canım benim biliyorum okuyacagını dinlen dinlen okudum zaten önemli degil eksik kalmasında benim olsunda başka arkadaşlarımızında bu arada canımsınız benimcanım arkadaşlarım hepinizi kaçırmışım tabi bu saate kimse kalmaz benim misafirlerim 1buçukda gitti mutfağı toparlayıp oturdum saat 1den buyana ayaktayım artık vücudum isyan ediyobüyükler değilde küçükler çok yoruyo çocuklu misafir gelince çocuk için boşa üzülüyorum gibi geliyo gerçekten evim talan olmuş durumda yarın temizlik yapmam gerekicek :84:arkadaşlarımla olmak çok güzelde işte bide ufaklıklar yaramaz olmasa neyse geldi geçti çok şükür
buarada geçmişi okumaya çalıştım ama okadar beynim doluki cevap yazıcak halim yok bugün mazur görün beni .
kardeloş evi kırklamak mı hiç halim kalmadı be cano belki kırklardımda
derinim merak etmişsin cano ben iyiyim sadece yorgunum
sevtun duaları okumuşsun saol canım da keşke yüklenmeseydin kendine bölüşürdük canım ağzına sağlık
elixsirde okurum demiş hepiniz saolun MEVLAM kabul etsin inşallah
deryam ,elixsirim,yeterim,sevtunum,derdam hepinizin ağzına sağlık canım arkadaşlarım ekliyorum hemen .inşallah gözden kaçırdığım olmamıştır .olduysa hatırlatın kızlar çok yorgunum çünkü
listeyi öne alıp hemen yatıcam öpüyorum hepinizi güzeller
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20bitti
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15bitti
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15bitti
YETER.............15bitti
SUNGER..............10
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10bitti
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13
GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20bitti
DERYA..............15bitti
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15bitti
YETER..............15bitti
SUNGER...............10
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13
duygusal profum benimcanım,dobralığın ortası yok işte,malesef bazen karşımdakini üzsmde,doğru olduğunu düşündüğüm şeyi söylüyorum,aksi takdirde ben daha fazla üzülüyorum çünkü.
amin arkadaşım çok güzel yazmışsın tebrik ederim seni al sana hediyeay yoruldum valla çok hızlısınız hemencik dolmuş bir sürü sayfa cevap yazma işini atlamıyım diye başım döndü valla sayfalar arasında
neyse söylemek istediğim bir kaç şey var öncelikle düşük yapan ve doğum yapıp bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum çok çok zordur tahmin edebiliyorum ama Yüce Yaradanım en kısa zamanda İnşallah yeniden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size.acınızı canı gönülden paylaşıyorum Allah başka başka dertler kederler vermesin evinizden huzur eksik olmasın ne olur biraz daha sabır ben inanıyorum hepinizden gzel haberler alacağıma..gözyaşlarınız dinsin evinizde en kısa zamanda bebiş gülcükleri yankılansın inşallah...bir daha böyle acılar girmesin yüreklerimize Allahım esirgesin korusun hepinizi hepimizi...
bu arada buraya yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bende çok yeniyim daha burada :)ama hiç yabancılık çekmedim sizde çekmeyeceksiniz emin olun :)
inanılmaz başım ağırmakta şuan bu nedenle kaçtım şimdi hepinize kocamaaaan sıcacıııık bi kucak :)herkese mutlu hafta sonuuuu
kız çaktırma pc ekledim bile listeyicanım,o zaman ben hamile kalasıya sen daha çok okursun bu gidişle
sevtuncum,çok teşekkür ederim canım.
kız listeyi yolladım,bana mısın dememiş kimse yafffffffffffffff
ya kuşum,tabiside zorla üyelik olmaz,sen bilirsin,ama elime bi firma daha geçti,çok uygun fiyatlar ve kozmetik ürünler var,malum firma değil ama
ben daldan dala konuyom,bakalım nerde durulurum.
hani ya,ben neden göremiyom seni
anam,nerde bu millet,kaç saat oldu,kimsecikler yazmamış,bi sayfa bile ileri gitmemiş topic.
