Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

74 yaşındaydı kalp hastasıydı bir haftaır yoğun bakımdayım adamcağız kıs nasıl gitmek isterdim ama doktor kesinlikle çıkma dedi birde ünyeye götürücekler sormuştum doktora asla dedi.

Canım üzmemeye çalışıyorum ama elde değil 11 sene geçirdik beraber kasıklarımda ağrıdı valla yok yapmıycam çok haklısın bebişimide düşünmem azım sağolun kızklar desteğiniz için

başınız sağolsun ALLAH geride kalanlara sağlıklı ömür versin inş.sanırım gebesin kasma kendini ağla ama sakın sıkma hele yeniiysen daha tehlikeli nolur dikkat et kendine :2::2::2:

ben kaçtım hanımlar hepinize iyi geceler
banucum lütfen üzülme senin iyi olman gerek
allahım sabır versin tatlım
derinim öpüyorum seni datlum :80:

canım arkadasım inşallah melegin bu defa gelmiştir..Allahım büyük..dualarımız belkide vesile oldu cano...
kızlar bende kaçtımm hepiniz çok öptüm uykum geldi geç oldu..hadi ALLAHA EMANET OLUN...çok öptüm...

evet banucum çok yıpratma kendini..evet insan üzülüyo ama kendimizde üdşünmek zorundayız...inşallah tedavin olumlu sonuç vericek cnm Allahın izniyle..iyi geceler...

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
GARİP.......................20
ELAEZEL...................20
SELİNA....................20bitti
KARDELOŞ................20
DERYA.....................15bitti
TURKUAZ..................15
KARDELEN49..............15bitti
DAİSY......................15
ELİXSİR....................15bitti
YETER......................15bitti
SUNGER....................10
KARDELENBHR............10
NANELİŞKR................10
DERDA......................10bitti
PELİN.......................10
TOSTİ......................10
HATİCE.....................10
BİRSEN.....................10
TUĞÇE......................13

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20
BONCUK....................15
DERİN.......................15
SEVTUN....................20bitti
ELAEZEL....................20
KARDELOŞ.................20
SELİNA.....................20bitti
DERYA......................15bitti
DAİSY.......................15
TURKUAZ...................15
KARDELEN49...............15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
YETER.......................15bitti
SUNGER.....................10
KARDELENBHR.............10
NANELİŞKR.................10
TOSTİ.......................10
PELİN........................10
DERDA.......................10bitti
BİRSEN......................10
HATİCE......................10
TUĞÇE.......................13

malesef kaçırdın,zatı şahanemle sohbet edemedin bu gece
demek sana doğum günüsü hediyesi vercem,hemide kendim hamile kalarak,kız delüüü,kendin hamile kalsanda,daha güzel hediye olsa ya.
canoya gelicektim güya elektrikler kesildi 1 saattir anca geldi
neyse hadi öptüm iyi geceler datlum
olsun tatlım,görüşürüz gene ALLAHIM ÖMÜR VERDİKÇE
ebrarım kuzumm bu adetin gelmeyişi her geçen gün beni umutlandırıyo cano haberin olsun...ayy belirtin falanda yok yaa..Allahımmm nooolurrrrr ebuşumun bebişi bu ay gelmiş olsunnn lütfennnnn.
inşallah
Kızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye
rabbim sabırlar versin inşallah.
bu arada bende ordu luyum,sanırım eşin ordu lu.
sakın çıkma yola,yanında kim kalabilir peki eşin gidince?

ebrar ablacım ben duamı okudum eklersin
allah kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kız,saat üçte niden ayaktasın sen?

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakamadım bikaçgün giremeyebilirim eşimle sorunlarımız var.konuşmuyoruz şuan moralim çok bozuk.kendinize iyi bakın hoşçakalın.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakamadım bikaçgün giremeyebilirim eşimle sorunlarımız var.konuşmuyoruz şuan moralim çok bozuk.kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Günaydın selinacımm neden noldu kafana bişi takıp stres olma boşverrrrrr düzelirrr

Son düzenleme:

iyide ebrar rahim filmi çektirmedi ki?

ayy film çektirenleri karoıştırdım o kayramdı galibaaaa

Son düzenleme:
yaa geçmişi okuyorum bi yandanda çalışıorumm yoğuun kusura bakmaynnn bi yandanda çocuuk olmuyoo stresliyiimmyaaaa oluyo böle şeyler aradaa iştee bunalım hep bunalımmmmmmm

ebrar hamile olmuş olacağı için bu ay,önemli değil.
yani bana göre kesin hamileahanda beyle beyle şişcek

