Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

# ademilehatice
yetercim görüşürüz bebeler iyisinizdir işşallah görüşmeyeli ben çıkmak zorundayım bebem kusura bakmayın işşallah evime geçiyim başından kalmıcem söz

# ademilehatice
yetercim görüşürüz bebeler iyisinizdir işşallah görüşmeyeli ben çıkmak zorundayım bebem kusura bakmayın işşallah evime geçiyim başından kalmıcem söz

ben iyiyiim ablacım seninde iiii olmana sevindim çok bu arada ablacın gliomuş gözünaydın
çok evinde bitiomuş çok şükür sana kolay gelsin özletme kendini

# ademilehatice

özletme kendini kuzum
dayakçı sevtun

ben kaçtım oğlan başımda bekliyor hadi hadi diye başımın etini yedi hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

Kızlar allah her kesın gonlune versın ınsallah 2011 hepımız anne olalım,her seyın hayırlısı tabı,bende cok cok anne olmak ıstıyorum ama ben doktora gıtdım benım hormanlarım yuksen cıktı,trıoıd az calısıyormus, doktor bana ılac verdı levetırıon doye bıraz ılacben sımdı sızden sormak ıstıyorum kı eyer ben hamıle kalsam bu ılacın zararı olurmu

Son düzenleme:
gülüm dün msnde konuştuk zaten iyi olmana sevindim kuzum ALLAHIM DAHA iyi etsin
bu havalar tam hastalık havası kar yağmadı malesef keşke bi yağsada mikroplar kırılsa .
öpüyorum seni kuzum dua işinide konuşmuştuk şimdi yazıyorum sana
canım inşallah pozitif görürsün ya gerçekten kendim kadar çok istiyorum sende uzun zamandır bekliyosun ALLAHIM gönlüne göre versin inşallah
tutiş düğün güzeldi horon yıkıldı yani bizde izledik
yanlız benim ruhmda fırtınalar vardı koca salonda bi abla ve ben boynu büküktük ona sarılıp ağlamak geldi içimden onunda yıllardır çocuğu olmuyo çokda iyi bir insan ALLAHIM sen büyüksün nezor bu iş
saol canım ağzına sağlık ALLAHIM okuduğumuz duaların mükafatını vericek inanıyorum
kız delüşşş nerelerdesin sen meraktan öldük düzelmene sevindim kuzu inşallah bidaha sorun yaşamazsınız .buarada ablan geliyomuş gözünaydın canım ah ah kardeş gibi varmı bee .
oruçlarında bitiyomuş maşallah sana ALLAHIM kabul etsin canım .senin yavruya selam söyle azcık nefes aldırsın sana .neyse kuzu görüşmek üzere
selam kızlar nasılsınız herkeze iyi pazarlar diliyorum :79:
sanada iyi pazarlar tatlım

canım tiroit ilaçları zarar vermiyo bebeğe hamilelik boyuncada kullanmn gerekiyo .belki ilacını değiştirir hamile kalınca ama endişelenme bebişine zararı olmaz hatta faydası var .bende tiroit hastasıyım az çalışıyo benimde .çok geçmiş olsun

merhaba kizlariyi pazarlar herkese.dun gece gelemedim malesef,esimle sinemaya gittik

hepiniz iyisiniz insallah

bakiyim gecmise neler kaynattiniz

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20
YETER...................20bitti
GÜL......................20
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
SELİNA...................20
GÜL.......................20
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13

merhaba kizlariyi pazarlar herkese.dun gece gelemedim malesef,esimle sinemaya gittik

hepiniz iyisiniz insallah

bakiyim gecmise neler kaynattiniz

selam tatlışım nasılsın?
dimek sinemaya gittiniz çok iyi etmişsiniz arada değişiklik şart
hadi sen bak geçmişe ben buralardayım biraz daha

hosgeldin canim,bende gecen gun hormon tahlili oldum..bakalim sonuclar nasil cikacak:18::18::18::18:sorun konusunda bir bilgiye sahip degilim,ama bilgi sahibi arkadaslar sorunu yanitlayacaktir..bu arada hormon tahlilinde tiroit olup olmadigi bellimi oluyor?yoksa ayri bir testmi yaptirdin onun icin:26::26::26::26:

selam tatlışım nasılsın?
dimek sinemaya gittiniz çok iyi etmişsiniz arada değişiklik şart
hadi sen bak geçmişe ben buralardayım biraz daha

iyiyim canim hamdolsun,ya sen nasilsin?evet sinemaya gittik,cokta iyi olduhaklisin degisiklik sart,özellikle evliliklerde dimi

bu arada dugune gitmissin sanirim,dugun nasildi ebrarcim?umarim guzel gecmistir,gönlunce eglenmissindir

iyiyim canim hamdolsun,ya sen nasilsin?evet sinemaya gittik,cokta iyi olduhaklisin degisiklik sart,özellikle evliliklerde dimi

bu arada dugune gitmissin sanirim,dugun nasildi ebrarcim?umarim guzel gecmistir,gönlunce eglenmissindir

ALLAHIM daha iyi etsin canım evet kesinlikle evliliği monotonlaştırmamak gerek arada değişiklik süper oluyo
canım ya eğlence neyimize bizim zaten oyun işi bana göre değil anca kadınlar arasında oluyo o biz eğlenenleri izledik sadece .

hepimizi rabbim daha iyi etsin insallah ebrarim.haklisin canim degisiklik olmasi gerek
neden öyle diyorsun ebrarim,eglenmek bizimde hakkimiz,cocugumuz yok diye dunyanin sonu degil ki,öyle deme uzulurum.öyle zor ve agir imtianlarda olan kisiler var kiii,allah beterinden korusun insallah..herseyin vakti saati vardir.rabbim bizi olgunlastiriyor,belki hemen evlat sahibi olsa idik kiymetini bilemeyecektik veya hassas yetistiremeyecektik evlatlarimizi..ama rabbim imtian ederek bizi olgunlastiriyor..bugunlerde biticek bizimde evlatlarimiz olacak insallah ebrarcim..ümit ve sabirla bekleyecegiz insallah..oyun oynamak kisminda sana katiliyorum canim,bende oynamam ve hep dugun ortamlari beni sIkar..dedikodunun,gururun,enaniyetin,bol oldugu ortamlar cunkuu

haklısın canım hemde çok haklısın ama işte gelde yüreğe anlat bunu beklemekten ve sabretmekden başka yapılcak bişey yok .gerçi ben artık beklemiyorumda çünkü bekledikce ruhumda fırtınalar kopuyo .birazda beklemiyelim bakalım ne olcak .:128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…