selam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak
selam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak
derdam naber canım,okudun mu geçmişte yazdıklarımı,özeline yazmadım ama,tekrardan çok çok çok teşekkürler canım
canım hoşgeldin nasılsın?
buarada çarşamba transferin varmış hadi hayırlısı inşallah
allahım emeklerini boşa çıkarmasın
canım ,ilaçlarala geçer merak etme bendede vardı geçti allahım başka dert vermesin bebemselam kizlar
canım benim öncelikle sen şu çiçegi kabul ediver koklaya durOLMADI İŞTE BU,BEN SENİ POTANSİYEL ÜYE GÖZÜYLE GÖRÜYODUM,SUYA DÜŞTÜ HAYALLERİM:44:
YAZMIŞIN BANADA,AMA SADECE AMİN YAZMIŞIN,DİĞERLERİNE AMİN CANIM YAZMIŞIN::85:
HOŞ GELDİN ARAMIZA.
ürolog ve psikolog,zaten altta yazmışın sende
iyidir cano,sen üzülmüşün biraz,demekki arada erkekler de duygusala bağlıyolar,sen onu güzel şımart ama tamam mı?
agzına saglık bebem sagolasın kız beni görmüyonmu kaç kere yazdım cevao alamadım yawnasılsınız kızlar sabahtan beri eşim aldı vermedi bana ancak girebildim iyisinizdir inş geçmişe bakıcam ama üşüdüm biraz
ebrraım canım dün akşam arkadaş için sölemiştin meryem suresini okudum dua da etttim mevlam kabul eder inş
canım ayetel kürsilerimi de okudum okundu diye eklersin balım
canım benım yaaaaaaa cok üzüldümmmm.biz onca para dökelim..işlerine gelince baksınlar sadececok beddua alıyorlar.şahsen benım doktorum melek gibidir.ama ne doktorlar var hayatta ukala kişiler
derinsucum alta seni gördüm hoş geldin bebem benim yavru çagırıyo ben gedeyom kusura bakmayın bu arada ebrarcım 60 tane okudum selinanın yerinede haberin olsun
hoşgeldin pelinim nasılsın canım
canım hayırlısı buymuş üzülme lütfen...önümüzdeki ay inşallah tutar..günaydın kızlar hayırlı sabahlar.ebrar abla sabah kırmızılarla açtım gözümüduayı göremedim tabi haber vermek istedim.bu aydan umutluydum ama olmadı.rabbim hayırlısını versin diyorum tabiki içim buruk bir şekilde...boncuğum yeni tarihim 12 şubat
semracım çok geçmiş olsun ogluş ateşlenmiş cnm..inş şimdi iyidir...GÜNAYDINNNNNNN CANLARIMMMMMMMM
bende seninle aynı durumdayım bazen olabiliyor yapçak bişi yok
boncuğum eşin nasıl oldu canım allah şifa sını versin
ebrarcım çok özledim ben sizi hep geç geliyorsunuz karşılaşamıyoruzakşam kalıcaktım ama oğlumun ateşi çıktı onunla ilgilen mek zorunda kaldım
canım yaa inşallah bi daha düşük yaşamazsın..bende yaşadım ve bu topikte çogu arkadasım yaşadı bunu malesef..inşallah ileride herşey güzel olacak...hosbuluk canımmancak şimdi yazabildim. düşük yapan bendim. çok kötü birşeymiş hayatımda bır kere yaşadım.bırdahada yaşatmasınn inşalllah
sagol turkuazım o senin temiz kalbin cnmderinimm sen çok temiz kalplisin Allah kalbine göre hayırlı evlatlar nasip etsin size,çocuk için üzülmekte haklısın cnm Rabbim onuda onun gibileride ıslah etsin ne diyelim yapabilecek bişe yok maalesef...
