Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kayra cım,sen hatırlatmasan,çoktan unutmuştum ben,bi sevindim ki mesajını görünce,rabbimde seni sevindirsin inşallah.
sen kendi kendini üzüyon ki,kanamanın devam etmesi çok normal.
pelin67 kardelen5233 çok sağolun arkadaşlar,inşallah gönülden isteyen herkese rabbim o mutluluğu nasib eder
amin amin amin.

profumu ben bugun 2 sefer gördüm ama bişey yazmadı.zaten çokta durmadı.geziyodur bugun tatil

ya az önce kardeloşu gördüm şimdi yine kayboldu bu kadın hiç durmuyo yerinde :44:
dün hep yle oldum yaffffff
öyle canım sgl yorgun olunca yemek yemek istemiyosun

teşekkür ederim canım ne yemek yiyecen kız özel değilse menü alayım

ben gezekçi demiştim kardeloşa bak dediğim çıktı
dünkü gezekçiliğimden değildi kesinlikle birsencim.
kızlar ben kardeloş değilim ebroşum
bizim hatunu atıyomuş ben burdan girdim sorun yok
demekki neymiş pcde sorun var
:6
kızlar şu kardeloşun işleriyle uğraşıyorum ay bituhaf oldu ama birazdan dönücem okey
:
vay be demek bizim muhabbetimizi profumun pc kıskandı ona gıcıklık yapıyo baksana.at çöpe yenisini alsın kociş
orta yerinden çatlamış pc selina cım.
demekki atıyo beni diye kandırıyo bizi
yok kız,niye kandırim,isimsiz girmeye çalıştığımdada attı,sorun pc deymiş,hallettik şimdilik.
nickinden değil herhalde pc de sorun var.virüs prog bazı sitelerde böyle sorun çıkarır.reklam varya sitenin görünüşünde.onları virüs algılayıp engeller.
pc çökme eğilimindeymişte,ondanmış.
abla tanıdığın biriyse misafirperverliğini biliyosan öyle yap.yoksa bende bi kere gittiğim yerde yiyemem ayıp olur diye bişey yemeden gitmiştim,aç kaldım anamm bisküvi bile koymamıştı.
eyvah eyvah,aç karna çayda hiç hoş olmuyo
bende şinick onu sölücektim ablacım sorun yasıyor kardelosum

herkeze slm
teşekkürler ikinizede kızlar.

sevtun cum,geçmiş olsun.
YETER meselesine gelince,kimse onu listeden falan çıkarmadı,gelmeme sebebide o değil ayrıca,genelde,hatta hiç bi zaman geçmişi okumadığı için,bi gün ben bunu dile getirdim ve o da,kızgın bir mesaj yazaraktan aramızdan ayrılmış,kendi bişeyleri yapıp,başkalarının üzerine atmasın kimse,bu durumda ne şansı hakediliyo onuda analamadım,kimse onu kovmadı ki,o da topic topic gezerken,biraz daha ilgili yazılar yazsın canım,sadece smile göndermekle olmuyo arkadaşlık,gelip selam verip gitmeklede olmuyo,azcık ilgilenceksin birbirinle,sonrada olmayan şeyi söylemiceksin,insanların iyi niyetini böyle beni sildiler,attılar diyede kötüye çevirmiceksin,SENDE ARKADAŞINI SAVUNURKEN,NEYİ NEYE YAPTIĞINI BİLEREK YAP SEVTUNCUM,ŞANS NE DEMEK BU DURUMDA ANLAYAMADIM DOĞRUSU.
kuzu,senden kaynaklanan bi durum olmadı,sen hiç üzülme bu konuda,bende haksızsam bana söylensin canım,ibenim üzerimden niye insanlar ithaf ediliyo anlamadım,yani bi gün giremedim,epey bi sinir yüklendim şu anda.
kızlar şimdi çok güzel bir haber aldım BERSU doğum yapmış çok şükür oğluşu kucağında ikiside iyiymiş ay çok sevindim çok duygulandım
maşallah,rabbim ömür boyu sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasib etsin.
kızlar şu an arkadaşımdayım bu bilgisayarıda zor kullanıyorum benim pc herşeyi açıyor kadınalar kulübüne gelince reset atıyor:84::84::84::84:
aynı durumu mu yaşıyoruk semroşum.

selam kıslar bu sefer deşifre olmicemm

msn hepinize kendimi tanıtırım

sizi seviyorum
hoş geldin aramıza ecişşşş

arkadaşlar bende gebelik belirtileri var kusma mide bulantısı midede kazınma baş ağrısı bel ağrısı adet günü geçme kasık ağrısı ama şu var test yaptım üç defa ilkinde negatif ikincide pozitif üçüncüde negatif çıktı acaba hamile miyim

inş ablacııımm

inş hamilesindir canım kan testi kesin cıkarır varsa

selam kızlar ben geldim nasılsınızecişim bizde seni seviyoruz canım aramıza hoşgeldin tekrardan

hayırlısı olsun canım inş hamilesindir belirtiler onu gösteriyo vakit kaybetmeden kan testi yaptır bence varsa kesin cıkar...

arkadaşlar fikri olanlar cevap verirse çok iyi olur ,Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın

hemen cıkıcam kusurabakmayın artık gece gelırsem bakıcam gecmısede mısafır var aksama
bersum doğum yapmıs negüzel cok sevındım allah analı babalı büyütsün ınsallahdarısı tüm ısteyenlerın basına

öncelikle sevtun beni yanlış anlamış ben beni listeden çıkartılar demedim ebradan rice ettim çıkarması için dedim

sana gelincede ben konuyu kapatım burayada gelmiyordum (ama hakımda bir şeyler yazıldığın duyduğum için geldim )gelmeyeceğim dedim hala neyi konuştuğunuzu anlamadım yaaaaa
arkadaşlar ben buraya konuşmaya dertleşmeye geliyordum elbette geçmişi okuduğumda oluyordu okumadığımda hayatımız sadce buardan ibaret değil ama elimden geldiği cevap yazmaya herkesle konuşmaya garet ediyorum ama yeterli değilmiş demekki
ben kimsenin iyi niyetini kulanmadım kimsenin hakında bir şey söylemidim söylememde lütfen artık bu konu kapansın ve benimle ilğilibir şeyler yazılmasın ARKAMDAN
çok uzun zamandır kk deyim ama böyle bir şeyle ilk kez karşılaşıyorum

Son düzenleme:

hormonal bi değişim olduğu kesin de ne olduğunu tam olarak doktor söyleyebilir stresten fln da oluo bazen öle sıkıntı yapıosan bişileri

zaten seninle ilgili bişey yazan yoktu,konu kapanmıştı,sen arkadaşına yanlış anlattıysan,,yada arkadaşın yanlış anladıysa,bunda bizim suçumuz ne?
elbetteki,olanı olan şekilde yazıcaz,açıklama yapmayıpta,eboşu listeden çıkarmış şekilde mi bilsin insanlar?

allah gönlüne göre versin inşallah enkısa zamanda kalırsın hamile
yapman gereken şimdilik bişey yok aslında yeni başlamışsınız çünkü

ebrar çok saol cevabın için ama ben hamile kalmadan önce bi kontrol fln yaptırmam gerekiir mi die sormak istedim hani hamileyken tedavi zor oluo ya ilaç kullanılmadığı için daha çok hangi sıkıntılarla karşılaşabilirim dişlerime baktırdım mesela başka aklıma bişi gelmio ondan sordum ne yaptırabilirm die fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…