kız delü kafana ne takıyosun benim amcamın kızı 105 kiloyla hamile kaldı ben ilk ogluma 97 kiloyla hamile kaldım banada çok dediler üzülme onlar kendi koca popolarına baksınlar uyuzlar ne olcekevet galiba hafta sonu oldugu icin kimse yok,benimde moralim bozuk yeterim yaaa...
su kilolarimdan dolayiii:14 ben bebek istiyorum ama 110 kilo ile nasil olacak zaten acaba kilolarimdan dolayimi bebek sahibi olamiyorum diye icim icimi yiyor,seytandan gelen bir dusunce oldugunu biliyorum..hersey allahin taktiri,o dilerse olur..
beni asil uzen,cevremde kilerin ve akrabalarimin da böyle konusmalari,neymiste ben kilolu imisim ondan bebegim olmuyormus
beni zorla bu dusuncelere sokuyorlar...moralim bu yuzden bozuk,ne diyeyim rabbim buyuk,ben o na sigindim.ondan gelen taktire boynum kildan ince,..
sIKintili konusmalarimi yazdigim icin,sizide uzdu isem özur dilerim kizlar.hakkinizi helal edin.ama benimde kimsem yok sizden baska dertlesmek istedim
canım benim ALLAH şifa versin işallah o kistmi neyseçürüsün gitsin işallah,üzülme RABBİM yardımcın olsun
işallah hersey istediğin gibi olur canım ALLAHIM tez zamansa sana ve hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin
sevtuncum canım abartmadığın belli zaten ne paralar gidiyo varya hastane işi başlı başına para zaten işallah tez zamnda hamile kalırsın ve yasadığın kötü günleri bu hamileliğinde sevinçlerle unutursun işallah hepimiz
evet canım doktor demek para demek bebem ben neye kızıyorum biliyomusunuz sigortada ne doktorlar var şimdi haklarını yenmemek lazım he iyileride var uyuzlarısda var he
iç güveyden halliceyim işte sen nasılsın mercimek nasıl kızgörmedim canım kusura bakma olurmu nasılsın canım
sevtunum cok sagol canım sen nasılsın bu arada bebem
aleynacım cok gecmiş olsun... üzülme canım inş kist tedavinden sonra gelir bebişin hayırlısıyla
selam kızlar ben geldim nasılsınız
ah canım nasıl oluyum çakılı kaldım buraya birde bugün kaynanama gidicem gene sinirlerim laçka olcek gelicem hiç gidesim yok yaeltim arada geçen günü açmıcaktım arkadaşın oglunu kreşten alıcam diye çıktım evden telefonu evde bırakmıştım annem eltin aradı dedi oruca az vardı filan dedim arasın dursun dedim çaldı açmıcaktım annem aç ayıp olur dedi garip anama demedimki aramızda olanları neyse dedi 7 buçuk aylık oldu bebem karnım kocaman kaynanamı attı tuttu sözle kaynanam demişki aman umrumda degil artık onlar ne halleri varsa görsünler demiş şimdi ben annemde kalıyorumya ona gıcıklanıyo biliyorum uyuz oldum he kardeşleri 2 ay oldu eşimi aramadılar hiç öldünmü kaldınmı diye evim tanmirde demedilerki yardım lazımmı nerde eşime dedim git sen ben gitmek istemiyorum dedim oda yalvardı ne olur gel yatmayız geri döneriz dedi neyse eltime dedim ben hafta sonuna kadar gidicem seni orda görmüyüm fena olur istemiyorum orda seni görmek diye laf ettim bu arada dedim benimle beraberdiya eltim kaynanam dedim mutlulugunu yaşayamıcak benimki öldüya ondan dedim haspam dediki aman banane yaşamazsa yaşamasın ben mutlu oluyumda bana yeter dedi aglarda şimdi o bebegi görünce kıyaslar dedim oda banane onunla oturup aglayacak halim yok dedi ben mutluluguma bakarım dedi bende senin kadar bencil ........................ birini görmedim dedim evlat acısı çok zor bunu unutma seni ben rabbime havale ettim o nasıl biliyosa öyle yapsın işşlalh dedim bana böyle yapanı allahıma havale ettim ben rabbim bildigi gibi yapsın kızmayın ama okadar çektimki bu mikroptan çocuguna birşey olsa üzülmem o derece yani dişardaki köpege üzülürüm ona üzülmem yane telefonu kapattım bu arada kaynanamı kötülerken sesini telefona kaydettim gidicem işşallah oraya koyucam masanın üstüne bakalım eltimin konuşmalarını duyunca kim haklıymış görücem allaha biyik konuşmuyum allahım günün birinde saglıklı saatli hayırlı evlat verirse demeyi düşünmüyorum kimseye gidip kendi dikişimi kendim diktiricem adamlarımı hazırladım çok şükür onlar bakar bana bundan sonra karar verdim bu yola tek devam edicem işte okadar kimse artık beni ilgilenirmiyo işte okadar
günaydın iyi pazarlar
günaydın sanada ii sabahlar
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr iyi pazarlar herkese..
