ah hiç atılırmı o kapıya ben kıyabilirmiyim benim küçücük kısımaa o bana rahmetli annemden kaldı herzaman çok sevdim ve layıkıyla sahiplendim ben köpişimi.ama işte herşey temiz kalpte bitiyo.kimse hassas davranmak durumunda hissetmiyo kendini artık takmıyorum dedimya hayatımdan da mümkün olduğunca uzak tutuyorum öyle insanları diyorum ya şükür sizi buldumda dertleşebiliyorum.halimden anlayan benimde anlayabileceğim kişiler var.kendini yalnız hissetmiyorsun bir,ikinciside kendini sorumlu hissedebiliyorsun buda bizi ayakta tutabilecek duygulardan biri.ay iyiki varsınız işte ne diyim daha
ben kaçtım işler beni bekliyo daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi:80:
:)rica ederim...Aynen bende çok korkuyorum birbirimizden soğuruz diye,o yuzden bundan sonra daha dikkat edicem,yoksa benden şu zamana kadar yazdığım gibiydim görev gibi belli günlerde oluyor başka zaman olmuyordu :)yuppiibaşardım çoook teşekkür ederim canım :)) aslında zaman zaman bende diyorum nasıl olsa sonra onun gönlüsü alınır önce bi hamiş kalıyım diye ama sonrada diyorum ki adamın ne suçu var haksızlık etme dur :) bide göreve dönüşüyo ya birliktelik ikimizde yıpranıyoruz ve birbirimizden soğuyacağız diye korkuyorum
evet ya tanıdığım sözüm ona yanı başımda olan şimdiye kadar maddi manevi herşeyimi paylaştığım insanlardan destek göremedim tabii aslında yaşamayan anlayamıyo sanırım amaan sende ne kafana takıyon olursa olur olmazsa olmaz diyenimi ararsın yada evde bi küçük köpeğim var benim 10 yıldır benimle geçenlerde aşı için veterinere gitmesi gerekiyodu sağlık karnesini unutmuşuz eşim götürdü veterinere benimde evde kayınvalidem ve misafirler vardı eşim aradı sağlık karnesi evde kalmış okusana en son aşıyı diye ben mutfağa gittim bi geldim hepsi konuşuyo arkamdan ay yazıık bebeği olmuyo yo iyice köpeğinin üstüne düşmüş diye halbuki alkası yok her zamanki rutinimiz onu veterinere götürmek böyle işte canımı çok sıkıyolar yani
aahhhahhh eboşum sen mi ben mi çok kaynatıcaz daha çoookkk,bana da mamalar yapıcan dimikuzu çok doğru tespitler yapmışsın kutluyorum senibiz farkedemiyoruz ama hayatta herşey çocuk değil .
şu işten çıkmanı dört gözle bekliyorum inşallah bol bol kaynatıcaz
yuppiiBaşardım çoook teşekkür ederim canım :)) aslında zaman zaman bende diyorum nasıl olsa sonra onun gönlüsü alınır önce bi hamiş kalıyım diye ama sonrada diyorum ki adamın ne suçu var haksızlık etme dur :) bide göreve dönüşüyo ya birliktelik ikimizde yıpranıyoruz ve birbirimizden soğuyacağız diye korkuyorum
evet ya tanıdığım sözüm ona yanı başımda olan şimdiye kadar maddi manevi herşeyimi paylaştığım insanlardan destek göremedim tabii aslında yaşamayan anlayamıyo sanırım amaan sende ne kafana takıyon olursa olur olmazsa olmaz diyenimi ararsın yada evde bi küçük köpeğim var benim 10 yıldır benimle geçenlerde aşı için veterinere gitmesi gerekiyodu sağlık karnesini unutmuşuz eşim götürdü veterinere benimde evde kayınvalidem ve misafirler vardı eşim aradı sağlık karnesi evde kalmış okusana en son aşıyı diye ben mutfağa gittim bi geldim hepsi konuşuyo arkamdan ay yazıık bebeği olmuyo yo iyice köpeğinin üstüne düşmüş diye halbuki alkası yok her zamanki rutinimiz onu veterinere götürmek böyle işte canımı çok sıkıyolar yani
cok sagol ebrarım fena yakaladı grip beni cok kötüyüm valla ilac iciyorum canım ilacsız atlatamam cünkü :2:canım tabiki önemli değilde tam tarihini bilmek istedim nice güzel senelere tekrardan
tutişim buara gece uykuları yok azcık sorunlar varda dün gecede 3de yattım 6,5da namaza kalktım sonra 8de kalkıp kocişe kahvaltı hazırladım 9 da yattım 11buçukda tekrar dua için kalktım ve gerçekten manyak oldum çok uykum bölündü filan .neyse sonra detaylı konuşuruz olurmu kuzum
buarada inanılmaz etkilendim ALLAHIM hiçbirimizi gazaba uğruyanlardan etmesin saol paylaşımın için balıum
amin canım inşallah
hepinizin destek olacağından emindim zaten çok saolunbuarada yazdığımı görürsün umarım
