Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kendını yorma tatlım bak paşa buyyor kendıne de onada dıkkat et grusuruz allaha emanet ol
teşeküür ederim kayram dün lüzumsuz bi misafir gelince aniden gelemedim ama okudum geçmişi zaten sağlsun bebişte yoruyo anca iş güç okula yetişiyoz
sagol canım gelip sohbet etmeyince kendimi tuhaf hisediyom malum alıştık artık
saol ebrarım işallah bu defa bebeğim gelirse beni bırakıp bi daha gitmez işallahhhhhhhhhh,,,hepimiz tez zamnda bebeklerimize kavusuruz canım,,,ebosum uykum geldi iyi geceler çok öptüm bacım seni
elacım biliyorum yazdıklarımı okuyup alıntı yaptığını teşşekkürler canım hayırlı zamanda gelsin bebişin
üzme canım kendini bende eşimden çok ayrı kaldığım zamanlar oldu bazen iyi oluyo sevginin değerini anlıyo arada özlmek iyi
ooo sen şimdiden istifa edersen biz napcaz canım gene bebekken iyiler hele bi emekleyip yürüsün heryeri dağıtsın dediğini yapmayınca zırlayıp durursa dahası okula başlayıp harfleri öğrenene kadr ömrünün yarısı gidiyo düşüp biyerini yaralarsa daha anlatmayım sen daha şimdiden pes ettin sen boşver istifa etmeyi hele bide 2. olursa sil baştan başla herşeye evet zor geliyo ama çok güzel böyle şeyler yaşamak Allah hayırlısını versin canım sen gönlünü ferah tut herşeyi gidişine bırak 3-5 sene sonra nasıl büyümüş onu bile anlamayacaksın ne güzel şeyler yaşamışım dersin
yata yata şişko olacan kız hem yatarak iş yapılmaz kardeloş haklı maaş vermemekle hemde arkasından atıyonuz kardeloşun arkasında ben varım karışmam ha
27 günde bir oluyorum herhelde 12 15 arası bi gündeyim mart 16 adet tarihimmmmmm
hadi bakalım sünger bekletmeden gelsin bebişin yumoşlar biran önce büyüsün
kızlar herkese gunaydınnnve ve bana gule gule bıraz uzanıcam bugun eımın bana gonderdıgı gecmıs olsun hedıyesıyle uyandım cok muluyum ınsallah gunumde bole bıter epınızı opuyorum grusuruz
kız ne yollamış merak ettim özel değilse söyle bakıyım çabucak toparlanmanada sevindim inşallah bebişinde çabucak gelir canım
elacım ben genelde her akşam uğruyorum ama demekki karşılaşamadık sagol canım aklına geldiğim için
gel di valla kaçsakmı kuzum ya şimdi bizi mahvedicek :18::89::103::120::130:
ya hem arkasından atın hemde mahvedecek diye konuşup kaçın vay be
bende gidicem kuzum korkudan değil emme işlerim var yatağım açık hala
aman ebrarcım yatağı düzeltip napacam zaten akşam geri yatacan
vaayyy,rüşvete bak,kahve yasak bana,bi bardak ananas suyu rica edim,belki bebişim döllenmiştirde,tutunmasına yardım eder,bi işe yarayın canım,aaaaaaaaaaaaaaa
kız canınmı çekti yoksa alıp yollayalım bari
bencede okumaktan canım çıktı sndalyede oturacam diye dötüm acıdı belim ağrıdı cezalısınız
canım inşallah hayırlısıyla doğurup büyüdüğünü görürsün bende sigortaya gidiyorum hep demişimdir ilgileniyolar diye
zaten pelincim sadece doğana kadar ondan sonra bütün acılarını unutuyosun
huuu huuuu benn geldimm benn napıyosunuzz bakimm sizz geçmişi okuyup geliyorummmm
hoşgeldin kaçak bizi unuttun sanmıştık neyseki geldin
kızlar 1 saattir alıntı yapıyorum anca oldu

valla bilmiyorum ki tatlim neden acaba hiicc bilmiyorum. gündüz ne konusursak gece rüyama giriyorr deli olcamm..
allah allah niye oluyo acaba ya kafanı azcık boşalt canım bence yoğunluktan ve yorgunluktan oluyor böyle
Ben şimdi çıkım,şu maaşları yatirim daha fazla laf yemeden,görüşürük

kuzum dikkat et geçmiş olsun benimde ennefret ettiğim şey tül asmak yaa kocişde hayatta takmaz beceremez biz kadınların işi çok zor
kahveyi içmiş kadar oldum canım saolasın
evet altta görüyodum biranda yok oldun dedim nereye gitti bu hatun olsun kuzum sorun yok ben takılmam öyle merak etme
buarada amin inşallah

