Allah sifaversin kuzum,cnm bnm ne demek bnm sizden başka kimim var,bnm dostlarım sizlersiniz sizleri düşünmicemde kimi düşünücem:)Amiiinn aminn kimsenin yuvasından huzur eksik olmasıncanım benim cok sagol dediklerini yapayım lşmonla balı yapabilirim oburkuler yok evimde allah razı olsun tutişim beni düşündügün icinbu arada söyledigin sözlerin hepsine katılıyorum rabbim evimizden huzuru mutlulugu saglıgı eksik etmesim bebişlerimizde allahımın izniyle gelir inş...
deryamm cnm ya demekki içine atmış en sonunda patlamış oda yaşadığınız kolay bişey değil tabi Rabbim en kısa zamanda bi melek gönderirde mutlu olursunuz cnmkızlar selam herkese gusel hafta sonları gecmısı okumaya calıstım ama canım ıstemdı sonra bır kac kısı dısında yaptıgım yorumlara cevap alamıyorum cunku neyse orası da onemlı degıl bugun esım cok agladı cok uzuldum bu yuzden hala da uzgunum ama sımdı ıyı bıraz dırası cıktı bende gelene kadar bı bakaım dedım bebegımız ıcın cok uzuluyo ılk defa bole gordum onu hastaneden bıle aglamamıstı ben onu baba yapamam dıye cok korkuyorum ama yapacak pek bısey yok beklıcez ve grucez ınsallah bır gun olacak
tutısım saol kuzum yıne cok gusel seyler yazmıssın
ablacım dualarım bıttı
gulum sana yazmadan gecemıcem canım benım yumurtalıkların temısse pko falan da yoksa klomenı kullan ama artık ıncır kurune basla derım ben sana yumurtanın kalıtelı ve buyuk olması ıcın ıyı dıye duydum bıde bunu deneyelım bakalım ne kaybercesın canım benım ayrıca da sen hamıle kaldın yanı tup bebek ne demek ya bu drlar da bı garıp
kusura bakmayın kıslar fazla kalamıcam herkese mutlu ve huzurlu hafta sonları
sende zor günler geçirmişsin,inş en kısa zamanda gelir bebeğin...bebegı yaşatmamız için senin hayatın söz konusu olcak dedıler.dogsa bıle 3 gun yasar demişlerdi.aılem benımle bebegım arasında tercıh yapmak zorunda kaldılar
boncuğum 4 ay tedavi yok derken,aşılama yumoş takibinden falan bahsediyorsun değil mi,çalışma olacak yanii:)turkuazım ben buralardayım cnm benımkıyle ugrasıyorum gelen gıden oluyor tedavı yok 4 ay sonrasına bakcaz ınsallah gerek kalmaz yorulduk artıksende havalar nasıl :86:buarada yazın cok güzeldı haklısın bebek bebek dıye kendımızı sıkıyoruz bebek yok bıde elımızdekılerı kaybetmeyelım allah korusun
allah sifaversin kuzum,cnm bnm ne demek bnm sizden başka kimim var,bnm dostlarım sizlersiniz sizleri düşünmicemde kimi düşünücem:)amiiinn aminn kimsenin yuvasından huzur eksik olmasın
deryamm cnm ya demekki içine atmış en sonunda patlamış oda yaşadığınız kolay bişey değil tabi rabbim en kısa zamanda bi melek gönderirde mutlu olursunuz cnm
sende zor günler geçirmişsin,inş en kısa zamanda gelir bebeğin...
Boncuğum 4 ay tedavi yok derken,aşılama yumoş takibinden falan bahsediyorsun değil mi,çalışma olacak yanii:)
eşim rahat bırakmıyor demişsin bi yazında alıntı yapmıştım olmamış şimdi aklıma geldi :)sizi gidi sizi
nasılsnı kuzu
Kimseler yok sanırım
ben varımm ıyı sayılırım sen nasılsın yetercım
canım bilmiyorum yaaaaa
nasılım başım ağrıyor dişimi çektirdim dün ondan sanırım
öyle evde tek başımayaım
kim se yokmuuuuuu.ya benim idrarım cok sık geliooooo niden kii sol gögüs ucum acıyor.
