inşallah canım herzaman şükretmeyi bilmeliyiz enazından elimiz ayağımız var sağlığımız yerinde daha ne isteriz verirse RABBİM bide evlat verse çok daha güzel olurda hayırlısıinş. ablacım inş. herşey çok güzel olur.yeterki rabbime sabrımızı şükrümüzü kaybetmeyelim
yok kız,nere kolay,kaç çeşit yemek yapıyon,peşine tatlı yapıyon,peşine meyve veriyon derken,hiç oturmuyon ki?
ama genede güzel misafir gelmesi
selamkıslar hayırlı geceler aksamda ugrayamadım arkadaşım geldi yeni gitti
zaten ağrımda gecmedi kaç gündürperişanım neyse hepinize iyi geceler
inşallah canım herzaman şükretmeyi bilmeliyiz enazından elimiz ayağımız var sağlığımız yerinde daha ne isteriz verirse RABBİM bide evlat verse çok daha güzel olurda hayırlısı
yok ya bana göre yemek kolay pasta börek yapğmayı sevmiyorum pek oyüzden inanki keşke yemekli olsa
ewet ablam çok şükür rabbimin verdiği vermediği herşeye binlerce şükür
ewet canım çok haklısın...sizlerle konuşmak nasıl rahatlattı içimi bi bilseniz iyiki warsınızzzzzzzzzzz
hanımlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum.grşmek üzere kendinize çok ama çok iyi bakın yeni güne güzel ve mutluluk dolu girmeniz dileği ile kocamannnnnnn öptüm sizleri A.E.OLUN:79::79::79::79::79:
bi derdimiz var hamdolsun
RABBİM beterinden korusun kuzum
buarada kontrole gidecekmisin?klomen kullanıyosunya
canım saol inşallahhanımlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum.grşmek üzere kendinize çok ama çok iyi bakın yeni güne güzel ve mutluluk dolu girmeniz dileği ile kocamannnnnnn öptüm sizleri A.E.OLUN:79::79::79::79::79:
kızlar ben kacıyorum benımkı rahat bırakmıyor
ebusum dıkısler alındı cnm bgn cok şükür
kardelosum daha oarsını çözemedım cnm ama kavrarım hemen onuda buarada msnede sorun var kusurabakma bı konusamadık
hadı canlarım allaha emanet olun
hayırlı haberler al inşallah canımewet ablacım perşembe günü yumutalalıklara bakıcak mış gidicem hayırlısı ile inş.:26::26::26:
kızlar,bende çıkıyorum,hepinizi öpüyorum,görüşürüz inşallah.
boncuğum,önemli değil,anladım zaten.
iyiki sende varsin canim
canim cok gecmis olsun yaaa,allah sifa versin..
iyi geceler canim,sende allaha emanet ol
canım saol inşallah
hadi iyi uykular herşey gönlünce olsun öptüm
kuzu evet msnde bişey vardıda anlamadım
iyi hadi gözünüzaydın şimdi darısı bebişe
sende ALLAHA emanetsin iyi uykular
çatlatma iğnesi oldum 2 günüm karnımda hiç ağrı yok agrı olması gerekmezmi sizce?