Rica ederim tatlışımm ben zaten bunu okuduğumdan beri elimden geldiğince hiçbişeyi takmıyorum:)
Cnm bnm bizde inşaallah birgün yazıcaz bebişlerimizle ilgili şeyleri, bebişle uğraşmaktan giremicez belki de, şuana kadar yazılanların hepsi bir anı:) sizleri tanımak nasip oldu en güzeli de bu...
Canlarım hepinize günaydın,sürekli üzülenleri görmek benide üzüyor,beni anlış anlamayın ama bişe dicem,
Şuan sizin için eşiniz ilk sırada yer almıyor mu,bebek için kendinizi yıpratmayın bu kadar hayatın tadına varın elbette hergün mutlu olacaksınız diye bişe yok ama oluruna bırakın,artık eşlerle birlikte olurken bile gün belirliyoruz en azından ben öyleyim bu da canımı sıkıyor bu iş görev haline geldi ve bu duurumdan nefret ediyorum ben...
Düşünün şuan bebiş için çabalıyoruz ama kendimizide eşimizide yıpratıyoruz,eşinizin bu durumdan sıkıldığıını ve başka bişeylerle ilgilendiğini düşünün misal aldattığını Allah şaşırtmasın o zaman ne olacak kurduğunuz tüm hayaller yarım kalacak,eşinizden ayrılacaksınız haa belki ayrılmazsınız o zamanda hamile kalınca psikolojinizden dolayı bebek zarar görecek,evinizde huzur olmayacak,hayatınızın evliliğinizin tadını çıkarmaya bakın,bugununuze şükredin.En yakın örnek yine kk'dan bi arkadaşım 4,5senelk evliydiler kız deli gibi çocuk istiyordu olmadı,sürekli eşinin bişeyleri çıkıyordu en son aldattığıını öğrendi ve boşandılar olan kime oldu,geçen 4sene boyunca da kendiini yıprattı şimdide öyle,bir ayda 14 kilo nasıl verilir kız sıkıntıdan 14 kilo vermiş zaten 70civarıydı,ben bazen yazdıklarnızı okurken çok üzülüyorum Rabbim yuvanızda huzurunuzu eksik etmesin herşeyin zamanı var elbet birgün bizde anne olucaz,çok yazdım okuyanların gözlerine sağlık,hakkınızı helal edin..
Allah'ım herdaim evinizde huzur nasip etsin...
canım sende iyiki aramıza katıldın...çok sıcakkanlı birine benziyorsun..çok da mantıklı yazıların var..ben sahsen sevdim seni..hep aramızda ol canımben uyanalı çok oldu aslındada epeydir geçmişi okuyorum.gece iyi kaynatılmış burada :) okurken hem çok üzüldüm hem ümitlendim. benmde dengelerim çok çabuk altüst oluyo ve toparlaıyorum.ben toplu mes cevap verme kısmını başaramadığımdan ve isimleride tam olarak ezberleyemediğimden henüz ortaya konuşacağım biraz.öncelikle hepiniz çok temiz kalplisiniz iyiki sizi buldum ben bunun için allah hepinizden razı olsun.ebrarcım du listemi aldım bugünden başlıyorum ben okumaya ama bişey sormalıyım hani okuyunca gerçek isimlerimizi bilip ona göre bağışlamamız gerekmiyomu?aşılama yaptıran ve yaptıracak arkadaşlara ; inşallah bebişleriniz tutunurlar annelerine de tez zamanda alırsınız onları sağlıkla kucağınıza bol bol dua ediyorum bugün hepinize...eşlerimize karşı sorumluluklarımızı zaman zaman görmezden geldiğimiz doğru ama bu hormonlar nasıl çalışıyosa elimizde olmadan yapıyoruz bunu biliyorum.Allahım hepimize sabırlar versin dayanma gücü versin isyan etmemk kimselere haksızlık etmemek için sanırım en çok buna ihtiyacımız var.çevre baskısı benimde çok yoğun üzerimde ve insanların duyarsızlıkları karşısında hakkaten kanım donuyo kendimi eve kapattım ve sizi buldum iyiki buldum daha yazacak çok şeyim var ama yormıyım böyle inşallah şu cevap yazma işini çözüp teker teker yazacağım :) teşekkürler okuduğunuz için :)
