boncugummmm canım benim hoşgelmişsin..
merhaba canım..kötü düşünme..iyi düşün iyi olsun..Allahım korusun bebegini inşallah...kızlar herkese merhaba suan 5 haftalık hamılegım 2 hamılelegım ılkı karnımda öldü simdide çok korkuyorum rabbıme dua edıyorum bebegımı almasın dıe ama yıne dusuk ıhtımalı varmıs sızde dua edın ne olur
tamam yok zaten gerginlik...sadece birden öyle sitem edince soguk buldum okadar...geçmiş olsun..dogrudur hamilelik degişik haller yaratıyo insnda...gerginlik yok size öyle gelmiş sanırım biraz stres biliyorsunuz işte hamilleliğin vemiş olduğu bir durum sanırım birazda kasık ağrım var ondan kusura bakmayın sizi kırdıysam özür arkadaşlar
derınım bende küstüm sana benı görmedın hıh
yasasın derın benı gördüüüü
saka bıyana ne evı arıyon kız
kıs bakıyom öylesine satılıklara:))
kızlar herkese merhaba suan 5 haftalık hamılegım 2 hamılelegım ılkı karnımda öldü simdide çok korkuyorum rabbıme dua edıyorum bebegımı almasın dıe ama yıne dusuk ıhtımalı varmıs sızde dua edın ne olur
canım Allah yardımcın olsun yüreğini ferah tut ve dinlen ne olur bol bol inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana sağlıkla alırsın bebişini kucağına..stres yapma.söylemesi kolay diyeceksinde dua edip böyle söylemekten başka bişey gelmiyo işte elden.sakin kalman sonuçta bebeğin içinde senin içinde önemli olumlu düşünelim hep herşey güzel olsun inşallah :)kızlar herkese merhaba suan 5 haftalık hamılegım 2 hamılelegım ılkı karnımda öldü simdide çok korkuyorum rabbıme dua edıyorum bebegımı almasın dıe ama yıne dusuk ıhtımalı varmıs sızde dua edın ne olur
aminn hepimizin inşallah bebişim.en ıyısı senın olsun cnm ınsallah
ay yoruldum valla çok hızlısınız hemencik dolmuş bir sürü sayfa cevap yazma işini atlamıyım diye başım döndü valla sayfalar arasında
neyse söylemek istediğim bir kaç şey var öncelikle düşük yapan ve doğum yapıp bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum çok çok zordur tahmin edebiliyorum ama Yüce Yaradanım en kısa zamanda İnşallah yeniden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size.acınızı canı gönülden paylaşıyorum Allah başka başka dertler kederler vermesin evinizden huzur eksik olmasın ne olur biraz daha sabır ben inanıyorum hepinizden gzel haberler alacağıma..gözyaşlarınız dinsin evinizde en kısa zamanda bebiş gülcükleri yankılansın inşallah...bir daha böyle acılar girmesin yüreklerimize Allahım esirgesin korusun hepinizi hepimizi...
bu arada buraya yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bende çok yeniyim daha burada :)ama hiç yabancılık çekmedim sizde çekmeyeceksiniz emin olun :)
inanılmaz başım ağırmakta şuan bu nedenle kaçtım şimdi hepinize kocamaaaan sıcacıııık bi kucak :)herkese mutlu hafta sonuuuu
cnm ne güzel dualar etmişsin Allah razı olsun..Rabbim hepimize güzel güzel yavrular nasip etsin...
Amiiiin :)Gülsün istiyorum artık hepimizin yüzü gerçek kocamaaan gülümsemeler olsun..
kızlar bende gidiyorum,ebuşumda gelemdi bi türlü
kardelen ne guzel alatmissin kiz
agzina saglik bazen fazla bulsamda dobraligini ama acik sozluluyunu seviyorum canim
canım Allah yardımcın olsun yüreğini ferah tut ve dinlen ne olur bol bol inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana sağlıkla alırsın bebişini kucağına..stres yapma.söylemesi kolay diyeceksinde dua edip böyle söylemekten başka bişey gelmiyo işte elden.sakin kalman sonuçta bebeğin içinde senin içinde önemli olumlu düşünelim hep herşey güzel olsun inşallah :)
deysi seninle tanisamadik sen kac yildir istiyosun bebek sanada iyi hafta sonlari
derin insallah allah golune gore bi ev nasip eder
boncuk iyi geceler canim
seni anlaya biliyorum cnm bende bundan dört ay önce bebeğim dokuz haftalıkken karnımda öldüğü söylendi ve alındı çok kötü bir andı iki hafta arayla kürtaj oldum parça kalmıştı 40 derece atteşle yattım iki gün şimdi bende 7+0 haftalık hamileyim 5+4 günlüken kanamam oldu doktora gittim dinlen yorulma dedi kanaman devam ederse gel dedi dün doktora gittim kesede bebek gözükmedi alttan konturol edelim dedi kabul ettim ve çok şükür kaalp atışlarını duydum ama hala endişeliyim allah sanada bebeğinin kalp atışlarını duymayı nasip ettsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?