canım dr un ne dediğinden çok rabbimin ne diceği önemli sen çok inançlısın ve sabırlısın RABBİM bi ol derse varya çifter çifter yavruların olur işallah,bu sabrın ve inancın seni bebeğine götürsün tez zamanda işallahslm iyi geceler hanımlar nasılsınız_?hiç iyi haberlerle gelmedim.bugün dr daydım yumurtalar yine tembelleşmiş,klomen başladım.ama dr konuşmalarına bakılırsa direk beni tüp bebeğe yönlerdircekti ama şu kış günü maddi yönden yapamazdıkçok üzüldüm çok ağladım hep uyudum hiç bişey yapmadım bu bana bir ceza sanırım.hiç bir sorun yokken yine başa döndümmmmmmmmmmm
ayyyy ebrarcim,bana mi okuyacaksiniz yaniiii,ne kadar duygulandim anlatamamhic beklemiyordum..simdiden benim adima okuyacak butun arkadaslardan allah razi olsun..kizlar hepiniz hakkinizi helal edin olurmuu
dilerim rabbim bu ayetler hurmetine okuyanlarada,okunanlarada iki dunyada saadetimiz olacak evlatlar versin
ewet ablacım perşembe günü yumutalalıklara bakıcak mış gidicem hayırlısı ile inş.:26::26::26:
ay evet ya karşılaşamadık fıstıkımyıne herkescıklerı kacırmısım ne sansızım
derınım cok gecmıs olsun cnm ya nedımkı allah daha büyük dert vermesın cano umarım en kısa zamanda hersey yoluna gırer
derdam allah razı olsun cnm sen ıyı olda yeter
ya kızlar su toplu alıntıyı banada öğretın bende yapcam
yokk anammm demin dedim kocişe valla sıcak bakmadı ama bişey olacagından degil yanlış anlaşılmasın..benim adamın alerjisi var böyle işlere...hemen yok diyoslm kızlar,geçmişi okudum ama alıntı alcak enerjim kalmadı,altı büyük,üç küçük ve yaramaz çocukla uğraşmaktan beynim döndü
tutiş,ben zayıflama haplarını önermem cano,hangi firma olursa olsun,dr kontrolünde kullanılmalı.
ulaştırmay gelince önce bana gelir,sonra sana,ama üye olursan daha ucuza alırsın hemide,ne var canım söyliceksin işte,sağlıklı yaşamak istemiyo musunuz,deneyin,memnun kalcaksınız demek o kadar mı zor
derincim,görüşelim kuzu senlede bu konuyu,seni mutlaka üye yapmalıyım,bırakmam yakanı
ay gerisini unuttum yaaaaa,kayrada yazmıştı,eboşta yazmıştı,iyi dileklerdi galiba,teşekkürler canlarım.
derdacım,ben geçmişte sana teşekkürşerimi iletmiştim ama inşallah okumuşsundur canım,rabbim kabul etsin okuduğun sureleri inşallah.
bu arada,banu cum,sana kırıldım he,haberin olsun,herkeze alıntılarında canım,cicim yazmışın,bana bişey yazmamışın yavvvvvvvv
pelincim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
sagol canım benim...toplanmaya başladı araba bugün..biz aslında parasını istiyoduk yeni alacaktı eşim ama veremiyolar mecbur tamir ediliyo..inş çok zarar etmezSLM KIZLAR
derinim çok geçmiş olsun canım arabanıza üzüldüm inş hemen toparlarsınız
ebroşum geçmiş olsun canı m başın agrıyomuş kib öptm
boncugum sen nasılsın eşin nasıl oldu inş daha iyidir kib öptm senide
kızlar hepinizi öpüyorum birazdan uyumaya giderim ii geceler hepinize
gülll yapma böyle...bak ben bunu hep anlatıyom ama sanada anlatayım..benim dayımın kızı takiplere gidiyodu hep..klomenle bile gelişmiyodu yumurtalar..tam bi ay gelimeye başladı o da yeterli degildi..doktor çatlama olmadı bu ay geçti demiş...ama aslında o ay hamile kalmış canım...bizim kafası rahat olan hatunlardan tek farkımız,daha dogrusu bazı şeyleri çok takıyo olmamızın sebebi çok arastırıp çok biliyo olmamız..eskiler mesela pko mu bilirdi,rahim anomalisimi,kan pıhtılaşmasımı vs...benim annemde de varmış pko ama şimdi anlıyo öyle oldugunu...ben abimden 5 yıl sonra olmuşum..en büyügümüz de ablam o hemen olmuş mesela annemde sorun oldugu halde.herşeyi oluruna bırak cnm Allah büyük...slm iyi geceler hanımlar nasılsınız_?hiç iyi haberlerle gelmedim.bugün dr daydım yumurtalar yine tembelleşmiş,klomen başladım.ama dr konuşmalarına bakılırsa direk beni tüp bebeğe yönlerdircekti ama şu kış günü maddi yönden yapamazdıkçok üzüldüm çok ağladım hep uyudum hiç bişey yapmadım bu bana bir ceza sanırım.hiç bir sorun yokken yine başa döndümmmmmmmmmmm
canım helal olsun ne demek..okuyacagımız dualar vesilen olsun en yakın zamanda...ayyyy ebrarcim,bana mi okuyacaksiniz yaniiii,ne kadar duygulandim anlatamamhic beklemiyordum..simdiden benim adima okuyacak butun arkadaslardan allah razi olsun..kizlar hepiniz hakkinizi helal edin olurmuu
dilerim rabbim bu ayetler hurmetine okuyanlarada,okunanlarada iki dunyada saadetimiz olacak evlatlar versin
owww bebeeemm kaçırdım seni tühh..neysee geçde oldu zaten karşılaşsakta konuşamıcaktık yatıyom bende..seni sefiomm öptüm kuzumm...duaları okuyacaktım abdestliyken ama abdestim durmadı canohayırlı haberler al inşallah canım
tamam kuzu senide öptüm iyi geceler :80:
GARİP ordamısın canım sesin çıkmıyo ?
