kizlar neden konusmuyorsunuz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yaaa zaten moralim bozukkk
baktım senide ekledim kardeloşbirsen cim,özeline bakar mısın canım?
üye olmadan ürünleri görebiliyosun canım,anlatırım ilgilenirsen.
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15
YETER.............15
SUNGER..............10
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20
DERYA..............15
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15
YETER..............15
SUNGER...............10
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13
canım bazen olmayabilir yumurtanın çatladığını biliyomusun dr dedimi sana kontrol ettimiçatlatma iğnesi oldum 2 günüm karnımda hiç ağrı yok agrı olması gerekmezmi sizce?
inşalah hamilesindir canım ama geç döllenmeyse geç çıkabilir kan testi yaptır daha netTeşekkür ederimm...
2 aydır korunmuyorum bu ay geçen cumartesi koyu kahverengi işaret geldi pazar bişiy yok pazartesi az geldi salı 1-2 damla kesildi sonra halbuki beni 7 gün sürer ve çok çok yoğun gelir.hamile olabilirsin dediler test yaptım negatif çıktı sonra hemen belli olmaya bilir 1 hafta sonra yine yap test dedilerr
acaba hamile olabilirmiyim
orası neresi azcık ta buraya ankaraya yollasan iyi olur beyaz beyaz temiz olurkar yağıyoooo burdaaaaa ne güzeelllllll
burda genelde çoğu şeyleri hep birlikte yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz canım burda içinden geldiği gibi kendin gibi olmerhaba canım...benim içinde aynı şeyler geçerli.sizler hiç tanımadığım arkadaşım,kimseye paylaşamadığımı paylaştığım sırdaşlarım oldunuz...ne güzel...
kayram artık üzülme canım inşallah tez zamanda bebişin tekrar gelir sanacanım basın saolsun bende 5 aylık bebegımı kaybettım kurtarma geregı bıle duymadılar benımkını ama canlıydı yasamazdı gercı yasayacak olsaydı bı vesıle cıkardı onumuza yasardı
canım ya daha 6 aylık evliymişsin yaşını bilmiyoruz ama vücudunun yeni değişen hormonlarına alışması ancak zaman alır sağlıkçıysan bilmen gerek dr bile 1 sene zaman veriyoya ben de sağlıkçıyım ama her şey bildiğim halde yinede birilerinden güzel şeyler duymak istiyorum ben şimdi buayda hamile kalamazsam ne yapayım acaba
hamile olabilirsin canım bi test yaptır belkide üşütmüsündür ondanda olabilir hayırlısı olsunkim se yokmuuuuuu.ya benim idrarım cok sık geliooooo neden kii sol gögüs ucum acıyor.
canım bişey sorcam ama ayıp olmazsa seninle çalışma olmayınca kendi başına çalışma yaparsa tabii yapıyosa o zaman bi sorun varmı bunuda göz önüne alın ama psikoloğ yardım edebilir bence deneyinürolok daha önce piskoloğa yönlendirdi
genemi gezmeye gideceniz kız bide evde otur diyecem aman boşver gez sonra gezemezsin inşallah bebiş gelir evde oturursunKardelosum naber kuzummmmmmm
benım kocıs yıne cıktı dısarı yarın pıknık yapcakmısız oleyyyyyy
canım ya kalp ile ilgili bi sorun varsa bide pıhtılaşma varsa sakın hap kullanma önce dr danış öyle kullan hapıselam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak
bak kardeloş bilgisayar bile istemiyo başka topiklere gitmenikızlar yaaaa,tuhaf bişey yaşıyorum,buraya norma yazabiliyorum,diğer topice yazmaya kalktım,klavye f oluyo kendiliğinden ve ben harflerin yerini bilmediğimden yazamıyorum,arkadaşlara özelden msj atim dedim,mesaj bölümündede aynı oldu,çok tuhaf.
