cano ya valla acil çıkmam gerekti pilav yapıcaktım buakşam düğün var oraya gidicezde ben yemeğimi yedim kocişi bekliyorum .aslında pc açıktıda başında değildim karşılaşamadık .selam,ayrıcada aleyküm selam kızlar.
herkezler iyidri inşallah.
eboşum,az önce ışığın yanıyodu,nerey gittin kısss hemencik.
tutişim,bende zayıflama ürünleri kullanma taraftarı olmadığımı söylemiştim sanırım,sen benim listemden diyet yap canım,emin ol zayıflıcaksın,ben 29 günde üç kilo verdim ve hiç aç kalmadım,daha düzenli uyabilseydim,kesin altı verirdim.
sevtun kocasıyla barışmamışmı,yoksa kaynanası gile mi gitmiş,hiç görmedim yazdığını.
kayra komutanım,kız ben ne gün başlamıştım süt içmeye,tarihi tutuyon umarım,ne güne biter cezam:76:
derincimin pc mi bozulmuş,görüşenler selam eylesin benden.
derda cım,birsencim bebişler iyiymiş,cinsiyeti görememişiniz,hayırlısı olsun,kız galiba sizin sıpalar.
miranda transferin gerçekleşmiş,rabbim tutunmalarınıda nasib etsin.
gül hastaymış,çok geçmiş olsun.
banu,sen biraz erken test yapmadın mı,bana öyle geldi.
tik tak,seninki geç döllenme olabilir bencede.
gökçe hamile miymiş,hayırlısı ne diyelim,o kadar uğraştıktan sonra,böyle gelmeside güzel olur,gökçe için üzülürmüşün ama,rabbim öyle takdir ettiyse,elden ne gelir.
eboşum,ayrıca net var ama zamanım pek yok kuzu,bugün apartmandakileri kabul ettik,byada kalabalıktı.
neyse benden bu kadar şimdilik.
sendemi hastasın cnm geçmiş olsun bende fenayım
canım inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana güzel haberlerini bekliyoruz
cok gecmiş olsun canım bende yeni atlattım dikkat et kendine
mırandacım ınsallah bebısın gelmıstır canım hadı sevındır bızı bakkem
kardelosum bıtanem kacırdım senı galıba ay cok ozluyorum kız senı ben aferın ıc sutunu yoksa cok fena olur ona gore bıtanecım
elıksıre bugun bende yazdım ama cevaplamadı neyse belkı gormemıstr
bırsencım temızmıs senın de tahlıller hadı bakalım hayrlısı kuzu bosver cınsıyetı neyse ne saglıklı olsun da degılmı saol canım bu yogunlugunda bıze vakıt ayırdıgın ıcın canım ama bıde bana daha cok cevap yazsan tam super olcak kuzuuuuu
ablacım derınım boncugum gorukmuyosunuz bugun hıc osledım yaaaa
gulum bu arada gecmıs olsun bıtanecım nolur daha fazla uzulme bız uzuldukce bızden kacıyo veletler
gecmiş olsun canım kendine dikket et bol bol dinlen çabuk iiyileş gel aramıza aeo byyy
slm kızlar ben geldim fazla vaktim yok çıkıcam birazdan merak ettim de sizi bi bakayım dedim nasılsınız gerçi bugün beni hatırlayıp yazan yokda çabuk unutuldun kader
arkadaşım hiç üzülme daha belli olmaz,işallah kalbin gönlün neyi yaşamak istiyorsa RABBİM sana onu yaşatır,işallah emeklerin boşa çıkmaz,,,ALLAHIM YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN....belki biliyosundur ama ben yinede sölemek istiyorum kuranda meryem süresi var onu okumanı tavsiye ediyorum arkadaşım sana hem için ferahlar hemde çocul için çok güzel bir duaymış,,,,
tuğçeciğim hayırlı olsun canım test sonuçlarınız temiz çıkmış darısı diğer testlerinize işallah
canım hamileysende ikisi beraber büyür RABBİM sağlıklısından hayırlısından nasip etsin,,,kızın için üzülmekte haklısın ama hamileysende RABBİMİN bir bildiği vardır kendine iyi bak canım kızınada
olabilir canım benimde öyle ara ara olur bi sorunolduğunu sanmıyorum sıkma canını
canım İŞALLAH bebeğin sana sıkı sıkı tutunur,sitres yapma kafana takma,demesi kolay diceksin belki insan ister istemez düşünür çok iyi biliyorum canım ama rahat olmak en iyi sonucu verir işallah,ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
gülcüm geçmiş olsun canım,,,,olsun bidahaki aya mutlu haberi alırız senden işallah
arkadaşım ALLAH gönlüne göre versin.