neyse canım kurtulmussun sonuctaaa ıyı olmusss gecer ınsallah kalan acısı da
kardelosuummmmmmm ya bır grunuyon bı gıdıyon nerdesınn aaaa bı ses ver kuzu
OLMADI İŞTE BU,BEN SENİ POTANSİYEL ÜYE GÖZÜYLE GÖRÜYODUM,SUYA DÜŞTÜ HAYALLERİM:44:ay evet ya karşılaşamadık fıstıkımsaglık olsun...
sagolasın canım amin Allah başka dert vermesin dedigin gibi bunada şükür...
toplu alıntıda çok kolay cnm benim...mQ yapıyosun alıntılayacagın yazılara en sonunda konuya cevap vere girince alıntı yaptıklarının hepsi çıkıyo...aralara yazıyosun..zaten anlarsın kimi yazısı nerde bitiyo diyesen zeki kızsın..
yokk anammm demin dedim kocişe valla sıcak bakmadı ama bişey olacagından degil yanlış anlaşılmasın..benim adamın alerjisi var böyle işlere...hemen yok diyobilse ne paralar kazanıcamm..inşallah bişeyler satın alırım ama üye olmasamda cano...seninde misafirler varmış çocuklu misafir zor valla...inşallah bigün bizde bebişlerimizi alıp misafirlige gideriz bizimkiler dagıtır ortalıgı bi güzel
sagol canım benim...toplanmaya başladı araba bugün..biz aslında parasını istiyoduk yeni alacaktı eşim ama veremiyolar mecbur tamir ediliyo..inş çok zarar etmez(
gökçemi öp benim için canım.
gülll yapma böyle...bak ben bunu hep anlatıyom ama sanada anlatayım..benim dayımın kızı takiplere gidiyodu hep..klomenle bile gelişmiyodu yumurtalar..tam bi ay gelimeye başladı o da yeterli degildi..doktor çatlama olmadı bu ay geçti demiş...ama aslında o ay hamile kalmış canım...bizim kafası rahat olan hatunlardan tek farkımız,daha dogrusu bazı şeyleri çok takıyo olmamızın sebebi çok arastırıp çok biliyo olmamız..eskiler mesela pko mu bilirdi,rahim anomalisimi,kan pıhtılaşmasımı vs...benim annemde de varmış pko ama şimdi anlıyo öyle oldugunu...ben abimden 5 yıl sonra olmuşum..en büyügümüz de ablam o hemen olmuş mesela annemde sorun oldugu halde.herşeyi oluruna bırak cnm Allah büyük...
canım helal olsun ne demek..okuyacagımız dualar vesilen olsun en yakın zamanda...
owww bebeeemm kaçırdım seni tühh..neysee geçde oldu zaten karşılaşsakta konuşamıcaktık yatıyom bende..seni sefiomm öptüm kuzumm...duaları okuyacaktım abdestliyken ama abdestim durmadı cano
hey gidi günlerrr kıslar..az önce diger önceden yazıştıgımız makberimin topicine baktımda..eski arkadaslarımız girmiş ard arda..daha dün gibi yazıştıgımız günler..ceylan,gündogmadan,gökçeranam,makberim..dediklerimin hepsi anne oldu zaman ne çabuk geçiyor..öyle mutlu oluyorum ki okuyunca onların yazılarını...inanın bigün bebeginize bakmaktan buraya glemeye vaktiniz olmayacak tıpkı arkadaslarım gibi...o zaman bu yazılarınızı okuyup nasıl boş yere üzüldügünüzü anlıcaksınız canlarım..bende dahil tabi...
hepinize iyi geceler...
YAZMIŞIN BANADA,AMA SADECE AMİN YAZMIŞIN,DİĞERLERİNE AMİN CANIM YAZMIŞIN::85:İyiyim valla yatıyorum inşallah ordadırda büyüyordur insan bazen kasıyo kendini acaba diye
Aşk olsun canım ya o kadar hızlı akıyorki bazen yetişemiyorum görmemişimdir bana yazdığını
Canımcım haftaya beni,ide ekle listeye bende okurummmm
Ya çapadan rapor alsana ben raporla ilaçlar dahil 1500tl harcadık.Düşünürsen nasıl olduğunu anlatırım.Çok zor değil.
HOŞ GELDİN ARAMIZA.canım çok geçmiş olsun inş. Ilk ve son olur.
