Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cok sagol buncugum evet canım ya nazar degdi heralde salgında var sende kendine cok dikkat et amin tatlım
cok sagol bitanem bugun daha iyiyim derinim
canım rutinleri istediler işte hormonar falan
birde yumurta kalitesi ve revervi ile igli amh testi varmış onu istediler oda ücretli yapılacak
canım bakacak dr sonuçlara göre ney yapılacağına karar verecek
canım inş sonucların temiz cıkar....
kardelencim hayırlısı olsun canım umursamayınca daha cabuk geliyo bu minişler inş senin bebişinde umursamadıgın zamanda hayırlısıyla saglıklı gelir...
selam herkese gerçi birsenimden başka da kimse yok ama nasılsın canım??
tugcalcım bebişin erkekmiş hayırlı olsun canım...darısı başımıza...
caanım ya sendemi hasta oldun bende bir haftadır cok kötüydüm ama bişey söyliyim doktora gitmeden gecmiyo kesinlikle doktora git cok gecmiş olsun allah şifa versin bizde seni cok özledik kendine iyi bak

eboşum cok sagol canım allah razı olsun şimdi daha iyiyim canım allaha şükür...üzülmemene sevindim canım inş hayırlısıyla saglıklı en kısa zamanda gelecek bebişin ben buna inanıyorum allahımın izniyle cok öpüyorum seni

Selam pelincim,tutişim,nasılsınız?
Ben iyiyim,incir kaynatıyorum,onu içecem.
Bu arada saraçoğluna mail. Attım,bana aramam için gönderdikleri numaralarda aile oturuyo,anlamadım
Kayracım,hani beni takip ediyodun,bak sen gelmeyince,bende salladım,az daha bugünde unutcaktım,bak olmuyo söylim:86::86:

Derincim,arayamadım kuzu yaaaa,tlf şarjı bitmişti,takayım ararım dedim,unutmuşum kısss,kusura bakma,zaten önemli bir sonuç yoktu:111::111:

canım ben seni altta görmedim kusura bakma...bugun daha iyiyim kardelencim sen nasılsın bu arada incir kürü yumurtaların kalitesini arttırıyo dimi bendemi yapsam acaba

Günaydın kızlar,nasılsınız?Bn kendimi aptal gibi hissediyorum ya hiçbişe yapmak istemiyorum sabah zor kalktım yataktan,gecede sürekli uyandım,garip garip rüyalar gördümAllah hayra çıkarsın...
Tugcem erkeğimizz geliyormuş hadi bakalım gözünüz aydın,sağlıcakla al kucağına inşaallah...
Birsenim,tugcem üçlü testlerinizde temiz çıkar inşaallahh,derdam da yaptırdı mı acaba testlerini ?
Kardeloşum testi yaptırmışsın cano hayırlısı olsun madem yumoşların kalitesizliğinden şüphleniyorsun sen incir kürüne devam et bencede inş önümüzdeki ay olacak inşaallahhhh
Eboşumm sende adet olmuşsun kuzu hayırlısı artık ne yapalım sende incir kürü yapsana dicektim ki ara kanama yaptıgı geldi aklıma o zaman arısütü kullansan o da çok faydalı hapı varya ondan alın eşinde sende kullanın olmaz mı?Kardeşin gelmiş hadi gözünaydın...Bu arada tutiş dün izinliydi evin altını üstüne getirdi:)güya bu hafta ince temizlik yapmayacaktım,pazar günü habersiz misafirlerim,anca dün yapabildim inceden inceden
güya bu salı dışarı çıkacaktım gezmeye kafa dagıtacaktım
Gülcüm cnm sende hastasın sanırım geçmiş olsun,dikkat et kendinee...
Yeterrr tüpe başlıyormuşsun hayırlısıyla gelsin miniklerin inşaallahh
Banucum başınız sağolsun,Rabbim sabır versinn...
Daisy oğlun hastaymış umarım en kısa zamanda iyileşir,Rabbim şifa versin...
Pelinimm cnm sinüzit mi var sende de çok geçmiş olsun cnm yaa,ilaçlarını ihmal etme kuzu
Bocugummm,sevoşum eşleriniz hastaymış geçmiş olsun Rabbim şifa versinn...

Kızlar sizden bişe istesem yapar mısınız,duaya yeniden başlanacak ya bnm yerime bi başkasına okur musunuz?Ne zamandır aklımda ama söylemeye çekindim açıkcası,kız hemen hemen 10senelik evli durumları iyi değil doktora gidemiyor tedavi için doktor rahmin çok kötü demiş,sizden bunu istediğimi kendi de bilmiyor belki Rabbim dualarımızı kabul eder onun o çaresizliğini gördükçe duydukca cok üzülüyorum,ister onun için liste yaparsınız istersenizde okumak isteyen bana söyler,ben de kalanı okurum,Allah razı olsun cümlenizdenn...

günaydın kızlar turkuazım bi tek sen varsın galiba nasılsın canım...
günaydın cnm selamm,ne iyi ne de kötüyüm valla bende bilmiyorum sen nasılsın?

