Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım arkadaşlarım hepinizi kaçırmışım tabi bu saate kimse kalmaz benim misafirlerim 1buçukda gitti mutfağı toparlayıp oturdum saat 1den buyana ayaktayım artık vücudum isyan ediyo büyükler değilde küçükler çok yoruyo çocuklu misafir gelince çocuk için boşa üzülüyorum gibi geliyo gerçekten evim talan olmuş durumda yarın temizlik yapmam gerekicek :84:arkadaşlarımla olmak çok güzelde işte bide ufaklıklar yaramaz olmasa neyse geldi geçti çok şükür
buarada geçmişi okumaya çalıştım ama okadar beynim doluki cevap yazıcak halim yok bugün mazur görün beni .
kardeloş evi kırklamak mı hiç halim kalmadı be cano belki kırklardımda
derinim merak etmişsin cano ben iyiyim sadece yorgunum
sevtun duaları okumuşsun saol canım da keşke yüklenmeseydin kendine bölüşürdük canım ağzına sağlık
elixsirde okurum demiş hepiniz saolun MEVLAM kabul etsin inşallah
deryam ,elixsirim,yeterim,sevtunum,derdam hepinizin ağzına sağlık canım arkadaşlarım ekliyorum hemen .inşallah gözden kaçırdığım olmamıştır .olduysa hatırlatın kızlar çok yorgunum çünkü
listeyi öne alıp hemen yatıcam öpüyorum hepinizi güzeller

Son düzenleme:
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
GARİP.............20
ELAEZEL...........20
SELİNA............20bitti
KARDELOŞ..........20
DERYA.............15bitti
TURKUAZ...........15
KARDELEN49........15
DAİSY.............15
ELİXSİR...........15bitti
YETER.............15bitti
SUNGER..............10
KARDELENBHR.......10
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10bitti
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
TUĞÇE.............13

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
KARDELOŞ...........20
SELİNA.............20bitti
DERYA..............15bitti
DAİSY..............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
ELİXSİR............15bitti
YETER..............15bitti
SUNGER...............10
KARDELENBHR........10
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
TUĞÇE..............13

canım benim biliyorum okuyacagını dinlen dinlen okudum zaten önemli degil eksik kalmasında benim olsunda başka arkadaşlarımızında bu arada canımsınız benim

canım,dobralığın ortası yok işte,malesef bazen karşımdakini üzsmde,doğru olduğunu düşündüğüm şeyi söylüyorum,aksi takdirde ben daha fazla üzülüyorum çünkü.
duygusal profum benim
amin arkadaşım çok güzel yazmışsın tebrik ederim seni al sana hediye
kız çaktırma pc ekledim bile listeyikeşke hep yesekte kilo almasak şu yiyipte kilo alamıyorum diyen insanşara gıcık oluyorum he fenamı istediklerini yiyolar be
kız delü kafana ne takıyosun benim amcamın kızı 105 kiloyla hamile kaldı ben ilk ogluma 97 kiloyla hamile kaldım banada çok dediler üzülme onlar kendi koca popolarına baksınlar uyuzlar ne olceksinirlerinin altüst olmasına izin verme bakim ne dedim yılmak yok yola devam işte o kadar

merhaba arkadaşlar ben arnıa yani katıldım umarım benide aranıza kabul edersiniz.:18:
benim bir soram olacak yaklaşık 4 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı geçen arkadaşım tüplerin kapalı olabilir dedi daha doktara gitmedik ama öle birşey varsa nasıl anlaşılır utrasonla görülür mü acaba

herkese günaydınlar.benim adetim 18 gün geçti ve hamile olmadığımı anlayınca dün doktor yolunu tuttum.doktor kan testi yaptı emin 0lmak için negatif çıktı beklediğim gibi dha sonr alttan muayne etti herşey yolunda normal dedi her seferinde iltihaplı olan bende bu sefer iltihap bile çıkmadı.(özellikle sordum var mı diye) şimde benim sorum o ultrasonla neler görülüyor.neyin olup olmadığımı cvap verirseniz sevinirim .bird neden olmuyorum adet o zaman diye sordum beklentin yüznden dedi hamilelik istediğim içinmiş.

