İyiyim valla yatıyorum inşallah ordadırda büyüyordur insan bazen kasıyo kendini acaba diyesağol canım
kuzum sen nasılsın nasıl bebişle birliktelik bakalım
Aşk olsun canım ya o kadar hızlı akıyorki bazen yetişemiyorum görmemişimdir bana yazdığınıslm kızlar,geçmişi okudum ama alıntı alcak enerjim kalmadı,altı büyük,üç küçük ve yaramaz çocukla uğraşmaktan beynim döndü
tutiş,ben zayıflama haplarını önermem cano,hangi firma olursa olsun,dr kontrolünde kullanılmalı.
ulaştırmay gelince önce bana gelir,sonra sana,ama üye olursan daha ucuza alırsın hemide,ne var canım söyliceksin işte,sağlıklı yaşamak istemiyo musunuz,deneyin,memnun kalcaksınız demek o kadar mı zor
Canım aman bende hiç önermem sakın içmeyinnnn
derincim,görüşelim kuzu senlede bu konuyu,seni mutlaka üye yapmalıyım,bırakmam yakanı
ay gerisini unuttum yaaaaa,kayrada yazmıştı,eboşta yazmıştı,iyi dileklerdi galiba,teşekkürler canlarım.
derdacım,ben geçmişte sana teşekkürşerimi iletmiştim ama inşallah okumuşsundur canım,rabbim kabul etsin okuduğun sureleri inşallah.
bu arada,banu cum,sana kırıldım he,haberin olsun,herkeze alıntılarında canım,cicim yazmışın,bana bişey yazmamışın yavvvvvvvv
pelincim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
Canımcım haftaya beni,ide ekle listeye bende okurummmmSEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15
YETER.............15
SUNGER..............10
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20
DERYA..............15
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15
YETER..............15
SUNGER...............10
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13
slm iyi geceler hanımlar nasılsınız_?hiç iyi haberlerle gelmedim.bugün dr daydım yumurtalar yine tembelleşmiş,klomen başladım.ama dr konuşmalarına bakılırsa direk beni tüp bebeğe yönlerdircekti ama şu kış günü maddi yönden yapamazdıkçok üzüldüm çok ağladım hep uyudum hiç bişey yapmadım bu bana bir ceza sanırım.hiç bir sorun yokken yine başa döndümmmmmmmmmmm
iyyiz cnmm sen nasillsin ?? kusura bakmaya bu aralar kafam cok daginik sadece gecmisi okumakla kaliyorumm idare edin canlarm bnm:78:
yıne herkescıklerı kacırmısım ne sansızım
derınım cok gecmıs olsun cnm ya nedımkı allah daha büyük dert vermesın cano umarım en kısa zamanda hersey yoluna gırer
derdam allah razı olsun cnm sen ıyı olda yeter
ya kızlar su toplu alıntıyı banada öğretın bende yapcam
listeyi hazırladım laptobu kocişe vermem gerek ben diğerine geçiyorum birazdan dönücem biyere kaçmayın sakın
slm iyi geceler hanımlar nasılsınız_?hiç iyi haberlerle gelmedim.bugün dr daydım yumurtalar yine tembelleşmiş,klomen başladım.ama dr konuşmalarına bakılırsa direk beni tüp bebeğe yönlerdircekti ama şu kış günü maddi yönden yapamazdıkçok üzüldüm çok ağladım hep uyudum hiç bişey yapmadım bu bana bir ceza sanırım.hiç bir sorun yokken yine başa döndümmmmmmmmmmm
kızlar geçmişe gidemedin lütfen kusura bakmayın inanın benim sinirlerim yine alt üst oldu ellerim terliyo sıkıntı basıyo hiç bişeye sabrım olmuyo o yüzden bakamadım geçmişe bugün duaları okunan arkadaşlarım sizin için bende canı gönülden giremesemde amin dedim rabbim kabul eylesin.geçmişte bana yazan yazmayan herkes ten özür dilerim ama çok fazla birikmiş sayfa war inanın okumaya kalksam hepiniz çıkmş olursunuz.böyle bire bir yazışmak istedim tekrar tekrar özür dilerim sizleri çoookkk seviyorumm iyiki varsınız ki ben buraya gelip derdimi sıkıntımı sizlere anlatabiliyorum başka kimse yok inanın yanımda hiç kimse herkeslerr kendi hayatlarında işte,bir sizlersiniz benim halimden anlayan
günaydın kızlarrrrr...........
