Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inş. ablacım inş. herşey çok güzel olur.yeterki rabbime sabrımızı şükrümüzü kaybetmeyelim
inşallah canım herzaman şükretmeyi bilmeliyiz enazından elimiz ayağımız var sağlığımız yerinde daha ne isteriz verirse RABBİM bide evlat verse çok daha güzel olurda hayırlısı
yok kız,nere kolay,kaç çeşit yemek yapıyon,peşine tatlı yapıyon,peşine meyve veriyon derken,hiç oturmuyon ki?
ama genede güzel misafir gelmesi

yok ya bana göre yemek kolay pasta börek yapğmayı sevmiyorum pek oyüzden inanki keşke yemekli olsa

selamkıslar hayırlı geceler aksamda ugrayamadım arkadaşım geldi yeni gitti

zaten ağrımda gecmedi kaç gündürperişanım neyse hepinize iyi geceler

canımya kıyamam çok geçmiş olsun nasıl geçicek peki böyle acı çekiyosun
ALLAHIM şifa versin çok öptüm

ewet ablam çok şükür rabbimin verdiği vermediği herşeye binlerce şükür

hanımlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum.grşmek üzere kendinize çok ama çok iyi bakın yeni güne güzel ve mutluluk dolu girmeniz dileği ile kocamannnnnnn öptüm sizleri A.E.OLUN:79::79::79::79::79:

kızlar ben kacıyorum benımkı rahat bırakmıyor
ebusum dıkısler alındı cnm bgn cok şükür
kardelosum daha oarsını çözemedım cnm ama kavrarım hemen onuda buarada msnede sorun var kusurabakma bı konusamadık
hadı canlarım allaha emanet olun

ewet canım çok haklısın...sizlerle konuşmak nasıl rahatlattı içimi bi bilseniz iyiki warsınızzzzzzzzzzz

iyiki sende varsin canim

canim cok gecmis olsun yaaa,allah sifa versin..

hanımlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum.grşmek üzere kendinize çok ama çok iyi bakın yeni güne güzel ve mutluluk dolu girmeniz dileği ile kocamannnnnnn öptüm sizleri A.E.OLUN:79::79::79::79::79:

iyi geceler canim,sende allaha emanet ol

kızlar,bende çıkıyorum,hepinizi öpüyorum,görüşürüz inşallah.
boncuğum,önemli değil,anladım zaten.

canım saol inşallah
hadi iyi uykular herşey gönlünce olsun öptüm

kuzu evet msnde bişey vardıda anlamadım
iyi hadi gözünüzaydın şimdi darısı bebişe
sende ALLAHA emanetsin iyi uykular

ewet ablacım perşembe günü yumutalalıklara bakıcak mış gidicem hayırlısı ile inş.:26::26::26:
hayırlı haberler al inşallah canım
kızlar,bende çıkıyorum,hepinizi öpüyorum,görüşürüz inşallah.
boncuğum,önemli değil,anladım zaten.

tamam kuzu senide öptüm iyi geceler :80:

GARİP ordamısın canım sesin çıkmıyo ?
DERİNİM galiba işin bitmedi cano bende kaçıcam görüşemedik öpüyorum seni
KARDELEN 49UM nerdesin canım merak ettim

iyiki sende varsin canim

canim cok gecmis olsun yaaa,allah sifa versin..

iyi geceler canim,sende allaha emanet ol

çok tşk edrm cnm iyi geceler

canım saol inşallah
hadi iyi uykular herşey gönlünce olsun öptüm

kuzu evet msnde bişey vardıda anlamadım
iyi hadi gözünüzaydın şimdi darısı bebişe
sende ALLAHA emanetsin iyi uykular

ablacımm çok sağol sanada iyi uykular ALLAH rahatlık versin bende öptüm.hoşçakal

canım dr un ne dediğinden çok rabbimin ne diceği önemli sen çok inançlısın ve sabırlısın RABBİM bi ol derse varya çifter çifter yavruların olur işallah,bu sabrın ve inancın seni bebeğine götürsün tez zamanda işallah

