canım benim üzülme lütfen bizde her ay umutlanıyoruz ama hayal kırıklıgına ugruyoruz bi kere sevinmiştim onda da kımyasal gebelik cıktı... her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda...amin
selam canım hoşgeldin nasılsın
canım hamile kalıyosun ama bebek saglıksız oldugu icin kendi kendine düşüyo adetle atıyosun yani kürtaj olmuyosun bazı kadınlar bilmeden bunu yaşıyabiliyomuşamin pelincim aminn kimyasal gebelik mi o da ne gülüm :????
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
yeteeeeer,hasretim_baby,kardelen5233,umutbizimolsun,nihanca+,ebrar_53+,pelin67,apekmimek,
NE HABER KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR
yeteeeeer,hasretim_baby,kardelen5233,umutbizimolsun,nihanca+,ebrar_53+,pelin67,apekmimek,
sağolasın ebrarım yaa evet bende sevtunu merak ediyorumsaol birsenim allah razı olsun kusura bakma çıkmıştım görmedim yazdığını
canım rica ederim nedemek
buarada çok geçmiş olsun yoruyosun galiba kendini dikkat et canım
yaa tutiş dükkana bi gittim pir gittim eve 12de geldik
buldu beni birsürü iş yaptırdı delüşüm
sen nasılsın kuzum?
canım inşallah müjde vericeksin ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın
canım listeye adet günlerimizi yazıyoruz sende bizimle burdan devam etmek istersen tabiki ekleriz listeye .inşallah gelmez kırmızıların
canım hayırlısı olsun inşallah ALLAHIM emeklerinizi boşa çıkarmasın
SEVTUNUMU çok merak ediyorum çok keyifsizdi inşallah sorunları halletmişlerdir
kolay gelsin cnmkızlar alıntıladım ama yazamıyorum,bulaşıkları yıkamam lazım yarım saat sonra çıkıcam
ablamm tamam zaten diyetisyene gidicem karar verdim :)yüryüşede başlıcam işten çıkışım çok iyi olacak :)
kızlarr ben kaçıyorum hayırlı akşamlar hepinizee öpüyorum Allah' emanet olun...
peloşum söylemeden geçemicem Rabbim sana da avatarındaki gibi tatlı bebişler nasip etsin bayıldım ya çok tattlıı haydin görüşürük :)
regl oldum nihancım moral falan kalmadı bitanem yaaa
yete mrb hoşgeldin canımnasılsın :))))
umud aminnnnn canım aminnnn Rabbimsabrı tükenenlere sabır benim gibi bu dertle yeni tanışanlarada dayanma gücü ihsan etsin aminnnnnnnnnnn
canım benim üzülme lütfen bizde her ay umutlanıyoruz ama hayal kırıklıgına ugruyoruz bi kere sevinmiştim onda da kımyasal gebelik cıktı... her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda...amin
selam canım hoşgeldin nasılsın
amin canım amin rabbim ol diycek olacak inş hayırlısıyla...kıslar bu programda ızledım
ızmı azam adına yapılan butun dualr gerı cevrılmez dıyor
reglıykende dua okunurmus eezbere
sadece namaz kılınmaz dıor
EBRARcım ,PELİNCİM
cok tesekuur ederım ınsallah rabbım dualrımızı gerı cevırmez
ben ondan boyle bı dert verdiği ıcın razıyım
rabbımden benden razı olsun ve dermanını versın ınsallh
eğer zamanı gelmedıysede,zamanı gelınceye kadar dayanacak güç ve sabır versın
su gibi aksın gunler aylar...aminn
iyiym canım benim sen nasılsınişte bi ümitle hayatın bizi sevindirmesini bekliyoruz.allahı biizi en kısa zaman da bebişlerimize kavuştursun
umutbizimolsun hasretim_baby nihanca pelin67+ kardelen5233+ melodi2
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
huh huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kıslarrr neyse ben kaçar hepinize iyi aksamlarrrr
sağolasın ebrarım yaa evet bende sevtunu merak ediyorum
kolay gelsin cnm
bende varııımmmmmmmmmmm
Herkeze selamun aleykum kıslar
iyi canım n eolsun sen nasılsın
canım hamile kalıyosun ama bebek saglıksız oldugu icin kendi kendine düşüyo adetle atıyosun yani kürtaj olmuyosun bazı kadınlar bilmeden bunu yaşıyabiliyomuş
hoşgeldin canım iyiyim sagol sen nasılsın...
canım hoşgeldin diycem ama cıkıyomuşsun iki laf etseydık ya agrıların nasıl oldu neyse sanada iyi akşamlar öpüyorum seniumutbizimolsun hasretim_baby nihanca pelin67+ kardelen5233+ melodi2
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
huh huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kıslarrr neyse ben kaçar hepinize iyi aksamlarrrr
anladım pelincim Rabbim ne dertler vermiş ya imtihan dünyası işte sabretmek derdi verenden derman beklemekten başka çaremiz yok O herşeyin en hayırlısını bilirr
nihanım amin canım benim amin dualarında benide unutma olurmu((
umut haklısın canım Rabbim yardımıcımız olsun((
tabi ki canım dualarım benimle beraber isteyen herkese gitsin ben yokluğunu çook ii biliyorum .yerini hiçbişeyin alamayacağını allahım herkese sabır versin yarabbim
canım hoşgeldin diycem ama cıkıyomuşsun iki laf etseydık ya agrıların nasıl oldu neyse sanada iyi akşamlar öpüyorum seni
evet canım gercekten imtihan dünyası...oyüzden üzülmemek lazım ama elimizde olmuyo malasef her zaman hayırlısını istemek lazım... inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?