allah razı olsun bebem agzına saglık
canım benim 60 taneyi ben okurum selinanınkini ben okuyorum şimdi 60 tane ekleyi ver sana zahmet şimdiden herkezden allah razı olsun sag saglim işşallah alırız bebeklerimizi kucagımıza hakkınızı hella edin ne olur
canım üzülme bebem ne demişlre can çıkmayan bedenden umut kesilmez ona bakarsan banada aşılama tüp dedilerdi bak normal hamile kaldım ama sonunu herzamanki gibi getiremedim
canım ben senin dohum gününü kutlamadımmı okadar dogum günü kutladımki kafam karıştı he
amin arkadaşım sag saglim alırız işşallah bebeklerimizi kucagımıza
nane limon kaynat bebem allahım şifa versin canım benim
bende ilkinde konulduydu benim adi doktorum dikiş gerekmiyo diye dikiş atmadı 4 doktora daha gittim kanamam olunca onlarda iyi dedi yolladılar ama gene dogum yaptım allahım b,iliyo oruç agızlıyım bebeg,m,n katili benim kendi doktorum benim cigerimi yaktı bu gözyaşlarımı akıttı beni yavrumdan mahrum etti allahım onu nasıl biliyosa öyle yapsın işşallah
benımde doktorum ıspartaya gonderdı kurtarabılırler die arastırma hastanesıne gıttık tabi orada asıstanlar bakıyor.doktor gelmeye tenelzül etmedi.asistan doktoru arayıp ayagı cıkmıs bebegın dedi.suyum geldi sonra doktor geldi daha bebegın bacagı falan cıkmamıs dedi.ama iş işten gecmişti. sunı sancıyla dogum yaptım..kendi doktorum dogum yaptırmasını bende bılıyordum dedi. ben bebek kurtulsun die gönderdim dedi.çok pişman oldukk
kızlar selam herkese gusel hafta sonları gecmısı okumaya calıstım ama canım ıstemdı sonra bır kac kısı dısında yaptıgım yorumlara cevap alamıyorum cunku neyse orası da onemlı degıl bugun esım cok agladı cok uzuldum bu yuzden hala da uzgunum ama sımdı ıyı bıraz dırası cıktı bende gelene kadar bı bakaım dedım bebegımız ıcın cok uzuluyo ılk defa bole gordum onu hastaneden bıle aglamamıstı ben onu baba yapamam dıye cok korkuyorum ama yapacak pek bısey yok beklıcez ve grucez ınsallah bır gun olacak
tutısım saol kuzum yıne cok gusel seyler yazmıssın
ablacım dualarım bıttı
gulum sana yazmadan gecemıcem canım benım yumurtalıkların temısse pko falan da yoksa klomenı kullan ama artık ıncır kurune basla derım ben sana yumurtanın kalıtelı ve buyuk olması ıcın ıyı dıye duydum bıde bunu deneyelım bakalım ne kaybercesın canım benım ayrıca da sen hamıle kaldın yanı tup bebek ne demek ya bu drlar da bı garıp
kusura bakmayın kıslar fazla kalamıcam herkese mutlu ve huzurlu hafta sonları
cıkmadan yazayım canımcnm tam olarak sorunun neydi bilmiorum ama inşşşş en kısa zamanda kavuştursun bebeğine
sanada iii hafta sonları rabbim içinizi ferahlatsın inşşşşşşşşşşş
benımde doktorum ıspartaya gonderdı kurtarabılırler die arastırma hastanesıne gıttık tabi orada asıstanlar bakıyor.doktor gelmeye tenelzül etmedi.asistan doktoru arayıp ayagı cıkmıs bebegın dedi.suyum geldi sonra doktor geldi daha bebegın bacagı falan cıkmamıs dedi.ama iş işten gecmişti. sunı sancıyla dogum yaptım..kendi doktorum dogum yaptırmasını bende bılıyordum dedi. ben bebek kurtulsun die gönderdim dedi.çok pişman oldukk
cıkmadan yazayım canım
ben pkoyum artı cıft rahım ve sol tupum tıkalı işim allaha kaldı anlayacagın bakalım ne olacak allaha emanet ol
ya ben de sağlıkçıyım ama her şey bildiğim halde yinede birilerinden güzel şeyler duymak istiyorum ben şimdi buayda hamile kalamazsam ne yapayım acaba
canım basın saolsun bende 5 aylık bebegımı kaybettım kurtarma geregı bıle duymadılar benımkını ama canlıydı yasamazdı gercı yasayacak olsaydı bı vesıle cıkardı onumuza yasardı
bebegı yaşatmamız için senin hayatın söz konusu olcak dedıler.dogsa bıle 3 gun yasar demişlerdi.aılem benımle bebegım arasında tercıh yapmak zorunda kaldılar
çok zor bi durum olsa gerek cnm allahım inşşş tekrar aynı acıyı yaşatmasın
