Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Allah sifaversin kuzum,cnm bnm ne demek bnm sizden başka kimim var,bnm dostlarım sizlersiniz sizleri düşünmicemde kimi düşünücem:)Amiiinn aminn kimsenin yuvasından huzur eksik olmasın

deryamm cnm ya demekki içine atmış en sonunda patlamış oda yaşadığınız kolay bişey değil tabi Rabbim en kısa zamanda bi melek gönderirde mutlu olursunuz cnm
bebegı yaşatmamız için senin hayatın söz konusu olcak dedıler.dogsa bıle 3 gun yasar demişlerdi.aılem benımle bebegım arasında tercıh yapmak zorunda kaldılar
sende zor günler geçirmişsin,inş en kısa zamanda gelir bebeğin...
boncuğum 4 ay tedavi yok derken,aşılama yumoş takibinden falan bahsediyorsun değil mi,çalışma olacak yanii:)
eşim rahat bırakmıyor demişsin bi yazında alıntı yapmıştım olmamış şimdi aklıma geldi :)sizi gidi sizi

canım evet aynen ole baya bı ıcıne atmıs bıde babasını kaybetmıs 6 yasında falan onları hatırladı bısey ıslerken hıckıra hıckıra basladı agmaya cok kotu oldum onu bole gormeye dayanamıyorum ben yaaaaa ama sımdı ıyı bıraz daha pıknık hazırlıkları yapıyo
Bu arada boncuk 4 ay demıs ama benden solemesı masallahı var 2 aya gelır mujdelı haber ınsallah

nasılsnı kuzu
kimseler yok sanırım

canım bilmiyorum yaaaaa
nasılım başım ağrıyor dişimi çektirdim dün ondan sanırım
öyle evde tek başımayaım

neyse canım kurtulmussun sonuctaaa ıyı olmusss gecer ınsallah kalan acısı da

kardelosuummmmmmm ya bır grunuyon bı gıdıyon nerdesınn aaaa bı ses ver kuzu

neyse canım kurtulmussun sonuctaaa ıyı olmusss gecer ınsallah kalan acısı da

kardelosuummmmmmm ya bır grunuyon bı gıdıyon nerdesınn aaaa bı ses ver kuzu

çoK şükür canım
TOPİK ÇOK SESİZ YAAAAAAA:26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
OLMADI İŞTE BU,BEN SENİ POTANSİYEL ÜYE GÖZÜYLE GÖRÜYODUM,SUYA DÜŞTÜ HAYALLERİM:44:
YAZMIŞIN BANADA,AMA SADECE AMİN YAZMIŞIN,DİĞERLERİNE AMİN CANIM YAZMIŞIN::85:
canım çok geçmiş olsun inş. Ilk ve son olur.

Bende aranıza katılmak istiyorum benide aranıza alırmısınız
HOŞ GELDİN ARAMIZA.
ürolog ve psikolog,zaten altta yazmışın sende
Kardelosum naber kuzummmmmmm
benım kocıs yıne cıktı dısarı yarın pıknık yapcakmısız oleyyyyyy
iyidir cano,sen üzülmüşün biraz,demekki arada erkekler de duygusala bağlıyolar,sen onu güzel şımart ama tamam mı?

uğurcboncugum sağol canım eşinin dikişleri alınmıs cok sevindim inş tez zamanda alırsın bebişini
sagol tatlım ınsallah hep beraber verırız müjdelerı

ay sagol tatlım mınıslerın dedın kız dur bakem bıtaneyı bulamadıkhayaller gercek olur ınsallah
oh negüzel oralarda pıknık havası var galıba

kız o manada degılıstegı bıtmıyor manasında dedımcnm 4 ay tedavı yok ama spermlerın de kendıne gelmesı lazım 3 aydan öncede calısma yok malesef bebek beklıcek oda cok meraklı ya gelmeye bunca zaman gelmedı hayırlısı bakalım
canım bilmiyorum yaaaaa
nasılım başım ağrıyor dişimi çektirdim dün ondan sanırım
öyle evde tek başımayaım
gecmıs olsun cnm dıs agrısı cok kötüdür allah sıfa versın
ben gezmeye gıdıyorum kızlar gece görüşürüz

sabah:
iki dilim ekmek(ekmekler etimek büyüklüğünde olmalı)
iki kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
dört,beş zeytin(yeşil,yada siyah)
sınırsız mevsim yeşilliği
kuşluk:
iki porsiyon meyve
bir porsiyon,taneliyse bir avuç doldurucak kadar,değilse ufak meyve,iri ise bölünerek kullanılmalı
öğle:
üç dilim ekmek
bir buçuk köfte kadar et,balık,yada tavuk(köfteleri büyük tutmayın heeeee):82:
eğer et ürünü yoksa,bir haşlanmış yumurta
altı yemek kaşığı sebze yemeği
yarım kase yoğurt(küçük kase)
sınırsız ve yağsız salata
ikindi:
bir porsiyon meyve
bir kase yoğurt,yada bir bardak(200ml)süt
akşam:
öğlenin aynısı
yatsı:
bir porsiyon meyve
bir dilim ekmek
yarım kibrit kutusu peynir

not:
kızlar,değişim listesi var,mesela üç kaşık,pilav,makarna,şehriye cinsi şeyler,dört kaşık baklagil bir dilim ekmek demek,ayrıca dörte bir patateste aynen öyle.
bol su içmeli,mümkünse yürüyüş yapılmalı,ben yapamadım malesef.
ve hamur işlerinden kesinlikle uzak durulmalı,illa da yenirse,çok tadımlık olmalı.
ayrıca değişim listesinde daha pek çok şey var ama ben bunlara dikkat ederke verebildim,inşallah sizlerde verirsiniz.
benim 10 kilo fazlam vardı,daha fazlası olanlar,azcık daha azaltabilirler listeden bazı şeyleri,mesela ekmek ve sebze yemeğinde olabilir azaltma.
ama kesinlikle öğün atlanmamalı,kan şekeri düşebilir ve düşünce açlık görülür,oysaki ben bu listeyle hiç aç kalmadan duruyorum.
en son olarakta,açık çay,sınırsız ve şekersiz,ama şekersiz çay,ciltte kuruluk yaptığından,içindeki o maddeyi bertaraf edebilmek için,minnacık şeker katılması daha faydalı imiş.
listedeki asıl amaç,doymadan kalkmak,kendimiz bu miktarı belirleyemdiğimiz,güzel tadlardan ayrılamadığımız içinde bu listeye ihtiyacımız var malesef.
benden bu kadar,inşallah işinize yarar.

nasılsınız kızlar sabahtan beri eşim aldı vermedi bana ancak girebildim iyisinizdir inş geçmişe bakıcam ama üşüdüm biraz
ebrraım canım dün akşam arkadaş için sölemiştin meryem suresini okudum dua da etttim mevlam kabul eder inş
canım ayetel kürsilerimi de okudum okundu diye eklersin balım

Son düzenleme:

derdam naber canım,okudun mu geçmişte yazdıklarımı,özeline yazmadım ama,tekrardan çok çok çok teşekkürler canım

kızlar yaaaa,tuhaf bişey yaşıyorum,buraya norma yazabiliyorum,diğer topice yazmaya kalktım,klavye f oluyo kendiliğinden ve ben harflerin yerini bilmediğimden yazamıyorum,arkadaşlara özelden msj atim dedim,mesaj bölümündede aynı oldu,çok tuhaf.

selam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak

selam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak

canım,üzülme,bidahaki aya olur inşallah.
ne kistiymiş ki bu şimdi,bişey dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…