Bende aranıza katılmak istiyorum benide aranıza alırmısınız
ürolog ve psikolog,zaten altta yazmışın sendederyacımm tabiki arada insan üzülüyor yaşadıkları aklına geliyor ama isyan etme kuzum,hep nu yazı aklına gelsin olar mı
çok üzüldüm Rabb'im birdaha yaşatmasın,tez vakitte bebişin gelsin ve sağlıcakla kucağına al inşaallah
Aminnn cnm:)İnşaallah transferin güzel geçerde bebişin gelir cnm...
Allah razı olsun kardelenm Allah kabul etsin,ağzınıza sağlık...
pelinimm geçmiş olsun kuzumm,dikkat et kendine ıhlamur,kuşburnu falan iyi gelir,yiyebilirsen birde limon yee hatta limon bal karıştırıpta yersen Allah'ın izniyle atlatırsın...
KIZ,BULCAN İŞTE,ÖYLE PARA KOLAY KAZANILSA,HERKEZ KAZANIR,KİMSE KİMSENİN AĞIZ KOKUSUNU ÇEKMEZ,BAK SEN NELERE KATLANIYOSUN,DİĞER ÇALIŞANLARDA TABİKİ,BAK ETKİLEMEK İÇİN SÖYLÜYOM,İYİ ETKİLEN,ONA GÖREevet vermediler gülüm...aynen cnm iyikide ordan kazanıp bize vermemiş çok şükür...ama yinede çocuk için üzüldük biz...
canım benim sagol tekrardan paylaştıgın için..işte bunu da okuduktan sonra hiçbişeye gereginden fazla üzülmemek gerektigini vede niye bu başıma geldi diye sorgulamamk gerektigini bi kere daha anlıyo insan.../QUOTE]
derinimm sen çok temiz kalplisin Allah kalbine göre hayırlı evlatlar nasip etsin size,çocuk için üzülmekte haklısın cnm Rabbim onuda onun gibileride ıslah etsin ne diyelim yapabilecek bişe yok maalesef...
Rica ederim tatlışımm ben zaten bunu okuduğumdan beri elimden geldiğince hiçbişeyi takmıyorum:)
Eboşumm bayağı bölünmüş uykun normaldir o zaman öyle olman...Konuşuruz ablam tamam...
Aminn,rica ederim ne demekk :)
Derdam Allah razı olsun kuzumm,düşünmen bile yeter sen de bebişte iyi olun kuzu...
boncukummm :)kuzumm ne ediyon ses ver karşılaşamıyoruz hiç yaa
kızzzz Allah iyiliğini versin etrafımda alabilecek kişiler olsa satarımda kimsenin alabileceğini sanmıyorum,
hadi üye oldum diyek en fazla 3-4ay satış yaparım gerisi fasafiso:)beni biliyorsunuz evden işe işten eve eşim izinliykende haftasonu c.tesi anneme pazar kaynanama,bi eyere gittiğim yok görüştüğüm arkadaşım yok fırsat buluputa e ben kime satıcam kendime mi:)
Madem ilac önermiyorsun o zaman diyet listesiini yolla bakemm bak bu ikinci yazısım heeşaka bi yana müsait olduğunda gönderirsen memnun olurum...
Şimdi gülcümm çok ayıp ettin ama sen doktorlara bakarsan kesinlikle olmaz dedikleri hastalar nasıl hamile kalıyor,Allah istesin yeter ki isyan etme sakın ne olur...Ya herzaman daha kötüsünü düşünün ve halinize şükredin canlarım,benide yanlış anlamayın lütfen...Bak yumurta tembelliği diyorsun ibrahim saraçoğlu'nun kürleri var incir kürü onu yap,bal+çörekotu+tarçın yap adetinin ikinci gününden başlayıp bunlar gibi kürler var Allah'ın izniyle düzelir...
Amin cnm cümlemizdenn,hakkım varsa helal olsun kendi adıma :)
Cnm bnm bizde inşaallah birgün yazıcaz bebişlerimizle ilgili şeyleri, bebişle uğraşmaktan giremicez belki de, şuana kadar yazılanların hepsi bir anı:) sizleri tanımak nasip oldu en güzeli de bu...
