vawwww demek oyle bende basliyim biyerden benimde10 kilo fazlam var bu ay bebek yok bari diyet olsun
inşallah çabuk iyileş canım benim...cok sagol derinim gecmedi ya fena yakalandım bu sefer...:2:
ya canım daha sohbet bile edemedik küstüm işte(şaka şaka)tamam kuzum size iyi gezmeler sonra görüşürüz bende cok öpüyorum seni allaha emanet ol
hoşgeldin canım nasılsın...
yaa lütfen garipçim yaaa..takma şunları kafana olacak olduktan sonra kaç kilolar hamile kalıyo..bırak insanlar konuşsun..onlar konuştukça Rabbim belkide bize dahada güzel yazılar yazıyo ben buna inanıyorum..evet galiba hafta sonu oldugu icin kimse yok,benimde moralim bozuk yeterim yaaa...
su kilolarimdan dolayiii:14 ben bebek istiyorum ama 110 kilo ile nasil olacak zaten acaba kilolarimdan dolayimi bebek sahibi olamiyorum diye icim icimi yiyor,seytandan gelen bir dusunce oldugunu biliyorum..hersey allahin taktiri,o dilerse olur..
beni asil uzen,cevremde kilerin ve akrabalarimin da böyle konusmalari,neymiste ben kilolu imisim ondan bebegim olmuyormus
beni zorla bu dusuncelere sokuyorlar...moralim bu yuzden bozuk,ne diyeyim rabbim buyuk,ben o na sigindim.ondan gelen taktire boynum kildan ince,..
sIKintili konusmalarimi yazdigim icin,sizide uzdu isem özur dilerim kizlar.hakkinizi helal edin.ama benimde kimsem yok sizden baska dertlesmek istedim
hayır cnm..çift rahimde ameliyat söz konusu degil..arkadasın belki perde aldırmış olabilir..perdeyle çift rahim karıştırılıyo çünkü...çift rahim varsa amel,iyat olman gerekmiyormu arkadasım? benim bşir arkadas ameliyat oldu ve ardından hamile kaldı.
canooo araştır bakalım kıss belkide işine yarayan bi siteye rastlıcan belli mi olur..ama çok hepsine bilgilerini verme kuşumm net alemi belli olmaz...birsen,bana davet gelmedi,istersen özelden bana gönderde,ben davet gönderim sana,oluyo bazen böyle problemler.
selam kıslar hayırlı gecelerrrrrrrrr
kizlar ben size bise sorucam
benim adetin 2.gunu pedimde boyle parmagim kadar parca vardi ve ben bunu dr soylemeyi unuttim o saskinlikla acaba bende 2 tane kist vardida birini dusurmus olabilirmiyim yoksa bu bu baska bisemi sizlerdede oluyomu boyle parcalar geliyomu adetliyken
kizlar ben size bise sorucam
benim adetin 2.gunu pedimde boyle parmagim kadar parca vardi ve ben bunu dr soylemeyi unuttim o saskinlikla acaba bende 2 tane kist vardida birini dusurmus olabilirmiyim yoksa bu bu baska bisemi sizlerdede oluyomu boyle parcalar geliyomu adetliyken
niye kıs kırklıcak misafirimi gelicekti ben hatırlamıyom öyle bişi:26:evet canım,gelemedi ebroş,o şimdi evi kırklamadan gelemessssssssçekip .ıkaralım işlerin arasından en iyisi
h.b canım.kardelen bebek olamaz dimi yok yok olamaz
belki bende kanpihtilasmasi var ondanda olabilir
derin hosgeldin
h.b canlarım ama ağrım başladıduramıcam hepinize iyi geceler
kardelen bebek olamaz dimi yok yok olamaz
belki bende kanpihtilasmasi var ondanda olabilir
derin hosgeldin
derincim ayiptir soylemesi ciyer parcasi gibiydi
anneme cedim bebek olabilie dedide kafam karisti
bu bebekler bizde tutunamadan adetle atiyomuyuz acaba kafam karisti dr soramadim kist deyince herseyo unuttum birden
:)rica ederim...Aynen bende çok korkuyorum birbirimizden soğuruz diye,o yuzden bundan sonra daha dikkat edicem,yoksa benden şu zamana kadar yazdığım gibiydim görev gibi belli günlerde oluyor başka zaman olmuyordu :)
neyse cnm görüşürüz...milletin dediğinide düşünme insanın zayıf tarafını bilince herşeyi ona bağlıyorlar,torba değil ki büzesin..
ah canım ahhh.çok insan var böyel.bi topluma girersin ya da yanlız işte...çocuğun var mı?kaç yıllık evlisin?ilk başta söylemek istemezsin istiyoz ama olmuyo diye.yüzüne karşı olur olur merak etme der...kapıdan çıktığın ana arkanadan bir sürü konuşur.baksana gencecik kız ama çocuğu olmuyo bizim 2 3 tane var iyiki falan fişman işte...offfffff
derin cok ustunde durdugum icin boyle dusunuyorum dogru diyosun
arkadasim allah bagislasin tedaviylemi oldu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?