Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aminn inşalah hepimiz tez vakitte canım
allahım aratmasın

daha yeni tedaviye basladigimiz icin,varmi yokmu bende bilmiyorum canim,adetlerim duzensizdir ama 4,5 gun falan gecikir cok fazla degil yaniii..3,4 defa doktora gittim ultrasona,tahlil falan yapti doktor ama hic pko var demedi,,pko anlamak icin özel test mi yapiyorlar,yoksa hormaon tahlili veye ultrosonlar belli oluyormu canim:26::26::26:

bende kaçtım işlerim var toparlıyım biraz kocişde erken gelicek bugün öpüyorum sizi görüşmek üzere
işlerim bitince gelirim yine :80:

selam kızlar ben geldim nasılsınız
selam peloşum hoşgeldin kuzum
ama ben kaçıyorum işler beni bekliyor kusura bakma olurmu

canım ultrasondada anlıyolar pko yu tahlilerden anlıyolarmı onu bilmiyorum adet düzensizliği bende var ama ne pko var nede hormonlarımda sorun doktorlarda anlamıyo benden bişey
neyse kaçtım ben öpüyorum sizi

anladim canim,o kadar ultrasona girdim hic pko var demedi doktor:26::26:insallahta yoktur.hadi gule gule ebrarcim,kolay gelsin sana

amin ebrarcim insallah,rabbim herkese nasip etsin,isteyenlere tabii

hosgeldin pelincim,iyiyiz cok sukur,ya sen nasilsin:26::26:
bende iyiyim canım sagol ama kocişim hasta onla ilgileniyorum şimdi de:2:

hoşbulduk bitanem tamam canım sana kolay gelsin sonra görüşürüz öptüm

bende iyiyim canım sagol ama kocişim hasta onla ilgileniyorum şimdi de:2:

hoşbulduk bitanem tamam canım sana kolay gelsin sonra görüşürüz öptüm

cok gecmis olsun pelincim,peki sen nasil oldun atlatabildim mi?zaten evde biri oldumu diger uyelerde otamatikman grip oluyor...allah sifa versin canim

sevtunum esinle barismana cok sevindim canim..olur böyle seyler..bizim oralarda özlu bir söz vardir:hergun bal yiyen baldan usanir derler..evliliklerde hergun tatli olmuyor,arada tartisinca insan kiymetini daha iyi anliyor birbirinin...insallah birdaha böyle sIKintilar yasamzsiniz tatlim..rabbim yuvana huzur versin..hayirli evlatlar ile senlendirsin canim...

masallah sevtunum yaa demek 54 gun oruc tuttunbenim de birsuru borclarim var...ahhh su tembellik yokmu ahhhh,bir kurtulabilsem de ödesem borclarimi
insallah en yakin zamanda evin biterde gecersin evine,insanin evi gibisi yok sekerim..bu arada ablan geliyormus,senin ablanda gurbette heraldebenim ablamda uzak,yilda 1 kere anca görusuyoruz

cok gecmis olsun pelincim,peki sen nasil oldun atlatabildim mi?zaten evde biri oldumu diger uyelerde otamatikman grip oluyor...allah sifa versin canim

telefonla konuşuyodum canım kusura bakma gec cevap verdim...sagol garipcim ben daha iyiyim allaha şükür evet bi kişi hasta olunca herkeze bulaşıyo malesef...amin canım tekrar sagol

kızlar bu gün pazar ama bayağı ilerlemiş sayfalar
ama herkes gitmiş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…