amin canım sevtunum inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerin olur
tuğçe bende 2 li 3 lü testleri yaptırdım sonuçlar temiz çıktı canım şubat 15 te ayrıntılı ultrasonum var bide 2 şubatta başka hast de 3 lü test yapılacak hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
garibim inşallah seninde bebişlerin yakında gelir canım aminnn
daha erken diyecem ama zaten herkes demiş pzt test yaptıacakmışsın inşallah bu sefer pozitif çıkar canım
samyeli nasılsın kız biraz çok gelde görüşelim arada
canım inşallah yoktur ama genede dikkat et adet olmasanda yumurtlama oluyomuş
gittim canım sonuçlarım temiz çıktı sgl düşündüğün için inşallah darısı sana ve diğer kızlara
CANIM sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim,,,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli deil,,,heeee içinden prenses geçiyosa prensesin olsun prens geçiyosa prensin olsun işallah
bende iyiyim canım saol sizlere bi merhaba dedim hemen geçmişe gittim
hoşbuldum canım anca gelebildim
ne güzel işallah RABBİM tez zamanda bu topikteki ve dünyadaki anne olmak isteyen bütün kadınlara çok geçmeden anneliği tattırır
saol canım sende kendine dikkat et
SEVTUNNNNN canım hepimizin evinde olur böyle şeyler sıkma canını,lütfen arkadaşım üzme kendini çok geçmeden gönüller alınır barışılır sen üzüldüğünle kalırsın kendine iyi bak canım
SELİNACIM eşinle barıştığınıza çok sevindim huzur çok önemli canım
EBRARIM inan elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum yazamadığım zaman kusuruma bakmayın,,,bana kimse bişey yazmasada ben hepinizin ne yaptığını nelerle uğraştığını takip ediyorum ve düşüncelerimi yazıyorum
ELİXSİRCİM ne güzel otmuş o ya,,,işallah istediğin kiloya ulaşırsın canım amannnnn ulaşamasanda sağlığın yerinde olsunda gerisi boş
KAYRACIM hakkında hayırlısı olsun canım TEZ zamanda RABBİM KUCAĞINA bi bebiş versin bütün acılarını unuttursun sana(hepimize)işallah
YETERCİM moralim bozuk demişin canım sebebini yazmamışın işallah önemli bisorun yoktur kendine iyi bak
GARİPPPP bende hormon tahlili verdiğimde muayene etmediler sadece kan aldılar canım,merak etme doğrusu bu sanırım
KARDELEN sen nasılsın canım
HATİCEEEE hafta sonu misafirlerin var sanırım ALLAH kolaylık versin arkadaşım,,,bu arada işallah eşinin test sonuçları temiz çıkar gönlünü ferah tut
KARDELEN hafta sonu sınavın işallah iyi geçer arkadaşım ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın
ARKADAŞLARIMMMMMMMMM bende pazartesi 13.30 da tomoçekten randevu aldım rahim filmi için,,,sadece bu testimiz kaldı diğerleri tamamlandı çok şükür,,,rahim filmi sonucunu aldıktan sonra doktoruma gitcem dur bakalım ne dicek,,,,kendinize iyibakın benim içinde dua edin şu rahimfimini kolayca atlatayım:18:işallah,,,,,iyi geceler
çok sağol canım ALLAH razı olsun inş. rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin.
