.hiç bir sorun yokken yine başa döndümmmmmmmmmmm
canım benim gecirdigim tedavileri yazayım ben sana umu tolur belki.. önce prolaktin düşürmeye çalıştık sonra klomen bikaç ay sonra guatr çıktı onuda düşürdük sonra rahim ters bende kocişinde sperm hareketi ve yapısal bozukluk var sonra iki aşılama yaptık sonra laparaskopi ve histereskopi ameliyatı rahimde perde bulundu sonraa bi genetik test ve hücre bozuklugu ve kan pıhtılaşmam oldugunu ögrendik sonra bi tüp bebek olmadı iki ay ara verdik ve kan sulandırıcı asprin kullandım iki ayın sonunda hamile kaldım dogal yoldan bu arada eylülde evliligimizin üçüncü yılına girdik kızımla birlikte .. rabbim ol derse olucak canım üzülme
kardelencim hoşbulduk ... face te düzenleme yaptım ondan görmemişsindir canım gökceyii .. kib hadi kaçtım ben..
canim olanda hayir vardir..öyle dusunme...basa gelen hadiseler ya bizzat guzeldir,ya da netice itibari ile guzeldir..allah buyuk umidimizi asla yitirmeyecegiz,o dilerse hersey olur..rabbim sIkIntilarini gidersin canim
kuzum kıyamam benim net okadar yavaşki yazıp yollamam birsaati buluyokimse görmüyo beni neyse ii geceler size kibkızımda aglamaya başladı
canım ya nedemek herkese sırayla sıra sende vesile olur inşallah bitanemayyyy ebrarcim,bana mi okuyacaksiniz yaniiii,ne kadar duygulandim anlatamamhic beklemiyordum..simdiden benim adima okuyacak butun arkadaslardan allah razi olsun..kizlar hepiniz hakkinizi helal edin olurmuu
dilerim rabbim bu ayetler hurmetine okuyanlarada,okunanlarada iki dunyada saadetimiz olacak evlatlar versin
canım güle hgüle iyi uykular bitanemkızlar hepinze iyigeceler çıkmam lazımkendinize iyi bakın dua listesini arada güncelleyin byeee şekerler
ohhh çok şükür bitanem bak nekadar güzel düşünüyosun inşallah hep böyle olsun güzel kardeşiminş. ablacım ama bu ay çok hırpaladım kendimi ve şuanda onun acısını çekiyorum iki yönden hem canım hem maneviyatım o hep sabır çektiğim dilime ne oldu benim....ama beni bu hale hep çevre getirdi sanki benim çocuğum olmuyo diye bana acıyarak bir bebek haberi olunca benden saklayarak küçümsediler gibi hissettim canım yandıkça bu hale geldim işte artık insanlar umrumda olmayacak gerekirse kapı dışarı çıkmayacam ama rabbime şükredicem hep affetsin mevlam.sen nasılsın canım ablam?
hmmm benimde arkadaşlar gelicek cano akşama ama bizimki pastalı keşke yemekli olsa daha kolay vallaevet canım,yemekli misafirlerim vardı bu akşam.
hayırdır,sana kim geliyo?
ebroşum bende iyiyim canım benim kız bagrınıyo da uyuması gerek benimde halim kalmadı artık ii geceler canım başka zaman görüşürüz inş öptm
ewet canım ama işte dedim yahep çevre ve insanların yaklaşımları canımı yaktıkça ben bu hale deöndüm sabrımı şükrümü kaybettim bu ay neredeyse affet ALLAH ımmmmmm.çok sağol canım ALLAH razı olsun.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı ewlatlar nasip eylesin
kuzum kıyamam benim net okadar yavaşki yazıp yollamam birsaati buluyo
canım ya nedemek herkese sırayla sıra sende vesile olur inşallah bitanem
benim hakkım helal olsun canım sende helal et
canım güle hgüle iyi uykular bitanem
ohhh çok şükür bitanem bak nekadar güzel düşünüyosun inşallah hep böyle olsun güzel kardeşim
biz RABBİMİZE sığınalım inanıyorumki herşey güzel olucak
ben bildiğin gibiyim biraz yoğunum yine
hmmm benimde arkadaşlar gelicek cano akşama ama bizimki pastalı keşke yemekli olsa daha kolay valla
yerim ben onu git ağlatma kuzuyu öptüm iyi geceler
yok kız,nere kolay,kaç çeşit yemek yapıyon,peşine tatlı yapıyon,peşine meyve veriyon derken,hiç oturmuyon ki?kuzum kıyamam benim net okadar yavaşki yazıp yollamam birsaati buluyo
canım ya nedemek herkese sırayla sıra sende vesile olur inşallah bitanem
benim hakkım helal olsun canım sende helal et
canım güle hgüle iyi uykular bitanem
ohhh çok şükür bitanem bak nekadar güzel düşünüyosun inşallah hep böyle olsun güzel kardeşim
biz RABBİMİZE sığınalım inanıyorumki herşey güzel olucak
ben bildiğin gibiyim biraz yoğunum yine
hmmm benimde arkadaşlar gelicek cano akşama ama bizimki pastalı keşke yemekli olsa daha kolay valla
yerim ben onu git ağlatma kuzuyu öptüm iyi geceler
uzulme canim,inan hepimiz benzer sorunlari yasiyoruz..hepimizin cevresi malesef hassas ve duyarli degil bu konularda..ama ne yapalim,kulaklari tikiyoruz istee.yanliz kaliyoruz bu imtian ile,ama olsun varsin kimse olmasin etrafimizda rabbimiz varya,o ne guzel dost,ne guzel yardimcidir degilmiiiamin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?