yaw ne geçmiş okuyacam diye bittim sen nasılsın canım,birsen29,DerinSu+,kızlar niye konuşmuyosunuz:84::84::84:
# elaezel
# birsen29
merhaba kizlar:80::80::80::80::80::80::80:
canım ne oldu yaaaaaaaa
bu gün hata sonu ya onun için kimse yok
cıkmadan yazayım canım
ben pkoyum artı cıft rahım ve sol tupum tıkalı işim allaha kaldı anlayacagın bakalım ne olacak allaha emanet ol
selam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak
aminnnnnnnn Evet Ebrarcım kısmetse çarşamba olacak eğer embriyo düzgün çözünürse tabe
canım ,ilaçlarala geçer merak etme bendede vardı geçti allahım başka dert vermesin bebem
canım benim öncelikle sen şu çiçegi kabul ediver koklaya durtamamımı bende pastanı kapıp gelen hemencik iyiki dogdun bebem işşallah sag saglim güzel bir yıl ömür diliyorum sana işşallah saglıkla seneye bebeginle girersin sanki ben mu mesajı birine daha yazmıştım aman kız okadar dogum günü vardıki ocak ayında benim yavrunun korkusuna okuyorum ama acele şöyle demlene demlene okumak var veyada yangından mal kaçırır gibi okumak var yazık bana be zaten bugün misafirler vardı yırtım dedim içeri girdi başladı söylenmeye genemi başındasın diye ben yavru yüzünden yanlız kaldım buralarda beyaw:95::95::95::95:
agzına saglık bebem sagolasın kız beni görmüyonmu kaç kere yazdım cevao alamadım yaw
6 milyar param gitti bebem inan hiç abartmıyorum doktordu ilaçtı testlerdi taksi parasıydı vs inan yavrum tüp bebek parasına geldi keşke dursaydıda daha fazla gitseydi ama rabbim benden çok seviyomuşki abisi gibi yanına aldı melegimi tek temennim saglıklı saatli evlatlar nasip etsin yaradan ki bir daha acı göstermesin bizlere
canım bilmiyorum yaaaaa
nasılım başım ağrıyor dişimi çektirdim dün ondan sanırım
öyle evde tek başımayaım
sağol cnm şimdi daha iyiyim
elixsircim neyin var canım geçmişi okudum ama okadar yazı varki kafam allak bullak oldu yanlış bişe yazmayım
sagol tatlım ınsallah hep beraber verırız müjdelerı
ay sagol tatlım mınıslerın dedın kız dur bakem bıtaneyı bulamadıkhayaller gercek olur ınsallah
oh negüzel oralarda pıknık havası var galıba
kız o manada degılıstegı bıtmıyor manasında dedım cnm 4 ay tedavı yok ama spermlerın de kendıne gelmesı lazım 3 aydan öncede calısma yok malesef bebek beklıcek oda cok meraklı ya gelmeye bunca zaman gelmedı hayırlısı bakalım
gecmıs olsun cnm dıs agrısı cok kötüdür allah sıfa versın
ben gezmeye gıdıyorum kızlar gece görüşürüz
canım gözün aydın eşin iyi olma yolunda ilerliyo çok şükür
cok sagol derinim gecmedi ya fena yakalandım bu sefer...:2:
ya canım daha sohbet bile edemedik küstüm işte(şaka şaka)tamam kuzum size iyi gezmeler sonra görüşürüz bende cok öpüyorum seni allaha emanet ol
hoşgeldin canım nasılsın...
geçmiş olsun canımmmmm
kizlar neden konusmuyorsunuz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yaaa zaten moralim bozukkk
arkadaşım geçmişteydim ben gelene kadarda sen gitmişin
ben pzt akşam 4 gibi iğneyi yaptırdım salı günü aşılamam yapıldı çarşamba sabah dr ultrasonla kontrol etti yumurtan çatlamış 1 tanede çatlamaya hazır çalışma yap dedi yaptık inşallah tutmuşturselam kızlar bende geldim nasılsınız?
yok birsencim dr ne zaman catladıgına bakmadı. iğneyi, vurun adet olursan 2. günü gel olmazsan gel bir bakalım dedi. iğneden kac gün sonra catlar acaba? bilen varmı?