sen 20 sevtuna 20de garibe oku olurmu canım listeyi ona göre yaparım
peloşum geçmiş olsun kuzum ALLAHIM şifaversin bol bol c vitamini alda toparlan canım
buarada nasipse ayetel kürsilere devam desteğin için saol pelinim
canım mesajını okudum ama sabahokudum ve dua vakti olduğu için cevap yazamadım malum çok yoğun oluyo .saol önemli olan okunması sen yada başkası farketmez ALLAH razı olsun tatlım.bende duanın gücüne çok inanıyorum sizinde yardımınızlar devam inşallah
geçmiş olsun canım kurtulmuşsun
hakkım varsa helal olsun sonuna kadar
bundan güzel bişey varmı pürüzlerde yaşasak birbirimize dua ediyoruz ve ben inanıyorumki dualarımız elbet kabul oluncak
sevtunum cümlemizden allah razı olsun inşallah vesile olur okunan dualar minişin gelir enkısa zamanda kuzum
amin inşallah
evet sizlerinde yardımıyla devam inşallah
oyy kıyamam ya ilaç alsan aslında çok iyi olur gripde ilaçsız geçmiyo valla
derinim kuzum merak ettirmişim kusura bakmayın ama giremedim görümcem olunca birazda sorunlar vardı konuşuruz sonra olurmu kuzum .
demek sizin kazacıbaşı içeri düşmüş ALLAH ıslah etsin inanki çok üzüldüm onun için değil sizin için o zaten kolay para kazanma yolunu bulmuş adi bir mahluk asla üzülmem .ama kaynının çok hatası var benceyazık valla bu gençler niye böyleki
sen sıkma tatlı canını inşallah bu mesele hayırlısıyla çözülür
buarada dua listesini almadım filan demişsin hiç önemli değil biliyorum buara nasıl olduğunu .zaten fazladan ayetel kürsi bende okumuştum sevtunda bide selinam okumuş sorun olmadı çok şükür cano sentakılma bunlara ayrıca biz birbirimizi tanıyoruz 2 sene dile kolay
cok sagol kardelenim...sen nasılsın görüşmeyelislm kızlar,geçmişi okudum ama alıntı alcak enerjim kalmadı,altı büyük,üç küçük ve yaramaz çocukla uğraşmaktan beynim döndü
tutiş,ben zayıflama haplarını önermem cano,hangi firma olursa olsun,dr kontrolünde kullanılmalı.
ulaştırmay gelince önce bana gelir,sonra sana,ama üye olursan daha ucuza alırsın hemide,ne var canım söyliceksin işte,sağlıklı yaşamak istemiyo musunuz,deneyin,memnun kalcaksınız demek o kadar mı zor
derincim,görüşelim kuzu senlede bu konuyu,seni mutlaka üye yapmalıyım,bırakmam yakanı
ay gerisini unuttum yaaaaa,kayrada yazmıştı,eboşta yazmıştı,iyi dileklerdi galiba,teşekkürler canlarım.
derdacım,ben geçmişte sana teşekkürşerimi iletmiştim ama inşallah okumuşsundur canım,rabbim kabul etsin okuduğun sureleri inşallah.
bu arada,banu cum,sana kırıldım he,haberin olsun,herkeze alıntılarında canım,cicim yazmışın,bana bişey yazmamışın yavvvvvvvv
pelincim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
canım benim lütfen üzülme allahtan umut kesilmez doktorların demesiyle olmuyo rabbim ne zaman ol derse olacak inş... hayırlısıyla dualarla bizlerde hamile kalcaz allahımın izniyle ben buna cok inaniyorum sende inan tatlım kendine iyi bak...slm iyi geceler hanımlar nasılsınız_?hiç iyi haberlerle gelmedim.bugün dr daydım yumurtalar yine tembelleşmiş,klomen başladım.ama dr konuşmalarına bakılırsa direk beni tüp bebeğe yönlerdircekti ama şu kış günü maddi yönden yapamazdıkçok üzüldüm çok ağladım hep uyudum hiç bişey yapmadım bu bana bir ceza sanırım.hiç bir sorun yokken yine başa döndümmmmmmmmmmm
canım inş bebişin cok bekletmeden hayırlısıyla gelir boncugum dualarım seninlekızlar ben kacıyorum benımkı rahat bırakmıyor
ebusum dıkısler alındı cnm bgn cok şükür
kardelosum daha oarsını çözemedım cnm ama kavrarım hemen onuda buarada msnede sorun var kusurabakma bı konusamadık
hadı canlarım allaha emanet olun
canım üzülme bidaki aya gelir inş bebişin hayırlısıylagünaydın kızlar hayırlı sabahlar.ebrar abla sabah kırmızılarla açtım gözümüduayı göremedim tabi haber vermek istedim.bu aydan umutluydum ama olmadı.rabbim hayırlısını versin diyorum tabiki içim buruk bir şekilde...boncuğum yeni tarihim 12 şubat
hoşgeldin aramıza canım...canım çok geçmiş olsun inş. Ilk ve son olur.
