Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

fıstıgım benım bankalara acık kapı bırakınca malesef ole oluyo bızımde kartlardan sureklı cekıyorlar 80-100 her karta baktıgımda eksılere ınmısım hem avans hakkı verıyorlar sonrada ıstedıklerınde kendılerı cekıyorlar ınsallah borclarınızdan kurtulursunz bıtanem ısınden ayrılsan da bebek ısını bırakma onu veren allah rızkını da verır ınsallahh canım

yokk bende adet düzensizliği var dı kullandım soğan kürünü ama ondan sonra kist olustu tabiki herkez bir olmaz

ben uyarmak istedim

hem yengem soğan kürüyle gebe kaldı

anladım canım evet olabılır yumurtalıgının kenarındakı kıst o mu yoksA evet hamıle kalabılende var gercekten ben zaten dra soracam belkı garıp karsılıcak ama sormadan yapamam cunku beklenmedık bı sonucla karsılasırsam kızıyo sonra mahcup oluyom

benim bir doktorum içebilirsin dedi diğerlerii ben inanmıyorum öle şeylere dedi

evet o kistim ozamandan beri duruyor bende 1 ay denedim kalmadım o ay inş sen kalırsın

benim bir doktorum içebilirsin dedi diğerlerii ben inanmıyorum öle şeylere dedi

evet o kistim ozamandan beri duruyor bende 1 ay denedim kalmadım o ay inş sen kalırsın

canım benım derdım oncelıkle su ınsallah duzelmeye baslayan adetımı bı daha bozulmamasını saglamak bebek ısı allaha kalmıs hamılelık le de ıs bıtmıyo bılıyosun

slm kızlar temızlıge baslamadan sıze bakım dedım cok ısım var bgn cokkkkkkk
kayram hayır olsun cnm cok ılgınc bı rüya
elixsircim cok sagol esım daha ıyı cnm
selınam neolur morelını bozma herkesın evınde zaman zaman böyle seyler yasanıyor bırınden bırı alttan almadıgı zamanda uzayıp gıdıyor ben hep gurur yaparım esımın alttan almasını beklerım aslında bende hata yapmıs olurum ıcını ferah tut sen cok mutlu olucaksın allahın ıznıyle bebişlerınde olucak mutlulugun kat kat artıcak ınsallah
neyse kızlar ben kacım allaha emanet olun aksam görüşürüz

cıkma kız dur oncelıkle bı soru sorcam su tıckerı ben yaptım ama cızelgeye alamıyorum o nasıl yapılıyor

slm kızlar nasılsınız
kusura bakmayın dün uğradım net gitti
geçmişe bakamadım iyisiniz inş
ebraraım beni merak etmişsin canım saol gülüm iyiym ben ama senin canın zıkkın sanki mevlam öğle bir güne uyandırsın ki seni tüm güzel dileklerin seninle olsun balım
ben doktora gittim ebbek iyi ama cinsiyetini göstermedi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
diğer kızlar sizlerden naber iyisiniz inş
henüz geçmişe bakamadım bi ara bakıcam
kızlar şimd,i azcık işim var halledince dönücem size geri geçmişe bakıcam
tugcalım oğluşuna mevlam uzun ömür versin inş
ben çıkıyorum kızlar işler bekeler öptüm hepinizi

canım benım derdım oncelıkle su ınsallah duzelmeye baslayan adetımı bı daha bozulmamasını saglamak bebek ısı allaha kalmıs hamılelık le de ıs bıtmıyo bılıyosun
bilmemmi canım ne oldu sen ameliyat olmucakmısın canım
kolay gelsin canım
ben geldim nasılsınız canlarrrrr iki gündür girmedim sayfalar almış başını gtmiş yine

h.g canım ben iyiyim sen nasılsın

cıkma kız dur oncelıkle bı soru sorcam su tıckerı ben yaptım ama cızelgeye alamıyorum o nasıl yapılıyor
cnm bende kacgündür ugrasıyorum benımkını kardelos yaptı yolladı bak yaptıgın cızelgenın üstüne sag tıkla özellıklerıne gır sonra orda adres dıye bıyer var onu kopyala gel profılıne gır çizelge var orda oraya yapıstır kardelos öyle anlatmıstı bana ınsallah olur

h.g canım hadi kolay gelsin canımm

olsun canım sgalıklı olsun da gerısı onemlı degıl bı gun goruncek elbet temellı saklıcak degıl yakolay geldın sana bu arada

dur nbakıyım denıcem gulum saol

evet hatıcecım ole oluypr ıcınden de cıkılamıyo ama olsun burayı bole kalabalık ve muhabbetlı gormek gusel yıne de sen nasılsın nıye yoktun

iyiyim cnm ne olsun aynı bildiğin gibi dün hastandeydik bakalım dün eşim sperm testi verdi yarında randevusu var muayene için bakalım eşimin sonuçları çıkınca artık tedaviye başlarız heralde öle işte 2 gündüe pek vaktim olmadı olsada kimse yoktu benim girdiğimde öle cnm sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…