günaydın canım hoş geldin
canım çok sagol..düşünmen bile yeter ALLAH RAZI OLSUN derdam
gelebilirim inşallah bitanem..işlerim var birazugramaya çalışıcam öptüm kuşum...
h.bulduk taklımsagolasın çayımı içiyom bi yandan ama kaçıcam gene..gitmişsin zaten sende..öptüm seni derdam
sende Allaha emanet ol haticecim öpüyorum...
iyi akşamlar canım..aramıza hoşgelmişsin..gündüz ugramışsın galiba düşük yapmışsın çok geçmiş olsun..yoksa ben karıştırdım mı başka arkadasla bilmiyom:26:
kıslarım hoşçakalın gelebilirsem gelicem yine...
hosbuluk canımmancak şimdi yazabildim. Düşük yapan bendim. çok kötü birşeymiş hayatımda bır kere yaşadım.bırdahada yaşatmasınn inşalllah
hosbuluk canımmancak şimdi yazabildim. düşük yapan bendim. çok kötü birşeymiş hayatımda bır kere yaşadım.bırdahada yaşatmasınn inşalllah
canım çok geçmiş olsun inş. Ilk ve son olur.
Bende aranıza katılmak istiyorum benide aranıza alırmısınız
Teşekkür ederimm...
2 aydır korunmuyorum bu ay geçen cumartesi koyu kahverengi işaret geldi pazar bişiy yok pazartesi az geldi salı 1-2 damla kesildi sonra halbuki beni 7 gün sürer ve çok çok yoğun gelir.hamile olabilirsin dediler test yaptım negatif çıktı sonra hemen belli olmaya bilir 1 hafta sonra yine yap test dedilerr
acaba hamile olabilirmiyim
deryacımm tabiki arada insan üzülüyor yaşadıkları aklına geliyor ama isyan etme kuzum,hep nu yazı aklına gelsin olar mıcanım son yazdıkların cok guseldı kulagıma kupe olsun tabı unutup ısyan ettıgım dıger bır doneme kadar bazen oluyo bısey gormuyo gozum de
çok üzüldüm Rabb'im birdaha yaşatmasın,tez vakitte bebişin gelsin ve sağlıcakla kucağına al inşaallahrabbim böyle şeyleri birdaha yaşatmasın.hiç ummadıgım bir zaman rahmim bebegımı taşıyamıyormus.4.ayda.doğum yaparken canlıydı bebegım
Aminnn cnm:)İnşaallah transferin güzel geçerde bebişin gelir cnm...Allah hepinizden razı olsun sizleri tanıdığım için Allahıma şükürler olsun.Rabbim hiçbirimizi evlatsız bırakmasın.
Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür çarşamba günü transferim olacak hayırlısıyla inşallah.
Allah razı olsun kardelenm Allah kabul etsin,ağzınıza sağlık...kızlr nasılsınız bakalım ugün bizim hatimiiz vardı hepimiz için bol bol dua ettim
pelinimm geçmiş olsun kuzumm,dikkat et kendine ıhlamur,kuşburnu falan iyi gelir,yiyebilirsen birde limon yee hatta limon bal karıştırıpta yersen Allah'ın izniyle atlatırsın...selam kızlar nasılsınız ben cok kötü grip oldum ya burnum tıkandı nefes alamoyorum başımda agrıyo off offf:2:
evet vermediler gülüm...aynen cnm iyikide ordan kazanıp bize vermemiş çok şükür...ama yinede çocuk için üzüldük biz...
canım benim sagol tekrardan paylaştıgın için..işte bunu da okuduktan sonra hiçbişeye gereginden fazla üzülmemek gerektigini vede niye bu başıma geldi diye sorgulamamk gerektigini bi kere daha anlıyo insan.../QUOTE]
derinimm sen çok temiz kalplisin Allah kalbine göre hayırlı evlatlar nasip etsin size,çocuk için üzülmekte haklısın cnm Rabbim onuda onun gibileride ıslah etsin ne diyelim yapabilecek bişe yok maalesef...
