allah razı olsun bebem cümlemizinkini kabul eder işşallah
ah canım ben ne kadar tedavi olduysamda nafile 4 sene tedavi oldum olmadı normal yolla hamile kaldım allahım ummadıgın bir gün veriri işşallah şaşarda kalıesın bakta gör sevtun dedi dersin
1 sene dolmadan tedaviye almıyor doktıorlar benim 10 sene oldu 2 kayıbım var ne yazıkki
eşlerimiz destek olucez bebem destekbiz üzülsek bile belli etmicez allahım eyüp sagrı versin işşallah hepimize
ben okudum bebem selinanınkini 60 tane sag olsaın düşünmem yeter
benimkide stajjerdi bebem kendi doktorum baktı boyu iyi açıklık yok dedi ben kaç kere üstüne bastıra bastıra dedim beni dinlemedi çok bilyomuş gib,i kanamalarım oldugumda gittim aşırı degildi damla şeklindeydi ama ne bileyim allahım nasıl biliyosa öyle yapsın rabbime havale ettim ben onu dedim dikilmesi lazım rahim kısa dedi bebek yokken anlaşılmaz dedi papucumun kenarı dogumda yaptıdımda kaynanam kzıdı okadar dedi gelin san dik diye dedi sen dinlemedin dedi adam tereyagı gibi üste çıktı buranın öteki tarafıda var hakkımı helal etmicem ona harcadıgım paralar haram olsun garip kocam hep özele götürdü testlerime kadar sigortalarda ugraştırmadı buldu buluşturdu yetmedi kredi kartından çekti her gitmemde 2 haftada bir 200 milyon gidiyodu ilaçlarım sırf 112 milyon tutuyodu gerisi muayene taksi parası 3 aylıkken test yapıoyolar 3 tarama testi sigortaya gitiim özele para vermiyim diye adam beni gördü ilgilenmedi bile özele gelince canım cicim sigortada olınca yüzümüze baklmıyolar okadar yemin ediyolar nere gidiyo bunların yeminleri merak ediyorum olmaz olsun öyle doktorlar ne deyim
canlarım ben çıkıyorum benim yavru kızdı dayak yemeden ben kaçtım by
basn bide garibe bebem az geri gidersin görürüsün
allah razı olsun bebem cümlemizinkini kabul eder işşallah
ah canım ben ne kadar tedavi olduysamda nafile 4 sene tedavi oldum olmadı normal yolla hamile kaldım allahım ummadıgın bir gün veriri işşallah şaşarda kalıesın bakta gör sevtun dedi dersin
1 sene dolmadan tedaviye almıyor doktıorlar benim 10 sene oldu 2 kayıbım var ne yazıkki
eşlerimiz destek olucez bebem destekbiz üzülsek bile belli etmicez allahım eyüp sagrı versin işşallah hepimize
ben okudum bebem selinanınkini 60 tane sag olsaın düşünmem yeter
benimkide stajjerdi bebem kendi doktorum baktı boyu iyi açıklık yok dedi ben kaç kere üstüne bastıra bastıra dedim beni dinlemedi çok bilyomuş gib,i kanamalarım oldugumda gittim aşırı degildi damla şeklindeydi ama ne bileyim allahım nasıl biliyosa öyle yapsın rabbime havale ettim ben onu dedim dikilmesi lazım rahim kısa dedi bebek yokken anlaşılmaz dedi papucumun kenarı dogumda yaptıdımda kaynanam kzıdı okadar dedi gelin san dik diye dedi sen dinlemedin dedi adam tereyagı gibi üste çıktı buranın öteki tarafıda var hakkımı helal etmicem ona harcadıgım paralar haram olsun garip kocam hep özele götürdü testlerime kadar sigortalarda ugraştırmadı buldu buluşturdu yetmedi kredi kartından çekti her gitmemde 2 haftada bir 200 milyon gidiyodu ilaçlarım sırf 112 milyon tutuyodu gerisi muayene taksi parası 3 aylıkken test yapıoyolar 3 tarama testi sigortaya gitiim özele para vermiyim diye adam beni gördü ilgilenmedi bile özele gelince canım cicim sigortada olınca yüzümüze baklmıyolar okadar yemin ediyolar nere gidiyo bunların yeminleri merak ediyorum olmaz olsun öyle doktorlar ne deyim
canlarım ben çıkıyorum benim yavru kızdı dayak yemeden ben kaçtım by
canımya kıyamam çok geçmiş olsun nasıl geçicek peki böyle acı çekiyosun
ALLAHIM şifa versin çok öptüm
a.slm canım bnm ayy çok geçmiş olsun ne oldu bitanem neyin var????
iyiki sende varsin canim
canim cok gecmis olsun yaaa,allah sifa versin..
