tatlım kıstten hıc korkma derım bende de oldu tam 3 kez bıde boyutları 3-4 - cm ıdı ama ben hap kullanılmasına karsıyım kısıden kısıye degısebılıyor ama ben adetle beraber atıyorum o ay hem kıstının olması yumurtanın olusmucagı anlamınada gelmez kıstle hamıs kalanlarda var yınede sen bılırsın gecmıs olsunselam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak
ınsallah derınım ya doktor yüzü görmek ıstemıyorum artık bu vesılem olur ınsallahanammm ben dedim sen zekisin diyeeeesen toplu alıntıyı ögrenmek bi yana bide herkese rwenkli yazmışsın bravooo sana kuşumm eşnin dikişler laınmış iyi barim...ama 3 aydan önce çalışma niçin yok yaaaa bian önce olsun olsun olsunnnnnnnnnnnnnnnn ama bende ilk çalışmalarda kalacaksın gibi hissediyom taklım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sagol cnm allah razı olsuncanım gözün aydın eşin iyi olma yolunda ilerliyo çok şükür
bizde slm verdik ama gören olmadı
derin cok ustunde durdugum icin boyle dusunuyorum dogru diyosun
arkadasim allah bagislasin tedaviylemi oldu normal mi
bizde slm verdik ama gören olmadı
evet konu bayya hararetli sanırım
hım ok görmedim özür:90:malesef,arkadaş sana cevap vermiş,ama görmemişsin.
son ece ve kangalı sızede slmhosgeldınız nasılsınız
allah razı olsun bebem agzına saglık
bende sevdim hepinizi teşekkür ederim ben artık hep yanınızda olacağım :)canım sende iyiki aramıza katıldın...çok sıcakkanlı birine benziyorsun..çok da mantıklı yazıların var..ben sahsen sevdim seni..hep aramızda ol canım
hay Allahım nasıl sinirlendim şimdi yaaa...şu laflara bak...takmıyosun zaten yazmışsın cnm hep de böyle ol..manyak insanlar yaaa.
ne demek canım ya bizimde çorbada tuzumuz bulunsun hem biz birbirimize dua etmicezde kim edicek demi ama...Allah'ım dualarımızı kabul etsin tez zamanda alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
bende sevdim hepinizi teşekkür ederim ben artık hep yanınızda olacağım :)
ece hoşgeldin cnm netten evlere bakıyorum da kızlar o yüzden dalmışım yoksa kaçmazz.
bu arada kangalli sanada selam ama ilk geldigin bi ortamda böyle soguk konuşmalar olmuyo..seni ilk görüyoruz ne kastımız olabilir ki selamını almayalım...bu arada Allah bagışlasın hamileymişsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?