Rica ederim tatlışımm ben zaten bunu okuduğumdan beri elimden geldiğince hiçbişeyi takmıyorum:)
Eboşumm bayağı bölünmüş uykun normaldir o zaman öyle olman...Konuşuruz ablam tamam...tutişim buara gece uykuları yok azcık sorunlar varda dün gecede 3de yattım 6,5da namaza kalktım sonra 8de kalkıp kocişe kahvaltı hazırladım 9 da yattım 11buçukda tekrar dua için kalktım ve gerçekten manyak oldum çok uykum bölündü filan .neyse sonra detaylı konuşuruz olurmu kuzum
buarada inanılmaz etkilendim ALLAHIM hiçbirimizi gazaba uğruyanlardan etmesin saol paylaşımın için balıum
Aminn,rica ederim ne demekk :)
Derdam Allah razı olsun kuzumm,düşünmen bile yeter sen de bebişte iyi olun kuzu...ebrarım liste başa dönücekmiş bana da dua yazarsan ben sev seve okurum canım benim
kızlar bu arada ben kuran okumasını biliyorum benden istediğiniz sureler dualar olursa sizin için seve seve okurum sölemeniz yeterli ben zatan hepiniz için dua ediyorum ama özel olarakta isterseniz okurum canalr
boncukummm :)kuzumm ne ediyon ses ver karşılaşamıyoruz hiç yaayıne herkescıklerı kacırmısım ne sansızım
derınım cok gecmıs olsun cnm ya nedımkı allah daha büyük dert vermesın cano umarım en kısa zamanda hersey yoluna gırer
derdam allah razı olsun cnm sen ıyı olda yeter
ya kızlar su toplu alıntıyı banada öğretın bende yapcam
kızzzz Allah iyiliğini versin etrafımda alabilecek kişiler olsa satarımda kimsenin alabileceğini sanmıyorum,slm kızlar,geçmişi okudum ama alıntı alcak enerjim kalmadı,altı büyük,üç küçük ve yaramaz çocukla uğraşmaktan beynim döndü
tutiş,ben zayıflama haplarını önermem cano,hangi firma olursa olsun,dr kontrolünde kullanılmalı.
ulaştırmay gelince önce bana gelir,sonra sana,ama üye olursan daha ucuza alırsın hemide,ne var canım söyliceksin işte,sağlıklı yaşamak istemiyo musunuz,deneyin,memnun kalcaksınız demek o kadar mı zor
derincim,görüşelim kuzu senlede bu konuyu,seni mutlaka üye yapmalıyım,bırakmam yakanı
ay gerisini unuttum yaaaaa,kayrada yazmıştı,eboşta yazmıştı,iyi dileklerdi galiba,teşekkürler canlarım.
derdacım,ben geçmişte sana teşekkürşerimi iletmiştim ama inşallah okumuşsundur canım,rabbim kabul etsin okuduğun sureleri inşallah.
bu arada,banu cum,sana kırıldım he,haberin olsun,herkeze alıntılarında canım,cicim yazmışın,bana bişey yazmamışın yavvvvvvvv
pelincim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
hadi üye oldum diyek en fazla 3-4ay satış yaparım gerisi fasafiso:)beni biliyorsunuz evden işe işten eve eşim izinliykende haftasonu c.tesi anneme pazar kaynanama,bi eyere gittiğim yok görüştüğüm arkadaşım yok fırsat buluputa e ben kime satıcam kendime mi:)
Madem ilac önermiyorsun o zaman diyet listesiini yolla bakemm bak bu ikinci yazısım heeşaka bi yana müsait olduğunda gönderirsen memnun olurum...