canım inşallah hasta olmazsın ya buara çok salgın dikkat et kendine
yaa demek kapı önüne koyucakmış ben enişteyi varya daha dün gibi hatırlıyom gökce doğduğunda nekadar heyecanlıydıherşey rabbimden olmasa iyi ama olursada yapıcak bişey yok hayırlısı kanka
canım ben çıktıkdan sonra yazmışsın kusura bakma görmedim nasılsın iyisin umarım
semroşum saol bitanem
hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki aya gelir minişin
banucum inşallah 5 gün sonra hamişim dersin canım
canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
bol bol dinlen ve inşallah müjdeyle dön aramıza dualarımız seninle tatlım
geçmiş olsun canım yinemi başladı ağrıların
kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan çabucak iyileş
doktor konusundada nasip olmayınca olmuyo bibakarsın süpriz olur allahım güldürsün yüzünü kuzum
canım sen bana özelden mesaj attın bende cevap verdim hala niye nasıl giricem dedin anlamıyorum
bu listede yazacağımı söylemiştim zaten
biliyorum kuzum okudum senin yazdığını
demi hem zor hemde karışık olabiliyo kuzum
buarada özlüyorum seni arada uğra özletme olurmu
bide görümcen nasıl inşallah iyidir
ana kanka naber ya nasılsın ?fırsat ve net bulmuşsun buarada nezaman dönüyosun
ben iyiyim kanka sen nasılsın
birsenim herşey yolundaymış çok şükür kuzum senindemi göstermedi cinsiyetini merak ediyorum ya sağlıklı olsunlar yeterde insanda meraklanıyo .
kuzu çocuk bakıyorum ya hiç vaktim olmadı pazartesi ve salıda bakıcam sonrada rizeden misafir geliyo hiç görüşemiycez gibi
elacım nerelerdesin canım sesin soluğun çıkmıyo iyisin inşallah
aaa nedemek ya unutmak olurmu tatlım burda kimse unutulmaz merak etme sadece buara herkesin bi işi var topic sessiz ondan yani
birsenim geç geldim eve annemlerden çıkınca kocişin yanına gittim oda beni bulmuşken bütün dükkanı temizletti saolsun yorulmuştum iyce yordu beniöpüyorum seni kuzum ü
DERİNİMİN pc bozulmuş malesef giremiyo kuzum boşluğu çok belli biran önce yapılır umarım
BONCUĞUMDA uğramamış bugün iyidir oda umarım
canım ablam çok sağol.çok şükür daha ii yim düzenli kullanıyorum ilaçlarımı...sen nasılsın?aman ablam çok dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın çok kötüü oluyo çünkü.bebiş pek bişey yapamadık hastalık yüzünden hayırlısı artık....
İnşallah canımmm
arkadaşım hiç üzülme daha belli olmaz,işallah kalbin gönlün neyi yaşamak istiyorsa RABBİM sana onu yaşatır,işallah emeklerin boşa çıkmaz,,,ALLAHIM YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN....belki biliyosundur ama ben yinede sölemek istiyorum kuranda meryem süresi var onu okumanı tavsiye ediyorum arkadaşım sana hem için ferahlar hemde çocul için çok güzel bir duaymış,,,,
tuğçeciğim hayırlı olsun canım test sonuçlarınız temiz çıkmış darısı diğer testlerinize işallah
canım hamileysende ikisi beraber büyür RABBİM sağlıklısından hayırlısından nasip etsin,,,kızın için üzülmekte haklısın ama hamileysende RABBİMİN bir bildiği vardır kendine iyi bak canım kızınada
olabilir canım benimde öyle ara ara olur bi sorunolduğunu sanmıyorum sıkma canını
canım İŞALLAH bebeğin sana sıkı sıkı tutunur,sitres yapma kafana takma,demesi kolay diceksin belki insan ister istemez düşünür çok iyi biliyorum canım ama rahat olmak en iyi sonucu verir işallah,ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
gülcüm geçmiş olsun canım,,,,olsun bidahaki aya mutlu haberi alırız senden işallah
arkadaşım ALLAH gönlüne göre versin.
Biliyorum canım okudum sağol inşallah herşey istediğimiz gibi olur.
tuğçe bende 2 li 3 lü testleri yaptırdım sonuçlar temiz çıktı canım şubat 15 te ayrıntılı ultrasonum var bide 2 şubatta başka hast de 3 lü test yapılacak hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
daha erken diyecem ama zaten herkes demiş pzt test yaptıacakmışsın inşallah bu sefer pozitif çıkar canım
gittim canım sonuçlarım temiz çıktı sgl düşündüğün için inşallah darısı sana ve diğer kızlara
CANIM sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim,,,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli deil,,,heeee içinden prenses geçiyosa prensesin olsun prens geçiyosa prensin olsun işallah
İnşallah canım dediğin olur
İnşallah ebrarcım dua et canım çünkü çok moralim bozuk.