Günaydın cnm inşaallah önmüzdeki aylarda en kısa zamanda gelecek çalışmlara devam
Canlarım hepinize günaydın,sürekli üzülenleri görmek benide üzüyor,beni anlış anlamayın ama bişe dicem,
Şuan sizin için eşiniz ilk sırada yer almıyor mu,bebek için kendinizi yıpratmayın bu kadar hayatın tadına varın elbette hergün mutlu olacaksınız diye bişe yok ama oluruna bırakın,artık eşlerle birlikte olurken bile gün belirliyoruz en azından ben öyleyim bu da canımı sıkıyor bu iş görev haline geldi ve bu duurumdan nefret ediyorum ben...
Düşünün şuan bebiş için çabalıyoruz ama kendimizide eşimizide yıpratıyoruz,eşinizin bu durumdan sıkıldığıını ve başka bişeylerle ilgilendiğini düşünün misal aldattığını Allah şaşırtmasın o zaman ne olacak kurduğunuz tüm hayaller yarım kalacak,eşinizden ayrılacaksınız haa belki ayrılmazsınız o zamanda hamile kalınca psikolojinizden dolayı bebek zarar görecek,evinizde huzur olmayacak,hayatınızın evliliğinizin tadını çıkarmaya bakın,bugununuze şükredin.En yakın örnek yine kk'dan bi arkadaşım 4,5senelk evliydiler kız deli gibi çocuk istiyordu olmadı,sürekli eşinin bişeyleri çıkıyordu en son aldattığıını öğrendi ve boşandılar olan kime oldu,geçen 4sene boyunca da kendiini yıprattı şimdide öyle,bir ayda 14 kilo nasıl verilir kız sıkıntıdan 14 kilo vermiş zaten 70civarıydı,ben bazen yazdıklarnızı okurken çok üzülüyorum Rabbim yuvanızda huzurunuzu eksik etmesin herşeyin zamanı var elbet birgün bizde anne olucaz,çok yazdım okuyanların gözlerine sağlık,hakkınızı helal edin..
Allah'ım herdaim evinizde huzur nasip etsin...
LİSTEYİ AZ SONBRA YAZIYORUM HEMEN CANIM.
ÇÖZMÜŞÜN SEN BU İŞİ.ben uyanalı çok oldu aslındada epeydir geçmişi okuyorum.gece iyi kaynatılmış burada :) okurken hem çok üzüldüm hem ümitlendim. benmde dengelerim çok çabuk altüst oluyo ve toparlaıyorum.ben toplu mes cevap verme kısmını başaramadığımdan ve isimleride tam olarak ezberleyemediğimden henüz ortaya konuşacağım biraz.öncelikle hepiniz çok temiz kalplisiniz iyiki sizi buldum ben bunun için allah hepinizden razı olsun.ebrarcım du listemi aldım bugünden başlıyorum ben okumaya ama bişey sormalıyım hani okuyunca gerçek isimlerimizi bilip ona göre bağışlamamız gerekmiyomu?aşılama yaptıran ve yaptıracak arkadaşlara ; inşallah bebişleriniz tutunurlar annelerine de tez zamanda alırsınız onları sağlıkla kucağınıza bol bol dua ediyorum bugün hepinize...eşlerimize karşı sorumluluklarımızı zaman zaman görmezden geldiğimiz doğru ama bu hormonlar nasıl çalışıyosa elimizde olmadan yapıyoruz bunu biliyorum.Allahım hepimize sabırlar versin dayanma gücü versin isyan etmemk kimselere haksızlık etmemek için sanırım en çok buna ihtiyacımız var.çevre baskısı benimde çok yoğun üzerimde ve insanların duyarsızlıkları karşısında hakkaten kanım donuyo kendimi eve kapattım ve sizi buldum iyiki buldum daha yazacak çok şeyim var ama yormıyım böyle inşallah şu cevap yazma işini çözüp teker teker yazacağım :) teşekkürler okuduğunuz için :)
KUTLAMADIN İŞTE,BANANE KÜSÜM SANA,EN BÜYÜĞÜNDEN PASTA İSTİYOMallah razı olsun bebem agzına saglık
canım benim 60 taneyi ben okurum selinanınkini ben okuyorum şimdi 60 tane ekleyi ver sana zahmet şimdiden herkezden allah razı olsun sag saglim işşallah alırız bebeklerimizi kucagımıza hakkınızı hella edin ne olur
