tamam kuzu ama olmadı kabul etmedı nedense ıstenılen formatta degıldır dıyor neyse ben bıde kardelosa soryım barı hadı sana kolay gelsın bende dısarı cıkıyorum gorusuruzönemlı degıl cnm yaptıgın tickerın üstüne sag tıklıcan gerısı aynı hadı kolay gelsın sana ben kactım
ınsallah hersey normaldır de bır an once tedavıye barlar bebegıne kavusursun canımiyiyim cnm ne olsun aynı bildiğin gibi dün hastandeydik bakalım dün eşim sperm testi verdi yarında randevusu var muayene için bakalım eşimin sonuçları çıkınca artık tedaviye başlarız heralde öle işte 2 gündüe pek vaktim olmadı olsada kimse yoktu benim girdiğimde öle cnm sen nasılsın
bende şimdik yedinm birşeylerrafiyet olsun cnm
tamam kuzu ama olmadı kabul etmedı nedense ıstenılen formatta degıldır dıyor neyse ben bıde kardelosa soryım barı hadı sana kolay gelsın bende dısarı cıkıyorum gorusuruz
ınsallah hersey normaldır de bır an once tedavıye barlar bebegıne kavusursun canım
kızlar bende cıkıyorum su tıcker ısını bı kere daha denıyım umarım olurrr hadı allaha emanetsınız
teşekkür ederim cnm varmı topicte bi dğişiklik ya sayfalar çok ilerlemiş benimde pc nootbook çok küçük gözlerimi çok ağrıtıo okuyamıyorum varmı yeni bi haber
çıkdırma canım elbet birgün gelecek kucagımıza üzülme bizden kacamazlar okçıldırmaya azkaldı bebişim nerdeee
evet canım ben hamile kalmadan önce onu duydum ve denedim her seferinde 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendimkızlar bi de beraber olduktan sonra hiç kalmamak gerekiyomuş hatta duş bile
bizimde olacak canım üzülmeHerkesin bebeği varrrr
Nihancım ben 15 20 dk kalkmıyorum ama o gün mutlaka dus alıyorum en gec bi saat sonraa
slmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız
neymiş kuzu o otun adı?ne kadar sürede verdin ya bnm problemim ben akşam 7ye kadar bişe yiyemiyorum sonra eve gidince yiyorum e saat geç oluyor harekette yok normaldir kilo almam:)ben 1 kilo verdimbende bir ot var onla istediğim gibi yiğiyorum ama o ot sayesinde kilo verebiliyorum cok şükürr
ben hatırlıyorum o bebişi çok tatlıydı maaşallah,büyümüştür şimdi...yokk bende adet düzensizliği var dı kullandım soğan kürünü ama ondan sonra kist olustu tabiki herkez bir olmaz
ben uyarmak istedim
hem yengem soğan kürüyle gebe kaldı
öyle kuzum hep eksilerdefıstıgım benım bankalara acık kapı bırakınca malesef ole oluyo bızımde kartlardan sureklı cekıyorlar 80-100 her karta baktıgımda eksılere ınmısım hem avans hakkı verıyorlar sonrada ıstedıklerınde kendılerı cekıyorlar ınsallah borclarınızdan kurtulursunz bıtanem ısınden ayrılsan da bebek ısını bırakma onu veren allah rızkını da verır ınsallahh canım
boncugumm bitti mi temizliğinn fıstıkımmm ohh elerin dert görmesin mis gibi oturun kocişinleslm kızlar temızlıge baslamadan sıze bakım dedım cok ısım var bgn cokkkkkkk
kayram hayır olsun cnm cok ılgınc bı rüya
elixsircim cok sagol esım daha ıyı cnm
selınam neolur morelını bozma herkesın evınde zaman zaman böyle seyler yasanıyor bırınden bırı alttan almadıgı zamanda uzayıp gıdıyor ben hep gurur yaparım esımın alttan almasını beklerım aslında bende hata yapmıs olurum ıcını ferah tut sen cok mutlu olucaksın allahın ıznıyle bebişlerınde olucak mutlulugun kat kat artıcak ınsallah
neyse kızlar ben kacım allaha emanet olun aksam görüşürüz
derdam snn bebişte mi nazlı çıktı kuzum olsun elbet öğreneceksiniz,sağlığı yerinde olsun da...slm kızlar nasılsınız
kusura bakmayın dün uğradım net gitti
geçmişe bakamadım iyisiniz inş
ebraraım beni merak etmişsin canım saol gülüm iyiym ben ama senin canın zıkkın sanki mevlam öğle bir güne uyandırsın ki seni tüm güzel dileklerin seninle olsun balım
ben doktora gittim ebbek iyi ama cinsiyetini göstermedi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
diğer kızlar sizlerden naber iyisiniz inş
henüz geçmişe bakamadım bi ara bakıcam
kızlar şimd,i azcık işim var halledince dönücem size geri geçmişe bakıcam
tugcalım oğluşuna mevlam uzun ömür versin inş
ben çıkıyorum kızlar işler bekeler öptüm hepinizi
Aminn cnm inşaallahhturkuaz sağol canım allah kimseye vermesin inşallah birdaha böyle olmaz
iyiyim cok şükür canımiyilik kız
sen nasılssın
neymiş kuzu o otun adı?ne kadar sürede verdin ya bnm problemim ben akşam 7ye kadar bişe yiyemiyorum sonra eve gidince yiyorum e saat geç oluyor harekette yok normaldir kilo almam:)
ben hatırlıyorum o bebişi çok tatlıydı maaşallah,büyümüştür şimdi...
Merhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bugün biraz daha iyiyim sabah gene test yaptım bugün 7.gün gene negatif acaba yokmu ya kafayı yiycem zaman yaklaştıkça geçmiyor off dua edin kızlar inşallah tutmuştur.
h.g canım nbrrrr
iyiyim cnm ne olsunnn aynı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?