Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kizlar
kizlar benim morelim bozuk bu ay takip yapicaktik bende kist cikti dogum kontrol hapi verdi drbu yasima kadar gormediyim seyi gordum ilk kez kist cikti bende tabi tedavide kaldi dogal olarak
tatlım kıstten hıc korkma derım bende de oldu tam 3 kez bıde boyutları 3-4 - cm ıdı ama ben hap kullanılmasına karsıyım kısıden kısıye degısebılıyor ama ben adetle beraber atıyorum o ay hem kıstının olması yumurtanın olusmucagı anlamınada gelmez kıstle hamıs kalanlarda var yınede sen bılırsın gecmıs olsun

ınsallah derınım ya doktor yüzü görmek ıstemıyorum artık bu vesılem olur ınsallah
canım gözün aydın eşin iyi olma yolunda ilerliyo çok şükür
sagol cnm allah razı olsun
selam kızlar sıze bı bakım dedım

aleykumselam ece hosgeldon anlatsa biraz kendi kac yildir bebek istiyonuz
arkadasim ismini unuttum ama sende hosgeldin bebeyine hayirli olsun dedim gor.edin galiba
boncugum sagol canim bende karsiyim ama simdi verdi dr bu ay iciyim obur aya icmem artik

ece hoşgeldin cnm netten evlere bakıyorum da kızlar o yüzden dalmışım yoksa kaçmazz.

bu arada kangalli sanada selam ama ilk geldigin bi ortamda böyle soguk konuşmalar olmuyo..seni ilk görüyoruz ne kastımız olabilir ki selamını almayalım...bu arada Allah bagışlasın hamileymişsin...

allah razı olsun bebem agzına saglık

ne demek canım ya bizimde çorbada tuzumuz bulunsun hem biz birbirimize dua etmicezde kim edicek demi ama...Allah'ım dualarımızı kabul etsin tez zamanda alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah

bende sevdim hepinizi teşekkür ederim ben artık hep yanınızda olacağım :)

ececim,sanada diğer topicte yazdım,gelmedi,kulağından tutup getirelim dedim,sayfalara baktın ama gene görmedin galiba.
görmemiş olmanız normal ama sitem ediyosunuz ya yazdığımız halde,işte o zaman kötü oluyo,nasılki siz yeniyiz bizi bişey yerine koymuyolar diye düşünüyosanız,bizde bizi okumuyolar diye düşünüyoruz.
üstelik ki konu öyle hararetli bi sohbet değil,gayet üzücü bi durum,siz hiç top top adet oldunuz mu,olan adetin düşük olma olasılığı hiç düşündürdü mü sizi,normal bi muhabbet gibi görmeniz şahsen beni üzdü.

kızlar herkese merhaba suan 5 haftalık hamılegım 2 hamılelegım ılkı karnımda öldü simdide çok korkuyorum rabbıme dua edıyorum bebegımı almasın dıe ama yıne dusuk ıhtımalı varmıs sızde dua edın ne olur

sagol cnm inşallahh...

gerginlik yok size öyle gelmiş sanırım biraz stres biliyorsunuz işte hamilleliğin vemiş olduğu bir durum sanırım birazda kasık ağrım var ondan kusura bakmayın sizi kırdıysam özür arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…