Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak

üzülme canım bende kocaman var kist bir portakal kadar ben onla da kadım gebe

hem doğum knrtl hapları eritiyor ama benim yumurtamın yanında die erimiyo

selam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak

canım benim üzülme belki ksişten hamile kalamdın listin tedavisi var inş vesile olur ve kalırsın güzleim ama moralini bozma her şerde bir hayır vardır

canım hoşgeldin nasılsın?
buarada çarşamba transferin varmış hadi hayırlısı inşallah
allahım emeklerini boşa çıkarmasın

aminnnnnnnn Evet Ebrarcım kısmetse çarşamba olacak eğer embriyo düzgün çözünürse tabe

selam kizlar
canım ,ilaçlarala geçer merak etme bendede vardı geçti allahım başka dert vermesin bebem
canım benim öncelikle sen şu çiçegi kabul ediver koklaya durtamamımı bende pastanı kapıp gelen hemencik iyiki dogdun bebem işşallah sag saglim güzel bir yıl ömür diliyorum sana işşallah saglıkla seneye bebeginle girersin sanki ben mu mesajı birine daha yazmıştım aman kız okadar dogum günü vardıki ocak ayında benim yavrunun korkusuna okuyorum ama acele şöyle demlene demlene okumak var veyada yangından mal kaçırır gibi okumak var yazık bana bezaten bugün misafirler vardı yırtım dedim içeri girdi başladı söylenmeye genemi başındasın diyeben yavru yüzünden yanlız kaldım buralarda beyaw:95::95::95::95:
agzına saglık bebem sagolasın kız beni görmüyonmu kaç kere yazdım cevao alamadım yaw
canım benım yaaaaaaa cok üzüldümmmm.biz onca para dökelim..işlerine gelince baksınlar sadececok beddua alıyorlar.şahsen benım doktorum melek gibidir.ama ne doktorlar var hayatta ukala kişiler

6 milyar param gitti bebem inan hiç abartmıyorum doktordu ilaçtı testlerdi taksi parasıydı vs inan yavrum tüp bebek parasına geldi keşke dursaydıda daha fazla gitseydi ama rabbim benden çok seviyomuşki abisi gibi yanına aldı melegimi tek temennim saglıklı saatli evlatlar nasip etsin yaradan ki bir daha acı göstermesin bizlere

derinsucum alta seni gördüm hoş geldin bebem benim yavru çagırıyo ben gedeyom kusura bakmayın bu arada ebrarcım 60 tane okudum selinanın yerinede haberin olsun

sevtunum cok sagol canım sen nasılsın bu arada bebem

aleynacım cok gecmiş olsun... üzülme canım inş kist tedavinden sonra gelir bebişin hayırlısıyla

selam kızlar ben geldim nasılsınız

canım hayırlısı buymuş üzülme lütfen...önümüzdeki ay inşallah tutar..
semracım çok geçmiş olsun ogluş ateşlenmiş cnm..inş şimdi iyidir...
hosbuluk canımmancak şimdi yazabildim. düşük yapan bendim. çok kötü birşeymiş hayatımda bır kere yaşadım.bırdahada yaşatmasınn inşalllah
canım yaa inşallah bi daha düşük yaşamazsın..bende yaşadım ve bu topikte çogu arkadasım yaşadı bunu malesef..inşallah ileride herşey güzel olacak...

