yuppiidaisy cnm kimin yazısıını okuyorsan o yazının altında alıntı yap kısmı ve onun yanında da + işareti var
toplu alıntı yapmak istiyorsan cvp vereceğin hermesajda + işaretini seçiyorsun,tek kişiye cvp vereceksen alıntı yap'ı seçmen yetrli,zamanla alışırsın cnm..
Eşlerimize karşı sorumluluklarımız var evet ama onlarında bize karşı var iki tarafta dengede tutmalı,zaten kimsede 4/4lük olamaz,çabalamasın boşuna insanoğlu memnun olmaz
merhaba canım...benim içinde aynı şeyler geçerli.sizler hiç tanımadığım arkadaşım,kimseye paylaşamadığımı paylaştığım sırdaşlarım oldunuz...ne güzel...
yuppiibaşardım çoook teşekkür ederim canım :)) aslında zaman zaman bende diyorum nasıl olsa sonra onun gönlüsü alınır önce bi hamiş kalıyım diye ama sonrada diyorum ki adamın ne suçu var haksızlık etme dur :) bide göreve dönüşüyo ya birliktelik ikimizde yıpranıyoruz ve birbirimizden soğuyacağız diye korkuyorum
evet ya tanıdığım sözüm ona yanı başımda olan şimdiye kadar maddi manevi herşeyimi paylaştığım insanlardan destek göremedim tabii aslında yaşamayan anlayamıyo sanırım amaan sende ne kafana takıyon olursa olur olmazsa olmaz diyenimi ararsın yada evde bi küçük köpeğim var benim 10 yıldır benimle geçenlerde aşı için veterinere gitmesi gerekiyodu sağlık karnesini unutmuşuz eşim götürdü veterinere benimde evde kayınvalidem ve misafirler vardı eşim aradı sağlık karnesi evde kalmış okusana en son aşıyı diye ben mutfağa gittim bi geldim hepsi konuşuyo arkamdan ay yazıık bebeği olmuyo yo iyice köpeğinin üstüne düşmüş diye halbuki alkası yok her zamanki rutinimiz onu veterinere götürmek böyle işte canımı çok sıkıyolar yani
canom ya gerçektende negünler geldi geçti arkadaşlaımızın çoğu anne çok şükür darısı bizeay evet ya karşılaşamadık fıstıkımsaglık olsun...
sagolasın canım amin Allah başka dert vermesin dedigin gibi bunada şükür...
toplu alıntıda çok kolay cnm benim...mQ yapıyosun alıntılayacagın yazılara en sonunda konuya cevap vere girince alıntı yaptıklarının hepsi çıkıyo...aralara yazıyosun..zaten anlarsın kimi yazısı nerde bitiyo diyesen zeki kızsın..
yokk anammm demin dedim kocişe valla sıcak bakmadı ama bişey olacagından degil yanlış anlaşılmasın..benim adamın alerjisi var böyle işlere...hemen yok diyobilse ne paralar kazanıcamm..inşallah bişeyler satın alırım ama üye olmasamda cano...seninde misafirler varmış çocuklu misafir zor valla...inşallah bigün bizde bebişlerimizi alıp misafirlige gideriz bizimkiler dagıtır ortalıgı bi güzel
sagol canım benim...toplanmaya başladı araba bugün..biz aslında parasını istiyoduk yeni alacaktı eşim ama veremiyolar mecbur tamir ediliyo..inş çok zarar etmez(
gökçemi öp benim için canım.
gülll yapma böyle...bak ben bunu hep anlatıyom ama sanada anlatayım..benim dayımın kızı takiplere gidiyodu hep..klomenle bile gelişmiyodu yumurtalar..tam bi ay gelimeye başladı o da yeterli degildi..doktor çatlama olmadı bu ay geçti demiş...ama aslında o ay hamile kalmış canım...bizim kafası rahat olan hatunlardan tek farkımız,daha dogrusu bazı şeyleri çok takıyo olmamızın sebebi çok arastırıp çok biliyo olmamız..eskiler mesela pko mu bilirdi,rahim anomalisimi,kan pıhtılaşmasımı vs...benim annemde de varmış pko ama şimdi anlıyo öyle oldugunu...ben abimden 5 yıl sonra olmuşum..en büyügümüz de ablam o hemen olmuş mesela annemde sorun oldugu halde.herşeyi oluruna bırak cnm Allah büyük...