Şimdi gülcümm çok ayıp ettin ama sen doktorlara bakarsan kesinlikle olmaz dedikleri hastalar nasıl hamile kalıyor,Allah istesin yeter ki isyan etme sakın ne olur...Ya herzaman daha kötüsünü düşünün ve halinize şükredin canlarım,benide yanlış anlamayın lütfen...Bak yumurta tembelliği diyorsun ibrahim saraçoğlu'nun kürleri var incir kürü onu yap,bal+çörekotu+tarçın yap adetinin ikinci gününden başlayıp bunlar gibi kürler var Allah'ın izniyle düzelir...slm iyi geceler hanımlar nasılsınız_?hiç iyi haberlerle gelmedim.bugün dr daydım yumurtalar yine tembelleşmiş,klomen başladım.ama dr konuşmalarına bakılırsa direk beni tüp bebeğe yönlerdircekti ama şu kış günü maddi yönden yapamazdıkçok üzüldüm çok ağladım hep uyudum hiç bişey yapmadım bu bana bir ceza sanırım.hiç bir sorun yokken yine başa döndümmmmmmmmmmm
Amin cnm cümlemizdenn,hakkım varsa helal olsun kendi adıma :)ayyyy ebrarcim,bana mi okuyacaksiniz yaniiii,ne kadar duygulandim anlatamamhic beklemiyordum..simdiden benim adima okuyacak butun arkadaslardan allah razi olsun..kizlar hepiniz hakkinizi helal edin olurmuu
dilerim rabbim bu ayetler hurmetine okuyanlarada,okunanlarada iki dunyada saadetimiz olacak evlatlar versin
kızlar ben kacıyorum benımkı rahat bırakmıyor
ebusum dıkısler alındı cnm bgn cok şükür
kardelosum daha oarsını çözemedım cnm ama kavrarım hemen onuda buarada msnede sorun var kusurabakma bı konusamadık
hadı canlarım allaha emanet olun
hey gidi günlerrr kıslar..az önce diger önceden yazıştıgımız makberimin topicine baktımda..eski arkadaslarımız girmiş ard arda..daha dün gibi yazıştıgımız günler..ceylan,gündogmadan,gökçeranam,makberim..dediklerimin hepsi anne oldu zaman ne çabuk geçiyor..öyle mutlu oluyorum ki okuyunca onların yazılarını...inanın bigün bebeginize bakmaktan buraya glemeye vaktiniz olmayacak tıpkı arkadaslarım gibi...o zaman bu yazılarınızı okuyup nasıl boş yere üzüldügünüzü anlıcaksınız canlarım..bende dahil tabi...
hepinize iyi geceler...
Cnm bnm bizde inşaallah birgün yazıcaz bebişlerimizle ilgili şeyleri, bebişle uğraşmaktan giremicez belki de, şuana kadar yazılanların hepsi bir anı:) sizleri tanımak nasip oldu en güzeli de bu...
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.ebrar abla sabah kırmızılarla açtım gözümüduayı göremedim tabi haber vermek istedim.bu aydan umutluydum ama olmadı.rabbim hayırlısını versin diyorum tabiki içim buruk bir şekilde...boncuğum yeni tarihim 12 şubat
Günaydın cnm inşaallah önmüzdeki aylarda en kısa zamanda gelecek çalışmlara devam
Canlarım hepinize günaydın,sürekli üzülenleri görmek benide üzüyor,beni anlış anlamayın ama bişe dicem,
Şuan sizin için eşiniz ilk sırada yer almıyor mu,bebek için kendinizi yıpratmayın bu kadar hayatın tadına varın elbette hergün mutlu olacaksınız diye bişe yok ama oluruna bırakın,artık eşlerle birlikte olurken bile gün belirliyoruz en azından ben öyleyim bu da canımı sıkıyor bu iş görev haline geldi ve bu duurumdan nefret ediyorum ben...
