Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay yerim ben onu nekadar sağdık olurlar yaa malesef hayvan sevmiyen anlıyamıyo .
canım burda herşeyi paylaşıyoruz gerçekten birbirimizi anlıyoruz dışardakilerin hatta eşlerimizin bile anlamadığı kadar .burayı sevmene sevindim dilerim güzel paylaşımlar olur .görüşmek üzere ben kaçtım

ben kaçtım işler beni bekliyo daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi :80:

Allah kolaylıklar versin buradan yapıp yollayacağımız bişiy olursa haber ver :)ay ne güzel olurdu yetişin kızlar diyebilseydik demi bide :) kolay gelsin...görüşürüz yine bende kaçtıım herkese çook güzel bi gün diliyorum..

:)rica ederim...Aynen bende çok korkuyorum birbirimizden soğuruz diye,o yuzden bundan sonra daha dikkat edicem,yoksa benden şu zamana kadar yazdığım gibiydim görev gibi belli günlerde oluyor başka zaman olmuyordu :)
neyse cnm görüşürüz...milletin dediğinide düşünme insanın zayıf tarafını bilince herşeyi ona bağlıyorlar,torba değil ki büzesin...

kuzu çok doğru tespitler yapmışsın kutluyorum seni biz farkedemiyoruz ama hayatta herşey çocuk değil .
şu işten çıkmanı dört gözle bekliyorum inşallah bol bol kaynatıcaz
aahhhahhh eboşum sen mi ben mi çok kaynatıcaz daha çoookkk,bana da mamalar yapıcan dimi
bak kendimi zorla davet ettiriyorum anladın sen onuu
kolay gelsin eboşum sana Allah güc kuvvet versinn

ah canım ahhh.çok insan var böyel.bi topluma girersin ya da yanlız işte...çocuğun var mı?kaç yıllık evlisin?ilk başta söylemek istemezsin istiyoz ama olmuyo diye.yüzüne karşı olur olur merak etme der...kapıdan çıktığın ana arkanadan bir sürü konuşur.baksana gencecik kız ama çocuğu olmuyo bizim 2 3 tane var iyiki falan fişman işte...offfffff

cok sagol ebrarım fena yakaladı grip beni cok kötüyüm valla ilac iciyorum canım ilacsız atlatamam cünkü :2:
cok sagol kardelenim...sen nasılsın görüşmeyeli
canım benim lütfen üzülme allahtan umut kesilmez doktorların demesiyle olmuyo rabbim ne zaman ol derse olacak inş... hayırlısıyla dualarla bizlerde hamile kalcaz allahımın izniyle ben buna cok inaniyorum sende inan tatlım kendine iyi bak...
canım inş bebişin cok bekletmeden hayırlısıyla gelir boncugum dualarım seninle
canım üzülme bidaki aya gelir inş bebişin hayırlısıyla
canım çok geçmiş olsun inş. Ilk ve son olur.

Bende aranıza katılmak istiyorum benide aranıza alırmısınız
hoşgeldin aramıza canım...

derdanur,ademilehatice,selam kızlar nasılsınız...ben şimdi cıkıyorum işlerim var sonra görüşürüz inş

ben yavaş yavaş çıkayım kızlar duaları okumaya başlıyım sevtun ve garip için bi süpürüp sileyim evcağzımı sonra hemen okumalara başlıyım. hepinise
allah razı olsun bebem agzına saglık
canım benim 60 taneyi ben okurum selinanınkini ben okuyorum şimdi 60 tane ekleyi ver sana zahmet şimdiden herkezden allah razı olsun sag saglim işşallah alırız bebeklerimizi kucagımıza hakkınızı hella edin ne olur
canım üzülme bebem ne demişlre can çıkmayan bedenden umut kesilmez ona bakarsan banada aşılama tüp dedilerdi bak normal hamile kaldım ama sonunu herzamanki gibi getiremedim
canım ben senin dohum gününü kutlamadımmı okadar dogum günü kutladımki kafam karıştı he
Çok saol sevtun allah razı olsun güzel dileklerin için rabbim hepimizse bu güzellikleri tattırsın inşallah.

Hoşgeldinnn
amin arkadaşım sag saglim alırız işşallah bebeklerimizi kucagımıza
selam kızlar nasılsınız ben cok kötü grip oldum ya burnum tıkandı nefes alamoyorum başımda agrıyo off offf:2:
nane limon kaynat bebem allahım şifa versin canım benim
evt servikal (rahim agzı) yetmezliği tanısı konuldu
bende ilkinde konulduydu benim adi doktorum dikiş gerekmiyo diye dikiş atmadı 4 doktora daha gittim kanamam olunca onlarda iyi dedi yolladılar ama gene dogum yaptım allahım b,iliyo oruç agızlıyım bebeg,m,n katili benim kendi doktorum benim cigerimi yaktı bu gözyaşlarımı akıttı beni yavrumdan mahrum etti allahım onu nasıl biliyosa öyle yapsın işşallah

Son düzenleme:

canım benim 4 daha dr a gttim diosun sonuçta rabbim nasip etseydi mutlaka rabbim herşekilde dünyaya getiridi kısmet değilmiş inşşş bundan sonrasında sağsalim kucağına alırsın canımcım içinin çok yandığını biliorum ama nasip meselesi birazda

İYİYİM TEŞEKKÜRLER BENDE YENİ Katıldım aranıza

hoşgeldin cnm aramıza kendini anlatırmısın biraz ne zamandır bebek bekliosun sorunun nedir neden bebek sahibi olamıosun falan filan tedavi flan gördünmü ben 3 senelik evliyim ve pco luyum ve hasretle bebek bekliorum cnm allah en kısa zamanda nasip etsin hepimize

dogru diyosun ama dogum ettigimde doktorlar çok kızdılar neden dişiş atmadılar diye allahım bundan sonrakilerin acısını göstermesin işşallah ben namazı kılıp geliyorum

amin cnm benim rabbim gönlüne göre versin inşşş
hadi kıl namazıda gel allah kabul etsin bizede dua et

önce pko dediler sonra geçen ay hormonlarıma bakıldı bide ultrason çekildi bir şey yok dediler ama geçen ay klomen+ ovitrella kullandım ama nafile bebek felan yok

selina yerine ben okuyabilirim 20 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…