Bende aranıza katılmak istiyorum benide aranıza alırmısınız
deryacımm tabiki arada insan üzülüyor yaşadıkları aklına geliyor ama isyan etme kuzum,hep nu yazı aklına gelsin olar mı
çok üzüldüm Rabb'im birdaha yaşatmasın,tez vakitte bebişin gelsin ve sağlıcakla kucağına al inşaallah
Aminnn cnm:)İnşaallah transferin güzel geçerde bebişin gelir cnm...
Allah razı olsun kardelenm Allah kabul etsin,ağzınıza sağlık...
pelinimm geçmiş olsun kuzumm,dikkat et kendine ıhlamur,kuşburnu falan iyi gelir,yiyebilirsen birde limon yee hatta limon bal karıştırıpta yersen Allah'ın izniyle atlatırsın...
canım benim cok sagol dediklerini yapayım lşmonla balı yapabilirim oburkuler yok evimde allah razı olsun tutişim beni düşündügün icinevet vermediler gülüm...aynen cnm iyikide ordan kazanıp bize vermemiş çok şükür...ama yinede çocuk için üzüldük biz...
canım benim sagol tekrardan paylaştıgın için..işte bunu da okuduktan sonra hiçbişeye gereginden fazla üzülmemek gerektigini vede niye bu başıma geldi diye sorgulamamk gerektigini bi kere daha anlıyo insan.../QUOTE]
derinimm sen çok temiz kalplisin Allah kalbine göre hayırlı evlatlar nasip etsin size,çocuk için üzülmekte haklısın cnm Rabbim onuda onun gibileride ıslah etsin ne diyelim yapabilecek bişe yok maalesef...
Rica ederim tatlışımm ben zaten bunu okuduğumdan beri elimden geldiğince hiçbişeyi takmıyorum:)
Eboşumm bayağı bölünmüş uykun normaldir o zaman öyle olman...Konuşuruz ablam tamam...
Aminn,rica ederim ne demekk :)
Derdam Allah razı olsun kuzumm,düşünmen bile yeter sen de bebişte iyi olun kuzu...
boncukummm :)kuzumm ne ediyon ses ver karşılaşamıyoruz hiç yaa
kızzzz Allah iyiliğini versin etrafımda alabilecek kişiler olsa satarımda kimsenin alabileceğini sanmıyorum,
hadi üye oldum diyek en fazla 3-4ay satış yaparım gerisi fasafiso:)beni biliyorsunuz evden işe işten eve eşim izinliykende haftasonu c.tesi anneme pazar kaynanama,bi eyere gittiğim yok görüştüğüm arkadaşım yok fırsat buluputa e ben kime satıcam kendime mi:)
Madem ilac önermiyorsun o zaman diyet listesiini yolla bakemm bak bu ikinci yazısım heeşaka bi yana müsait olduğunda gönderirsen memnun olurum...
Şimdi gülcümm çok ayıp ettin ama sen doktorlara bakarsan kesinlikle olmaz dedikleri hastalar nasıl hamile kalıyor,Allah istesin yeter ki isyan etme sakın ne olur...Ya herzaman daha kötüsünü düşünün ve halinize şükredin canlarım,benide yanlış anlamayın lütfen...Bak yumurta tembelliği diyorsun ibrahim saraçoğlu'nun kürleri var incir kürü onu yap,bal+çörekotu+tarçın yap adetinin ikinci gününden başlayıp bunlar gibi kürler var Allah'ın izniyle düzelir...
Amin cnm cümlemizdenn,hakkım varsa helal olsun kendi adıma :)
Cnm bnm bizde inşaallah birgün yazıcaz bebişlerimizle ilgili şeyleri, bebişle uğraşmaktan giremicez belki de, şuana kadar yazılanların hepsi bir anı:) sizleri tanımak nasip oldu en güzeli de bu...
