amin canım amin rabbim ol diycek olacak inş hayırlısıyla...
bende iyiyim canım sagol...amin hepimiz aynı şey icin burda toplandık dualarla ve allahımın izniyle en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inş
umutbizimolsun hasretim_baby nihanca pelin67+ kardelen5233+ melodi2
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
huh huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kıslarrr neyse ben kaçar hepinize iyi aksamlarrrr
canım benim gecmiş olsun dikkat et kendine tama sonra görüşürüz...ağrılarım dahada artıyor pelincim maleseff
neyse eşim gelcek sonra yazısırıkk
haklısın canım ama saglık olsun yeterki gerisi allahımın izniyle gelir inş bende böyle diyorum ama icimdeki fırtınaları sor bide bana ama sabredecez başka caremiz yok...nihancım Rabbim o yok u var etsin hepimiz için inşallahhhh(((
pelincim elinde olmuyo ki umutlar hayaller ve ardından yıkılan bir dünya(((
selam,ayrıcada aleyküm selam kızlar.
herkezler iyidri inşallah.
eboşum,az önce ışığın yanıyodu,nerey gittin kısss hemencik.
tutişim,bende zayıflama ürünleri kullanma taraftarı olmadığımı söylemiştim sanırım,sen benim listemden diyet yap canım,emin ol zayıflıcaksın,ben 29 günde üç kilo verdim ve hiç aç kalmadım,daha düzenli uyabilseydim,kesin altı verirdim.
sevtun kocasıyla barışmamışmı,yoksa kaynanası gile mi gitmiş,hiç görmedim yazdığını.
kayra komutanım,kız ben ne gün başlamıştım süt içmeye,tarihi tutuyon umarım,ne güne biter cezam:76:
derincimin pc mi bozulmuş,görüşenler selam eylesin benden.
derda cım,birsencim bebişler iyiymiş,cinsiyeti görememişiniz,hayırlısı olsun,kız galiba sizin sıpalar.
miranda transferin gerçekleşmiş,rabbim tutunmalarınıda nasib etsin.
gül hastaymış,çok geçmiş olsun.
banu,sen biraz erken test yapmadın mı,bana öyle geldi.
tik tak,seninki geç döllenme olabilir bencede.
gökçe hamile miymiş,hayırlısı ne diyelim,o kadar uğraştıktan sonra,böyle gelmeside güzel olur,gökçe için üzülürmüşün ama,rabbim öyle takdir ettiyse,elden ne gelir.
eboşum,ayrıca net var ama zamanım pek yok kuzu,bugün apartmandakileri kabul ettik,byada kalabalıktı.
neyse benden bu kadar şimdilik.
nihancım Rabbim o yok u var etsin hepimiz için inşallahhhh(((
pelincim elinde olmuyo ki umutlar hayaller ve ardından yıkılan bir dünya(((
amin canım amin zor ama sabredecez derler ya sabrın sonu selamettir bizede öyle olcak inş...öyle canbım ya hepimizin derdi aynı .keşke bizim elimizden bişey gelse ama tek yapabilidiğimiz sabırla umutla beklemek.artık biyerden sonra umut bitiyo sabır da valla işimiz ço zor allah bizlere sabır versin rabbim
güle güle canım görüşmek üzre bende öpüyorumıyı aksamlar canım bende cıkıorum kocam artık lap top ı kıskanıo
keske lap top olsaydım benle daha cok ılgılenırdın dıo
cok öptumm kıslar
bende çıkıyorum görüşürüz arkadaşlarrr
bende çıkıyorum görüşürüz arkadaşlarrr
ağrılarım dahada artıyor pelincim maleseff
neyse eşim gelcek sonra yazısırıkk
pelincim,iyiyim canım,ne tatlı avatarın var maşallah.
kızlarrrrrrr bende kaçtım gelirim yineeee
bende gidiyorum,görüşürüz
slm. İyi akşamlar.Nasılsınz?
neyse kızlarr ben de kaçtım benim kociş yandan yandan bakıyo.biraz onunla ilgileneyim herkese hayırlı akşamlar öptüm
tamam kuzum eniyisini yaparsın ben hiç güvenmiyorum o haplara sevindim vallakızlar alıntıladım ama yazamıyorum,bulaşıkları yıkamam lazım yarım saat sonra çıkıcam
ablamm tamam zaten diyetisyene gidicem karar verdim :)yüryüşede başlıcam işten çıkışım çok iyi olacak :)
kızlarr ben kaçıyorum hayırlı akşamlar hepinizee öpüyorum Allah' emanet olun...
peloşum söylemeden geçemicem Rabbim sana da avatarındaki gibi tatlı bebişler nasip etsin bayıldım ya çok tattlıı haydin görüşürük :)
sağlık olsun canım nasip değilmiş başka sefere inşallahebrar ablacım tuhh ya gerçekten çok istiyodum sizin için dua okumak(((
pelin çok umutluydum canım ya hayal kırıklığına uğradım sabahtan beriağlıyorum Rabbim sizlere sabır versin(((((
negüzel dua etmişsin amin diyorum tatlımkıslar bu programda ızledım
ızmı azam adına yapılan butun dualr gerı cevrılmez dıyor
reglıykende dua okunurmus eezbere
sadece namaz kılınmaz dıor
EBRARcım ,PELİNCİM
cok tesekuur ederım ınsallah rabbım dualrımızı gerı cevırmez
ben ondan boyle bı dert verdiği ıcın razıyım
rabbımden benden razı olsun ve dermanını versın ınsallh
eğer zamanı gelmedıysede,zamanı gelınceye kadar dayanacak güç ve sabır versın
su gibi aksın gunler aylar...aminn
sağolasın ebrarım yaa evet bende sevtunu merak ediyorum
kolay gelsin cnm
bende varııımmmmmmmmmmm
herkeze selamun aleykum kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?