canım helal olsun ne demek..okuyacagımız dualar vesilen olsun en yakın zamanda...
owww bebeeemm kaçırdım seni tühh..neysee geçde oldu zaten karşılaşsakta konuşamıcaktık yatıyom bende..seni sefiomm öptüm kuzumm...duaları okuyacaktım abdestliyken ama abdestim durmadı cano
hey gidi günlerrr kıslar..az önce diger önceden yazıştıgımız makberimin topicine baktımda..eski arkadaslarımız girmiş ard arda..daha dün gibi yazıştıgımız günler..ceylan,gündogmadan,gökçeranam,makberim..dediklerimin hepsi anne oldu zaman ne çabuk geçiyor..öyle mutlu oluyorum ki okuyunca onların yazılarını...inanın bigün bebeginize bakmaktan buraya glemeye vaktiniz olmayacak tıpkı arkadaslarım gibi...o zaman bu yazılarınızı okuyup nasıl boş yere üzüldügünüzü anlıcaksınız canlarım..bende dahil tabi...
hepinize iyi geceler...
kuzum kıyamam ya sağlık olsun inşallah önümüzdeki ay gelir bebişingünaydın kızlar hayırlı sabahlar.ebrar abla sabah kırmızılarla açtım gözümüduayı göremedim tabi haber vermek istedim.bu aydan umutluydum ama olmadı.rabbim hayırlısını versin diyorum tabiki içim buruk bir şekilde...boncuğum yeni tarihim 12 şubat
banucum şuan dinleniyosun diye yazmadım inşallah hamile kalınca bol bol okursun tatlımİyiyim valla yatıyorum inşallah ordadırda büyüyordur insan bazen kasıyo kendini acaba diye
Aşk olsun canım ya o kadar hızlı akıyorki bazen yetişemiyorum görmemişimdir bana yazdığını
Canımcım haftaya beni,ide ekle listeye bende okurummmm
Ya çapadan rapor alsana ben raporla ilaçlar dahil 1500tl harcadık.Düşünürsen nasıl olduğunu anlatırım.Çok zor değil.
semroş haklısın kuzum ya ben gece kuşuyum gündüz fazla vaktim olmuyo eşim geç gidiyo işe sonrada iş güç vakit bulamıyorum olsun kalplerimiz bir inanıyorumGÜNAYDINNNNNNN CANLARIMMMMMMMM
bende seninle aynı durumdayım bazen olabiliyor yapçak bişi yok
boncuğum eşin nasıl oldu canım allah şifa sını versin
ebrarcım çok özledim ben sizi hep geç geliyorsunuz karşılaşamıyoruzakşam kalıcaktım ama oğlumun ateşi çıktı onunla ilgilen mek zorunda kaldım
moralini bozma lütfen kız ceza ne demek öyle düşünme lütfen üzme kendini artık rabbim yeterki ol desin hiç birşey önünde duramaz dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok inşallah gelecek meleklerimiz
herşey karşılıklı canım aynı şeyleri hissedip aynı şeyleri istiyoruz bizi bizden başka kimse anlamaz biz bize yeteriz canım
canım saol ilgilenmene sevindimselam arkadaşlar ebrar cım dularımı aldım okuyunca bildiririm takip ettiğimi bbilmek istersin diye yazdım malum ben geçen takipsizliğimi unutmadım
aramıza hoşgeldin seve seve alırız canım herşey gönlünce olsuncanım çok geçmiş olsun inş. Ilk ve son olur.