canım üzülme bebem ne demişlre can çıkmayan bedenden umut kesilmez ona bakarsan banada aşılama tüp dedilerdi bak normal hamile kaldım ama sonunu herzamanki gibi getiremedim
canım ben senin dohum gününü kutlamadımmı okadar dogum günü kutladımki kafam karıştı he
amin arkadaşım sag saglim alırız işşallah bebeklerimizi kucagımıza
nane limon kaynat bebem allahım şifa versin canım benim
bende ilkinde konulduydu benim adi doktorum dikiş gerekmiyo diye dikiş atmadı 4 doktora daha gittim kanamam olunca onlarda iyi dedi yolladılar ama gene dogum yaptım allahım b,iliyo oruç agızlıyım bebeg,m,n katili benim kendi doktorum benim cigerimi yaktı bu gözyaşlarımı akıttı beni yavrumdan mahrum etti allahım onu nasıl biliyosa öyle yapsın işşallah
benımde doktorum ıspartaya gonderdı kurtarabılırler die arastırma hastanesıne gıttık tabi orada asıstanlar bakıyor.doktor gelmeye tenelzül etmedi.asistan doktoru arayıp ayagı cıkmıs bebegın dedi.suyum geldi sonra doktor geldi daha bebegın bacagı falan cıkmamıs dedi.ama iş işten gecmişti. sunı sancıyla dogum yaptım..kendi doktorum dogum yaptırmasını bende bılıyordum dedi. ben bebek kurtulsun die gönderdim dedi.çok pişman oldukk
en güzel merciye kalmış işte işin,en büyük merci,o ol dediğinde akan sular durur.cıkmadan yazayım canım
ben pkoyum artı cıft rahım ve sol tupum tıkalı işim allaha kaldı anlayacagın bakalım ne olacak allaha emanet ol
başaramıcanı mı düşünüyoduun yoksam:30toplu alıntıyıda basardım sanırım
neyse kızlar ben kacım yemek yapcam hadı allaha emanet olun
bıde adet tarıhlerı gecenler bıldırırlerse yenı tarıhlerını cok sevınırım
[QUOTE:=nhr;17154725]kıslar eşim çok zor boşalıyo hata boşalamıyo hangi dr gitmek gerekir bilen varmı
acillll cevaapppp yazarsanız sevinirim
iyidir cano,sen üzülmüşün biraz,demekki arada erkekler de duygusala bağlıyolar,sen onu güzel şımart ama tamam mı?Kardelosum naber kuzummmmmmm
benım kocıs yıne cıktı dısarı yarın pıknık yapcakmısız oleyyyyyy
sağol cnm şimdi daha iyiyimcanım cok gecmıs olsun ya hala gacmıdımı
nasılsnı kuzu
kimseler yok sanırım
sagol tatlım ınsallah hep beraber verırız müjdelerıuğurcboncugum sağol canım eşinin dikişleri alınmıs cok sevindim inş tez zamanda alırsın bebişini
ay sagol tatlım mınıslerın dedın kız dur bakem bıtaneyı bulamadıkaferın kuzu basarmıssın gercekten de senın kusuruna bakılmaz kız arada gelıp selam vermen yeter hasta bakıyon sen sevındım dıkıslerın alınmasına ya su zaman gecse de haberını versen artık mınıklerın
canım cok gecmıs olsun ya hala gacmıdımı
urologa gıtmen gerekıyor herhalde
kız o manada degılboncuğum 4 ay tedavi yok derken,aşılama yumoş takibinden falan bahsediyorsun değil mi,çalışma olacak yanii:)
eşim rahat bırakmıyor demişsin bi yazında alıntı yapmıştım olmamış şimdi aklıma geldi :)sizi gidi sizi
gecmıs olsun cnm dıs agrısı cok kötüdür allah sıfa versıncanım bilmiyorum yaaaaa
nasılım başım ağrıyor dişimi çektirdim dün ondan sanırım
öyle evde tek başımayaım
nasılsınız kızlar sabahtan beri eşim aldı vermedi bana ancak girebildim iyisinizdir inş geçmişe bakıcam ama üşüdüm biraz
ebrraım canım dün akşam arkadaş için sölemiştin meryem suresini okudum dua da etttim mevlam kabul eder inş
canım ayetel kürsilerimi de okudum okundu diye eklersin balım
selam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?