hay Allahım nasıl sinirlendim şimdi yaaa...şu laflara bak...takmıyosun zaten yazmışsın cnm hep de böyle ol..manyak insanlar yaaa.yuppiibaşardım çoook teşekkür ederim canım :)) aslında zaman zaman bende diyorum nasıl olsa sonra onun gönlüsü alınır önce bi hamiş kalıyım diye ama sonrada diyorum ki adamın ne suçu var haksızlık etme dur :) bide göreve dönüşüyo ya birliktelik ikimizde yıpranıyoruz ve birbirimizden soğuyacağız diye korkuyorum
evet ya tanıdığım sözüm ona yanı başımda olan şimdiye kadar maddi manevi herşeyimi paylaştığım insanlardan destek göremedim tabii aslında yaşamayan anlayamıyo sanırım amaan sende ne kafana takıyon olursa olur olmazsa olmaz diyenimi ararsın yada evde bi küçük köpeğim var benim 10 yıldır benimle geçenlerde aşı için veterinere gitmesi gerekiyodu sağlık karnesini unutmuşuz eşim götürdü veterinere benimde evde kayınvalidem ve misafirler vardı eşim aradı sağlık karnesi evde kalmış okusana en son aşıyı diye ben mutfağa gittim bi geldim hepsi konuşuyo arkamdan ay yazıık bebeği olmuyo yo iyice köpeğinin üstüne düşmüş diye halbuki alkası yok her zamanki rutinimiz onu veterinere götürmek böyle işte canımı çok sıkıyolar yani
aynen kuzum dün aklıma düştü inşallah iyidirya buarada ben FLANIMI çok merak ediyorum uzun zamandır uğramadı iyidir inşallah
ayy canım yaa...eger herhangi bi yazını es geçtiysem kusuruma bakma emi..elimden geldigince herkese yazmaya çalışıyorum..bak mesela bikaç keredir sonradan farkediyorum peloşumun yazılarına cevap vermedigimi..oysaki alıntıladım sanıyom..hemen yazamıyorum o anda bi dahada unutuyo insan...sıkma sen canını şu bebek işine tatlım yaa..seninle hemen hemen aynı durumdayız..ama sen çift rahim olayına çok fazla takıyorsun deryacım..bak doktora son gittigimde ne dedi bana...çift rahim olması yada perde olması gebelige hiçbi şekilde engel teşkil etmez dedi..asıl kaldıktan sonrası önemli olan dedi canım...beni de aydınlatmış oldu ben üstüne basa basa sordum çünkü hamile kalamama sebebim bunlar mı diye hayır dedi pko yüzünden yumurtlama zayıflıgı oluyor o yüzden dedi..sizin sorununuz bu dedi...tek tüpün kapalı olmasını da çok umursama cnm..kapalı olmayı bırak tek tüpü alınıp diger tüple hamile kalan çoookk kişi var yani iki tüpü olanlarla pek fark olmuyo..sonuçta bi tarafta oluşuyo bebek...lütfen rahat ol kayram..eşinide üzme kendini de üzme dicem ama bu sefer eşin seni üzmüş anlaşılan...duyguları yükseliyo böyle işte insanın bazen..eşinde duygulanmış belli ki..kızlar selam herkese gusel hafta sonları gecmısı okumaya calıstım ama canım ıstemdı sonra bır kac kısı dısında yaptıgım yorumlara cevap alamıyorum cunku neyse orası da onemlı degıl bugun esım cok agladı cok uzuldum bu yuzden hala da uzgunum ama sımdı ıyı bıraz dırası cıktı bende gelene kadar bı bakaım dedım bebegımız ıcın cok uzuluyo ılk defa bole gordum onu hastaneden bıle aglamamıstı ben onu baba yapamam dıye cok korkuyorum ama yapacak pek bısey yok beklıcez ve grucez ınsallah bır gun olacak