Bende aranıza katılmak istiyorum benide aranıza alırmısınız
kuzu çok doğru tespitler yapmışsın kutluyorum seniCnm bnm aynen öyle,tadını çıkarmak lazım herşeyin...
aramıza hoşgeldin inşallah enyakın zamanda tekrar hamile kalırsın acıların hafiflercanlarım ben kocacıgımın yanına gıdıyorum yarım saate gelırım hepınızemuckkk
canım duada ismini vermek isteyen veriyor vermiyenede saygı duyuyoruz zaten RABBİM biliyo kim için okunduğunu .ALLAHIM kabul etsin inşallahben uyanalı çok oldu aslındada epeydir geçmişi okuyorum.gece iyi kaynatılmış burada :) okurken hem çok üzüldüm hem ümitlendim. benmde dengelerim çok çabuk altüst oluyo ve toparlaıyorum.ben toplu mes cevap verme kısmını başaramadığımdan ve isimleride tam olarak ezberleyemediğimden henüz ortaya konuşacağım biraz.öncelikle hepiniz çok temiz kalplisiniz iyiki sizi buldum ben bunun için allah hepinizden razı olsun.ebrarcım du listemi aldım bugünden başlıyorum ben okumaya ama bişey sormalıyım hani okuyunca gerçek isimlerimizi bilip ona göre bağışlamamız gerekmiyomu?aşılama yaptıran ve yaptıracak arkadaşlara ; inşallah bebişleriniz tutunurlar annelerine de tez zamanda alırsınız onları sağlıkla kucağınıza bol bol dua ediyorum bugün hepinize...eşlerimize karşı sorumluluklarımızı zaman zaman görmezden geldiğimiz doğru ama bu hormonlar nasıl çalışıyosa elimizde olmadan yapıyoruz bunu biliyorum.Allahım hepimize sabırlar versin dayanma gücü versin isyan etmemk kimselere haksızlık etmemek için sanırım en çok buna ihtiyacımız var.çevre baskısı benimde çok yoğun üzerimde ve insanların duyarsızlıkları karşısında hakkaten kanım donuyo kendimi eve kapattım ve sizi buldum iyiki buldum daha yazacak çok şeyim var ama yormıyım böyle inşallah şu cevap yazma işini çözüp teker teker yazacağım :) teşekkürler okuduğunuz için :)
yuppiibaşardım çoook teşekkür ederim canım :)) aslında zaman zaman bende diyorum nasıl olsa sonra onun gönlüsü alınır önce bi hamiş kalıyım diye ama sonrada diyorum ki adamın ne suçu var haksızlık etme dur :) bide göreve dönüşüyo ya birliktelik ikimizde yıpranıyoruz ve birbirimizden soğuyacağız diye korkuyorum
evet ya tanıdığım sözüm ona yanı başımda olan şimdiye kadar maddi manevi herşeyimi paylaştığım insanlardan destek göremedim tabii aslında yaşamayan anlayamıyo sanırım amaan sende ne kafana takıyon olursa olur olmazsa olmaz diyenimi ararsın yada evde bi küçük köpeğim var benim 10 yıldır benimle geçenlerde aşı için veterinere gitmesi gerekiyodu sağlık karnesini unutmuşuz eşim götürdü veterinere benimde evde kayınvalidem ve misafirler vardı eşim aradı sağlık karnesi evde kalmış okusana en son aşıyı diye ben mutfağa gittim bi geldim hepsi konuşuyo arkamdan ay yazıık bebeği olmuyo yo iyice köpeğinin üstüne düşmüş diye halbuki alkası yok her zamanki rutinimiz onu veterinere götürmek böyle işte canımı çok sıkıyolar yani
ne yaptın ebrarım nasılsın
ay sinirlerim bozul du yaaaaaaaaaa
hayırdır canım nolduki?
mrhhhh kızlarrr ben geldimm
slm tatlım hoşgeldinmrhhhh kızlarrr ben geldimm
eşim çok zorluyo diye bi topik açmışlar sinir oldum kızın yaşadıklarına aslında razı olduklarına
ben kaçtım işler beni bekliyo daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi:80:
selam hoş geldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?