Düşünün şuan bebiş için çabalıyoruz ama kendimizide eşimizide yıpratıyoruz,eşinizin bu durumdan sıkıldığıını ve başka bişeylerle ilgilendiğini düşünün misal aldattığını Allah şaşırtmasın o zaman ne olacak kurduğunuz tüm hayaller yarım kalacak,eşinizden ayrılacaksınız haa belki ayrılmazsınız o zamanda hamile kalınca psikolojinizden dolayı bebek zarar görecek,evinizde huzur olmayacak,hayatınızın evliliğinizin tadını çıkarmaya bakın,bugununuze şükredin.En yakın örnek yine kk'dan bi arkadaşım 4,5senelk evliydiler kız deli gibi çocuk istiyordu olmadı,sürekli eşinin bişeyleri çıkıyordu en son aldattığıını öğrendi ve boşandılar olan kime oldu,geçen 4sene boyunca da kendiini yıprattı şimdide öyle,bir ayda 14 kilo nasıl verilir kız sıkıntıdan 14 kilo vermiş zaten 70civarıydı,ben bazen yazdıklarnızı okurken çok üzülüyorum Rabbim yuvanızda huzurunuzu eksik etmesin herşeyin zamanı var elbet birgün bizde anne olucaz,çok yazdım okuyanların gözlerine sağlık,hakkınızı helal edin..
Allah'ım herdaim evinizde huzur nasip etsin...
deryacımm tabiki arada insan üzülüyor yaşadıkları aklına geliyor ama isyan etme kuzum,hep nu yazı aklına gelsin olar mı
çok üzüldüm Rabb'im birdaha yaşatmasın,tez vakitte bebişin gelsin ve sağlıcakla kucağına al inşaallah
Aminnn cnm:)İnşaallah transferin güzel geçerde bebişin gelir cnm...
Allah razı olsun kardelenm Allah kabul etsin,ağzınıza sağlık...
pelinimm geçmiş olsun kuzumm,dikkat et kendine ıhlamur,kuşburnu falan iyi gelir,yiyebilirsen birde limon yee hatta limon bal karıştırıpta yersen Allah'ın izniyle atlatırsın...
evet vermediler gülüm...aynen cnm iyikide ordan kazanıp bize vermemiş çok şükür...ama yinede çocuk için üzüldük biz...
canım benim sagol tekrardan paylaştıgın için..işte bunu da okuduktan sonra hiçbişeye gereginden fazla üzülmemek gerektigini vede niye bu başıma geldi diye sorgulamamk gerektigini bi kere daha anlıyo insan.../QUOTE]
derinimm sen çok temiz kalplisin Allah kalbine göre hayırlı evlatlar nasip etsin size,çocuk için üzülmekte haklısın cnm Rabbim onuda onun gibileride ıslah etsin ne diyelim yapabilecek bişe yok maalesef...
Rica ederim tatlışımm ben zaten bunu okuduğumdan beri elimden geldiğince hiçbişeyi takmıyorum:)
Eboşumm bayağı bölünmüş uykun normaldir o zaman öyle olman...Konuşuruz ablam tamam...
Aminn,rica ederim ne demekk :)
Derdam Allah razı olsun kuzumm,düşünmen bile yeter sen de bebişte iyi olun kuzu...
boncukummm :)kuzumm ne ediyon ses ver karşılaşamıyoruz hiç yaa
kızzzz Allah iyiliğini versin etrafımda alabilecek kişiler olsa satarımda kimsenin alabileceğini sanmıyorum,
hadi üye oldum diyek en fazla 3-4ay satış yaparım gerisi fasafiso:)beni biliyorsunuz evden işe işten eve eşim izinliykende haftasonu c.tesi anneme pazar kaynanama,bi eyere gittiğim yok görüştüğüm arkadaşım yok fırsat buluputa e ben kime satıcam kendime mi:)
Madem ilac önermiyorsun o zaman diyet listesiini yolla bakemm bak bu ikinci yazısım heeşaka bi yana müsait olduğunda gönderirsen memnun olurum...
