Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsen cim,özeline bakar mısın canım?
üye olmadan ürünleri görebiliyosun canım,anlatırım ilgilenirsen.
baktım senide ekledim kardeloş

çatlatma iğnesi oldum 2 günüm karnımda hiç ağrı yok agrı olması gerekmezmi sizce?
canım bazen olmayabilir yumurtanın çatladığını biliyomusun dr dedimi sana kontrol ettimi
inşalah hamilesindir canım ama geç döllenmeyse geç çıkabilir kan testi yaptır daha net
kar yağıyoooo burdaaaaa ne güzeelllllll
orası neresi azcık ta buraya ankaraya yollasan iyi olur beyaz beyaz temiz olur
merhaba canım...benim içinde aynı şeyler geçerli.sizler hiç tanımadığım arkadaşım,kimseye paylaşamadığımı paylaştığım sırdaşlarım oldunuz...ne güzel...
burda genelde çoğu şeyleri hep birlikte yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz canım burda içinden geldiği gibi kendin gibi ol
canım basın saolsun bende 5 aylık bebegımı kaybettım kurtarma geregı bıle duymadılar benımkını ama canlıydı yasamazdı gercı yasayacak olsaydı bı vesıle cıkardı onumuza yasardı
kayram artık üzülme canım inşallah tez zamanda bebişin tekrar gelir sana
ya ben de sağlıkçıyım ama her şey bildiğim halde yinede birilerinden güzel şeyler duymak istiyorum ben şimdi buayda hamile kalamazsam ne yapayım acaba
canım ya daha 6 aylık evliymişsin yaşını bilmiyoruz ama vücudunun yeni değişen hormonlarına alışması ancak zaman alır sağlıkçıysan bilmen gerek dr bile 1 sene zaman veriyo
kim se yokmuuuuuu.ya benim idrarım cok sık geliooooo neden kii sol gögüs ucum acıyor.
hamile olabilirsin canım bi test yaptır belkide üşütmüsündür ondanda olabilir hayırlısı olsun
ürolok daha önce piskoloğa yönlendirdi
canım bişey sorcam ama ayıp olmazsa seninle çalışma olmayınca kendi başına çalışma yaparsa tabii yapıyosa o zaman bi sorun varmı bunuda göz önüne alın ama psikoloğ yardım edebilir bence deneyin
Kardelosum naber kuzummmmmmm
benım kocıs yıne cıktı dısarı yarın pıknık yapcakmısız oleyyyyyy
genemi gezmeye gideceniz kız bide evde otur diyecem aman boşver gez sonra gezemezsin inşallah bebiş gelir evde oturursun
selam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak
canım ya kalp ile ilgili bi sorun varsa bide pıhtılaşma varsa sakın hap kullanma önce dr danış öyle kullan hapı
bak kardeloş bilgisayar bile istemiyo başka topiklere gitmeni
,birsen29,DerinSu+,kızlar niye konuşmuyosunuz:84::84::84:
yaw ne geçmiş okuyacam diye bittim sen nasılsın canım
# elaezel
# birsen29

merhaba kizlar:80::80::80::80::80::80::80:

slm garip geciktim ama kusura bakma

canım ne oldu yaaaaaaaa
bu gün hata sonu ya onun için kimse yok

evet galiba hafta sonu oldugu icin kimse yok,benimde moralim bozuk yeterim yaaa...

su kilolarimdan dolayiii:14 ben bebek istiyorum ama 110 kilo ile nasil olacakzaten acaba kilolarimdan dolayimi bebek sahibi olamiyorum diye icim icimi yiyor,seytandan gelen bir dusunce oldugunu biliyorum..hersey allahin taktiri,o dilerse olur..

beni asil uzen,cevremde kilerin ve akrabalarimin da böyle konusmalari,neymiste ben kilolu imisim ondan bebegim olmuyormus
beni zorla bu dusuncelere sokuyorlar...moralim bu yuzden bozuk,ne diyeyim rabbim buyuk,ben o na sigindim.ondan gelen taktire boynum kildan ince,..

