Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kizlar ben size bise sorucam
benim adetin 2.gunu pedimde boyle parmagim kadar parca vardi ve ben bunu dr soylemeyi unuttim o saskinlikla acaba bende 2 tane kist vardida birini dusurmus olabilirmiyim yoksa bu bu baska bisemi sizlerdede oluyomu boyle parcalar geliyomu adetliyken

inşallah çabuk iyileş canım benim...
küsme küsme balımmmmsende Allaha emanet ol taklım öptüm.
yaa lütfen garipçim yaaa..takma şunları kafana olacak olduktan sonra kaç kilolar hamile kalıyo..bırak insanlar konuşsun..onlar konuştukça Rabbim belkide bize dahada güzel yazılar yazıyo ben buna inanıyorum..
çift rahim varsa amel,iyat olman gerekmiyormu arkadasım? benim bşir arkadas ameliyat oldu ve ardından hamile kaldı.
hayır cnm..çift rahimde ameliyat söz konusu degil..arkadasın belki perde aldırmış olabilir..perdeyle çift rahim karıştırılıyo çünkü...
birsen,bana davet gelmedi,istersen özelden bana gönderde,ben davet gönderim sana,oluyo bazen böyle problemler.
canooo araştır bakalım kıss belkide işine yarayan bi siteye rastlıcan belli mi olur..ama çok hepsine bilgilerini verme kuşumm net alemi belli olmaz...
selam kıslar hayırlı gecelerrrrrrrrr

selam cnm hoşgeldin nasılsın?

ay bizde şimdi geldik arkadastan..çocuk seslerinden kafam kazan oldu...ama muhabbet güzeldi.kardeşçigim ayşinim ve ben birleşince keyifli bi sohbet oluyo..insanın sevdigi arkadaslarının olması çok güzel...sizden iyi olmasın bu gittigim arkadasımı çok severim ..

ee ebrarım hani gelmemiş..bu karu merak ettiriyo gene bak yolcam sacını başınıayy şaka be kıyamam ki ben ona canımmm benimmmm

canım,kisr öyle düşmezmiş,kesinlikle kist değildir ama öyle parça adet oludum ben eskiden,kan sıvılaştırıcı kullanana kadar yani.

aleynam son adetimi bende parça parça oldum..baya büyük müydü ki seninki?
benim pembe et parçaları geldi resmen..afedersiniz bu arada ...

evet canım,gelemedi ebroş,o şimdi evi kırklamadan gelemessssssssçekip .ıkaralım işlerin arasından en iyisi

derincim ayiptir soylemesi ciyer parcasi gibiydi
anneme cedim bebek olabilie dedide kafam karisti
bu bebekler bizde tutunamadan adetle atiyomuyuz acaba kafam karisti dr soramadim kist deyince herseyo unuttum birden

evet canım,gelemedi ebroş,o şimdi evi kırklamadan gelemessssssssçekip .ıkaralım işlerin arasından en iyisi
niye kıs kırklıcak misafirimi gelicekti ben hatırlamıyom öyle bişi:26:
kardelen bebek olamaz dimi yok yok olamaz
belki bende kanpihtilasmasi var ondanda olabilir
derin hosgeldin
h.b canım.
h.b canlarım ama ağrım başladı duramıcam hepinize iyi geceler

güle güle tatlım yaa..geçmiş olsun

kızlar bugün benimde adet sancılarım başladı..umarım gecikmez bu agrılara bakılırsa normal tarihinde gleir benimki...

kardelen bebek olamaz dimi yok yok olamaz
belki bende kanpihtilasmasi var ondanda olabilir
derin hosgeldin

canım,eğer bebk olsa,deri parçası gibi,bi tarafı kan pıhtısı,ama bi tarafı resmen deri parçası olarak gelir,minnacıkta olsa,senin parça,kan gibiyse,bazen olabilirmiş

derincim ayiptir soylemesi ciyer parcasi gibiydi
anneme cedim bebek olabilie dedide kafam karisti
bu bebekler bizde tutunamadan adetle atiyomuyuz acaba kafam karisti dr soramadim kist deyince herseyo unuttum birden

canım valla benimde öyle çok geliyo adette..hatta geçen biliyosun çift çizgi çıkınca kendi kendime bende öyle düşündüm..acaba tutunamadan düşürüyomuyum diye yanii...herşey olabilir..zaten doktorlar çogu kadının farkında olmadan böyle şeyler yaşadıgını söylüyo..biz sadece çok üstünde durdugumuz için böyle tahminlerde bulunuyoruz...

himmm evet kanpihtilasmasi var bende kesin dr simdi test istesek yaptirtmaz
ablam yok ya niye gelmedi hayirdir
elikxie gecmis olsunda nere m agriyo

haklısın canım başlangıçta çok etkilendim herkesin hersöylediğinden ama artık takmıyorum görüşmüyorum kimseyle...valla siz varsınız işte artık ooh herşeyi rahat rahat konuşup dertleşirim sizle bana ne gerek başkası demi ama :)

evet aynen diyorum ya kanım donuyo öyle insanlara. ya sanırım onlar çok kolay çocuk sahibi olabildikleri için hem kıymet bilmiyolar hemde boş boş kalpsiz kalpsiz konuşuyolar.ben çocuklarını döven annelerle de görüşmüyorum mesela kızıyorum karşılaştığımda böyle bi manzarayla yorumları şu oluyo ''aman senin yok ya ondan böyle konuşuyosun seninkinin şeyinde boncuk bulursun diyolar''kapasiteleri bu kadar oluyo yani neyse çok dağıtmıcam konuyu hep söyledim işte ben gerçek insanlığı duyarlılığı burada görüyorum

bu arada hızınıza yetişemiyorum geçmişe bakıp duruyorum ama kaçırdığım yazılar varsa kusuruma bakmayın olurmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…