Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba canım..kötü düşünme..iyi düşün iyi olsun..Allahım korusun bebegini inşallah...
gerginlik yok size öyle gelmiş sanırım biraz stres biliyorsunuz işte hamilleliğin vemiş olduğu bir durum sanırım birazda kasık ağrım var ondan kusura bakmayın sizi kırdıysam özür arkadaşlar
tamam yok zaten gerginlik...sadece birden öyle sitem edince soguk buldum okadar...geçmiş olsun..dogrudur hamilelik degişik haller yaratıyo insnda...
derınım bende küstüm sana benı görmedın hıh

kızzz ben seni görmez miyim heççç dalmışım başka şeylere bakınıyom..ev alma hayalleri işte

ay yoruldum valla çok hızlısınız hemencik dolmuş bir sürü sayfa cevap yazma işini atlamıyım diye başım döndü valla sayfalar arasında

neyse söylemek istediğim bir kaç şey var öncelikle düşük yapan ve doğum yapıp bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum çok çok zordur tahmin edebiliyorum ama Yüce Yaradanım en kısa zamanda İnşallah yeniden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size.acınızı canı gönülden paylaşıyorum Allah başka başka dertler kederler vermesin evinizden huzur eksik olmasın ne olur biraz daha sabır ben inanıyorum hepinizden gzel haberler alacağıma..gözyaşlarınız dinsin evinizde en kısa zamanda bebiş gülcükleri yankılansın inşallah...bir daha böyle acılar girmesin yüreklerimize Allahım esirgesin korusun hepinizi hepimizi...

bu arada buraya yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bende çok yeniyim daha burada :)ama hiç yabancılık çekmedim sizde çekmeyeceksiniz emin olun :)

inanılmaz başım ağırmakta şuan bu nedenle kaçtım şimdi hepinize kocamaaaan sıcacıııık bi kucak :)herkese mutlu hafta sonuuuu

seni anlaya biliyorum cnm bende bundan dört ay önce bebeğim dokuz haftalıkken karnımda öldüğü söylendi ve alındı çok kötü bir andı iki hafta arayla kürtaj oldum parça kalmıştı 40 derece atteşle yattım iki gün şimdi bende 7+0 haftalık hamileyim 5+4 günlüken kanamam oldu doktora gittim dinlen yorulma dedi kanaman devam ederse gel dedi dün doktora gittim kesede bebek gözükmedi alttan konturol edelim dedi kabul ettim ve çok şükür kaalp atışlarını duydum ama hala endişeliyim allah sanada bebeğinin kalp atışlarını duymayı nasip ettsin

canım Allah yardımcın olsun yüreğini ferah tut ve dinlen ne olur bol bol inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana sağlıkla alırsın bebişini kucağına..stres yapma.söylemesi kolay diyeceksinde dua edip böyle söylemekten başka bişey gelmiyo işte elden.sakin kalman sonuçta bebeğin içinde senin içinde önemli olumlu düşünelim hep herşey güzel olsun inşallah :)

en ıyısı senın olsun cnm ınsallah
aminn hepimizin inşallah bebişim.

cnm ne güzel dualar etmişsin Allah razı olsun..Rabbim hepimize güzel güzel yavrular nasip etsin...

deysi seninle tanisamadik sen kac yildir istiyosun bebek sanada iyi hafta sonlari
derin insallah allah golune gore bi ev nasip eder
boncuk iyi geceler canim

kardelen ne guzel alatmissin kiz
agzina saglik bazen fazla bulsamda dobraligini ama acik sozluluyunu seviyorum canim

canım,dobralığın ortası yok işte,malesef bazen karşımdakini üzsmde,doğru olduğunu düşündüğüm şeyi söylüyorum,aksi takdirde ben daha fazla üzülüyorum çünkü.

canım tesekkur ederım ınsallah rabbım tum ısteyenlere saglıklı bebısler versın bol bol çok çok:):)

deysi seninle tanisamadik sen kac yildir istiyosun bebek sanada iyi hafta sonlari
derin insallah allah golune gore bi ev nasip eder
boncuk iyi geceler canim

amin cnm sagolasın...

kıslar eşim kısmadan ben kaçiim artık yaa.kusura bkmayın çok öptüm sini iyi geceler..ALLAH rahatlık versin.

Rabbım kımseye yasatmasın o duyguyu sureklı sol kasıgım agrıo normalmıs ama ıste ınsanın basına gelınce bır kere herseyden korkuyorsun paranoyak durumuna geldım neredeyse (2 gun sonra gıdıcem kesede buyume varmı dıe bakıcak ama sımdıden uyuyamıyorum 2 gun 2 yıl gıbı gecıcek bılıyorumbana(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…