çok sağol canım inş.güzel haberler vermeyin nasip etsin rabbim hepimize.
selam,ayrıcada aleyküm selam kızlar.
tutişim,bende zayıflama ürünleri kullanma taraftarı olmadığımı söylemiştim sanırım,sen benim listemden diyet yap canım,emin ol zayıflıcaksın,ben 29 günde üç kilo verdim ve hiç aç kalmadım,daha düzenli uyabilseydim,kesin altı verirdim.
sevtun kocasıyla barışmamışmı,yoksa kaynanası gile mi gitmiş,hiç görmedim yazdığını.
kayra komutanım,kız ben ne gün başlamıştım süt içmeye,tarihi tutuyon umarım,ne güne biter cezam:76:
derda cım,birsencim bebişler iyiymiş,cinsiyeti görememişiniz,hayırlısı olsun,kız galiba sizin sıpalar.
gökçe hamile miymiş,hayırlısı ne diyelim,o kadar uğraştıktan sonra,böyle gelmeside güzel olur,gökçe için üzülürmüşün ama,rabbim öyle takdir ettiyse,elden ne gelir.
eboşum,ayrıca net var ama zamanım pek yok kuzu,bugün apartmandakileri kabul ettik,byada kalabalıktı.
ewet canım kötü kapmışım ama şükür daha ii yim çok tşk edrm sen nasılsın???
Canım tekrarlat muhakkakhcg 4,1 çıktı( regl de olamadım belki dedim negatifi görünce olurum ama olamadım (
bir daha ki aya kaldı :))
acaba regl olamadım ya bir hastalık var mıdır ? dr a gitmeli miyim ?? çünkü bende gecikme olmazdıı
İnşallah mirandacım senden güzel haberler gelsin.Evet canım transfer oldu beklemedeyim kısmetse cuma günü test günüm İnşallah canım güzel haber vermeyi çok istiyorum.HEpinizden allah razı olsun
canlarım gçmişi okumadım özürdilerim hepinizden arkadaşlar
2 gündür girmedim sayfalar okadar ilerlemişki
dün hastanedeydim eşimin muayenesi vardı bide sprm sonuçlarını gösterdik
muayene iii geçti ama tekrar sprm testi istedi spermlere iiii dedi ama sıvısının az olduğunu sölemiş
şimdi ayın 10 da tekrar randevu verdi sperm için
hem iii dio hemde tekrar test istio
eşiminde işten izin alması zor oluo bilmiorum bakalım
hepinize güzl bir hafta sonu diliorum
rabbim bütün dilklerinizi en kısa zamanda kabul etsin
hpinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama kafa yok bende toparlayamam
kafam çok karışık canlarım hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmm
amminnn cnm bmn aminnn inşaallah tez zamanda...canım benim cok sagol allah razı olsun tutişim hepimize nasip etsin inş kendine iyi bak görüşmek üzre kocaman öpüyorum seni tatlım
sağolasın cnm,geçmiş olsun seninde ağrıların varmış...kolay gelsin cnm
okeyto bebiş öyle yapcemmselam,ayrıcada aleyküm selam kızlar.
ıyı aksamlar canım bende cıkıorum kocam artık lap top ı kıskanıo
keske lap top olsaydım benle daha cok ılgılenırdın dıo
cok öptumm kıslar
tamam ablacımm,düğün nasıl geçti?bayagı geç geldin sanırım ki gece girmemişsin hiçç...tamam kuzum eniyisini yaparsın ben hiç güvenmiyorum o haplara sevindim valla
buarada sanada kolay gelsin kuzucum
banucumm senin için zor bi durum tahmin edebiliyorum ama hem acele ediyorsun hemde çok stres yapıyorsun ne olur biraz rahatlamaya çalış olur mu?Kızlar ben testi tekrarlatıcam ama o günde kayınpederimin 7 si var onun için gece gelirken vericem bakalım nasıl sabredicem.Bakalım yükseldimi eğer negatifse yerleşme kanaması diye birşey yok olduğuna inanıcam ve öteki belirtiler çok heyecanlıyım nasıl dayanıcam bakalım.
günaydın cnm napıyım işteyim kimse yokken yazıyım dedim,şimdi çıkıcam cnm kusura bakma olur mugünaydın turkuaz.....nasılsın? ne yapıyosun?
cok sağolcnm kas zedelenmesi var sırtımda onun ağrısını çekiyorumiyi akşamlar canım çook geçmiş olsun rahatsızlığının ne olduğunu bilimiyorum ama allah şifasını versin
inşallah canımtamam kuzum eniyisini yaparsın ben hiç güvenmiyorum o haplara sevindim valla
buarada sanada kolay gelsin kuzucum
sağlık olsun canım nasip değilmiş başka sefere inşallah
negüzel dua etmişsin amin diyorum tatlım
inşallah sorunları çözmüştür
ay ewet canım ya hiç sorma.ama ilaçlarımı içiyorum şükür daha ii yim.sanada çok geçmiş olsun bitanem ALLAH şifa versin...
