Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin git dinlen sen yarın duada olmaya çalış olurmu tatlım

saol saol canım geçti çok şükür ameliyat oldu gayet iyi geçti ve evleri çok kalabalık olduğu için cuma akşamı benim eve getirdim arkadaşımı miğdesi çok bulanıyodu ben hamile olabileceğinden şüphelendim bi test yaptık hamiiiiişşşşşş ama çokta korkuyoruz tabi birsürü ilaç içti antibiyotik falan e ameliyatta oldu anestzi aldı ama ben inanıyorum yinede bebişinin sağlıklı olacağına bu arada şunuda ekliyim ben 21 yıldır görüşüyorum bu arkadaşımla ve dr ona bebeğin olmayacak asla demişlerdi hormonları sürekli değişiklik gösterir rahim duvarı aşırı kalınlaşmış vs bi çok sorunu vardı işte ama hamile şuan inanamadık çok mutluyduk taki az önce onu evine geri bırakıncaya kadar sürdü benim mutluluğum çünkü çok ağrım var sanırım regl olucam bugün yada yarın

bu arada duada bulunamadım tabi ben ama dualarım etmiştim sevtun ve garip için canı gönülden yürekten binlerce defa AMİN....Allah'ım en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah....

beni merak eden kardeşlerime öncelikle teşekkür ederim öncelikle eşimle barıştım ama halen için kırık ama düzelir işşallah neyse ben çok güzel kararlar aldım artık bebek konusunu kafama takmıcem 2 tane melegim var cennette onları üzmemek için aglamıcam artık dün bir arkadaşım vardı ona gittim onunda 12 sene sonra hamile kaldı şimdi bir kızı bir oglu var doktorlar kısır belgesi bile aldı doktorun biri senin çocugun olursa ben işimi bırakırım bile demiş ama rabbimden herşey 2 evladı var şimdi bana dediki rabbim veriyo seviniyosunda neden alıncada aglıyosun dedi bak dedi sabret allahım sana çok güzel bebekler vericek inan aklımda hep sen varsın yatıyorum kalkıyorum diyorunki allahım sevtunumada bebek ver diye dua ediyorum dedi kuran okurken bile seni unutmuyorum dedi allah razı olsun ondan
eşimlede neden kavga ettigime gelirsek ev stresinden kavga ettik başka bir mesele yok işleri yüzünden evle ilgilenmiyodu yogun oldugundan geçen 2 kişi bulmuş ev için adamlar gelmedi kaçtır bende sordum aksam bu adamlar ne zaman gelicek düzenimi evimi özledim diye başladı sohbet sonrada kızmalar başladı bugün evdeler evi bitiricekler adamı ayarladı evi bitir dedim tamam dedi iyiyimdir çok iyi ama bir şeye kızıyım sinir oluyum o huyumu hiç sevmiyorum karşındakinin vay halineaman boşverin aile arasında olucek kavgalar işşallah bir daha olmaz geldi barıştı ama kalbim halen kırık allah biliyoya ama hallettik bakalım
bu arada ablacım gelicek 15 tatilinde kalıcek cuma çıkıcek cumartesi burda çok mutluyum yawen azından mutlu oluce

kız alıntıları aldı silindi be önceki mesajı gene yayınladı çıldırıcim he al başına beleyı gene yaz işin yoksa yavru kızıyo olmasa gene yazıcemde yazamıyomki
EBRARCIM anacıgıma selamını süledim teşekkür ederim beni merak etmişin bebem

semracım az kaldı dişini sık kavuşmamıza inananın bende çok özlüyorum sizlerle konuşmayı ama olmuyo olamıyo

garipcim canım evet 54 gün tuttumda 7 günüm kaldı işşallah bitede borçlarım kurtulu-rum günahımız çok zaten bari aklımız başımızdayken tutalımda borçlarımız kalmaz
beni merak eden kardeşlerime teşekkür ederim bana laf atanları unuttuysam kusura bakmayın kardeşim odada rahat yazamıyorum işi varmış ben çikiyorum vakit buldukça girerim