sIKintili konusmalarimi yazdigim icin,sizide uzdu isem özur dilerim kizlar.hakkinizi helal edin.ama benimde kimsem yok sizden baska dertlesmek istedim

selam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak

canım benim ALLAH şifa versin işallah o kistmi neyseçürüsün gitsin işallah,üzülme RABBİM yardımcın olsun
aminnnnnnnn Evet Ebrarcım kısmetse çarşamba olacak eğer embriyo düzgün çözünürse tabe

işallah hersey istediğin gibi olur canım ALLAHIM tez zamansa sana ve hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin

sevtuncum canım abartmadığın belli zaten ne paralar gidiyo varya hastane işi başlı başına para zaten işallah tez zamnda hamile kalırsın ve yasadığın kötü günleri bu hamileliğinde sevinçlerle unutursun işallah hepimiz
canım bilmiyorum yaaaaa
nasılım başım ağrıyor dişimi çektirdim dün ondan sanırım
öyle evde tek başımayaım

yetercim geçmiş olsun canım

selam kızlar bende geldim nasılsınız?

yok birsencim dr ne zaman catladıgına bakmadı. iğneyi, vurun adet olursan 2. günü gel olmazsan gel bir bakalım dedi. iğneden kac gün sonra catlar acaba? bilen varmı?

selam kızlar bende geldim nasılsınız?

yok birsencim dr ne zaman catladıgına bakmadı. iğneyi, vurun adet olursan 2. günü gel olmazsan gel bir bakalım dedi. iğneden kac gün sonra catlar acaba? bilen varmı?
ben pzt akşam 4 gibi iğneyi yaptırdım salı günü aşılamam yapıldı çarşamba sabah dr ultrasonla kontrol etti yumurtan çatlamış 1 tanede çatlamaya hazır çalışma yap dedi yaptık inşallah tutmuştur

ne demek canım benim sitediğin zamn sölemen yeterli ben gene okurum sana sen ne kadar ve ne zaman kadar onu söle yeter
canım,o zaman ben hamile kalasıya sen daha çok okursun bu gidişle
sevtuncum,çok teşekkür ederim canım.
kız listeyi yolladım,bana mısın dememiş kimse yafffffffffffffff
peloşumm naber canım hoşgeldinnnn

derdam sen napıyon kuşummm
ya kuşum,tabiside zorla üyelik olmaz,sen bilirsin,ama elime bi firma daha geçti,çok uygun fiyatlar ve kozmetik ürünler var,malum firma değil ama
ben daldan dala konuyom,bakalım nerde durulurum.
hani ya,ben neden göremiyom seni

anam,nerde bu millet,kaç saat oldu,kimsecikler yazmamış,bi sayfa bile ileri gitmemiş topic.

birsen,bana davet gelmedi,istersen özelden bana gönderde,ben davet gönderim sana,oluyo bazen böyle problemler.

selammmmmmmmm ben geldim nasılsınız bakayım ben bir geçmişe bakıp geliyorum
hoş geldin,bak gel bakalım.
kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim nasip hersey gercekten bir kez daha anladim

öyle tabi canım,nice şeyleri olanlar hamile kalabiliyo,kist olsa ne yazar,olmasa ne yazar,hiç bişeyi olmayanalarda hamile kalamıyo sonuçta,rabbim ol deyince,ne kist mani olur,ne bşka bişey,üzme tatlı canını,gel msn,bi konuşalım senle,alim elenktriğini

semroş haklısın kuzum ya ben gece kuşuyum gündüz fazla vaktim olmuyo eşim geç gidiyo işe sonrada iş güç vakit bulamıyorum olsun kalplerimiz bir inanıyorum
buarada geçmiş olsun neyi var kuzucuğun

evet canım haklısın karşılaşamıyoruz diye üzüldüm sadece oğlumun boğazları faranj olmuş ateşi iki gündür düşmüyor

hoşbuldum geçmişe baktım geldim oğluşumu soranlara teşekkür ederim ateşini düşürdüm uyuttum inşallah çıkmaz

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın herkese iyigeceler

birsen bilmiyorum ki kalple ilgili sorunum varmi hemen yazi dr dogum kontolu

kardelen ben cep ten yazoyorum baska zaman mesene konusuruz sagol canim
kistinde nerde oldugu sormayi unuttum sasskinliktan rahimdemi yumurtaliktami
diyet listeni gordum cok guzel deniycem sen kilo verdin mi

bugün herkez bana,zayıfladında önümüzde güzel güzel geziyon demi dediler,demekki dışardanda belli oluyo artık.hiç aç kalmadım,hatta ilk zamanlar,zorlayarak yiyodum,kalori miktarını alim diye.
semracım,oğluşuna çok geçmiş olsun.
bi defa daha söylemiştim,umarım kızmassında,çok sık rahatsızlanıyo,bi vitamini eksik muhakkak,dr lar ne diyolar bu duruma?
birsencim güle güle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…