saol canım diğer alıntı hem uzundu hemde karışmış ondan bunu aldımsizede günaydın iyi hafta sonları diliyorum bana kötü hafta sonları olacak orası belli yane ben çıkıyorum benim yavru yatıyo bir yakalanırsam 41 yandım vallahimüsayit olursam gene girerim işşllah
canom benim güzel kalpli arkadaşım olsun iyi olmuş uyuman dinlenmeye ihtiyacın varcanım benimmm ne çok yorulmuşsun..valla biliyonmu gece 1 bucukta yattım,yattım ama seni düşünüyom 2 gibi kalksam bi baksammı dedim karar verdim kalkacaktım uyumuşum kalkamadanbitanecik arkadasım inşallah bigün kendi evlatların o evi altını üstüne getirecek bular iyi günlerimiz..evimiz toplu durmayacak Allahın izniyle ayyy çok da sinir olurum biliyonmu topladıgım yeri dagıtan çocuklara.yegenlerimi bi fırçalıyomki sormayın..benim çocuk çok diktatör bi anneyle büyüyecek yandı yani.o yüzden gelmiyo ben biliyom...
olsun be canom herzaman kimseyi atlamıyosun yazarken.bi kerede yazma nolcak.girip bu saatte okuman bile büyük bişey o yorgunlukla..inan bende ne kadar yorgun olursam olayım çok yazamasam bile okuyorum geçmişi uyklaya uyuklaya bazen...
günaydınn canım selamlar
günaydın cipskolam nicine bayıldım:))hoşgeldin aramıza..umarım sende hemen anne olur listemize geçersin...
günaydın canımmm
kızz Allah seni neetmesin yaa.bırak kötüyle kötü mü olcan yaa..sana yakıştıramadım sevtuş hee.sesi kaydedip dinleticen demekay gülesim yoktu mannak karuu onun ettiklerini Allah görüyo zaten bebem yaa sen ugraşma boşver ve de bak kalbine şeytanı girmesine izin verme bu karı yüzünde..agzından talihsiz laflar çıkıyo farkında mısın?evladına bişey olursa üzülmem falan gibi..bırak sadece ve sadece Allaha havale et...kendini düşün..bak böyle sinir olmaların yumoşlarıda etkiler büyüyüp çatlamazlar bak bu sefer ben patakladım seni
kabul etmek ne demek burası hepimizin...hoşgeldin..daha çok yenisin ama canım.şuanda doktora gitmen bile olmaz..1 yıldan sonra bakıyo doktolar.arkadasın da çok biliyo heralde kızmada...hamile kalamamanı tek sebebi tüpün kapalı olması degilki..sebepsiz olanlarda çok fazla...herkesin dedigine bakıp kafanda problem haline getirme...daha 4 ay olmuş...inşallah yakında kalırsın rahat ol...tüplerin kapalı olup olmadıgı da rahim filminde anlaşılıyo ama şimdi gitsende çekmez doktor emin ol...gerekte yok şuan zaten..
günaydın leylacım..demek negatif çıktı...hayırlısı ya.bak ne güzel iltahap falanda yokmuş..stresten de gecikiyo olabilir evet...ama doktorun direk beklentin yüzünden demeside ilginç...onun mutlaka bi sebebi vardır..bikaç gün degil ki 18 gün geçmiş...belkide tüm faktörler birleşti o yüzden gecikiyo bilemeyiz..ultrasonda önemli bişey yoksa yoktur...herzaman düzensiz miydin peki ?
aleynam kist çıkmış kuzum çok geçmiş olsun ama takma ben sık sık yaşadığım için normal geliyo artık bana .RABBİM hayırlısını nasip etsin .erir hemen korkma kuzumbagnucum cok sagol canim
dr diycem bidahaki adetinle gel dedi
sen nasilsin belirtin varmi
burcunun deyeri yukselmis cok sevindim safak has.artik bende dusunuyorum
acaba raporsuz tup bebek ne kadara gelir bilginiz varmi kizlar
cano baya erken olmuşsun yaa niye böyle olduki belkide coraspinden kaynaklanıyo hayırlısı canımSelam kızlar,kimse yok ama genede selam.
Ben güne kıpkırrmızı renklerle uyandım,hayırlısı olsun artık,ne diyelim.
Ebroşum kızzz,duayı bitiremedim,sadece sevtuştan 13 tane okudum,sonra unutmuşum,eğer birini bulabilirsem okutcam,değilse haber veririm cano olar mı?
Kızma ama banabak,ne şirinim:81:
Ben çıkıyorum,kocişle dolaşcaz biraz.
buarada meryem suresini okumuşsun çok saol canım ağzına yüreğine sağlık inşallah arkadaş hayırlısıyla kavuşur bebişine
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsınnasıslnız kızlar
selam kızlar ben geldim nasılsınız
canım bu çizelgeyi nereden yaptın yaaa ben değiştireceim ama yapamadım
ah canım bunu ben yapmadım ya bu konularda baya beceriksizim derda yapmıştı bana .
Bilenler yardımcı olur umarım
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın
peloşum şimdi aklımdan geçiyodun nasıl oldun canım
ben iyiyim buarada
nasılsın canım
ya aslında kolaydırda biz beceremiyoruz işteya benimkinide birisi yapmıştı ama
yaaaaa yapıyorum ama olmuyor
canım sagol beni düşündügün icin fena yakaladı beni bu sefer grip ebrarım iyi degilim :2::2:iyi olmana sevindim hep iyi ol tatlım...
ya aslında kolaydırda biz beceremiyoruz işte
canım ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine bitanem
ya herkes hasta kar yağmadıki mikroplar kırılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?