allah razı olsun bebem cümlemizinkini kabul eder işşallahamin cnm benim rabbim gönlüne göre versin inşşş
hadi kıl namazıda gel allah kabul etsin bizede dua et
ah canım ben ne kadar tedavi olduysamda nafile 4 sene tedavi oldum olmadı normal yolla hamile kaldım allahım ummadıgın bir gün veriri işşallah şaşarda kalıesın bakta gör sevtun dedi dersinönce pko dediler sonra geçen ay hormonlarıma bakıldı bide ultrason çekildi bir şey yok dediler ama geçen ay klomen+ ovitrella kullandım ama nafile bebek felan yok
1 sene dolmadan tedaviye almıyor doktıorlar benim 10 sene oldu 2 kayıbım var ne yazıkkiya ben 6 aylık evliyim bebek hala yok çoook üzülüyorum
eşlerimiz destek olucez bebem destekbiz üzülsek bile belli etmicez allahım eyüp sagrı versin işşallah hepimizekızlar selam herkese gusel hafta sonları gecmısı okumaya calıstım ama canım ıstemdı sonra bır kac kısı dısında yaptıgım yorumlara cevap alamıyorum cunku neyse orası da onemlı degıl bugun esım cok agladı cok uzuldum bu yuzden hala da uzgunum ama sımdı ıyı bıraz dırası cıktı bende gelene kadar bı bakaım dedım bebegımız ıcın cok uzuluyo ılk defa bole gordum onu hastaneden bıle aglamamıstı ben onu baba yapamam dıye cok korkuyorum ama yapacak pek bısey yok beklıcez ve grucez ınsallah bır gun olacak
tutısım saol kuzum yıne cok gusel seyler yazmıssın
ablacım dualarım bıttı
gulum sana yazmadan gecemıcem canım benım yumurtalıkların temısse pko falan da yoksa klomenı kullan ama artık ıncır kurune basla derım ben sana yumurtanın kalıtelı ve buyuk olması ıcın ıyı dıye duydum bıde bunu deneyelım bakalım ne kaybercesın canım benım ayrıca da sen hamıle kaldın yanı tup bebek ne demek ya bu drlar da bı garıp
kusura bakmayın kıslar fazla kalamıcam herkese mutlu ve huzurlu hafta sonları
ben okudum bebem selinanınkini 60 tane sag olsaın düşünmem yeterselina yerine ben okuyabilirim 20 tane
benimkide stajjerdi bebem kendi doktorum baktı boyu iyi açıklık yok dedi ben kaç kere üstüne bastıra bastıra dedim beni dinlemedi çok bilyomuş gib,i kanamalarım oldugumda gittim aşırı degildi damla şeklindeydi ama ne bileyim allahım nasıl biliyosa öyle yapsın rabbime havale ettim ben onu dedim dikilmesi lazım rahim kısa dedi bebek yokken anlaşılmaz dedi papucumun kenarı dogumda yaptıdımda kaynanam kzıdı okadar dedi gelin san dik diye dedi sen dinlemedin dedi adam tereyagı gibi üste çıktı buranın öteki tarafıda var hakkımı helal etmicem ona harcadıgım paralar haram olsun garip kocam hep özele götürdü testlerime kadar sigortalarda ugraştırmadı buldu buluşturdu yetmedi kredi kartından çekti her gitmemde 2 haftada bir 200 milyon gidiyodu ilaçlarım sırf 112 milyon tutuyodu gerisi muayene taksi parası 3 aylıkken test yapıoyolar 3 tarama testi sigortaya gitiim özele para vermiyim diye adam beni gördü ilgilenmedi bile özele gelince canım cicim sigortada olınca yüzümüze baklmıyolar okadar yemin ediyolar nere gidiyo bunların yeminleri merak ediyorum olmaz olsun öyle doktorlar ne deyimbenımde doktorum ıspartaya gonderdı kurtarabılırler die arastırma hastanesıne gıttık tabi orada asıstanlar bakıyor.doktor gelmeye tenelzül etmedi.asistan doktoru arayıp ayagı cıkmıs bebegın dedi.suyum geldi sonra doktor geldi daha bebegın bacagı falan cıkmamıs dedi.ama iş işten gecmişti. sunı sancıyla dogum yaptım..kendi doktorum dogum yaptırmasını bende bılıyordum dedi. ben bebek kurtulsun die gönderdim dedi.çok pişman oldukk
#
# tweety25
# tugbacozar
# tugcal
# KAYRAM29
# sevtun2
hoşgeldiniz
kızlar neden sesiniz çıkmıo yafffffff
galiba geçmiştesinizzzzzz
slm kızlar nasılsınız
ebrar abla dua listesini yaptı mı acaba kime okunuyor bu hafta:26:
slm kızlar nasılsınız
ebrar abla dua listesini yaptı mı acaba kime okunuyor bu hafta:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?