tutısım saol kuzum yıne cok gusel seyler yazmıssın
ablacım dualarım bıttı
gulum sana yazmadan gecemıcem canım benım yumurtalıkların temısse pko falan da yoksa klomenı kullan ama artık ıncır kurune basla derım ben sana yumurtanın kalıtelı ve buyuk olması ıcın ıyı dıye duydum bıde bunu deneyelım bakalım ne kaybercesın canım benım ayrıca da sen hamıle kaldın yanı tup bebek ne demek ya bu drlar da bı garıp
kusura bakmayın kıslar fazla kalamıcam herkese mutlu ve huzurlu hafta sonları
anammm ben dedim sen zekisin diyeeeecok sagol fıstgım benımbenımkı ıse baslasın bol bol karsılasırız ınsallah
bende merak ettım flanı ıyıdır umarım cnm ya
akıllısı varmı acaba sungerım ne hallerı varsa görsünler
kayram o cvp vermeyenlerden bırıde benım sanırımama ınankı gecmısı okuma fırsatım olmuyor coğu zaman benımkı evde ya rahat bırakmıyor:26:buarada esıne destek ol bak en kısa zamanda yenıden kavusucaksınız güçlü ol dualarımız senınle
pelınım cok gecmıs olsun cnm dıkatet kendıne buarada cok sagol cnm ınsallah hep beraber verırız müjdelerı
elixsircigim sanada cok gecmıs olsun cnm allahım tez zamanda şifa versın
semram esım daha ıyı cnm cok şükür cok sagol cnm
turkuazım ben buralardayım cnm benımkıyle ugrasıyorum gelen gıden oluyor tedavı yok 4 ay sonrasına bakcaz ınsallah gerek kalmaz yorulduk artıksende havalar nasıl :86:buarada yazın cok güzeldı haklısın bebek bebek dıye kendımızı sıkıyoruz bebek yok bıde elımızdekılerı kaybetmeyelım allah korusun
selınacıgım adet olmussun cnm hayırlısı olsun ınsallah gelıcek ay verırsın müjdeyı
unuttugum kacırdıgım varsa kusurabakmayın canlarım
canım benümmmmmmOLMADI İŞTE BU,BEN SENİ POTANSİYEL ÜYE GÖZÜYLE GÖRÜYODUM,SUYA DÜŞTÜ HAYALLERİM:44:
iyidir cano,sen üzülmüşün biraz,demekki arada erkekler de duygusala bağlıyolar,sen onu güzel şımart ama tamam mı?
aleynamm üzülme cnm yaa..bak ben korkarken sende olmuş..olsun d.kontrolle gider hiç takma kafaya cnm benim...selam kizlar
ayy mirandacım az kalmış ya hadi hayırlısı inşallahh...aminnnnnnnn Evet Ebrarcım kısmetse çarşamba olacak eğer embriyo düzgün çözünürse tabe
derinsucum alta seni gördüm hoş geldin bebem benim yavru çagırıyo ben gedeyom kusura bakmayın bu arada ebrarcım 60 tane okudum selinanın yerinede haberin olsun
peloşumm naber canım hoşgeldinnnn
derdam sen napıyon kuşummm
hoşbulduk derinim pek iyi degilim canım grip oldum ya cok kötü burnum tıkandı nefes alamıyorum:2:sen nasılsın bitanem...
cok sagol derinim gecmedi ya fena yakalandım bu sefer...:2:ay cnm ya biliyorum sahi hala aynısın demek..çok geçmiş olsun tekrar kuzum...
bende napim kociş gelir şimdi..çıkıcam yazacaktım..işler bitmiyoki..bu akşamda arkadaslara gidicez onu bekliyom yemek yeyip çıkıcaz...ben şimdi kaçsam kızmazsın inşallah canım çok öptüm seni...iyi bak kendine..
merhaba arkdaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?