çok tşk edrm canım ALLAH razı olsun....
canımsın çok tşk edrm bitanem ilaçlarımı düzenli alıyorum şükür daha ii yim...ay canım dikkat edin aman salgın war ortalıkta kar da yağmıyo tv de haberlerde gösterdi hastahaneler dolup taşıyo çok dikkat edin kendinize.hastalık yüzünden bebiş içinde çok bişey yapamadık bu ay bişey yok artık bendenrabbim sizin sevinçlerinize ortak olmayı nasip eylesin inş.
çok tşk edrm canım....dikkat ediyorum walla ilaçlarımı düzenli kullanıyorum şükür daha ii yim geldim aranızaaaa
çok sağol canım ALLAH razı olsun inş. rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin.
canım ablam çok sağol.çok şükür daha ii yim düzenli kullanıyorum ilaçlarımı...sen nasılsın?aman ablam çok dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın çok kötüü oluyo çünkü.bebiş pek bişey yapamadık hastalık yüzünden hayırlısı artık....
İnşallah canımmm
[
inşallah yükselmiştir canımKızlar ben testi tekrarlatıcam ama o günde kayınpederimin 7 si var onun için gece gelirken vericem bakalım nasıl sabredicem.Bakalım yükseldimi eğer negatifse yerleşme kanaması diye birşey yok olduğuna inanıcam ve öteki belirtiler çok heyecanlıyım nasıl dayanıcam bakalım.
sağol gülcümamminnn cnm bmn aminnn inşaallah tez zamanda...
sağolasın cnm,geçmiş olsun seninde ağrıların varmış...
okeyto bebiş öyle yapcemm
sen nasılsın iyisin inş ne zaman dönücen?
tamam ablacımm,düğün nasıl geçti?bayagı geç geldin sanırım ki gece girmemişsin hiçç...
banucumm senin için zor bi durum tahmin edebiliyorum ama hem acele ediyorsun hemde çok stres yapıyorsun ne olur biraz rahatlamaya çalış olur mu?
İnşaallah pozitif sonuçlarla dönersin evine
Herkse günaydın,hayırlı pazarlar olsun hepinize..
Şimdi herkes uyuyordurr iki hafta sonra bende uyuyucmmm ohhhhh sefam olsunnn
Hepinizi öpüyorum kızlar,ben daha bugun giremem Allah'a emanet olun
sanda iyi pazarlar cnmmmiyi pazarlar
herkeze selam hepinize iyi pazarlarr
kızlar ben testi tekrarlatıcam ama o günde kayınpederimin 7 si var onun için gece gelirken vericem bakalım nasıl sabredicem.bakalım yükseldimi eğer negatifse yerleşme kanaması diye birşey yok olduğuna inanıcam ve öteki belirtiler çok heyecanlıyım nasıl dayanıcam bakalım.
Evet canım transfer oldu beklemedeyim kısmetse cuma günü test günüm İnşallah canım güzel haber vermeyi çok istiyorum.HEpinizden allah razı olsun
hayirlisi kardesim insallah sizde bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizgibilerin basina insallah guzel sonuclar verirsin bende bu ayin 27 sini iple cekiyorum hayirlisi
saol birsenim allah razı olsun kusura bakma çıkmıştım görmedim yazdığını
canım rica ederim nedemek
buarada çok geçmiş olsun yoruyosun galiba kendini dikkat et canım
yaa tutiş dükkana bi gittim pir gittim eve 12de geldik
buldu beni birsürü iş yaptırdı delüşüm
sen nasılsın kuzum?
canım inşallah müjde vericeksin ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın
canım listeye adet günlerimizi yazıyoruz sende bizimle burdan devam etmek istersen tabiki ekleriz listeye .inşallah gelmez kırmızıların
canım hayırlısı olsun inşallah ALLAHIM emeklerinizi boşa çıkarmasın
SEVTUNUMU çok merak ediyorum çok keyifsizdi inşallah sorunları halletmişlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?