Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar adetıme 5 gun kala gebelık testı yapsam dogru sonuç verırmı ben yenı uyeyım ve acemılık cekıyorum suanda da bırazcık yardımcı olursanız sevınırım

bence vermez canım boşuna yapıpda hayal kırıklığı yaşama 5 gün nedirki çabucak geçer

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 elixsirr+ way+ kardelen5233+ birsen29+ kuzubal pelin67+ yesim1548 mszatung

sagol eboşum valla kadınların işi zor canım napıyım asmak zorundaydım yoksa kırışcaktı kocişi beklerken...benim kociş asıyo canım ben kandırıyorum onu

way,elixsirr+,Duru_,kardelen5233,ebrar_53+,kuzubal,yesim1548,birsen29,mszatung,selam kızlar nasılsınız durucum güle güle canım görüşmek üzre

h.g pelincim kocişin iyimi cnm birşey yok dimi

baksen kandırıyosun demek valla bizimki birkaç kez denedi ama beceremedi öf pöf dinlemektense ben asıyorum

selam peloşum.

teşekkür ederim canım sana yakı vur demiştim yapmadın demi hain
selam canım ebrar hacamat için cevap bekledim ama okumadınmı cevap gelmedi

slm kızlar adetıme 5 gun kala gebelık testı yapsam dogru sonuç verırmı ben yenı uyeyım ve acemılık cekıyorum suanda da bırazcık yardımcı olursanız sevınırım

oylede merak edıyorum işdee.peki adetten 4 gunsonra kı ılıskıı de n gebelık olrumu arkadslar
malesf canım ama erken yumurtladınsa olabilir ama genede adetini bekle canım

baksen kandırıyosun demek valla bizimki birkaç kez denedi ama beceremedi öf pöf dinlemektense ben asıyorum
canım benim bende ya bebiş varsa ya bişey olursa diyorum oda asıyo ama nereye kadar kandırırım bilmiyorum cogu erkekler öyle tatlım benimkide asarken oflüyü pofluyo ama yinede asıyo...

a.s kardeloşum nasılsın canım bu arada msn ni özelden yollarmısın sakıncası yoksa

henüz yakı yapmadım birsencim,inşallah gerek kalmaz.

anooommm cnm yaaaa tabi kıs koca bu baska birşeye benzemezz
evet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasın
ay ben bişeymi kaçırdım ya hayırdır peloş?noldu canım

canım bugun kocişim motordayken köpek saldırmış düşürmüş allahtan ufak sıyrıklardan başka bişey olmamış eve geldi şok oldum valla ama iyi şimdi uyuyo

ben cevap yazdım kuzum sen okumadın sanırsam ben pek sıcak bakmıyom benim koca hiç bakmıyo he çok iyi diyolar ama ben korkarım

saolsun canım naapsın adamda korkuyodur yapıyodur benimki korkmuyo olma ihtimali olmadığı için

geçmiş olsun pelincim,atlamışım galiba tatlım.

çok gecmıs olsun cnm bı verdıgınız varmıs Allah bırbırnıze bagıslasın sızı bıde inş olacak bebişlerinizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…