74 yaşındaydı kalp hastasıydı bir haftaır yoğun bakımdayım adamcağız kıs nasıl gitmek isterdim ama doktor kesinlikle çıkma dedi birde ünyeye götürücekler sormuştum doktora asla dedi.hay Allah ..sende gitseydin eşine destek olurdun dicemde senin durumunda malum..iyi gelmez sana şimdi o ortam...bol bol dua et cnm rahatlarsın..Allah sabır versin..bi hastalıgı mı vardı kız..genç miydi
kondur kondurrrrrr varrr inşş Allahın izniyleeeee.
ye cnm meyve yaa.korayda senin gibi bi tane koyamadım agzına..söz verdi yicem sonra diye ama bak uyudu..
ablacım o ıs hıc bellı olmaz umıdını kestıgın anda gelıverır mınıkler ınsallah senın basta olmak uzere hepımızın hasretı bter cabucak
deınım mıdene cıcı bak kuzum tamammı
banucum tekrarlıyorum nolur uzulme bılıyosun durumu rabbım yavrunu nasıp etsın sıze
ben kacıyom kızlar gozlerım gıdıyo allaha emanet olun ıyı geceler
74 yaşındaydı kalp hastasıydı bir haftaır yoğun bakımdayım adamcağız kıs nasıl gitmek isterdim ama doktor kesinlikle çıkma dedi birde ünyeye götürücekler sormuştum doktora asla dedi.
Canım üzmemeye çalışıyorum ama elde değil 11 sene geçirdik beraber kasıklarımda ağrıdı valla yok yapmıycam çok haklısın bebişimide düşünmem azım sağolun kızklar desteğiniz için
cano ya allahım söyletiyo inşallah nebiliyim bende heyecan oldum derya ve sen motive ettiniz beni
kuzum inşallah öyledir ya yoksa ben bu kocişle tedavi filan olamıycam :84:
tamam canım hadi çok öptüm iyi uykular bende kaçıyorum zaten
ay canım başınsaolsun ya çok üzüldüm sen sakın üzülme bak çok önemli günlerdesin
gerçi kolay değil ama az uğraşmadın tatlım ya
malesef kaçırdın,zatı şahanemle sohbet edemedin bu gece
canım ya inşallah hamilesindir bütün sıkıntıları unutursun tatlışım
kuzu öncelikle gözünaydın çok sevindim inanki darısı bana olsun
ya deryam bilmemki ben dağınıklıktan hoşlanmıyomda pek zevkli gelmedi banaama kendi sıpam olursa ne olur bilemiyorum canım
sevgililer gününde yani hadi hayırlısı belkide olmaz sevgililer günü hediyen olur
ayrıca 2 gün sonrada benim doğum günüm banada hediye yiğen verirsin canom
canım editörlerle görüşmen gerekiyo gerçi arkadaşlar demiş sana
buarada nasılsın tatlım
halem özledim
kuzu nerdesin ya gelde iki konuşalım be
yazdıklarını okudum umarım bütün sıkıntıların enkısa zamanda son bulur bebişin gelir tatlım
saol kuzu ağzına sağlık
sevtunum msnde konuştuk sadece takma diyorum sana bu son olur umarım
canım ilaçların etkisidir progestan kullanıyosan başdönmesi yapıyor
buarada akıntı olması normal canım korkma
birsenim alemsin
cano çabuk dön
ben geldim kuzu sizi kaçırmadıysam
olsun tatlım,görüşürüz gene ALLAHIM ÖMÜR VERDİKÇEcanoya gelicektim güya elektrikler kesildi 1 saattir anca geldi
neyse hadi öptüm iyi geceler datlum
inşallahebrarım kuzumm bu adetin gelmeyişi her geçen gün beni umutlandırıyo cano haberin olsun...ayy belirtin falanda yok yaa..Allahımmm nooolurrrrr ebuşumun bebişi bu ay gelmiş olsunnn lütfennnnn.
rabbim sabırlar versin inşallah.Kızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye
ebrar ablacım ben duamı okudum eklersin
allah kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Günaydın selinacımm neden noldu kafana bişi takıp stres olma boşverrrrrr düzelirrrgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakamadım bikaçgün giremeyebilirim eşimle sorunlarımız var.konuşmuyoruz şuan moralim çok bozuk.kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Günaydın selinacımm neden noldu kafana bişi takıp stres olma boşverrrrrr düzelirrr
EBRARrrrrrrrrrrrrr adet olmaman benide umutlandırıyoo cnm internette okumuştum ben rahim filmi çekilenlerde o ay içinde hamile kalma olasılığı yüksekmiş nedenseee hayırlısı kızlar öptüüüümmm
ayyy rahimm filmi çektirenlerimi karıştırıyorum benn yoksa kayrammıydı çektirennn
malesef karıştırmışsın zeynep cim.:97:
yaa geçmişi okuyorum bi yandanda çalışıorumm yoğuun kusura bakmaynnn bi yandanda çocuuk olmuyoo stresliyiimmyaaaa oluyo böle şeyler aradaa iştee bunalım hep bunalımmmmmmm
canım moralini bozma bebem ya barışırsınız inan dün kaynanamla kavga ettik eşimle eve gelene kadar başladık yolda çekişmeye birde annem bana çıkışınca zaten hırsımı yenemedim birde burda bagırdım agladım yeter kaynanam zaten haşladı birde sen haşla tamam dedimgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakamadım bikaçgün giremeyebilirim eşimle sorunlarımız var.konuşmuyoruz şuan moralim çok bozuk.kendinize iyi bakın hoşçakalın.
başın sagolsum canım ya allahım mekanını cennet etsin işşallahKızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye
ebrarım kuzumm bu adetin gelmeyişi her geçen gün beni umutlandırıyo cano haberin olsun...ayy belirtin falanda yok yaa..Allahımmm nooolurrrrr ebuşumun bebişi bu ay gelmiş olsunnn lütfennnnn.
kız sende taktın he patatese sen patatesin kilosu kaç biliyonmugecmis olsun sevtunum,patitis sar anlina kizzzhadi allaha emanet olasin
kıss sevtunum yaa üzülme nolur..demesi kolay gerçi ama boşver..bak eşinin tutumu herşeyden önemlii.eşin ya afedersin salak biri olsaydı her söze inansaydı nolurdu o zaman..üzüntün ikiye katlanırdı...Allah onu bildigi gibi yapsın emi başkada bişey demiyorum...
ebrar hamile olmuş olacağı için bu ay,önemli değil.
yani bana göre kesin hamileahanda beyle beyle şişcek
canım işşallah bebem ya günü çok geçtimi bebem takip edemedimde
zeynepçim hoş geldin bebem bu arada kader akadaşım sen işte meseyi yapıyosun ben bu topikteboşver salla gitsin herşey olucagına varıyo vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?