Selam kardeloşumm peloşa dediğim gibi işte ne iyi ne kötü,şifa olsun incir kürü sana,acaba yanlış mı verdiler sana teli?

canım ben seni altta görmedim kusura bakma...bugun daha iyiyim kardelencim sen nasılsın bu arada incir kürü yumurtaların kalitesini arttırıyo dimi bendemi yapsam acaba

canım,altta değildim,ondan görmemişindir.
Sende yap istersen,biliyosun değil mi uygulamayı?gerçi saraçoğlunun sitesinde var.
Gene yardımcı olurum istersen,banada kayracım yardım etti,sağolsun.
Tutişim,canım,selam,ben kendi adıma arkadaşın için okurum canım,sanada okunur gene,öyle olmasss,burda nice darda kalanlara okundu,bak kısmetler bile çaıldı okunan dualar hürmetine.
Hem arkadaışan okicamız,tamamen karşılıksız ve hiççç tanımadan olcak ve eminim ki,kesin kabul olcak.
Bu arada rahim içinde kürü var saraçoğlu nun.
Eboşum,kardelen 49 u sormuşun,galiba kuzu dersten başını kaldıramıyo,sınavı var ya o nun.
Başarılar akedeşime.kupalar alsın inşallah

canım,mail le geldi numaralar,resmi web den aldım adresi,ben mail attım,bana da attığım yerden cevap geldi,ama nomerolar yannışşşş

cok sagol canım benim iciyorum tutişim şimdi daha iyiyim alllaha şükür tatlım...canım ben kendi adıma söyliyim okurum tabiki hem senin yerine ne demek onada okuruz sanada bu arada cok duygulandım ne kadar güzel kalbın var senin kendini bırakıp o kişiyi düşünüyosun allah razı olsun senden canım rabbim kalbine göre versin... inş hayırlısıyla sende en kısa zamanda hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın kuzum

Kardeloşum çok sağol Allah razı olsun cnm,haklısın cnm ama bazı arkadaşların vakti olmuyor o yuzden yani
Rahim için kür nerde ben baktım o kadar göremedim...

canım,mail le geldi numaralar,resmi web den aldım adresi,ben mail attım,bana da attığım yerden cevap geldi,ama nomerolar yannışşşş
yazarken dikkat etmediler büyük ihtimal...

iyiyim canım yaa,sağol.
Baştan hiç üzülmediydim ama ara ara vurdu illaki?
Sen nerdeydin,akşam yokdun sanki?
Babanın amleiyatı oldu mu ,bugün mü?

evet insan çok kötü oluyor negatifi alınca....

tatlım ameliyat haftaya ertelendi..romatizma için kullandığı ilacın ameliyattan 14 gün önce bırakılması gerekiyormuş çünkü...

canım nasıl yapıldıgını biliyorum ama adetliykenmi başlanıyo bittikten sonramı... yapmak istiyorum ama bidaki aya kaldı sanırım:26:

canım saraçoğlu sitesini aç,güncel haberler de 2,sayfada canım.
artık öylede yanlışlık olmaz ki tutişim,üç tane birbirirnin ardınca hat var,ikisi çalıyo,açılıyo,ses gelmiyo ve kapanıyo ve tam ortadaki,yani sonu 11 le biten numaradan bi ufaklık çıktı,sonrada bi büyüğü aldı telfnu,bende saraçoğlu sitesinden verdiler dedim,yanlış dedi,kapattık.
evet insan çok kötü oluyor negatifi alınca....

tatlım ameliyat haftaya ertelendi..romatizma için kullandığı ilacın ameliyattan 14 gün önce bırakılması gerekiyormuş çünkü...
hımmm,hayırlısı olur inşallah,herşeyin bi vakti saati var demekki.
canım nasıl yapıldıgını biliyorum ama adetliykenmi başlanıyo bittikten sonramı... yapmak istiyorum ama bidaki aya kaldı sanırım:26:
ben adetliyim ya,zaten testten sonra çoğalıyo her zaman benimki,başladı yani.
tabi bende küre başladım.çok ballı.

pelinim cnm bnm Allah razı olsun kuzumya annemin Kuran sohbetinden arkadaşı ben 5 senedir tanıyorum o zaman 4,5 senelik evliydi,şuan yaşı 30küsürdür çok çekingen biri,kimseye bişe anlatamıyor bi ara sohbette bişeyler olmuş annem ağladığını falan görmüş başkalarının bebeklerini seviyormuş ben çok kötü oldum,belki dualarımız hürmetine gelir bebişi,Allah razı olsun tatlım bnm...

tamamablamm çok sağol...bakayım ben şimdi..

kızlar,ben çıkayım,yarın annemlere gitcem ALLAH NASİB EDERSE,İŞLERİMİ HALLEDİM,ÖĞLEDEN SONRADA Bİ YERE GİTCEM ÇÜNKÜ.
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM,GÜZEL HABERLERİNİZLE KARŞILAŞMAYI DİLİYORUM.
BU ARADA KARDELENBAHAR UĞRAMADI HERALDE,ACABA NAPTI Kİ?

biliyorum canım adetli oldugunu oyüzden dedim adetliyken yapılıyo diye ben şimdi yapamam o zaman bende gecen aylarda yapıp icmiştim evet tadı güzel oluyo...

önemli degil canım ne demek senden de allah razı olsun tatlım inş dualarımız vesile olur bebişi gelir hayırlısıyla ....
kızlar ben cıkıyorum işlerim var sonra görüşürüz hepinizi cok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…