Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol canım
kuzum sen nasılsın nasıl bebişle birliktelik bakalım
İyiyim valla yatıyorum inşallah ordadırda büyüyordur insan bazen kasıyo kendini acaba diye
Aşk olsun canım ya o kadar hızlı akıyorki bazen yetişemiyorum görmemişimdir bana yazdığını
Canımcım haftaya beni,ide ekle listeye bende okurummmm

Ya çapadan rapor alsana ben raporla ilaçlar dahil 1500tl harcadık.Düşünürsen nasıl olduğunu anlatırım.Çok zor değil.

GÜNAYDINNNNNNN CANLARIMMMMMMMM

iyyiz cnmm sen nasillsin ?? kusura bakmaya bu aralar kafam cok daginik sadece gecmisi okumakla kaliyorumm idare edin canlarm bnm:78:

bende seninle aynı durumdayım bazen olabiliyor yapçak bişi yok

boncuğum eşin nasıl oldu canım allah şifa sını versin

listeyi hazırladım laptobu kocişe vermem gerek ben diğerine geçiyorum birazdan dönücem biyere kaçmayın sakın

ebrarcım çok özledim ben sizi hep geç geliyorsunuz karşılaşamıyoruz akşam kalıcaktım ama oğlumun ateşi çıktı onunla ilgilen mek zorunda kaldım

moralini bozma lütfen kız ceza ne demek öyle düşünme lütfen üzme kendini artık rabbim yeterki ol desin hiç birşey önünde duramaz dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok inşallah gelecek meleklerimiz

herşey karşılıklı canım aynı şeyleri hissedip aynı şeyleri istiyoruz bizi bizden başka kimse anlamaz biz bize yeteriz canım

hosbuluk canımmancak şimdi yazabildim. düşük yapan bendim. çok kötü birşeymiş hayatımda bır kere yaşadım.bırdahada yaşatmasınn inşalllah

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ebrar cım dularımı aldım okuyunca bildiririm takip ettiğimi bbilmek istersin diye yazdım malum ben geçen takipsizliğimi unutmadım

hosbuluk canımmancak şimdi yazabildim. Düşük yapan bendim. çok kötü birşeymiş hayatımda bır kere yaşadım.bırdahada yaşatmasınn inşalllah

canım çok geçmiş olsun inş. Ilk ve son olur.

Bende aranıza katılmak istiyorum benide aranıza alırmısınız

Teşekkür ederimm...
2 aydır korunmuyorum bu ay geçen cumartesi koyu kahverengi işaret geldi pazar bişiy yok pazartesi az geldi salı 1-2 damla kesildi sonra halbuki beni 7 gün sürer ve çok çok yoğun gelir.hamile olabilirsin dediler test yaptım negatif çıktı sonra hemen belli olmaya bilir 1 hafta sonra yine yap test dedilerr

acaba hamile olabilirmiyim

2hafta beklemelisin canım.idrarda belirsizlik olursa kan testi yap.inşaaallah hamilesindir.

canım son yazdıkların cok guseldı kulagıma kupe olsun tabı unutup ısyan ettıgım dıger bır doneme kadar bazen oluyo bısey gormuyo gozum de
deryacımm tabiki arada insan üzülüyor yaşadıkları aklına geliyor ama isyan etme kuzum,hep nu yazı aklına gelsin olar mı
rabbim böyle şeyleri birdaha yaşatmasın.hiç ummadıgım bir zaman rahmim bebegımı taşıyamıyormus.4.ayda.doğum yaparken canlıydı bebegım
çok üzüldüm Rabb'im birdaha yaşatmasın,tez vakitte bebişin gelsin ve sağlıcakla kucağına al inşaallah
Aminnn cnm:)İnşaallah transferin güzel geçerde bebişin gelir cnm...
kızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol bol dua ettim
Allah razı olsun kardelenm Allah kabul etsin,ağzınıza sağlık...
selam kızlar nasılsınız ben cok kötü grip oldum ya burnum tıkandı nefes alamoyorum başımda agrıyo off offf:2:
pelinimm geçmiş olsun kuzumm,dikkat et kendine ıhlamur,kuşburnu falan iyi gelir,yiyebilirsen birde limon yee hatta limon bal karıştırıpta yersen Allah'ın izniyle atlatırsın...

Cnm bnm aynen öyle,tadını çıkarmak lazım herşeyin...

ben uyanalı çok oldu aslındada epeydir geçmişi okuyorum.gece iyi kaynatılmış burada :) okurken hem çok üzüldüm hem ümitlendim. benmde dengelerim çok çabuk altüst oluyo ve toparlaıyorum.ben toplu mes cevap verme kısmını başaramadığımdan ve isimleride tam olarak ezberleyemediğimden henüz ortaya konuşacağım biraz.öncelikle hepiniz çok temiz kalplisiniz iyiki sizi buldum ben bunun için allah hepinizden razı olsun.ebrarcım du listemi aldım bugünden başlıyorum ben okumaya ama bişey sormalıyım hani okuyunca gerçek isimlerimizi bilip ona göre bağışlamamız gerekmiyomu?aşılama yaptıran ve yaptıracak arkadaşlara ; inşallah bebişleriniz tutunurlar annelerine de tez zamanda alırsınız onları sağlıkla kucağınıza bol bol dua ediyorum bugün hepinize...eşlerimize karşı sorumluluklarımızı zaman zaman görmezden geldiğimiz doğru ama bu hormonlar nasıl çalışıyosa elimizde olmadan yapıyoruz bunu biliyorum.Allahım hepimize sabırlar versin dayanma gücü versin isyan etmemk kimselere haksızlık etmemek için sanırım en çok buna ihtiyacımız var.çevre baskısı benimde çok yoğun üzerimde ve insanların duyarsızlıkları karşısında hakkaten kanım donuyo kendimi eve kapattım ve sizi buldum iyiki buldum daha yazacak çok şeyim var ama yormıyım böyle inşallah şu cevap yazma işini çözüp teker teker yazacağım :) teşekkürler okuduğunuz için :)

daisy cnm kimin yazısıını okuyorsan o yazının altında alıntı yap kısmı ve onun yanında da + işareti var
toplu alıntı yapmak istiyorsan cvp vereceğin hermesajda + işaretini seçiyorsun,tek kişiye cvp vereceksen alıntı yap'ı seçmen yetrli,zamanla alışırsın cnm..
Eşlerimize karşı sorumluluklarımız var evet ama onlarında bize karşı var iki tarafta dengede tutmalı,zaten kimsede 4/4lük olamaz,çabalamasın boşuna insanoğlu memnun olmaz

merhaba canım...benim içinde aynı şeyler geçerli.sizler hiç tanımadığım arkadaşım,kimseye paylaşamadığımı paylaştığım sırdaşlarım oldunuz...ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…