Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayarpolat hoşgeldin canımcım
daha cok yenisin sakın kafana takma tetkikleri yaptır sağlıklı olsugundan emin ol eşinde aynı şekilde ondan sonra kafanı rahat tut zaten saglıkçıymışsın bir cok şeyı bizden daha ii bilirsin canım psikolojı cok önemli eşinle bebek yapmak için beraber olma isteyerek beraber ol püf nokta burada ve tabi rabbimde yazmışsa olur inş.

güle güle

vallahi bilmiyorum inşallah rabbim bizede bebiş nasip eder ben bide nöbetteyim şimdi herkese iyi haftasonları rabbim yardımcınız olsun

canım benım yaaaaaaa cok üzüldümmmm.biz onca para dökelim..işlerine gelince baksınlar sadececok beddua alıyorlar.şahsen benım doktorum melek gibidir.ama ne doktorlar var hayatta ukala kişiler

canımya kıyamam çok geçmiş olsun nasıl geçicek peki böyle acı çekiyosun
ALLAHIM şifa versin çok öptüm

a.slm canım bnm ayy çok geçmiş olsun ne oldu bitanem neyin var????

iyiki sende varsin canim

canim cok gecmis olsun yaaa,allah sifa versin..

iyi geceler canim,sende allaha emanet ol

hepinize teşekkür ederim kıslar ebrarım bölr cekiyorum işte ancak kendiliğinden geçicek söle 1 veya 2 hafta rahat ediyorum sonra yine baslıyoo

istersen ben okurum:26: toplam 70 olur ama istersenizzz ben kendi sayımı okudum ebrarım

cok sagol fıstgım benım benımkı ıse baslasın bol bol karsılasırız ınsallah

ya buarada ben FLANIMI çok merak ediyorum uzun zamandır uğramadı iyidir inşallah
bende merak ettım flanı ıyıdır umarım cnm ya
eşim çok zorluyo diye bi topik açmışlar sinir oldum kızın yaşadıklarına aslında razı olduklarına
akıllısı varmı acaba sungerım ne hallerı varsa görsünler

kayram o cvp vermeyenlerden bırıde benım sanırımama ınankı gecmısı okuma fırsatım olmuyor coğu zaman benımkı evde ya rahat bırakmıyor:26:buarada esıne destek ol bak en kısa zamanda yenıden kavusucaksınız güçlü ol dualarımız senınle
pelınım cok gecmıs olsun cnm dıkatet kendıne buarada cok sagol cnm ınsallah hep beraber verırız müjdelerı
elixsircigim sanada cok gecmıs olsun cnm allahım tez zamanda şifa versın
semram esım daha ıyı cnm cok şükür cok sagol cnm
turkuazım ben buralardayım cnm benımkıyle ugrasıyorum gelen gıden oluyor tedavı yok 4 ay sonrasına bakcaz ınsallah gerek kalmaz yorulduk artıksende havalar nasıl :86:buarada yazın cok güzeldı haklısın bebek bebek dıye kendımızı sıkıyoruz bebek yok bıde elımızdekılerı kaybetmeyelımallah korusun
selınacıgım adet olmussun cnm hayırlısı olsun ınsallah gelıcek ay verırsın müjdeyı
unuttugum kacırdıgım varsa kusurabakmayın canlarım

Son düzenleme:
toplu alıntıyıda basardım sanırım
neyse kızlar ben kacım yemek yapcam hadı allaha emanet olun
bıde adet tarıhlerı gecenler bıldırırlerse yenı tarıhlerını cok sevınırım

Son düzenleme:

güzelik ben okudum dualrımı allah kabul etsin
ekleye bilirsin

HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************EBRAR_53************************?? OCAK**********************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************

kıslar eşim çok zor boşalıyo hata boşalamıyo hangi dr gitmek gerekir bilen varmı
acillll cevaapppp yazarsanız sevinirim

toplu alıntıyıda basardım sanırım
neyse kızlar ben kacım yemek yapcam hadı allaha emanet olun
bıde adet tarıhlerı gecenler bıldırırlerse yenı tarıhlerını cok sevınırım
aferın kuzu basarmıssın gercekten de senın kusuruna bakılmaz kız arada gelıp selam vermen yeter hasta bakıyon sen sevındım dıkıslerın alınmasına ya su zaman gecse de haberını versen artık mınıklerın
uğurcboncugum sağol canım eşinin dikişleri alınmıs cok sevindim inş tez zamanda alırsın bebişini
canım cok gecmıs olsun ya hala gacmıdımı
kıslar eşim çok zor boşalıyo hata boşalamıyo hangi dr gitmek gerekir bilen varmı
acillll cevaapppp yazarsanız sevinirim
urologa gıtmen gerekıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…