Şimdi gülcümm çok ayıp ettin ama sen doktorlara bakarsan kesinlikle olmaz dedikleri hastalar nasıl hamile kalıyor,Allah istesin yeter ki isyan etme sakın ne olur...Ya herzaman daha kötüsünü düşünün ve halinize şükredin canlarım,benide yanlış anlamayın lütfen...Bak yumurta tembelliği diyorsun ibrahim saraçoğlu'nun kürleri var incir kürü onu yap,bal+çörekotu+tarçın yap adetinin ikinci gününden başlayıp bunlar gibi kürler var Allah'ın izniyle düzelir...
Amin cnm cümlemizdenn,hakkım varsa helal olsun kendi adıma :)
Cnm bnm bizde inşaallah birgün yazıcaz bebişlerimizle ilgili şeyleri, bebişle uğraşmaktan giremicez belki de, şuana kadar yazılanların hepsi bir anı:) sizleri tanımak nasip oldu en güzeli de bu...
Günaydın cnm inşaallah önmüzdeki aylarda en kısa zamanda gelecek çalışmlara devam
Canlarım hepinize günaydın,sürekli üzülenleri görmek benide üzüyor,beni anlış anlamayın ama bişe dicem,
Şuan sizin için eşiniz ilk sırada yer almıyor mu,bebek için kendinizi yıpratmayın bu kadar hayatın tadına varın elbette hergün mutlu olacaksınız diye bişe yok ama oluruna bırakın,artık eşlerle birlikte olurken bile gün belirliyoruz en azından ben öyleyim bu da canımı sıkıyor bu iş görev haline geldi ve bu duurumdan nefret ediyorum ben...
Düşünün şuan bebiş için çabalıyoruz ama kendimizide eşimizide yıpratıyoruz,eşinizin bu durumdan sıkıldığıını ve başka bişeylerle ilgilendiğini düşünün misal aldattığını Allah şaşırtmasın o zaman ne olacak kurduğunuz tüm hayaller yarım kalacak,eşinizden ayrılacaksınız haa belki ayrılmazsınız o zamanda hamile kalınca psikolojinizden dolayı bebek zarar görecek,evinizde huzur olmayacak,hayatınızın evliliğinizin tadını çıkarmaya bakın,bugununuze şükredin.En yakın örnek yine kk'dan bi arkadaşım 4,5senelk evliydiler kız deli gibi çocuk istiyordu olmadı,sürekli eşinin bişeyleri çıkıyordu en son aldattığıını öğrendi ve boşandılar olan kime oldu,geçen 4sene boyunca da kendiini yıprattı şimdide öyle,bir ayda 14 kilo nasıl verilir kız sıkıntıdan 14 kilo vermiş zaten 70civarıydı,ben bazen yazdıklarnızı okurken çok üzülüyorum Rabbim yuvanızda huzurunuzu eksik etmesin herşeyin zamanı var elbet birgün bizde anne olucaz,çok yazdım okuyanların gözlerine sağlık,hakkınızı helal edin..
Allah'ım herdaim evinizde huzur nasip etsin...
bebegımız olmuyor şuan diede kendimizi bitirmemeliyiz ben eşime hiç bir zaman yansıtmadım.tadını çıkarmaya bakıyoruz.rabbım bu mutluluguımuzu birde bebekle tamamlar inş.hayatımızda bebekten başka güzel şeylerde var.herşeyin sonu degıl dogru hep bı tarafımız eksik ama bızım saglıgımızdan önemli degıl hıc bırsey.rabbim herseyın en guzelını en hayırlısını versın bızlere. isyan etmeyın kesinlikle.her namazımın ardından hepımız ıcın dua edıyorum. bızım ilacımız dua etmek.içinizi ferah tutun
Cnm bnm aynen öyle,tadını çıkarmak lazım herşeyin...bebegımız olmuyor şuan diede kendimizi bitirmemeliyiz ben eşime hiç bir zaman yansıtmadım.tadını çıkarmaya bakıyoruz.rabbım bu mutluluguımuzu birde bebekle tamamlar inş.hayatımızda bebekten başka güzel şeylerde var.herşeyin sonu degıl dogru hep bı tarafımız eksik ama bızım saglıgımızdan önemli degıl hıc bırsey.rabbim herseyın en guzelını en hayırlısını versın bızlere. isyan etmeyın kesinlikle.her namazımın ardından hepımız ıcın dua edıyorum. bızım ilacımız dua etmek.içinizi ferah tutun
Cnm bnm aynen öyle,tadını çıkarmak lazım herşeyin...