sagol turkuazım o senin temiz kalbin cnmpaylaştıkların şahsen bana hep kulagıma küpe oluyor..Allah razı olsun senden canım ve de böyle güzel paylaşımlar yapan tüm arkadaslarımdan...
evet bende eşimi ilk planda tutuyorum gerçektende..çok şükür ki onun gibi bir eşe sahibim..adam evden işe işten eve...benim için bebek degil sen önemlisin diyo başka bişey demiyo..hatta ben bi aralar "bebegimiz olmazsa benden ayrılabilirsin" gibi salakça şeyler diyodum adama ve son dedigimde acaip kızdı resti çekti...onları üzmememiz gerek...
canım sende iyiki aramıza katıldın...çok sıcakkanlı birine benziyorsun..çok da mantıklı yazıların var..ben sahsen sevdim seni..hep aramızda ol canım
hay Allahım nasıl sinirlendim şimdi yaaa...şu laflara bak...takmıyosun zaten yazmışsın cnm hep de böyle ol..manyak insanlar yaaa.
ya buarada ben FLANIMI çok merak ediyorum uzun zamandır uğramadı iyidir inşallah
aynen kuzum dün aklıma düştü inşallah iyidir(
ayy canım yaa...eger herhangi bi yazını es geçtiysem kusuruma bakma emi..elimden geldigince herkese yazmaya çalışıyorum..bak mesela bikaç keredir sonradan farkediyorum peloşumun yazılarına cevap vermedigimi..oysaki alıntıladım sanıyom..hemen yazamıyorum o anda bi dahada unutuyo insan...sıkma sen canını şu bebek işine tatlım yaa..seninle hemen hemen aynı durumdayız..ama sen çift rahim olayına çok fazla takıyorsun deryacım..bak doktora son gittigimde ne dedi bana...çift rahim olması yada perde olması gebelige hiçbi şekilde engel teşkil etmez dedi..asıl kaldıktan sonrası önemli olan dedi canım...beni de aydınlatmış oldu ben üstüne basa basa sordum çünkü hamile kalamama sebebim bunlar mı diye hayır dedi pko yüzünden yumurtlama zayıflıgı oluyor o yüzden dedi..sizin sorununuz bu dedi...tek tüpün kapalı olmasını da çok umursama cnm..kapalı olmayı bırak tek tüpü alınıp diger tüple hamile kalan çoookk kişi var yani iki tüpü olanlarla pek fark olmuyo..sonuçta bi tarafta oluşuyo bebek...lütfen rahat ol kayram..eşinide üzme kendini de üzme dicem ama bu sefer eşin seni üzmüş anlaşılan...duyguları yükseliyo böyle işte insanın bazen..eşinde duygulanmış belli ki..
anammm ben dedim sen zekisin diyeeeesen toplu alıntıyı ögrenmek bi yana bide herkese rwenkli yazmışsın bravooo sana kuşumm eşnin dikişler laınmış iyi barim...ama 3 aydan önce çalışma niçin yok yaaaa bian önce olsun olsun olsunnnnnnnnnnnnnnnnama bende ilk çalışmalarda kalacaksın gibi hissediyom taklım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım benümmmmmmeşim yap desede bende çok istekli degilim yapamıyom yaf öyle işeri
selam kizlar
aleynamm üzülme cnm yaa..bak ben korkarken sende olmuş..olsun d.kontrolle gider hiç takma kafaya cnm benim...
aminnnnnnnn Evet Ebrarcım kısmetse çarşamba olacak eğer embriyo düzgün çözünürse tabe
ayy mirandacım az kalmış ya hadi hayırlısı inşallahh...
derinsucum alta seni gördüm hoş geldin bebem benim yavru çagırıyo ben gedeyom kusura bakmayın bu arada ebrarcım 60 tane okudum selinanın yerinede haberin olsun

hoşbulduk bebişş naber..buralardasın diye alıntı yapmadım..annecik gene bırakmıyomuş seni:)olsun gidincede ananı çok arıcan kıss boşver bu günlerin tadını çıkar doyasıya biz herzaman buralardayız ama annen hep yanında olmuyo canım benim..iyisin inşallah kuşum

hoşbulduk derinim pek iyi degilim canım grip oldum ya cok kötü burnum tıkandı nefes alamıyorum:2:sen nasılsın bitanem...

ay cnm ya biliyorum sahi hala aynısın demek..çok geçmiş olsun tekrar kuzum...
bende napim kociş gelir şimdi..çıkıcam yazacaktım..işler bitmiyoki..bu akşamda arkadaslara gidicez onu bekliyom yemek yeyip çıkıcaz...ben şimdi kaçsam kızmazsın inşallah canım çok öptüm seni...iyi bak kendine..

cok sagol derinim gecmedi ya fena yakalandım bu sefer...:2:

ya canım daha sohbet bile edemedik küstüm işte(şaka şaka)tamam kuzum size iyi gezmeler sonra görüşürüz bende cok öpüyorum seni allaha emanet ol
merhaba arkdaşlar

hoşgeldin canım nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…