Günaydın cnm inşaallah önmüzdeki aylarda en kısa zamanda gelecek çalışmlara devam
Canlarım hepinize günaydın,sürekli üzülenleri görmek benide üzüyor,beni anlış anlamayın ama bişe dicem,
Şuan sizin için eşiniz ilk sırada yer almıyor mu,bebek için kendinizi yıpratmayın bu kadar hayatın tadına varın elbette hergün mutlu olacaksınız diye bişe yok ama oluruna bırakın,artık eşlerle birlikte olurken bile gün belirliyoruz en azından ben öyleyim bu da canımı sıkıyor bu iş görev haline geldi ve bu duurumdan nefret ediyorum ben...
Düşünün şuan bebiş için çabalıyoruz ama kendimizide eşimizide yıpratıyoruz,eşinizin bu durumdan sıkıldığıını ve başka bişeylerle ilgilendiğini düşünün misal aldattığını Allah şaşırtmasın o zaman ne olacak kurduğunuz tüm hayaller yarım kalacak,eşinizden ayrılacaksınız haa belki ayrılmazsınız o zamanda hamile kalınca psikolojinizden dolayı bebek zarar görecek,evinizde huzur olmayacak,hayatınızın evliliğinizin tadını çıkarmaya bakın,bugununuze şükredin.En yakın örnek yine kk'dan bi arkadaşım 4,5senelk evliydiler kız deli gibi çocuk istiyordu olmadı,sürekli eşinin bişeyleri çıkıyordu en son aldattığıını öğrendi ve boşandılar olan kime oldu,geçen 4sene boyunca da kendiini yıprattı şimdide öyle,bir ayda 14 kilo nasıl verilir kız sıkıntıdan 14 kilo vermiş zaten 70civarıydı,ben bazen yazdıklarnızı okurken çok üzülüyorum Rabbim yuvanızda huzurunuzu eksik etmesin herşeyin zamanı var elbet birgün bizde anne olucaz,çok yazdım okuyanların gözlerine sağlık,hakkınızı helal edin..
Allah'ım herdaim evinizde huzur nasip etsin...bu arada söyledigin sözlerin hepsine katılıyorum rabbim evimizden huzuru mutlulugu saglıgı eksik etmesim bebişlerimizde allahımın izniyle gelir inş...
hoşgeldin nasıl oldun kuzum
ben şimdi çıkıyorum kusura bakma sonra görüşürüz
ALLAHIM şifa versin
ebrarım gecmişe bakıyodum kacırdım seni valla hic iyi degilim işlerde beni bekliyo ilac ictim şimdi kalkıp işlerimi yapcam canım... sanada kolay gelsin misafirin varmış cok öpüyorum seni tatlım ama uzaktan gribim gecmesin sana
allah razı olsun bebem agzına saglıkben yavaş yavaş çıkayım kızlar duaları okumaya başlıyım sevtun ve garip için bi süpürüp sileyim evcağzımı sonra hemen okumalara başlıyım. hepinise
canım benim 60 taneyi ben okurum selinanınkini ben okuyorum şimdi 60 tane ekleyi ver sana zahmet şimdiden herkezden allah razı olsun sag saglim işşallah alırız bebeklerimizi kucagımıza hakkınızı hella edin ne olurSEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20bitti
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15
YETER.............15
SUNGER..............10
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20bitti
DERYA..............15
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15
YETER..............15
SUNGER...............10
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13
ARKADAŞLAR SELİNA adet olmuş yerineokumak istyen olursa listeye eklerim şimdiden saolun
canım üzülme bebem ne demişlre can çıkmayan bedenden umut kesilmez ona bakarsan banada aşılama tüp dedilerdi bak normal hamile kaldım ama sonunu herzamanki gibi getiremedimkızlar geçmişe gidemedin lütfen kusura bakmayın inanın benim sinirlerim yine alt üst oldu ellerim terliyo sıkıntı basıyo hiç bişeye sabrım olmuyo o yüzden bakamadım geçmişe bugün duaları okunan arkadaşlarım sizin için bende canı gönülden giremesemde amin dedim rabbim kabul eylesin.geçmişte bana yazan yazmayan herkes ten özür dilerim ama çok fazla birikmiş sayfa war inanın okumaya kalksam hepiniz çıkmş olursunuz.böyle bire bir yazışmak istedim tekrar tekrar özür dilerim sizleri çoookkk seviyorumm iyiki varsınız ki ben buraya gelip derdimi sıkıntımı sizlere anlatabiliyorum başka kimse yok inanın yanımda hiç kimse herkeslerr kendi hayatlarında işte,bir sizlersiniz benim halimden anlayan
canım ben senin dohum gününü kutlamadımmı okadar dogum günü kutladımki kafam karıştı heslm kızlar,geçmişi okudum ama alıntı alcak enerjim kalmadı,altı büyük,üç küçük ve yaramaz çocukla uğraşmaktan beynim döndü
tutiş,ben zayıflama haplarını önermem cano,hangi firma olursa olsun,dr kontrolünde kullanılmalı.