evet eskilerin bankası oraydı yaa

canım maşallah çok sevindim haftayada keseyi görürsünüz inşallah
kız gerçekten ikizmi yoksam değerin çok güzel maşallah
kuzum unutmadım merak etme arada unutkanlık yapıyomda seni asla
dimek 4e kadar valla helal size
aaa demek misafirin vardı nediyim geçmiş olsun canım özledik seni bacım
anladım tatlışım inşallah birdaha yükselmez şifa olsun içtiğin ilaçlar inşallah

elazel ve birsencim altta gördum kizlar sizi:82::82::82::82::82::82:size bir selam veriyim dedimcikmak gerek simdi,islerimi bitirirsem az sonra gelirim insallah..
garibim dimek başlıyamadın neyse önümüzdeki ay başlarsın inşallah canım
ben temizliği severim ya kendimi kaybederim temizlik yaparken
hadi kolay gelsin sana
oo ebrar ablam gelmiş h.g ablacıım

hoşbuldum canım saol nasılsın?

sağol ablacım iyiyim

bacıcımm valla ben böyleyim işte sağolsunlar gelenim gidenim bitmiyor e benimde ziyaretlerim oluyor böyle iki arada bir derede sizleri özlüyor bakıveriyorum

heyttt beeee,sağol birsencim,asıl maaşı sen hakediyon zaten bu tempoyla,bunlar bankamatik memuresi canım,boşver bunları,gel biz el ele verelim senle
canım çekmedi ananası,iyi gelirmiş diye duydum sadece.sağol.
gülme kısssssssss
benim goncam teşrif etti sonra yine gelirim fıstıklar hepinizi kocamannn öptüm
tamam canım,sen goncana bak,görüşürük.

Ebrarcım selam bacım nasılsın ?
selam canım saol ben iyiyim sen nasılsın bakem?
osman bitmeden ebrar gelmes kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:76:

birsenim ben okadar dedimdi kızlara çok konuşmayın diye ama bunların çenesi düşük bacım
yaa yatağı düzeltmeyimde kocam beni düzeltsin benimki titizdir
birsenim sohbetimiz çok hoş gerçektende allahım daim etsin hepiniz süpersiniz yaa

Allah,
er-Rahmân, er-Rahîm,
el-Melik, el-Kuddûs, es-Selâm,
el-Mü'min, el-Müheymin, el-Azîz, el-Cebbâr,
el-Mütekebbir, el-Hâlık, el-Bâri', el-Musavvir, el-Gaffâr,
el-Kahhâr, el-Vehhâb, er-Rezzâk, el-Fettâh, el-Alîm, el-Kâbıd,
el-Bâsıt, el-Hâfıd, er-Râfi, el-Muiz, el-Müzill, es-Semi', el-Basîr,
el-Hakem, el-Adl, el-Lâtîf, el-Habîr, el-Halîm, el-Azîm, el-Gafûr,
eş-Şekûr, el-Aliyy, el-Kebîr, el-Hafîz, el-Mukît, el-Hasîb, el-Celîl,
el-Kerîm, er-Rakîb, el-Mücîb, el-Vâsi', el-Hakîm, el-Vedûd, el-Mecîd,
el-Bâis, eş-Şehîd, el-Hakk, el-Vekîl, el-Kaviyy, el-Metîn, el-Veliyy,
el-Hamîd, el-Muhsî, el-Mübdî, el-Muîd, el-Muhyî, el-Mümît, el-Hayy,
el-Kayyûm, el-Vâcid, el-Mâcid, el-Vâhid, es-Samed, el-Kâdir, el-Muktedir,
el-Mukaddim, el-Muahhir, el-Evvel, el-Âhir, ez-Zâhir, el-Bâtın, el-Vâli,
el-Müteâlî, el-Berr, et-Tevvâb, el-Müntakim, el-Afüvv, er-Raûf,
Mâlikü'l-Mülk, Zü'l-Celâli ve'l-İkrâm, el-Muksit, el-Câmi',
el-Ganiyy, el-Muğni, el-Mâni', ed-Dârr, en-Nâfi',
en-Nûr, el-Hâdi, el-Bedî', el-Bâkî,
el-Vâris, er-Reşîd,
es-Sabûr.

slm kızlar adetıme 5 gun kala gebelık testı yapsam dogru sonuç verırmı ben yenı uyeyım ve acemılık cekıyorum suanda da bırazcık yardımcı olursanız sevınırım

benim goncam teşrif etti sonra yine gelirim fıstıklar hepinizi kocamannn öptüm
hadi git goncanla ilgilen canım görüşürüz
sağol ablacım iyiyim

bacıcımm valla ben böyleyim işte sağolsunlar gelenim gidenim bitmiyor e benimde ziyaretlerim oluyor böyle iki arada bir derede sizleri özlüyor bakıveriyorum
canım ya bende aynı sen gibiyim bazen buraya giremiyorum gün içinde ama geceleri misafir yoksa yatılı mutlaka uğruyorum canım olmuyo sizsiz
gülersem nolcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…