hoşgeldin cnm tüplerinin kapalı olması sadece rahim filminde belli olur
teşekür ederim umarım öle birşey yoktr da bu ay hamilekalırım allahım
teşekür ederim umarım öle birşey yoktr da bu ay hamilekalırım allahım
canım benimmm ne çok yorulmuşsun..valla biliyonmu gece 1 bucukta yattım,yattım ama seni düşünüyom 2 gibi kalksam bi baksammı dedim karar verdim kalkacaktım uyumuşum kalkamadancanım arkadaşlarım hepinizi kaçırmışım tabi bu saate kimse kalmaz benim misafirlerim 1buçukda gitti mutfağı toparlayıp oturdum saat 1den buyana ayaktayım artık vücudum isyan ediyobüyükler değilde küçükler çok yoruyo çocuklu misafir gelince çocuk için boşa üzülüyorum gibi geliyo gerçekten evim talan olmuş durumda yarın temizlik yapmam gerekicek :84:arkadaşlarımla olmak çok güzelde işte bide ufaklıklar yaramaz olmasa neyse geldi geçti çok şükür
buarada geçmişi okumaya çalıştım ama okadar beynim doluki cevap yazıcak halim yok bugün mazur görün beni .
kardeloş evi kırklamak mı hiç halim kalmadı be cano belki kırklardımda
derinim merak etmişsin cano ben iyiyim sadece yorgunum
sevtun duaları okumuşsun saol canım da keşke yüklenmeseydin kendine bölüşürdük canım ağzına sağlık
elixsirde okurum demiş hepiniz saolun MEVLAM kabul etsin inşallah
deryam ,elixsirim,yeterim,sevtunum,derdam hepinizin ağzına sağlık canım arkadaşlarım ekliyorum hemen .inşallah gözden kaçırdığım olmamıştır .olduysa hatırlatın kızlar çok yorgunum çünkü
listeyi öne alıp hemen yatıcam öpüyorum hepinizi güzeller
günaydınn canım selamlargünaydın kızlar hayırlı sabahlarr iyi pazarlar herkese..