cnm vajinaldan yapılan ultrason çok önemilidir yumurtalıklara ve rahim iç tabakasına bakıyorlar

canım benimmm ne çok yorulmuşsun..valla biliyonmu gece 1 bucukta yattım,yattım ama seni düşünüyom 2 gibi kalksam bi baksammı dedim karar verdim kalkacaktım uyumuşum kalkamadanbitanecik arkadasım inşallah bigün kendi evlatların o evi altını üstüne getirecek bular iyi günlerimiz..evimiz toplu durmayacak Allahın izniyleayyy çok da sinir olurum biliyonmu topladıgım yeri dagıtan çocuklara.yegenlerimi bi fırçalıyomki sormayın..benim çocuk çok diktatör bi anneyle büyüyecekyandı yani.o yüzden gelmiyo ben biliyom...
olsun be canom herzaman kimseyi atlamıyosun yazarken.bi kerede yazma nolcak.girip bu saatte okuman bile büyük bişey o yorgunlukla..inan bende ne kadar yorgun olursam olayım çok yazamasam bile okuyorum geçmişi uyklaya uyuklaya bazen...
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr iyi pazarlar herkese..
günaydınn canım selamlar
günaydın sanada ii sabahlar
günaydın cipskolam nicine bayıldım:))hoşgeldin aramıza..umarım sende hemen anne olur listemize geçersin...
günaydın iyi pazarlar
günaydın canımmm
kızz Allah seni neetmesin yaa.bırak kötüyle kötü mü olcan yaa..sana yakıştıramadım sevtuş hee.sesi kaydedip dinleticen demekay gülesim yoktu mannak karuuonun ettiklerini Allah görüyo zaten bebem yaa sen ugraşma boşver ve de bak kalbine şeytanı girmesine izin verme bu karı yüzünde..agzından talihsiz laflar çıkıyo farkında mısın?evladına bişey olursa üzülmem falan gibi..bırak sadece ve sadece Allaha havale et...kendini düşün..bak böyle sinir olmaların yumoşlarıda etkiler büyüyüp çatlamazlar bak bu sefer ben patakladım seni
kabul etmek ne demek burası hepimizin...hoşgeldin..daha çok yenisin ama canım.şuanda doktora gitmen bile olmaz..1 yıldan sonra bakıyo doktolar.arkadasın da çok biliyo heralde kızmada...hamile kalamamanı tek sebebi tüpün kapalı olması degilki..sebepsiz olanlarda çok fazla...herkesin dedigine bakıp kafanda problem haline getirme...daha 4 ay olmuş...inşallah yakında kalırsın rahat ol...tüplerin kapalı olup olmadıgı da rahim filminde anlaşılıyo ama şimdi gitsende çekmez doktor emin ol...gerekte yok şuan zaten..
günaydın leylacım..demek negatif çıktı...hayırlısı ya.bak ne güzel iltahap falanda yokmuş..stresten de gecikiyo olabilir evet...ama doktorun direk beklentin yüzünden demeside ilginç...onun mutlaka bi sebebi vardır..bikaç gün degil ki 18 gün geçmiş...belkide tüm faktörler birleşti o yüzden gecikiyo bilemeyiz..ultrasonda önemli bişey yoksa yoktur...herzaman düzensiz miydin peki ?

Son düzenleme:

günaydın LEYLACIMMM bayada uzamış çocuk istediğimiz için stresle bekliyoruz adeti ondan olmuş olabilir bide bi arkadaşım var hiç bi sorunu yok gayet sağlıklı sadece vajinada testesteron oranı yüksekmiş diye çocuğu olmuyor nnane kürü yapcakmış oda çok enteresan yaaaaaa üfff hayırlısıyla allahım nasip eder inşallah bu ayy öptümm siziiiiii

hoşgeldin rahim filmindede görülür cnm.....

günaydın leylacım..demek negatif çıktı...hayırlısı ya.bak ne güzel iltahap falanda yokmuş..stresten de gecikiyo olabilir evet...ama doktorun direk beklentin yüzünden demeside ilginç...onun mutlaka bi sebebi vardır..bikaç gün degil ki 18 gün geçmiş...belkide tüm faktörler birleşti o yüzden gecikiyo bilemeyiz..ultrasonda önemli bişey yoksa yoktur...herzaman düzensiz miydin peki ?[/QUOTE]
en fazla iki gn hrmn testi falan bekliyordum.adet söktürücü ve folik ast verdi gönderdi.

kıslar eşim çok zor boşalıyo hata boşalamıyo hangi dr gitmek gerekir bilen varmı
acillll cevaapppp yazarsanız sevinirim
AQndrolojiden randevu al büyük hastahanelerde var erkek ve kadın cinselliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…