Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Hmm aslında tedavinin neredeyse ilk aşamasında tüm dr.lar ister rahim filmini gereksiz başlangıçlar olmaması adına...rahimin durumu tüplerin açıklığı en önemli faktörlerdir..Sen istersen dr. una bir çıtklat bunu tatlım

Sağol canım hoşgeldin sen de iyisindir inşallah

canım,sağolasın,inşallah hemen bu ay hamiş olur,sağlıcakla yavruna kavuşursun.

cok uysalimdir kizzz ben,söz dinlerim heppp
bende yarin basliyayim insallah hayirlisi ile,dilerim hayirlara bebisimin gelmesine vesile olurlekelenmenin iyiye isaret oldugunu söyluyorlar,ama saracoglunun sitesinden okumadim tabiii,ne kadar dogru bilmiyorum:44::44:senden de allah razi olsun durucum

öylemi,ben yurt disindayim ya canim,sanirim burda bu tarz tedavileri tup bebek merkezleri yapiyormus..:44::44::44::44:rahim filmini degil de,asilama yi sormustum,bana doktorum asilamanin % 10 sans verdigini,ama kendilerinin kanun geregi bunu yapamadiklarini,tup bebek merkezlerinin yaptiklarini söyledi

sağol canım benin.inşallah bitanem ya allah isteyen herkese versin.canım benim dr haziran ayında çektitisin demişti ama ben emin olmak için gittim çektirdim.aklımda bişey kalmasında diye çok ta iyi oldu.bu salı tedavim başlıcak ez azından tüpüm açık biliyorum ve içim daha çok rahat tavsiye ederim tatlım

allah daha iyi etsin canim,insallah tedavin yuzunu guldursun tatlim..gidince bir sorayim bende doktoruma

artık anesteziye gerek yok canım 5 dk bitiyo işlem.bakalım artık bundan sonra herşey güzel olsun çektiğim acıya değsin rabbim bize bol bol versin

hosgledin canim,iyiyiz sukur,sen nasilsin:26::26::26::26::26:
banucum,semracim,birsencim altta gördum sizleri,hosglediniz kizlar

hoşbuldum garipcim hamd olsun iyiyim sen aşılama mı yaptırıcan
açım çünkü canım,eşim gelcekte yemek yicez,ama gelemedi bi türlü,kızcamı bildiği içinde telefonuda açmıyo artıkın

taaaaaaaaaam canım hayırlı geceler kendine iyi bak hoşcakallll

Son düzenleme:
allah daha iyi etsin canim,insallah tedavin yuzunu guldursun tatlim..gidince bir sorayim bende doktoruma

tabi canım son bakalım ne diyecek.allahım hereksin yüzünü güldürsün.ya bence bu filmi çektirmek hem senin için hem dr için tedavi aşamasında çok fazla yol almanıza sebep.çünkü bilinen bi sonuca göre hareket etmek daha mantıklı.hakkında hayırlısı canım inşallah bizde en yakın zaman da oluruz

aleynacim,ben 3,4 ay önce basladim tedaviye,bize sperm testi,horman tahlili,pregesteron tahlili,tiroit tahlili yaptilar...
sonuc:esimde sperm eksikligi var...
bende de tiroit problemi dedi,ama kötu degilmis sonuclarim
simdi ilac verdi esime ve bana.beklemedeyiz anlayacagin...5,6 ay bekleyelim olmazsa tup bebek merkezine yönlendiririz dedi doktor,ben o zaman sormustum asilama yöntemini,o vesile ile konustuk yani canim...insallah tup bebek merkezine gitmeye gerek kalmadan gelir bebisim

Ay sevtun yapma sakın kendş kendine teselli ver bendede var panik atak hissettiğim anda hemen farklı şeyler düşünüyorum ve derin derin nefes alıyorum lütfen dene bebeğini düşün.

Sorma kız tüp bebekte 10 tane menogan 3 kutu gonalf vuruldum 1 tane yumurtam oldu o zaman doktor bana menegon yumurta yapmaz demişti ondan sordum canım.

Hayırlı uğurlu olsun canım İnşallah kucağınada sağlıkla alırsın.

Canım kayınpederim vefat edeli 40 gün oldu bugün duası vardı.Allah razı olsun.

Çok doğru diyosun durucumda yıllar geçtikçe hayat yalnız ve anlamsız geliyor bazen eve bakıyorum neden toplıyımki yemek yapsamda olur yapmasamda olur diyorum bütün gün yalnız otur tv ye bak ama bir çocuk olsa hayatım nasıl olurdu acaba diye düşünüyorum o zamanda böyle bunalıma giriyorum işte Allahtan abalmın kızı var 4 yaşında onunla tüm annelik duygularımın bir çoğunu gerçekleştiriyorum Ablamda sağolsun hiç karışmıyor .Allahtan hep böyle damardan durumda değil dönem dönem şimdi tüp bebek denemeside yeni sayılır ya ondan böyleyim.

Sağol canım........................

kizlar,sogan kurunu denemis varmi aranizdaa:26::26::26::26::26::26:
Canım ben denedim hatta ben saraçoğluna gittim soğan suyunun yanına çaylar aldım ama benim işime hiç yaramadı tam aksi adetlerim bozuldu tabi bu işler bünye işi eşimin yiğeni içti pko luydun 3 ayın sonunda hamile kaldı şimdi nur topu gibi kızı var.

Sağol canım 40 gün oldu bu gün duası vardı.

herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.................

Canım naber nasılsın senin şu tahlil vardı çıktımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…