KIZ DAYAKÇI SEVTUN NASILSIN
DİYORUZZZZZZ DUYMUYORMUSUN :84::84::84:YOKSAM DUMAZLIKTANMI GELİYORSUN DE BAKEM
ÖZLEDİK SENİ KIZ

Son düzenleme:
merhaba kıslar nasılsınız bakalım ben bugun 2. iğneleımıde
vurdum hayırlısıyla olgun olgun kalıtelı kalıtelı yumurtalarım olsun ınsallh
follukta :)))))

slm kıslar nasılsınız
daha öncede yazdım bidaha giremedim,
hala biçözüm bulamadık ya yardım edin lütfen bende anne olmak istiyorumm

merhaba kıslar nasılsınız bakalım ben bugun 2. Iğneleımıde
kuzum tek gidip çift dönmek nasip olsun inşşşşşşşşşşşş
slm kıslar nasılsınız
daha öncede yazdım bidaha giremedim,
hala biçözüm bulamadık ya yardım edin lütfen bende anne olmak istiyorumm

inşş rabbim daha fazla bekletmez
bebişini gönderir

Son düzenleme:
nasılsınız guzellerım
ebosum ablacım dugun guzel gecmıs canım amam ne yalan solıyım bende sevmem pek dugunlerı bu sebebten de nıkah oldu bızımkısı ve kısacık bır torenle yırttık dıyebılırım hıc sevmem cunku bole gurultü falan tabı bu benım nacızane fıkrım bebıs fıkrınıde takmamakla en ıyısını yapıyorsun bır tanem bekleyelım gorelm ınsallah en kısa zamanda guzel haberlerı verırsın balım
derınım cabukkkkkkkkkkk geeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllll
kardelosum test yaptırdıgın gun baslamıstın ben hangı gundu hatrlayamadım ama bakarım gecmıs sayfalara merak yapma sen bu arada toplam 21 gun kullancen tamammıııı balımmmm
boncugum ya dunden berı yoksun kuzum ınsallah dertlerın derman bulmustur sıkıntıların dagılmıstr kuzum
sevtuncum cok sevındım canım esınle barıstıgına ve bebek sahıbı olan arkadasını bızlerle paylastgın ıcın ozellıkle tesekkur ederım bole seyler cok umutlandırıryor benı hele de bu aralar cok kotutyum ablanla doya doya hasret gder kuzum evıne de gececeksın ama benım burada son haftam bu sefer de ben olmıcam neyse bır gun elbet kacuscaz dımı
garıbım cok gusel seyler yazmıssın bıtanem ıcım bıraz olsun rahatladı duayı da unutmamaya calıscam gercı benım yuz akım bır evladım var ama rabbım kucagımda hayırlısıyla buyutebılecegım evlatlar da verır ınsallah canım okuyu zaten kandan anlıyorlar sonucların cıksın sen yaz ben yorumlarım kuzum artık uzman oldum bu konuda
kardelenbhr gercektende nerelerde yaaa ınsallah guzel haberlerle gelır

canım cok sevındım arkadasına ama ılac alması hıc ıyı olmamıs kuzum ya ınsallah bısey olmaz
merhaba kıslar nasılsınız bakalım ben bugun 2. iğneleımıde
canım ınsallah hersey gonlunce olur
ben geldım herkes cıkmıs neyse kızlar bende cok duramıcam zateennnn ıyı aksamlar herkese
GÜLÜM KAFAYA TAKMA KUZUM BU AY DA BOS GECIVERSIN BISEY OLMAZ BITANEM INSALLAH BIR DAHAKI AY OLURRR SEN KENDINI IYI TUT:80::80:

selam kıslar..şuanda kardeşçigimdeyim birazdan eve geçicem...bizim pc ni kasa gene bozuldu yaa.eşim ugraştı olmadı.kardeşinin kasayı yaptı bu sefer takınca bizimki çalışmadı şansa bakneyse hepinizi çok öptüm..geçmişe bakmadım vaktim hiç yok..tuanam rahatsız onu görmeye geldim..kendinize iyi bakın..inşallah bi dahaki girişimde hamile haberi alırım aminnnn...

ebraRIM bugün seni aryacaktım cano ama eşin evdedir diye rhtsız etmiyim dedim...görüşürz kıslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…