:) eşlerimize karşıda sorumlulugumuz var unutmamak gerekkk:):26:
daisy cnm kimin yazısıını okuyorsan o yazının altında alıntı yap kısmı ve onun yanında da + işareti varben uyanalı çok oldu aslındada epeydir geçmişi okuyorum.gece iyi kaynatılmış burada :) okurken hem çok üzüldüm hem ümitlendim. benmde dengelerim çok çabuk altüst oluyo ve toparlaıyorum.ben toplu mes cevap verme kısmını başaramadığımdan ve isimleride tam olarak ezberleyemediğimden henüz ortaya konuşacağım biraz.öncelikle hepiniz çok temiz kalplisiniz iyiki sizi buldum ben bunun için allah hepinizden razı olsun.ebrarcım du listemi aldım bugünden başlıyorum ben okumaya ama bişey sormalıyım hani okuyunca gerçek isimlerimizi bilip ona göre bağışlamamız gerekmiyomu?aşılama yaptıran ve yaptıracak arkadaşlara ; inşallah bebişleriniz tutunurlar annelerine de tez zamanda alırsınız onları sağlıkla kucağınıza bol bol dua ediyorum bugün hepinize...eşlerimize karşı sorumluluklarımızı zaman zaman görmezden geldiğimiz doğru ama bu hormonlar nasıl çalışıyosa elimizde olmadan yapıyoruz bunu biliyorum.Allahım hepimize sabırlar versin dayanma gücü versin isyan etmemk kimselere haksızlık etmemek için sanırım en çok buna ihtiyacımız var.çevre baskısı benimde çok yoğun üzerimde ve insanların duyarsızlıkları karşısında hakkaten kanım donuyo kendimi eve kapattım ve sizi buldum iyiki buldum daha yazacak çok şeyim var ama yormıyım böyle inşallah şu cevap yazma işini çözüp teker teker yazacağım :) teşekkürler okuduğunuz için :)
ben uyanalı çok oldu aslındada epeydir geçmişi okuyorum.gece iyi kaynatılmış burada :) okurken hem çok üzüldüm hem ümitlendim. Benmde dengelerim çok çabuk altüst oluyo ve toparlaıyorum.ben toplu mes cevap verme kısmını başaramadığımdan ve isimleride tam olarak ezberleyemediğimden henüz ortaya konuşacağım biraz.öncelikle hepiniz çok temiz kalplisiniz iyiki sizi buldum ben bunun için allah hepinizden razı olsun.ebrarcım du listemi aldım bugünden başlıyorum ben okumaya ama bişey sormalıyım hani okuyunca gerçek isimlerimizi bilip ona göre bağışlamamız gerekmiyomu?aşılama yaptıran ve yaptıracak arkadaşlara ; inşallah bebişleriniz tutunurlar annelerine de tez zamanda alırsınız onları sağlıkla kucağınıza bol bol dua ediyorum bugün hepinize...eşlerimize karşı sorumluluklarımızı zaman zaman görmezden geldiğimiz doğru ama bu hormonlar nasıl çalışıyosa elimizde olmadan yapıyoruz bunu biliyorum.allahım hepimize sabırlar versin dayanma gücü versin isyan etmemk kimselere haksızlık etmemek için sanırım en çok buna ihtiyacımız var.çevre baskısı benimde çok yoğun üzerimde ve insanların duyarsızlıkları karşısında hakkaten kanım donuyo kendimi eve kapattım ve sizi buldum iyiki buldum daha yazacak çok şeyim var ama yormıyım böyle inşallah şu cevap yazma işini çözüp teker teker yazacağım :) teşekkürler okuduğunuz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?