çok geçmek miiiiiii,ben ikinciye oldum onun üstüne.
hamile eboş,hamile eboş
ebrar hamile olmuş olacağı için bu ay,önemli değil.
yani bana göre kesin hamileahanda beyle beyle şişcek
dediğin gibi şişerr öyleeeeehepimiizzz şişeriiiikkkkkkkkkk inşallahh hamiş hamişşş gün yaparık heheheh :)
ah canım gel bende seni öpen hoş geldinhoşbuldukk sevvttuunnncuuummm öptüm senide yavruuu :89::89::89:
çok güzel olar
ah canım gel bende seni öpen hoş geldin
bi hamiş haberi alsakda sevinsek umut olsa bize vallaaaaaaaaaa olasılığı bile insanı heycanlandırıyooooooo
selamün aleyküm kızlarr,kardeloş msn kapandı açamıyorum yanlış anlama olar mı?
Eboş olmadı mı daha:Skızz yarın beraber kan testi yaptırak mı hee eboşumm
işşallah canım benim dilegimiz olurda kollarımız boş kalmaz
turkuaz bebem hoş geldin
canım,önemli deeeel.
bu arada yarın baktın ki eboş dr a razı olmuyo,eline gizliden bi şırınga al,btır çıkar kanı hemen ve götür dr a,o kendi kendine gitmicek,kocasından daha inat hatun.
günaydın kızlar gecmişe bakamadım ya halen daha atlatamadım hastalıgımı şimdide öksür
ük başladı offf offf:2::2:sizler nasılsınız canlarım...
hoşbulduk canım cok sagol...sen nasılsın...hoşgeldin cnm allah şifanı versin inşşşş
# ademilehatice
# pelin67
# kardelenbhr
# turkuaz+
canlarım gelenler hoş gelmişler turkuazım merhaba tekrardan canım kız işşallah canım kavuşur bebekine benim dedgim çıkıyomuş birde bakta görün ben ne dedim ben hamile kalıyım benle 3 kişi diye içimden geçiyo birde ben ham,ile kalamamışım hepiniz kalmışınız ay ne kadar güzel çok çocuklarım olur demi
benim yavru kızyo işlerim var sonra görüşürü hepinizle canlarım allahıma emanet olun bebeler
hadi ebrar kız hamilesindir işşllah kız bizde sevinek şurda halayım başını ben çekiçem haberin ola
# ademilehatice
# pelin67
# kardelenbhr
# turkuaz+
canlarım gelenler hoş gelmişler turkuazım merhaba tekrardan canım kız işşallah canım kavuşur bebekine benim dedgim çıkıyomuş birde bakta görün ben ne dedim ben hamile kalıyım benle 3 kişi diye içimden geçiyo birde ben ham,ile kalamamışım hepiniz kalmışınız ay ne kadar güzel çok çocuklarım olur demi
benim yavru kızyo işlerim var sonra görüşürü hepinizle canlarım allahıma emanet olun bebeler
hadi ebrar kız hamilesindir işşllah kız bizde sevinek şurda halayım başını ben çekiçem haberin ola
# ademilehatice
# pelin67
# kardelenbhr
# turkuaz+
sağol canım sanada gecmiş olsun cnmcanım gecmıs olsun tekrar allahım sıfa versın acıl
bu arada kızlar cok agrım oldu bır 500 luk bırde 250 lık hapla anca gectı ama razıyım allahım eksık etmesın de ben rzıyım agrılara optum hadı hoscakalın
cnm kazene söle o düzeltir yenilerrSize bişe sorcam
ben kk da ki ismimi değiştirmek istiyorum
bunu nasıl yapıcam bilen varmıııııı?
inş canım hepimiz birgün anne olucazzmerhaba arkadaslar benimde dileğim anne olmak ama
olamadım henuz 2 yıllık evlıyız tup bebek denedım gecen ay ama olmadı
yenıden baslıcam tedavıye ama korkular kaygılar var
canlarım ben geldim çok kötüyüm moralim sıfır gene eltim kaynanamı doldurmuş üstüme yolladı bugün demediklerimi dedi göstermiş bana bagırdı çagırdı ne laflar çok aglattı kaynanam beni ben geçmişe gideyim geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?