Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayy çok geçmiş olsun canım ya allahım korumuş bi sadaka verin
allahım kötü kazalardan korusun
selam cnm iyiyim cok sukur bu aksam burdaydım genelde moralım ondanmı iyi bilmiyorum sen nasılsın iyimisin cnm

canım sen buraya takılmaya devam et daha iyi olacaksın emin ol

Selam adetim gecikti.şu anda 5.güne giriyorum.adet olacağım her an gibi.dün test sonucum negatifti.olmadı sanki ama neden adet olamıyorum ben yaaaaaaaaaa yardım edin.
canım bide kan testi yaptır o daha kesin bi sonuç verir
amin canım gecmiş olsun
iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun pek girmiyorsun artık
aaaa canım çok gecmiş olsun şimdi nasıl kızın
canımsağol zaten örmeyi düşünüyorum güzel bi hırka ama hangi renk öreceğime karar veremiyorum zaten sizde olmasanız burda kafayı yerim heralde
canım bende zaten size güveniyorum çok sağolun hepinize çok teşekkürler
inşallah canım valla ben bugün adet olurum diye baktım ama olmadım yarında olmazsam çok sevineceğim
selam kızlar dr yeni geldim sorum var size yumurtalarıma baktı 9santim dedi perşembe günü tekrar gidecem acaba niye büyümeniştirki o kadarda ilaç içtim yumurtam tembel mi çalışıyo acaba
canım inşallah bir an önce büyürlerde hamiş olursun
yaaa canım sen benden sonra daha oturdun mu ???????
canım çalışmak için gitti 4 aylığına sağol inşallah bebişim benimledirde güzel haberler veririm eşime
inşallah canım halısı olur
inşallah canım çok çok sağol
canım inşallah keseçiğide görürsün allahım sana yardımcı olsun inşallah
evet canım ii oluyo sevgi artıyo ama zorbe güzelim ayrı olmak
xaysex kuzubal kardelen5233+ Duru_+ ebrar_53+ + way+ mszatung yesim1548

hu hu kısslarrr
slm canım nasılsın

iyi canım sen nasılsın

kızlar,ben çıkıyorum,hepinize hayırlı geceler dilerim

kızlar ya alt kalabalık ama kimsenin sesi çıkmıyo :82:

sağol way cım sen nasılsın

ablacım teldeyim gelcemm

selam cnm iyiyim cok sukur bu aksam burdaydım genelde moralım ondanmı iyi bilmiyorum sen nasılsın iyimisin cnm
canım burası insana moral dopalıyo benim moralım bozuk olunca burdaki kızlar sayesinde düzeliyo valla...bende iyiyim canım eşim büyük bi kaza atlattı allaha şükür bişey olmadı kocişime
evet canım ondan yapıyodur...öyle deme eboşum ya inş hayırlı zamanda gelecek minişin ben buna inanıyorum tatlım...
geçmiş olsun pelincim,atlamışım galiba tatlım.
cok sagol kardelenim yok canım buraya yazmamıştım atlamadın yani tatlım bu arada ben bi kişi kabul ettim msn ye o sensin dimi canım...
çok gecmıs olsun cnm bı verdıgınız varmıs Allah bırbırnıze bagıslasın sızı bıde inş olacak bebişlerinizi:))

cok sagol bitanem...amin inş canım allah razı olsun

way,yesim1548,elixsirr+,lagrima,pelin67,ebrar_53+,elaezel,birsen29,

slm kızlar bugün maşllahımız var bi ara 12 ye ulastık

ayy çok geçmiş olsun canım ya allahım korumuş bi sadaka verin
allahım kötü kazalardan korusun

canım sen buraya takılmaya devam et daha iyi olacaksın emin ol
cok sagol bitanem haklısın bi sadaka vermemiz lazım...amin canım rabbim hepimizi kötü kazalardan korusun...eboşum benim net agır ya oyuzden gec yazıyorum...
kızlar,ben çıkıyorum,hepinize hayırlı geceler dilerim

güle güle canım sanada iyi geceler tatlı uykular görüşmek üzre

geçmiş olsun canım ama sevindim bişey olmadığına

ya kızlar bileniniz varsa bana cevap versin lüfen,,,,,ya benim geçmiş adet tarihim 13 şubat adetim bittikten baya sonra yani 26 şubatta falan bişeyler oldu işteşimdi 13 martta adet olmam gerekiyo ya olmazsam hamile kalırsam ben bebeğin kaç haftalık olduğunu 13 şubattanmı hesaplıcam ama yaramazlık tarihi 26 sı nasıl oluyo 3 kez hamile kaldım valla çözemedim bu işi,,,,adetim 2 gün geçse bile benim malum tarih 26 şubat daha bebek 2 haftalık olmalı hiç anlamıyorum,,,,biraz karışık yazdım ama işallah ne demek istediğimi anlamışınızdır beni bu konuda bi aydınlatın kızlarrrrrr

sağol way cım sen nasılsın

ablacım teldeyim gelcemm
tamam canım

pelinim görünen köy klavuz istemezmiş benim durum ortada hayırlısı diyim

sağol canım bende iyiyim

kızlar bugün adet olmadımmmmmmmmmm inşallah hamişimdir yarında olmam inşallah
öncelikle hoşgeldin tatlışım
inşllah hiç gelmez kırmızılar 9 ay boyunca
canım senden değil benim de yavaş kkda sorun var galiba
öyle canım cok hoşsunuz maşallah Allah hepinizin gönlünüzdekileri versın ben cıkıyorum kıslar sabah erken kalkıyorum yarına görüşürüz sağlıcakla kalın inş ii geceler

amin canım cümlemizin inşallah
iyi uykular sana görüşmek üzere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…