DERİNİM galiba işin bitmedi cano bende kaçıcam görüşemedik öpüyorum seni
KARDELEN 49UM nerdesin canım merak ettim
canım tabiki önemli değilde tam tarihini bilmek istedim nice güzel senelere tekrardan
tutişim buara gece uykuları yok azcık sorunlar varda dün gecede 3de yattım 6,5da namaza kalktım sonra 8de kalkıp kocişe kahvaltı hazırladım 9 da yattım 11buçukda tekrar dua için kalktım ve gerçekten manyak oldum çok uykum bölündü filan .neyse sonra detaylı konuşuruz olurmu kuzum
buarada inanılmaz etkilendim ALLAHIM hiçbirimizi gazaba uğruyanlardan etmesin saol paylaşımın için balıum
amin canım inşallah
hepinizin destek olacağından emindim zaten çok saolunbuarada yazdığımı görürsün umarım
sen 20 sevtuna 20de garibe oku olurmu canım listeyi ona göre yaparım
peloşum geçmiş olsun kuzum ALLAHIM şifaversin bol bol c vitamini alda toparlan canım
buarada nasipse ayetel kürsilere devam desteğin için saol pelinim
canım mesajını okudum ama sabahokudum ve dua vakti olduğu için cevap yazamadım malum çok yoğun oluyo .saol önemli olan okunması sen yada başkası farketmez ALLAH razı olsun tatlım.bende duanın gücüne çok inanıyorum sizinde yardımınızlar devam inşallah
geçmiş olsun canım kurtulmuşsun
hakkım varsa helal olsun sonuna kadar
bundan güzel bişey varmı pürüzlerde yaşasak birbirimize dua ediyoruz ve ben inanıyorumki dualarımız elbet kabul oluncak
sevtunum cümlemizden allah razı olsun inşallah vesile olur okunan dualar minişin gelir enkısa zamanda kuzum
amin inşallah
evet sizlerinde yardımıyla devam inşallah
oyy kıyamam ya ilaç alsan aslında çok iyi olur gripde ilaçsız geçmiyo valla
derinim kuzum merak ettirmişim kusura bakmayın ama giremedim görümcem olunca birazda sorunlar vardı konuşuruz sonra olurmu kuzum .
demek sizin kazacıbaşı içeri düşmüş ALLAH ıslah etsin inanki çok üzüldüm onun için değil sizin için o zaten kolay para kazanma yolunu bulmuş adi bir mahluk asla üzülmem .ama kaynının çok hatası var benceyazık valla bu gençler niye böyleki
sen sıkma tatlı canını inşallah bu mesele hayırlısıyla çözülür
buarada dua listesini almadım filan demişsin hiç önemli değil biliyorum buara nasıl olduğunu .zaten fazladan ayetel kürsi bende okumuştum sevtunda bide selinam okumuş sorun olmadı çok şükür cano sentakılma bunlara ayrıca biz birbirimizi tanıyoruz 2 sene dile kolay
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.ebrar abla sabah kırmızılarla açtım gözümüSEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15
YETER.............15
SUNGER..............10
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20
DERYA..............15
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15
YETER..............15
SUNGER...............10
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?