canım ALLAH sendende razı olsun işallah bu dualar seni bebeğine götürsün

canım çok geçmiş olsun ALLAHIM şifa versin
ewet ablacım perşembe günü yumutalalıklara bakıcak mış gidicem hayırlısı ile inş.:26::26::26:

işallah sonuç çok güzel olur canım

ay evet ya karşılaşamadık fıstıkımsaglık olsun...
sagolasın canım amin Allah başka dert vermesin dedigin gibi bunada şükür...
toplu alıntıda çok kolay cnm benim...mQ yapıyosun alıntılayacagın yazılara en sonunda konuya cevap vere girince alıntı yaptıklarının hepsi çıkıyo...aralara yazıyosun..zaten anlarsın kimi yazısı nerde bitiyo diyesen zeki kızsın..
yokk anammm demin dedim kocişe valla sıcak bakmadı ama bişey olacagından degil yanlış anlaşılmasın..benim adamın alerjisi var böyle işlere...hemen yok diyo bilse ne paralar kazanıcamm..inşallah bişeyler satın alırım ama üye olmasamda cano...seninde misafirler varmış çocuklu misafir zor valla...inşallah bigün bizde bebişlerimizi alıp misafirlige gideriz bizimkiler dagıtır ortalıgı bi güzel
sagol canım benim...toplanmaya başladı araba bugün..biz aslında parasını istiyoduk yeni alacaktı eşim ama veremiyolar mecbur tamir ediliyo..inş çok zarar etmez(
gökçemi öp benim için canım.
gülll yapma böyle...bak ben bunu hep anlatıyom ama sanada anlatayım..benim dayımın kızı takiplere gidiyodu hep..klomenle bile gelişmiyodu yumurtalar..tam bi ay gelimeye başladı o da yeterli degildi..doktor çatlama olmadı bu ay geçti demiş...ama aslında o ay hamile kalmış canım...bizim kafası rahat olan hatunlardan tek farkımız,daha dogrusu bazı şeyleri çok takıyo olmamızın sebebi çok arastırıp çok biliyo olmamız..eskiler mesela pko mu bilirdi,rahim anomalisimi,kan pıhtılaşmasımı vs...benim annemde de varmış pko ama şimdi anlıyo öyle oldugunu...ben abimden 5 yıl sonra olmuşum..en büyügümüz de ablam o hemen olmuş mesela annemde sorun oldugu halde.herşeyi oluruna bırak cnm Allah büyük...
canım helal olsun ne demek..okuyacagımız dualar vesilen olsun en yakın zamanda...
owww bebeeemm kaçırdım seni tühh..neysee geçde oldu zaten karşılaşsakta konuşamıcaktık yatıyom bende..seni sefiomm öptüm kuzumm...duaları okuyacaktım abdestliyken ama abdestim durmadı cano

hey gidi günlerrr kıslar..az önce diger önceden yazıştıgımız makberimin topicine baktımda..eski arkadaslarımız girmiş ard arda..daha dün gibi yazıştıgımız günler..ceylan,gündogmadan,gökçeranam,makberim..dediklerimin hepsi anne oldu zaman ne çabuk geçiyor..öyle mutlu oluyorum ki okuyunca onların yazılarını...inanın bigün bebeginize bakmaktan buraya glemeye vaktiniz olmayacak tıpkı arkadaslarım gibi...o zaman bu yazılarınızı okuyup nasıl boş yere üzüldügünüzü anlıcaksınız canlarım..bende dahil tabi...

hepinize iyi geceler...

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.ebrar abla sabah kırmızılarla açtım gözümü duayı göremedim tabi haber vermek istedim.bu aydan umutluydum ama olmadı.rabbim hayırlısını versin diyorum tabiki içim buruk bir şekilde...boncuğum yeni tarihim 12 şubat

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…