Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yuppii başardım çoook teşekkür ederim canım :)) aslında zaman zaman bende diyorum nasıl olsa sonra onun gönlüsü alınır önce bi hamiş kalıyım diye ama sonrada diyorum ki adamın ne suçu var haksızlık etme dur :) bide göreve dönüşüyo ya birliktelik ikimizde yıpranıyoruz ve birbirimizden soğuyacağız diye korkuyorum

merhaba canım...benim içinde aynı şeyler geçerli.sizler hiç tanımadığım arkadaşım,kimseye paylaşamadığımı paylaştığım sırdaşlarım oldunuz...ne güzel...

evet ya tanıdığım sözüm ona yanı başımda olan şimdiye kadar maddi manevi herşeyimi paylaştığım insanlardan destek göremedim tabii aslında yaşamayan anlayamıyo sanırım amaan sende ne kafana takıyon olursa olur olmazsa olmaz diyenimi ararsın yada evde bi küçük köpeğim var benim 10 yıldır benimle geçenlerde aşı için veterinere gitmesi gerekiyodu sağlık karnesini unutmuşuz eşim götürdü veterinere benimde evde kayınvalidem ve misafirler vardı eşim aradı sağlık karnesi evde kalmış okusana en son aşıyı diye ben mutfağa gittim bi geldim hepsi konuşuyo arkamdan ay yazıık bebeği olmuyo yo iyice köpeğinin üstüne düşmüş diye halbuki alkası yok her zamanki rutinimiz onu veterinere götürmek böyle işte canımı çok sıkıyolar yani

ben yavaş yavaş çıkayım kızlar duaları okumaya başlıyım sevtun ve garip için bi süpürüp sileyim evcağzımı sonra hemen okumalara başlıyım. hepinise

boş ver be takma kafana ne abukca bi düşünce herşeyin yeri ayrı onlar bunu anlayamaz lar

canom ya gerçektende negünler geldi geçti arkadaşlaımızın çoğu anne çok şükür darısı bize
insan duygulanıyo tabiki yaa ALLAHIM dostluğumuzu daim etsin
kuzum kıyamam ya sağlık olsun inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin
duayı sorun etme başkasına yazarım
banucum şuan dinleniyosun diye yazmadım inşallah hamile kalınca bol bol okursun tatlım
semroş haklısın kuzum ya ben gece kuşuyum gündüz fazla vaktim olmuyo eşim geç gidiyo işe sonrada iş güç vakit bulamıyorum olsun kalplerimiz bir inanıyorum
buarada geçmiş olsun neyi var kuzucuğun
selam arkadaşlar ebrar cım dularımı aldım okuyunca bildiririm takip ettiğimi bbilmek istersin diye yazdım malum ben geçen takipsizliğimi unutmadım
canım saol ilgilenmene sevindim
canım çok geçmiş olsun inş. Ilk ve son olur.

Bende aranıza katılmak istiyorum benide aranıza alırmısınız
aramıza hoşgeldin seve seve alırız canım herşey gönlünce olsun
Cnm bnm aynen öyle,tadını çıkarmak lazım herşeyin...
kuzu çok doğru tespitler yapmışsın kutluyorum seni biz farkedemiyoruz ama hayatta herşey çocuk değil .
şu işten çıkmanı dört gözle bekliyorum inşallah bol bol kaynatıcaz
canlarım ben kocacıgımın yanına gıdıyorum yarım saate gelırım hepınıze muckkk
aramıza hoşgeldin inşallah enyakın zamanda tekrar hamile kalırsın acıların hafifler
canım duada ismini vermek isteyen veriyor vermiyenede saygı duyuyoruz zaten RABBİM biliyo kim için okunduğunu .ALLAHIM kabul etsin inşallah

boşver be tatlım takma ağzı olan konuuyo negüzel bi meşguliyetin var kimseyi ilgilendirmez sen çocuğun olsa köpeğini kapıyamı atıcaksın yada ilgilenmiycekmisin .bu bir sorumluluk yaşamıyan bilmiyo .herşyi çocuğa bağlamayada bayılıyolar

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15
YETER.............15
SUNGER..............10
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20
DERYA..............15
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15
YETER..............15
SUNGER...............10
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13

ARKADAŞLAR SELİNA adet olmuş yerineokumak istyen olursa listeye eklerim şimdiden saolun

boşver be tatlım takma ağzı olan konuuyo negüzel bi meşguliyetin var kimseyi ilgilendirmez sen çocuğun olsa köpeğini kapıyamı atıcaksın yada ilgilenmiycekmisin .bu bir sorumluluk yaşamıyan bilmiyo .herşyi çocuğa bağlamayada bayılıyolar [/QUOTE]

ah hiç atılırmı o kapıya ben kıyabilirmiyim benim küçücük kısımaa o bana rahmetli annemden kaldı herzaman çok sevdim ve layıkıyla sahiplendim ben köpişimi.ama işte herşey temiz kalpte bitiyo.kimse hassas davranmak durumunda hissetmiyo kendini artık takmıyorum dedimya hayatımdan da mümkün olduğunca uzak tutuyorum öyle insanları diyorum ya şükür sizi buldumda dertleşebiliyorum.halimden anlayan benimde anlayabileceğim kişiler var.kendini yalnız hissetmiyorsun bir,ikinciside kendini sorumlu hissedebiliyorsun buda bizi ayakta tutabilecek duygulardan biri.ay iyiki varsınız işte ne diyim daha

hoşgeldin nasıl oldun kuzum
ben şimdi çıkıyorum kusura bakma sonra görüşürüz
ALLAHIM şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…