canım moralini bozma bebem ya barışırsınız inan dün kaynanamla kavga ettik eşimle eve gelene kadar başladık yolda çekişmeye birde annem bana çıkışınca zaten hırsımı yenemedim birde burda bagırdım agladım yeter kaynanam zaten haşladı birde sen haşla tamam dedim ben dışarı çıktım beni gitti zannetti hadi anne gel öpüyüm seni dedi ne yanına yanaştırdı eşimi nede yzüzüne baktı çekişti durdu birede kulanlarımla duydum şok oldum dedim kendi kendime bu benim kaynanam olamaz nekadar kötü oldum onu duyunca ben gidiyorum anne dedi garibimin yüzüne demezmi sen ananın yanına git ben senin ananmıyım dedi çok kırıldım yani bende sinirim le çıktım yanın dedim sen anamımı istemiyosum garibim memeleketten geliyo orda kalıyorum diye kızıyosun dedim sanada sık geliyorum her işini yapıyorum nankörleşemezsin dedim hiç bir şey diyemedi anamı çok biliyosunda 3 hafta oldu geleli neden bir telefon açıp hoş geldin dünür diyemedin eve niye gelmedin dedim annem anjiyo oldu neden geçmiş olsuna gelmedin hadi onu bırak telefon bile açmadın dedim mosmor oldu ben dedim artık gelmiyorum buraya oglun isterse gelsin yeter artık sizin yüzünüzden kafayı yedim be ddeim bebegim olursada kimseye müdare etmem sana zahmet vermem neme lazım başıma kalkarsın dedim verende allah alanda allah boynum kıldan ince yaradan neyi hahşettiyse onu yaşarım ben dedim evlat acısı görmemişinki beni nerden anlıcaksın dedim bize bedua ediyo dün allahım size öyle evlat versinki çekin böyle beni üzüyosunuz dedi bende dedim adam ol üzmeki bizi bizde seni üzmüyelim sag ol çok güzel iltifat ettin deddim kadın resmen beddua ediyo hayır duası ediceginecanım eşinle konuş bencebak bakalım ne diyo allahım yardımcın olsun beninde eşimle kavgam olsa küssek içim içimi yer :18::18::18::18::18:
Kızlar kayınpederimi kaybettik bende napıcamı şaşırdım evdende çıkamıyorum eşim berbat durumda gitti hastahaneye
başın sagolsum canım ya allahım mekanını cennet etsin işşallah
ebrarım kuzumm bu adetin gelmeyişi her geçen gün beni umutlandırıyo cano haberin olsun...ayy belirtin falanda yok yaa..Allahımmm nooolurrrrr ebuşumun bebişi bu ay gelmiş olsunnn lütfennnnn.

gecmis olsun sevtunum,patitis sar anlina kizzzhadi allaha emanet olasin
kız sende taktın he patatese sen patatesin kilosu kaç biliyonmu

evet canım eşim inanıyo çünkü hep dinledi o ne dediyse dün gece kendi annem dedi oglum o kız çekemiyo yılanın teki kulaklarımla duydum dedi annen gelsin bize işşallah onada söylücem ben dedi kızımı sana mutlu olsun diye verdim üzülsün diye vermedim dedim yoksa anacın gelirse önce onu sonrada hiç erinmem eltisini halled,cem haberin olsun dedi:

kız yeter seni üryamda gördüm kız haberin ola sözde ben seni tanıyomuşum size gitmişim erkek kardeşin anne var saçları betaz siyah karışımı kapalı vs topluca böyle biri erkek kardeşin topige girip senin adına yazıyomuş karıştırıyodu kız dedim telefonunla arayın dedim aradılar küçük bir oda var camdan bakıyorum aradın sen çıktın beni tanıdınmı dedim yok dedin sonra ben sevtun deyince hadi be nasıl olur inanmam dedin annede bagırdı ordan kızım gerçekten burda dedi gel dedim tamam geliyorum zaten seni çok merak ediyorum bekle dedin bekleye bekleye bir hal oldum kız tam gelicektin hatlar koptu göremedik birbirimizi
kardelen profum hoş geldin bebem ne var ne yok kız gece ne çok kaynatmışınız he gece 3 lere kadar kıskandım bak benisiz muhabetmi olur kızlar ya başım agrıyoduya dün tansiyonumu ölçtüm normal meyerse burası esiyoya migrenim azdı herhalde çünkü gözlerimin altı acıyodu sanki surtımı sıkıyolardı be çok şükür agrım yok uyudum erkenden geçti

günaydım canlarım uyuyamı kaldınız bakem eeeeee malun gece yatmazsanız kalkamazsınız benim yavru yatıyo başında bir yakalarsa

ebrar hamile olmuş olacağı için bu ay,önemli değil.
yani bana göre kesin hamileahanda beyle beyle şişcek

canım işşallah bebem ya günü çok geçtimi bebem takip edemedimde
zeynepçim hoş geldin bebem bu arada kader akadaşım sen işte meseyi yapıyosun ben bu topikte boşver salla gitsin herşey olucagına varıyo vallahi

çok geçmek miiiiiii,ben ikinciye oldum onun üstüne.
hamile eboş,hamile eboş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…