günaydın cipskolam nicine bayıldım:))hoşgeldin aramıza..umarım sende hemen anne olur listemize geçersin...günaydın sanada ii sabahlar
günaydın canımmmgünaydın iyi pazarlar
kızz Allah seni neetmesin yaa.bırak kötüyle kötü mü olcan yaa..sana yakıştıramadım sevtuş hee.sesi kaydedip dinleticen demekcanım benim biliyorum okuyacagını dinlen dinlen okudum zaten önemli degil eksik kalmasında benim olsunda başka arkadaşlarımızında bu arada canımsınız benim
ah canım nasıl oluyum çakılı kaldım buraya birde bugün kaynanama gidicem gene sinirlerim laçka olcek gelicem hiç gidesim yok yaeltim arada geçen günü açmıcaktım arkadaşın oglunu kreşten alıcam diye çıktım evden telefonu evde bırakmıştım annem eltin aradı dedi oruca az vardı filan dedim arasın dursun dedim çaldı açmıcaktım annem aç ayıp olur dedi garip anama demedimki aramızda olanları neyse dedi 7 buçuk aylık oldu bebem karnım kocaman kaynanamı attı tuttu sözle kaynanam demişki aman umrumda degil artık onlar ne halleri varsa görsünler demiş şimdi ben annemde kalıyorumya ona gıcıklanıyo biliyorum uyuz oldum he kardeşleri 2 ay oldu eşimi aramadılar hiç öldünmü kaldınmı diye evim tanmirde demedilerki yardım lazımmı nerde eşime dedim git sen ben gitmek istemiyorum dedim oda yalvardı ne olur gel yatmayız geri döneriz dedi neyse eltime dedim ben hafta sonuna kadar gidicem seni orda görmüyüm fena olur istemiyorum orda seni görmek diye laf ettim bu arada dedim benimle beraberdiya eltim kaynanam dedim mutlulugunu yaşayamıcak benimki öldüya ondan dedim haspam dediki aman banane yaşamazsa yaşamasın ben mutlu oluyumda bana yeter dedi aglarda şimdi o bebegi görünce kıyaslar dedim oda banane onunla oturup aglayacak halim yok dedi ben mutluluguma bakarım dedi bende senin kadar bencil ........................ birini görmedim dedim evlat acısı çok zor bunu unutma seni ben rabbime havale ettim o nasıl biliyosa öyle yapsın işşlalh dedim bana böyle yapanı allahıma havale ettim ben rabbim bildigi gibi yapsın kızmayın ama okadar çektimki bu mikroptan çocuguna birşey olsa üzülmem o derece yani dişardaki köpege üzülürüm ona üzülmem yane telefonu kapattım bu arada kaynanamı kötülerken sesini telefona kaydettim gidicem işşallah oraya koyucam masanın üstüne bakalım eltimin konuşmalarını duyunca kim haklıymış görücem allaha biyik konuşmuyum allahım günün birinde saglıklı saatli hayırlı evlat verirse demeyi düşünmüyorum kimseye gidip kendi dikişimi kendim diktiricem adamlarımı hazırladım çok şükür onlar bakar bana bundan sonra karar verdim bu yola tek devam edicem işte okadar kimse artık beni ilgilenirmiyo işte okadar
kabul etmek ne demek burası hepimizin...hoşgeldin..daha çok yenisin ama canım.şuanda doktora gitmen bile olmaz..1 yıldan sonra bakıyo doktolar.arkadasın da çok biliyo heralde kızmada...hamile kalamamanı tek sebebi tüpün kapalı olması degilki..sebepsiz olanlarda çok fazla...herkesin dedigine bakıp kafanda problem haline getirme...daha 4 ay olmuş...inşallah yakında kalırsın rahat ol...tüplerin kapalı olup olmadıgı da rahim filminde anlaşılıyo ama şimdi gitsende çekmez doktor emin ol...gerekte yok şuan zaten..merhaba arkadaşlar ben arnıa yani katıldım umarım benide aranıza kabul edersiniz.:18:
benim bir soram olacak yaklaşık 4 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı geçen arkadaşım tüplerin kapalı olabilir dedi daha doktara gitmedik ama öle birşey varsa nasıl anlaşılır utrasonla görülür mü acaba
günaydın leylacım..demek negatif çıktı...hayırlısı ya.bak ne güzel iltahap falanda yokmuş..stresten de gecikiyo olabilir evet...ama doktorun direk beklentin yüzünden demeside ilginç...onun mutlaka bi sebebi vardır..bikaç gün degil ki 18 gün geçmiş...belkide tüm faktörler birleşti o yüzden gecikiyo bilemeyiz..ultrasonda önemli bişey yoksa yoktur...herzaman düzensiz miydin peki ?herkese günaydınlar.benim adetim 18 gün geçti ve hamile olmadığımı anlayınca dün doktor yolunu tuttum.doktor kan testi yaptı emin 0lmak için negatif çıktı beklediğim gibi dha sonr alttan muayne etti herşey yolunda normal dedi her seferinde iltihaplı olan bende bu sefer iltihap bile çıkmadı.(özellikle sordum var mı diye) şimde benim sorum o ultrasonla neler görülüyor.neyin olup olmadığımı cvap verirseniz sevinirim .bird neden olmuyorum adet o zaman diye sordum beklentin yüznden dedi hamilelik istediğim içinmiş.
