kızlar şimdi çok güzel bir haber aldım BERSU doğum yapmış çok şükür oğluşu kucağında ikiside iyiymiş ay çok sevindim çok duygulandım
canım evet dedigin dogru ama ne yapalım elden birşey gelmiyo ne yapcem bersu dogummu yapmış allahım saglıklıca hayatını devam ettrmeyi nasip etsin işşallah acısını göstermesin işşallah inan ben onun tickekini gördükçe ana kalbim çok acıyodu çünkü onun üstünde benim adım yazıyodu
yaradan benden çok seviyomuşki yanına aldı ne yapıcan allahım işşallah bunun acısını göstermez işşallah
strese girmemeye çalışıyorum herşey bebegim için hastalıgım üstüme geldiginde düşünmemeye çalışıyorum çünkü herşey yavrum için allahım korusun bir şey olursa bunada asla kendimi affetmeem
ah yavrum rabbimin hediyesi olan yavrum abinin dogucagı gün ban gelen yavrum hediye elilen yavrum annecigine sıkı sıkı tutun hemi annecigini abinler gibi bırakıp gitme hemi yavrum yürecigimi sakın üzme yavrum sana yavrum diyorum çünkü sen benim yavrumsun herşeyimsin rabbime şükürler ediyorum bana seni bagışladıgı için yavrum annecin seni işallah bütün kötülüklerden korucak allahının izniyle seni 40 haftaya kadar taşıcak işşallah kucagına alıcak seni koklucak öpücek dicek ah yavrum annecin senin okadar yolulunu gözlediki çok uzun yollardan geldin dicek öpücek koklucak
emziricek sen uyurken doya doya bakıcak yüzüne bana bir anne diyecegin günleri bir görsem anne okadar ihtiyacım varki o lafa yavrum sakın benden ve babandan vazgeçme inan okadar hasretizki sana yavrum okadar çok kişi varki yolunu gözleyen bilemezsin yavrum
sana kumbara yaptım abine yaptıgım gibi işşallah sen hep benimle olki bende içine para atıyım biriksin sana ciciler alıyım kurbanını kesiyim 40 okutuyum millet gelsin seni görsün ne güzle diyip sevsinler yavrum annecigini üzenler utansın canım seni görünce bakın annem sakat degil ben burdayım beni dogurdu demeyi nasip et bana yavrum canımı sakın acıtma hemi yavrum dogum nedirki annen için ama acı yokmu o acı ellerimi boş sakın bırakıp gitme yavrum allahım yalvarırım sana şükürler olsunki ban yeniden tattırdın anneligi bu yavrumu baa bagışla allahım acısını gösterme ne olur bu sefer sag saglim bebegimle çımayı nasip et hastaneden rabbim bnim gibi garibi sevindirdin sen sana şükürler olsun benim gibi garip kullarınıda tez zamanda sevindir rabbim sana dualarım okadar çokki rabbim semaya çıkar gözlerimin yaşını dindir rabbim biliyorum sen kimseye kaldıramıcagın yükü yüklemezsin rabbim bu aciz kullarına acıda anneligi tatsınlar bizlere laf sokanlar sakat gözüyle bakanlar utansınlar rabbim eşlerimize ve bizlere bebeklerimizi sag saglim kucaklarımıza almayı nasip et yarabbim bizde zafer kupasını alalım elimze bize yaptıklarından herkez utansın
EY YARABBİM SEN HERŞEYİN İYİSİNİ BİLİRSİN SEVTUN KULUNUN BEBEGİNİ SALIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAGINA ALMAYI NASİP ET YARABBİM EBRAR KULUNUDA GÖR RABBİM NE OLUR YALANCI ÇIKMIYIM HAFTALARI BİRKLİKTE SAYALIM İŞŞALLAH EBRAR GİBİ SENELERİ OLANLARA VE BURDAKİLEREDE NASİP ET YARABBİM SENELER O SENELER OKADAR BİTİRİYOKİ İNSANI DİYOLAR KAÇ SENEDİR YOK HELEDE SENESİ ÇOK OLANLARA AH CANIM SAKATLIK KİMDE NEDEN OLUYO DİYE ACIYAN GÖZLERLE BAKILDIGI İÇİN ÜZME BİZİ YARABBİM DU SEVTUN KULUNUN SESİNİ HERKEZE EVLATLAR NASİP ET
CANLARIM SAKIN KIZMAYIN BÖYLE YAZDIGIM İÇİN ÇÜNKÜ KENDİ BAŞIMA GELDİ BİLİYORUM BİR KADIN OLUPTA BEBEGİ TUTAMADIN SENİN RAHİMİN SAKAT BİR AYDAN SONRA ATIYO BEBEGİ DİYENLERDE OLDU AH CANIM SEN ŞÜ GELİNMİSİN HEP SENİ KONUŞUYORLAR BİZİM MAHALLEDE DEYİPTE ACIYANMI DERSİNİZ
SEN ÇOK OLUNCA MİLLET NELER DEMİYOKİ YOKSA SAKIN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN ÇÜNKÜ CANIM SINIZ HEPİNİZ