canım,o zaman ben hamile kalasıya sen daha çok okursun bu gidişlene demek canım benim sitediğin zamn sölemen yeterli ben gene okurum sana sen ne kadar ve ne zaman kadar onu söle yeter
sevtuncum,çok teşekkür ederim canım.canım ,ilaçlarala geçer merak etme bendede vardı geçti allahım başka dert vermesin bebem
canım benim öncelikle sen şu çiçegi kabul ediver koklaya durtamamımı bende pastanı kapıp gelen hemencik iyiki dogdun bebem işşallah sag saglim güzel bir yıl ömür diliyorum sana işşallah saglıkla seneye bebeginle girersin sanki ben mu mesajı birine daha yazmıştım aman kız okadar dogum günü vardıki ocak ayında benim yavrunun korkusuna okuyorum ama acele şöyle demlene demlene okumak var veyada yangından mal kaçırır gibi okumak var yazık bana be zaten bugün misafirler vardı yırtım dedim içeri girdi başladı söylenmeye genemi başındasın diye ben yavru yüzünden yanlız kaldım buralarda beyaw:95::95::95::95:
agzına saglık bebem sagolasın kız beni görmüyonmu kaç kere yazdım cevao alamadım yaw
6 milyar param gitti bebem inan hiç abartmıyorum doktordu ilaçtı testlerdi taksi parasıydı vs inan yavrum tüp bebek parasına geldi keşke dursaydıda daha fazla gitseydi ama rabbim benden çok seviyomuşki abisi gibi yanına aldı melegimi tek temennim saglıklı saatli evlatlar nasip etsin yaradan ki bir daha acı göstermesin bizlere
ya kuşum,tabiside zorla üyelik olmaz,sen bilirsin,ama elime bi firma daha geçti,çok uygun fiyatlar ve kozmetik ürünler var,malum firma değil amapeloşumm naber canım hoşgeldinnnn
derdam sen napıyon kuşummm
hani ya,ben neden göremiyom senibaktım senide ekledim kardeloş
canım bazen olmayabilir yumurtanın çatladığını biliyomusun dr dedimi sana kontrol ettimi
inşalah hamilesindir canım ama geç döllenmeyse geç çıkabilir kan testi yaptır daha net
orası neresi azcık ta buraya ankaraya yollasan iyi olur beyaz beyaz temiz olur
burda genelde çoğu şeyleri hep birlikte yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz canım burda içinden geldiği gibi kendin gibi ol
kayram artık üzülme canım inşallah tez zamanda bebişin tekrar gelir sana
canım ya daha 6 aylık evliymişsin yaşını bilmiyoruz ama vücudunun yeni değişen hormonlarına alışması ancak zaman alır sağlıkçıysan bilmen gerek dr bile 1 sene zaman veriyo
hamile olabilirsin canım bi test yaptır belkide üşütmüsündür ondanda olabilir hayırlısı olsun
canım bişey sorcam ama ayıp olmazsa seninle çalışma olmayınca kendi başına çalışma yaparsa tabii yapıyosa o zaman bi sorun varmı bunuda göz önüne alın ama psikoloğ yardım edebilir bence deneyin
genemi gezmeye gideceniz kız bide evde otur diyecem aman boşver gez sonra gezemezsin inşallah bebiş gelir evde oturursun
canım ya kalp ile ilgili bi sorun varsa bide pıhtılaşma varsa sakın hap kullanma önce dr danış öyle kullan hapı
bak kardeloş bilgisayar bile istemiyo başka topiklere gitmeni
yaw ne geçmiş okuyacam diye bittim sen nasılsın canım
slm garip geciktim ama kusura bakma
hoş geldin,bak gel bakalım.selammmmmmmmm ben geldim nasılsınız bakayım ben bir geçmişe bakıp geliyorum
kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim nasip hersey gercekten bir kez daha anladim
hoş geldin,bak gel bakalım.
öyle tabi canım,nice şeyleri olanlar hamile kalabiliyo,kist olsa ne yazar,olmasa ne yazar,hiç bişeyi olmayanalarda hamile kalamıyo sonuçta,rabbim ol deyince,ne kist mani olur,ne bşka bişey,üzme tatlı canını,gel msn,bi konuşalım senle,alim elenktriğini
geçmiş olsun canım iyigecelerhoşbuldum geçmişe baktım geldim oğluşumu soranlara teşekkür ederim ateşini düşürdüm uyuttum inşallah çıkmaz
birsen bilmiyorum ki kalple ilgili sorunum varmi hemen yazi dr dogum kontolu
kardelen ben cep ten yazoyorum baska zaman mesene konusuruz sagol canim
kistinde nerde oldugu sormayi unuttum sasskinliktan rahimdemi yumurtaliktami
diyet listeni gordum cok guzel deniycem sen kilo verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?