iyi geceler canim,sende allaha emanet ol
hepinize teşekkür ederim kıslar ebrarım bölr cekiyorum işte ancak kendiliğinden geçicek söle 1 veya 2 hafta rahat ediyorum sonra yine baslıyoocanım dr un ne dediğinden çok rabbimin ne diceği önemli sen çok inançlısın ve sabırlısın RABBİM bi ol derse varya çifter çifter yavruların olur işallah,bu sabrın ve inancın seni bebeğine götürsün tez zamanda işallah
canım ALLAH sendende razı olsun işallah bu dualar seni bebeğine götürsün
canım çok geçmiş olsun ALLAHIM şifa versin
işallah sonuç çok güzel olur canım
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15
YETER.............15
SUNGER..............10
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20
DERYA..............15
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15
YETER..............15
SUNGER...............10
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13
ARKADAŞLAR SELİNA adet olmuş yerineokumak istyen olursa listeye eklerim şimdiden saolun
cok sagol fıstgım benımay evet ya karşılaşamadık fıstıkımsaglık olsun...
sagolasın canım amin Allah başka dert vermesin dedigin gibi bunada şükür...
toplu alıntıda çok kolay cnm benim...mQ yapıyosun alıntılayacagın yazılara en sonunda konuya cevap vere girince alıntı yaptıklarının hepsi çıkıyo...aralara yazıyosun..zaten anlarsın kimi yazısı nerde bitiyo diyesen zeki kızsın..
bende merak ettım flanı ıyıdır umarım cnm yaya buarada ben FLANIMI çok merak ediyorum uzun zamandır uğramadı iyidir inşallah
akıllısı varmı acaba sungerım ne hallerı varsa görsünlereşim çok zorluyo diye bi topik açmışlar sinir oldum kızın yaşadıklarına aslında razı olduklarına
kayram o cvp vermeyenlerden bırıde benım sanırımkızlar selam herkese gusel hafta sonları gecmısı okumaya calıstım ama canım ıstemdı sonra bır kac kısı dısında yaptıgım yorumlara cevap alamıyorum cunku neyse orası da onemlı degıl bugun esım cok agladı cok uzuldum bu yuzden hala da uzgunum ama sımdı ıyı bıraz dırası cıktı bende gelene kadar bı bakaım dedım bebegımız ıcın cok uzuluyo ılk defa bole gordum onu hastaneden bıle aglamamıstı ben onu baba yapamam dıye cok korkuyorum ama yapacak pek bısey yok beklıcez ve grucez ınsallah bır gun olacak
tutısım saol kuzum yıne cok gusel seyler yazmıssın
ablacım dualarım bıttı
gulum sana yazmadan gecemıcem canım benım yumurtalıkların temısse pko falan da yoksa klomenı kullan ama artık ıncır kurune basla derım ben sana yumurtanın kalıtelı ve buyuk olması ıcın ıyı dıye duydum bıde bunu deneyelım bakalım ne kaybercesın canım benım ayrıca da sen hamıle kaldın yanı tup bebek ne demek ya bu drlar da bı garıp
kusura bakmayın kıslar fazla kalamıcam herkese mutlu ve huzurlu hafta sonları
sevtun için ayetel kürsi listesi
ebrar.............20
boncuk............15
derin.............15
garip.............20
elaezel...........20
selina............20
kardeloş..........20
derya.............15
turkuaz...........15
kardelen49........15
daisy.............15
elixsir...........15
yeter.............15
sunger..............10
kardelenbhr.......10
nanelişkr.........10
derda.............10
pelin.............10
tosti.............10
hatice............10
birsen............10
tuğçe.............13
garip için ayetel kürsi listesi
ebrar..............20
boncuk.............15
derin..............15
sevtun.............20
elaezel............20
kardeloş...........20
selina.............20
derya..............15
daisy..............15
turkuaz............15
kardelen49.........15
elixsir............15
yeter..............15
sunger...............10
kardelenbhr........10
nanelişkr..........10
tosti..............10
pelin..............10
derda..............10
birsen.............10
hatice.............10
tuğçe..............13
arkadaşlar selina adet olmuş yerineokumak istyen olursa listeye eklerim şimdiden saolun
bilmem kii
aferın kuzu basarmıssın gercekten de senın kusuruna bakılmaz kız arada gelıp selam vermen yeter hasta bakıyon sen sevındım dıkıslerın alınmasına ya su zaman gecse de haberını versen artık mınıklerıntoplu alıntıyıda basardım sanırım
neyse kızlar ben kacım yemek yapcam hadı allaha emanet olun
bıde adet tarıhlerı gecenler bıldırırlerse yenı tarıhlerını cok sevınırım
canım cok gecmıs olsun ya hala gacmıdımıuğurcboncugum sağol canım eşinin dikişleri alınmıs cok sevindim inş tez zamanda alırsın bebişini
urologa gıtmen gerekıyor herhaldekıslar eşim çok zor boşalıyo hata boşalamıyo hangi dr gitmek gerekir bilen varmı
acillll cevaapppp yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?