ulaştırmay gelince önce bana gelir,sonra sana,ama üye olursan daha ucuza alırsın hemide,ne var canım söyliceksin işte,sağlıklı yaşamak istemiyo musunuz,deneyin,memnun kalcaksınız demek o kadar mı zor
derincim,görüşelim kuzu senlede bu konuyu,seni mutlaka üye yapmalıyım,bırakmam yakanı
ay gerisini unuttum yaaaaa,kayrada yazmıştı,eboşta yazmıştı,iyi dileklerdi galiba,teşekkürler canlarım.
derdacım,ben geçmişte sana teşekkürşerimi iletmiştim ama inşallah okumuşsundur canım,rabbim kabul etsin okuduğun sureleri inşallah.
bu arada,banu cum,sana kırıldım he,haberin olsun,herkeze alıntılarında canım,cicim yazmışın,bana bişey yazmamışın yavvvvvvvv
pelincim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
amin arkadaşım sag saglim alırız işşallah bebeklerimizi kucagımızaÇok saol sevtun allah razı olsun güzel dileklerin için rabbim hepimizse bu güzellikleri tattırsın inşallah.
Hoşgeldinnn
nane limon kaynat bebem allahım şifa versin canım benimselam kızlar nasılsınız ben cok kötü grip oldum ya burnum tıkandı nefes alamoyorum başımda agrıyo off offf:2:
bende ilkinde konulduydu benim adi doktorum dikiş gerekmiyo diye dikiş atmadı 4 doktora daha gittim kanamam olunca onlarda iyi dedi yolladılar ama gene dogum yaptım allahım b,iliyo oruç agızlıyım bebeg,m,n katili benim kendi doktorum benim cigerimi yaktı bu gözyaşlarımı akıttı beni yavrumdan mahrum etti allahım onu nasıl biliyosa öyle yapsın işşallahevt servikal (rahim agzı) yetmezliği tanısı konuldu
allah razı olsun bebem agzına saglık
canım benim 60 taneyi ben okurum selinanınkini ben okuyorum şimdi 60 tane ekleyi ver sana zahmet şimdiden herkezden allah razı olsun sag saglim işşallah alırız bebeklerimizi kucagımıza hakkınızı hella edin ne olur
canım üzülme bebem ne demişlre can çıkmayan bedenden umut kesilmez ona bakarsan banada aşılama tüp dedilerdi bak normal hamile kaldım ama sonunu herzamanki gibi getiremedim
canım ben senin dohum gününü kutlamadımmı okadar dogum günü kutladımki kafam karıştı he
amin arkadaşım sag saglim alırız işşallah bebeklerimizi kucagımıza
nane limon kaynat bebem allahım şifa versin canım benim
bende ilkinde konulduydu benim adi doktorum dikiş gerekmiyo diye dikiş atmadı 4 doktora daha gittim kanamam olunca onlarda iyi dedi yolladılar ama gene dogum yaptım allahım b,iliyo oruç agızlıyım bebeg,m,n katili benim kendi doktorum benim cigerimi yaktı bu gözyaşlarımı akıttı beni yavrumdan mahrum etti allahım onu nasıl biliyosa öyle yapsın işşallah
İYİYİM TEŞEKKÜRLER BENDE YENİ Katıldım aranıza
neden sesiniz çıkmıo yaffff yalnız kaldım burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dogru diyosun ama dogum ettigimde doktorlar çok kızdılar neden dişiş atmadılar diye allahım bundan sonrakilerin acısını göstermesin işşallah ben namazı kılıp geliyorum
ya ben 6 aylık evliyim bebek hala yok çoook üzülüyorum
önce pko dediler sonra geçen ay hormonlarıma bakıldı bide ultrason çekildi bir şey yok dediler ama geçen ay klomen+ ovitrella kullandım ama nafile bebek felan yok
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15
YETER.............15
SUNGER..............10
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20
DERYA..............15
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15
YETER..............15
SUNGER...............10
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13
ARKADAŞLAR SELİNA adet olmuş yerineokumak istyen olursa listeye eklerim şimdiden saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?