cok sagol buncugum evet canım ya nazar degdi heralde salgında var sende kendine cok dikkat et amin tatlımkızlar bende kacım pelınım tekrar gecmıs olsun cnm
buarada semram dün gözden kacırmısım oglusuna cok gecmıs olsun cnm
sevtunum senın esınede gecmıs olsun cnm
nazar degdı topıge galıba hastalık bırakmıyor pesımızı hepınıze allah sıfa versın ınsallah
gece görüşürüz öptüm
cok sagol bitanem bugun daha iyiyim derinimsago lcnm ya bizde yeni geldik.kayınvalideyede ugradık.
görüşürüz cnm sanada afiyet olsun.
deme yaa ebuşumolsun napcan...saglık olsun canım benim..üzüldüm ama elden bişi gelmiyo .off kardeloş seni mi aradı ki tüh yaa negatifmi çıkmış gelmedi de kuzum (görüşürüz bitanem..
çok çok geçmiş olsun peloşum yaa..ilaçlar şifa olsun tatlım..
bencede herkes osmanı izliyo..carolıne dövüyodu osmancıgı yaaaçok üzüldüm görünce...
bu arada yetercim tüpe bşalıyosun hadi hayırlısı inşallah canım...
kıslar ben kaçtım yatayım biraz.hiç dinlenemdim.öptüm kismelerde yok zate hadi hoşçakalın
canım inş sonucların temiz cıkar....canım rutinleri istediler işte hormonar falan
birde yumurta kalitesi ve revervi ile igli amh testi varmış onu istediler oda ücretli yapılacak
canım bakacak dr sonuçlara göre ney yapılacağına karar verecek
kardelencim hayırlısı olsun canım umursamayınca daha cabuk geliyo bu minişler inş senin bebişinde umursamadıgın zamanda hayırlısıyla saglıklı gelir...selam derincim,nasılsın kuzu,beni merak etmişsiniz,işlerim vardı,gelemedim,malum iş kadınıyım ben artık
baktım ki,çocuk yapamıyorum,kariyer yapmaya karar verdim
malesef negatif kuşum,hayırlısı,hala minnacıktanda minnacık oluyom ama
kayracım,pelincim,teşekkür ederim,beni merak etmişsiniz,ama olmadı,napalım,olmasın,kendi bilir,artık umrumda değil.
ebroşum,niye üzüldün cano,ben üzülmedim inan kki,zaten biliyodum,ben hamile olmam ki,napalım,kaderim bu benim.
sende regl olmuşsun,sevindim cano,en azından yeni aya umudun var demektir bu.
tugcalcım bebişin erkekmiş hayırlı olsun canım...selam herkese gerçi birsenimden başka da kimse yok ama nasılsın canım??
caanım ya sendemi hasta oldun bende bir haftadır cok kötüydüm ama bişey söyliyim doktora gitmeden gecmiyo kesinlikle doktora git cok gecmiş olsun allah şifa versin bizde seni cok özledik kendine iyi bakiyi geceler hanımlar,bir süredir giremiyorum kusura bakmayın lütfen kardeşim ve eşi hastaydı 3 gün onların yanında kaldım bugün ewe geldim ama banada geçti sanırım çok halsizim öksürük,ateş mahvoldumsizler nasılsınız_?geçmişe gidemiyorum lütfen kusura bakmayınn çok fazla kalamıcam duramıyorum çünkü.
canım ilaçların şifa olsun sana
ben inanki üzülmüyorum canım oldumya sevindim yani çok saol bitanem
öyle kuzum napalım nasip kısmet inşallah hepimiz kalıcaz hamiş er yada geç cano benim tarihi şubat sonuna doğru at kuzum
çok geçmiş olsun canım ALLAHIM şifa versin
cano görüşemedik bugün neyse yarın inşallah
napalım kader canım ben üzülmedim hiç
buarada niye dinlenemedin sen gezmelere gittin değilmi canım
yok be canım hamilelik nerde ben 10 yıldır bekliyorum hemde
hayırlısı neyse o olsun inşallah
yetercim inşallah sonuçların güzel çıkar canım
tostim saol ağzına yüreğine sağlık
öyle demeya offf evet kader cano hayırlısı olsun
çok geçmiş olsun canım ALLAHIM ŞİFA versin dikkat et kendine kuzum bol bol c vitamini al
buarada doktora gidecektin noldu?
tuğçem kuzum çok geçmiş olsun merak ettim seni iyi olmana sevindim
bide bebiş erkekmiş yesin teyzesi onu sağlıkla gelir paşa inşallah .
ev telaşıda varmış hadi şimdiden güle güle oturun canım çok öpüyorum seni
birsenim inşallah 3lü testin den hayırlı sonuçlar alırsın artık cinsiyetide belli olsa ufaklığın ya
kesinlikle cano bende uğramıyanları çok merak ediyorum
canım bizde özledik seni dikkat et kendine ALLAHA emanetsin
selam hanımlar hepinize iyi geceler
eboşum cok sagol canım allah razı olsun şimdi daha iyiyim canım allaha şükür...üzülmemene sevindim canım inş hayırlısıyla saglıklı en kısa zamanda gelecek bebişin ben buna inanıyorum allahımın izniyle cok öpüyorum seni