herkese günaydınlar.benim adetim 18 gün geçti ve hamile olmadığımı anlayınca dün doktor yolunu tuttum.doktor kan testi yaptı emin 0lmak için negatif çıktı beklediğim gibi dha sonr alttan muayne etti herşey yolunda normal dedi her seferinde iltihaplı olan bende bu sefer iltihap bile çıkmadı.(özellikle sordum var mı diye) şimde benim sorum o ultrasonla neler görülüyor.neyin olup olmadığımı cvap verirseniz sevinirim .bird neden olmuyorum adet o zaman diye sordum beklentin yüznden dedi hamilelik istediğim içinmiş.
merhaba arkadaşlar ben arnıa yani katıldım umarım benide aranıza kabul edersiniz.:18:
benim bir soram olacak yaklaşık 4 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı geçen arkadaşım tüplerin kapalı olabilir dedi daha doktara gitmedik ama öle birşey varsa nasıl anlaşılır utrasonla görülür mü acaba
AQndrolojiden randevu al büyük hastahanelerde var erkek ve kadın cinselliğikıslar eşim çok zor boşalıyo hata boşalamıyo hangi dr gitmek gerekir bilen varmı
acillll cevaapppp yazarsanız sevinirim
YAZMIŞIN BANADA,AMA SADECE AMİN YAZMIŞIN,DİĞERLERİNE AMİN CANIM YAZMIŞIN::85:
Vallla canımcım bilerek değil
Ya takma kafanı öyle konuşanlara boşver benimde kilo sorunum var geçen yıl kendiliğimden kaldım ama düştü ablamda kilolu şimdi dünya tatlısı kızı var kilonun tek sorunu gebelikte daha zor geçiyor o zamanda çok yemessein almasın bak ben bu kiloda tüpbebek yaptırdım satmışım anasını o konuşanların sende öyle yap bu aradada diet yap inadına...........evet galiba hafta sonu oldugu icin kimse yok,benimde moralim bozuk yeterim yaaa...
su kilolarimdan dolayiii:14 ben bebek istiyorum ama 110 kilo ile nasil olacak zaten acaba kilolarimdan dolayimi bebek sahibi olamiyorum diye icim icimi yiyor,seytandan gelen bir dusunce oldugunu biliyorum..hersey allahin taktiri,o dilerse olur..
beni asil uzen,cevremde kilerin ve akrabalarimin da böyle konusmalari,neymiste ben kilolu imisim ondan bebegim olmuyormus
beni zorla bu dusuncelere sokuyorlar...moralim bu yuzden bozuk,ne diyeyim rabbim buyuk,ben o na sigindim.ondan gelen taktire boynum kildan ince,..
sIKintili konusmalarimi yazdigim icin,sizide uzdu isem özur dilerim kizlar.hakkinizi helal edin.ama benimde kimsem yok sizden baska dertlesmek istedim
kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim nasip hersey gercekten bir kez daha anladim
kizlar ben size bise sorucam
benim adetin 2.gunu pedimde boyle parmagim kadar parca vardi ve ben bunu dr soylemeyi unuttim o saskinlikla acaba bende 2 tane kist vardida birini dusurmus olabilirmiyim yoksa bu bu baska bisemi sizlerdede oluyomu boyle parcalar geliyomu adetliyken
Aleynacım o kisti kafana takma birsürü insan kistle hamile kalıyor.O parçada pıhtıdır bendede oluyor çok önemli bir şey değil doktora gidince sen gene söyle için rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?